A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Anyuval mentem be délután, először azt mondta, én ne is menjek, mert félt. Mondom mitől? Legfeljebb megszülök... Á, nem bírtam volna ki, hogy ne menjek be.
Kívülről jól nézett ki a körülményekhez képest, csak fáradtnak tűnt.

Brik
, nagyon szép baba... :-) Eddig mind olyan szép: Katus, Gergő is... :-)

Énisénisénis! :-)

szilvás76

Jó éjt, én is megyek... Eldőlök...
Holnap front... :wink:

szilvás76

Evilany! Gondolok ám rád, itt a nagy "nemlevegővételek" közepette. Egyébként ventilátor az arcba segít! Próbáld ki!
szilvi35

Hahó.

stopperelek, 40-45 perce kezdődtek a görcsöskék, 1 percig tartanak, és 6-7 percenként jönnek...

lehet fogadni, elmúlnak vagy sem?

Még egy darabig mérem... ;-)

szilvás76

Sziasztok!
Végig olvastam , megcsodáétam a bébiket, de most álmos vagyok, hátha tudok aludni, jó éjt babáknak, mamáknak, kismamáknak, pocak bébiknek. C
claire

Lezuhanyoztam.
Nem ritkultak, sőt inkább 5-6 percesek lettek...
AjAJJJJJ :wink:

szilvás76

KELTEM APÁT. HA JÖVÖK REGGEL, akkor vaklárma volt és hazaküldtek. Ha nem, küldöm az sms-t... :-) Jó éjt mindenkinek!!!
Drukkoljatok pls! :-)

szilvás76

Szilvás, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon DRUKKOLOK!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

maccs01

SZILVÁS ÜZENETE KELTET!!!!!!!!!!!

MA NAPRA PONTOSAN RAKÉTA GYORSASÁGGAL MEGSZÜLETETT 2:25 PERCKORJÁVOR ENIKŐ 53CM3810GR!!!!!!!!!!!!BABA-MAMA JÓL VANNAK!!!!!!!!!!!!!!

HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKTEK!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MONDTAM GYORS LESZ ÉS HATÁROZOTT EZ A KIS CSAJ!!!

Nah vissza fekszem én hét alvó vagyok csak gondoltam más is had örüljön,a jó hírnek!Puszi mindenkinek!!!!

Kép
bévi

SZILVÁS!!!!!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!
szilvi35

Háááát! Ennél jobb hírre kelni?! Örülök ám nagyon... Szilvásnak napra pontosan érkezett a Kicsike! Remélem minden rendben... de biztosan rendben minden.

Magamról meg annyit, hogy feszült vagyok. Ma kéne szülnöm és semmi erre utaló apró jelecske sincsen. Megyek délelőtt Dokihoz... remélem mond valami biztatót, mert lelkileg egyre nehezebben viselem, főleg, hogy végig nyomon kísért a terhességem során a "Hamarabb ki jön 2 héttel" orvosok által is megerősített gondolat.

Semmi bajom, nem fáj, -lüktet, -hasogat,-görcsöl, -folyik :(.
szilvi35

Szilvás: sok boldogságot kívánok Nektek a pici lányotokhoz! :D
Vendég

Bekri!!!! Te vagy a következő !!!
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!! BÁLINT!!! HAHÓÓÓÓóóóóoooo........!!!!!!!!!!!!
szilvi35

Jó reggelt!2in1

babaimádó
Kép
babaimado

Az este hülyeséget írtam. Nem 1 cm, hanem 1 ujjnyi!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvás, jobbulást Apukádnak!Nektek meg szívből gartulálok! Itt sírok a gép előtt!!! Ügyesek voltatok! GYors felépülést és sok tejcikét kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt Babaimi! Ne sírj :)
Kép
szilvi35

Bekri, várjuk a híreket! Remélem, már babázol Te is!++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi35 sajnálom,remélem ma te is szülsz,látod Szilvásnak sem volt semmi előjel,semmi egyszer csak jött nem mindenki egyforma,szóval fel a fejjel!!!

Babaimi neked is kitartás!!!

Én nem tudtam vissza aludni azóta,nagyon fáj a gyomrom és
rosszul érzem magam,tegnap pöri volt a kaja szerintem attól vagyok rosszul,hasmenésem van(mint a víz a csapból :oops: :oops: :oops: )a hasam olyan kemény Lili nem bír mozogni,elég keveset is mozog,és úgy minden rossz hányingerem van és a gyomorszájam megint fáj,szerintem az epe,11:30 kell menjek védőnőhöz,felhívom nyolckor had menjek hamarabb,és nézzünk egy szívhangot és megnézi a hasam keménységét is,annyira hányingerem van ez szörnyű!!!!!!!!!!!Majd jelentkezem!!!Vigyázzatok magatokra nagyon és kitartás nagyon nehéz tudom!!!!!!!!!

