Sziasztok!
Szilvás...Nagyon nagyon gratulálok a kis Enikkő érkezéséhez!!!
Szuper, hogy ilyen gyorsan kibújt, remélem semmi bajuk nincs...
Hú, és mások is nagyon rákészülnek...
Mi
még egyben vagyunk...este fél11-től elkezdtem görcsölgetni, éjféltől fél 4-ig folyamatosan 10 perces fájásaim voltak, állandóan wc-re jártam, szerintem az évszázad hasmenése is elkapott, ha 4X nem vol kakimaki, akkor egyszerse (bocsi

), három után már feküdni se bírtam...úgy voltam vele, ha 5-ig eltart, hívom a dokimat, de aztán enyhült annyira, hogy le tudtam már feküdni, bár egyetlen percet sem aludtam éjjel, tiszta zombinak kéne most lennem, de ehez képest tök energikus vagyok...baba is egész éjjel fenn volt, furakodott mindenfelé
Most folyamatos görcsök nincsenek, kb. félóránként jön egy-egy, de a derekamból meg a pocimból a tompa fájdalom nem múlt el...a hüvelyem fáj a legjobban, de elviselhető még mind (görcs alatt azért felér még egy durva mensis hasmenéssel, de ugye görcs múlik)
Reggel meg jót röhögtem magamon, fel is hívtam anyut, hogy ugyan ez az én hülyeségem, és nem is tudom, miért képzeltem máshogy, de két fájás között ugye nem szűnik meg a fájdalom, csak kevésbé fáj, anyu jót nevetett rajtam...én kis hülye erre nem is gondoltam, hogy az közben sem múlik el teljesen, csak a fájáshoz képest gyengébben marad...
Persze anyu azonnal át akart jönni, hogy majd maszírozza a derekam, de mondtam, hogy azt Gábor is tudja, felesleges, úgyis szólunk, ha van valami...
Azért remélem ki akar már bújni és azért csinálta ezt is...
Anyu mondta, hogy most feküdjek, de a francot fekszem, inkább mászkálok, nem akarom én még hátráltatni (meg amúgyis fekve a legrosszabb)...gondoltam gyorsan elugrunk tescoba vagy valahova nagybevásárolni még, mert nem tudom, mikor megyek be ugye...
Remélem ma lesz még baba, akár több is...
Most ittmaradok még a gépnél, mert ha ülök, ha nem, fáj mindenem, úgyhogy ezen nem változtat semmi most...