Kép
bévi

Csak meghatódtam:)

babaimádó
Kép
babaimado

Bévi, nekem ez nem a pöri okának tűnik, hanem a szülés megindulásának.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvás
Sok szeretettel gratulálok! Ügyesek voltatok!

Bekri
Drukkolok!
Együtt lesztek Szilvással!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Szilvás!!!! Ez a nem semmi!!!
Szívből gratulálok!! Remélem minden rendben ment!

Kép

Ezek szerint nem kell aggódnunk mert este még nagyon nem úgy nézett ki hogy Szilvása szülne! És tessék!

De apukája,jajj istenem remélem minden rendben lesz vele,ez döbbenetes ám lányok,ilyen történik a baba születése napján,tudjátok nincsenek véletlenek de ő biztosan túléli!!!
Micsoda dolgokat tud a sors :( :(

Én 2-4-ig voltam fent,fulladtam,pörögtem,gyomorégtem,amit kell...ettem,akkor a baba megőrült :) nagy nehezen aludtam vissza,most bezzeg tudnék aludni de már nem lehet mert megyek UH,NST,temetkezési,stb...

Képzeljétek fizetett apukám biztosítója,pár nap alatt,le vagyok döbbenve,és bár nem örülök a pénznek nyilván,de legalább megússzuk a teljes eladósodást...(hamvasztás,elhelyezés,A hitele - mint kiderült arra csak balesetbiztosítás van,nekünk is,hagyatéki...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.03 06:18-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

jó reggelt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvás hatalmas gratula! Öröm ilyen hírekre jönni!

Megyek dolgozni... :(

Kép
gtunde75

Bekri drukkolok!!!!

Benézek ma Limohoz is.

Tündi,dolgozni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Szilvás óriási gratula!!!

Bekri??

Bévi, a hasmenés szülés jele is lehet.

Nálunk semmi jele szülésnek, se egy görcs, se egy keményedés. Kicsit feszült vagyok, de ilyen máskor is volt már. Fél 2-kor nst. Remélem minden ok.

Tündi még dolgozik?? Hű az durva. Én már alig vonszolom magam :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na mentem :wink:

evilany

Sziasztok szép jó reggelt

szilvás GRATULÁLOK !!!Jó ilyen hírekre jönni .

Lányok arra ébredtem hogy iszonyatos erős görcsöm van aztán reggeliztünk apáéval 7-kor és evés közben is fel kellet álljak de nem múlt sétáltam úgy sem azóta semmi lehet megint szórakozik bencike velem de a jobb oldalam teljesen len majdnem a csontnál azt érzem mind ha folyton fájna enyhén érdekes . :wink: na meglátjuk mit hoz a mai nap ma ugy is kell mennem ctg-re 12 : 30-ra
Vendég

Szilvás, nagyon sok boldogságot nektek, gratulálok Enikőhöz! jó egészséget és sok-sok tejcsit! :)

sophie27

Szép jó reggelt!

Szilvás, óriási gratula, nagyon ügyesek és gyorsak voltatok! Sok örömet, boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok!!!
Itt bőgök örömömben és a meghatódottságtól...

Bekri, drukk +++++++++++++

Vanilla, Bence talán ma már nem szórakozik anyukájával!

Bévi, hasmenés nagyon gyanús (sok nőnél valóban a szülés kezdete) hajrá-hajrá!

Szilvi35 gondolok rád! (Gondolj Szilvásra, semmi jel, aztán mégis

:wink:. )

Évi, remélem ma is jó lesz a ctg!

Tünde, jaj még mindig munka :roll: !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

GRATULÁLOK, SZILVÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot a kis Enikőnek, jó egészséget 100 évre!!!!!!!

Kép

Kép
xtina75

Én naponta küldöm a ctg adatokat a dokimnak. Kiértékelés jön e-mail-on. Tegnap a szokásos "normális, minden rendben mellé azt is írta: "Szépet mért!" Nagyon örültem ám!
Az itthoni mérés nagyon praktikus és kényelmes nem kell naponta az Sztk-ba menni. (Többször is meghallgathatom naponta kicsi fiúnk szívhangját.)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Na, kezdenek potyogni a babák?:)) Vanilla++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Hát lányok nem tudom de mind ha enyhültek volna a fájások Bencike nem akar névnapomon a karomban lenni úgy látom :(
Vendég

Bols, ügyesek vagytok! Azóta nem volt fájásod?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, azóta semmi, de nagyon aktív Péter-baba!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jó reggelt!

Szilvás, sok boldogságot kívánok! Nagyon ügyes voltál, hogy ilyen gyorsan megszületett Enikő! :D

Az apukádat nagyon sajnálom, remélem már jobban van.

Nálam semmi még mindig, nem is igazán tudtam aludni sajnos. Most kezdtem el kicsit beparázni, hogy most mi van, miért nem jön stb.... Férjem folyamatosan nyugtat, hogy ő tudja, hogy mikor jó neki kibújni, de én kezdek aggódni. :roll:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Wowwwwwwwwwwwww.... :)

Micsoda hírek :D

SZILVÁS....Nagyon Sok Boldogságot,Jó Egészséget,Sok Örömöt és mégtöbb Tejcsit kívánok nektek!!!
MILLIÓ PUSZIKA!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok voltam védőnőnél,előre kértem magam,ne a nagy melegben keljen menjek!!!De semmi ő is azt mondta nem hiszi az epém miatt lenne hisz már sokkal lentebb van a hasam az óta nem volt semmi ilyesmi,akkor nagyon rosszul éreztem magam hányinger rosszul éreztem magam!Vérnyomás rendben,vizelet rendben,Lili szívhangja rendben,védőnő szerint annyira nem kemény a hasam :? de szerinte hamarosan szülök,sehogy se jó,se ülni se állni,se feküdni,nyűgös vagyok és ideges,nah de majd csak lesz valami!!!

Évi ügyelj magatokra és igen látod Szilvásnak sem volt különösebb előjel,méhszáj 32 hetes kora óta ugyan olyan,ctg jó volt,és még is kijött Enikő :lol:

Vanilla majd csak jön az a kis fickó,akár mikor jöhet szerintem!!

Woddy remélem Lilid is ki bujik nem sokára,gondolom,hogy türelmetlen vagy,hisz érthető már eltelt a ki írt idő és ilyenkor gondolom még nehezebb!!!!

Szamóca nem biztos kell ahoz jel,hogy szüljünk

Mindenkinek szép napot és kitartást mindig ezt írjuk már nem sok van hátra :lol: :lol: :lol: mondjuk bele gondolva érdekes ez a hasmenés,mert folyton éhes vagyok,ha az epémtől lett volna nem hiszem,hogy ennyire kívánnám a kaját!!!ki tudja! :wink:

Bols biztos jó lehet hallgatni a szívhangot,irigy vagyok érte kicsit,én tuti folyton azon ülnék!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Szilvás...Nagyon nagyon gratulálok a kis Enikkő érkezéséhez!!! :)
Szuper, hogy ilyen gyorsan kibújt, remélem semmi bajuk nincs...

Hú, és mások is nagyon rákészülnek...

Mi még egyben vagyunk...este fél11-től elkezdtem görcsölgetni, éjféltől fél 4-ig folyamatosan 10 perces fájásaim voltak, állandóan wc-re jártam, szerintem az évszázad hasmenése is elkapott, ha 4X nem vol kakimaki, akkor egyszerse (bocsi :roll: ), három után már feküdni se bírtam...úgy voltam vele, ha 5-ig eltart, hívom a dokimat, de aztán enyhült annyira, hogy le tudtam már feküdni, bár egyetlen percet sem aludtam éjjel, tiszta zombinak kéne most lennem, de ehez képest tök energikus vagyok...baba is egész éjjel fenn volt, furakodott mindenfelé
Most folyamatos görcsök nincsenek, kb. félóránként jön egy-egy, de a derekamból meg a pocimból a tompa fájdalom nem múlt el...a hüvelyem fáj a legjobban, de elviselhető még mind (görcs alatt azért felér még egy durva mensis hasmenéssel, de ugye görcs múlik)

Reggel meg jót röhögtem magamon, fel is hívtam anyut, hogy ugyan ez az én hülyeségem, és nem is tudom, miért képzeltem máshogy, de két fájás között ugye nem szűnik meg a fájdalom, csak kevésbé fáj, anyu jót nevetett rajtam...én kis hülye erre nem is gondoltam, hogy az közben sem múlik el teljesen, csak a fájáshoz képest gyengébben marad...:)
Persze anyu azonnal át akart jönni, hogy majd maszírozza a derekam, de mondtam, hogy azt Gábor is tudja, felesleges, úgyis szólunk, ha van valami...

Azért remélem ki akar már bújni és azért csinálta ezt is...
Anyu mondta, hogy most feküdjek, de a francot fekszem, inkább mászkálok, nem akarom én még hátráltatni (meg amúgyis fekve a legrosszabb)...gondoltam gyorsan elugrunk tescoba vagy valahova nagybevásárolni még, mert nem tudom, mikor megyek be ugye...

Remélem ma lesz még baba, akár több is...:)
Most ittmaradok még a gépnél, mert ha ülök, ha nem, fáj mindenem, úgyhogy ezen nem változtat semmi most...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus akkor egy cipőben járunk hasmars :? :? :? Szilvás sms-e után én sem tudtam vissza aludni,ez amúgy érdekes nálam is mert nagyon éhes vagyok pedig már kétszer ettem,de hányingerem is van nem tudom magam hova tenni!!!Nekem se jó sehol nah de ez van,majd csak lesz jobb is meleg is van ma jön a front,páromnak még van 2 napja le kell zárja a céges ügyeket,kiváncsi vagyok,hogy Lilike kifog-e vele szúrni és munka közepén kibujik!!!!

Kép
bévi

Én megyek kicsit lepihenek,majd még jövök,meg eszem valamit mert farkas éhes vagyok!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi, hányingerem nekem is van, meg étvágyam is...bár a tegnapi ebédből én csak köretet ettem (hurka volt meg hozzá hagymás krumpli), meg kilószámra eszem mindig a gyümölcsöt...
Szerintem ez már a "végső szenvedésünk" lehet...anyu mondta, hogy szerinte legkésőbb a héten meglesz a babánk...hát remélem tényleg... :wink:
De tarts ki...te is nemsokára Lilizhetsz...:)...apáját lehet még megvárja...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus lehet ez a bég tényleg nem tudom,minden esetre várunk és majd kiderül!!!!Apáját megvárhatja az 2 nap,de ha este jön akkor apucija is ott tud lenni nyugodtan,csak ezt a zárást meg meg kell neki csinálni minden hónap elején 3 nap van rá,vigyázz m agatokra te is!!!!!

Kép
bévi

Igyekszem...bár most tök azt hiszem, hogy hibbant vagyok...amikor kicsi voltam, mondtam, hogy soha nem szülök, mert az fáj, majd ha akarunk gyereket, megszüli a férjem...:P
Most meg alig várom, hogy fájjon, este is azért vigyorogtam, Gábor azt hitte, hibbant vagyok, hogy így örülök a fájdalomnak...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvás szívböl gratulálok Eniköhöz! Gyors menet volt! Remélem túl lehetett élni a turbógyors szülést. :) Képeket várjuk ám mindenki babájáról!

Dia nektek is jobbulást, remélem semmi komolyat nem kapott be a kislegény!

Amit itt leírtok, azok már az utolsó rugások a vég elött. Élvezzétek - ha lehet a körülményekhez képest - a terhességetek utolsó óráit-napjait. Én is lassan ideges vagyok, mintha semmi rutinom nem lenne a dologban. :)
Ráadásul szombattól két hétig a barátnöm - tudjátok a fürdetös story - háza, kertje és összesen 6 féle kisállata is a nyakamba szakad ellátás terén. Nem a szomszédban laknak, minden nap másfél km oda a túra. Akik neki eddig csinálták, mind lepattantak, így maradtunk mi, csak ha megszülök, nem fogok tudni elmenni oda, a páromnak kéne megcsinálni... Na majd meglátjuk mi lesz, a vak is azt mondta!

Hasmenésem egyébként nekem is van, de ez a túlzott gyümölcsfogyasztásra vezethetö vissza. Éhes is vagyok kisebb megszakításokkal és hányingerem is van. Hiába a helyszüke.

Csak arra kérnélek titeket, szépen egyesével napi bontásban szülögessetek. :) Csak türelmesen, nem kapkodni meg beelözni ám! :)

Barbi
Vendég

Barbi...nem irigyellek a plusz munkáért, an így is elég dolgod/bajod...
Hasmenés nálam általában standard doplog, mármint az anyagcserém kb. olyan, mint egy egérnek, de most 2 napja kb. minden pisinél is van egy kicsit...gyümölcsöt meg hónapok óta eszem kilószámra...szóval remélem ez már tényleg azért van...

Éhesnek éhes vagyok énis, csakhát a helyszűke...de sebaj, hamarosan lesz egy kisbabám, akkor majd biztos jó pár napig hiányzik majd a pociból, és nem fog érdekelni, hogy már van helye a gyomromnak...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!
SZILVÁS! NAGYON GRATULÁLOK, EZ AZTÁN GYORS VOLT, A LÁNYKA MEG SZÉP NAGY! PIHEND KI A FÁRADALMAKAT!

Hányás, hasmenés: bizony lehet előjel, én a 2. fiammal dobtam be, az dec 27 este volt, én is azt hittem a sok karácsonyi zaba tette be az ajtót, de amikor már semmi nem volt bennem, a görcsök meg nem szűntek, akkor tudtam, h ez Ő :lol: 28án hajnalban meg is volt.

Tegnap voltam-tunk ctg-n, meg uh.n, minden rendben, szép nagyok, akár születhetnek is, de egyelőre még időznek odabent. Biztos tudják, h még mennyi dolog van itthon, meg anyámék holnaptól vasárnapig elutaznak, lehet megvárják a nagymamájukat!

Claire
claire

Szilvás ilyen rekord idő alatt is lehet szülni :shock: GRATULÁLOK szép nagy baba lett Enikő, jó egészséget neki és hosszú életet kívánok én is neked meg most sok-sok tejcsit!!!!!!!4 (Apukádnak meg jobbulást!!!!!)

Évi tegnap nem jutottam gép elé így utólag Boldog évfordulót nektek szép ajándék lett volna Tomika.

Látom sokan a a 40. héten vannak és a picikék még jól érzik magukat, anyukák meg türelmetlenek. Na ki lesz a következő Ilus te?????? Én is csak azt tudom írni, hogy kitartás, már senkinek nincs sok hátra és babázhatunk!!!!!

Brik kicsi fiad nagyon édes!!!!

Rólunk: mi jól vagyunk, tegnap este itt volt a férjem is. Nagyon türelmetlen már, ábrándozik sokat azon milyen lesz a lánya. Nekem nem volt valami jó az estém :oops: ilyenkor nagyon sokat simogatja a hasam és idő után tudjátok összehúzódik a méh, de annyira szereti a picikét és olyan ritkán van itt így engedem neki. Nem volt komoly a fájás inkább egy adott ponton ő nyomta ki nagyon a farát, na az már fájt beszélni sem tudtam csak vártam múljon a fájdalom. Olyan 2-3 napja már a hüvelyem is kicsit érzékeny amikor így kitolja magát. Lehet kicsit lejjebb csuszott már. Na de jóslóim nincsenek, nem görcsölök semmi bajom. Egy kis feszítés kell, szokjam a fájdalmakat :lol:
Nagyon izgága amugy nem is tudom mikor alszik :shock: ahogy lefekszem beindul és csak pörög-pörög késő éjszakáig. Na jó az oldalt fekvést azt csak ha éjjel alszik engedélyezi, máskor szigorúan kikéri magának és csak a hátamon szabad feküdjek :lol:

Kép
Kép
melisch

Képzeljétek tegnap anya kicsit mérgesen jött haza a munkából. Egyik kismama ikreket vár. A kisfiuk még 1 kg alatt vannak és megrepedt a burok. A dokija felírt neki tüdőérlelőt (anya úgy értette a hétvégén történt a baki és nem a kórházba ment tán csak telefonált a dokinak). Erre az anyuka nem adatta be, mert neki azt mondta valaki, hogy az nem tesz jót a babának (anya szerint lehet fórumos tanács olyantól aki nem ért hozzá). Tegnap meg beutalták és ott sírt az anyuka, hogy most mi lesz a babáival. Dokija nagyon mérges volt és minden orvos ki volt akadva, hogy miére nem a szakemberre hallgatnak az emberek. Végül mentővel felküldték Kolozsvárra mégiscsak nagyobb kórház, jobban felszerelt gyerekosztály ezzel is növeljék a picik életbemaradásának esélyeit.

Hát hiába nagyon meg kell gondolni abból amit összeolvasunk mi is a legjobb. Eltöprengtem a történteken, azért én sehol nem olvastam, hogy a tüdőérlelő nem tesz jót a babának. Milyen jó, hogy van nekünk Ircsi sokszor lehozott a földre ha nagyon elszálltunk és megmondta röviden, tömören és nagyon diplomatikusan ha valamit nem úgy gondoltunk mit ahogy az a valóságban van. És anyának is igazat adtam, hogy 4-5 hónap alatt eldöntheti bárki melyik dokiban biziik meg és akkor követi annak az utasításait és nem egy szakképzetlen személy véleményére hallgat ha kritikussá válik a helyzet. Mennyire fontos ha legalább 90%-ban meg tudsz bízni a dokidban, elvégre mégiscsak jobban tudja mint te, még ha neked nem is mond sokat tudja mit miért tesz. (legalább is így kéne, hogy történjen).

Kép
Kép
melisch

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: