A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!

szombat nagyon jó volt tegnap meg apáztunk kicsit végre,mert ő
szomabton is dolgozott szegényke és csak horányba jött ki értünk...

lányom nagyon zabálnivaló volt úgy dobta a ygerekeknek a puszikat,hogy csak na...
majd hozok képeket is...

Lola!
nagyon sajnálom ami veletek törtönént...
mi már szerencsére túléltük a közös nyaralást,de el sem tudom képzelni,
hogy mi olyan történhet egy nyaraláson amitől azonnal szétköltözzünk...
majd ha gondolod akkor megoszhatod velük,persze ha publikus...

czigka!
talán ezen a héten már kiderül,hogy mikor lesz 100% a telek...

most hirtelen ennyi jutott eszembe...
ma talán átjönnek a barátnőmék aztán kicsit lekötik a gyerekek egymást és
az anyukák meg fellélegezhetnek...

Bond!
mindig leteszem az ágyába és max 10percet sír,majd elalszik és 10 és 30 perc köztit alszik,majd felkel és üvölt és addig üvölt amíg be nem megyek
ez lehet egy óra is...
mert ezt már próbáltam...
tegnap kemény 11percet aludt,aztán amikor kihoztam,akkor lefeküdt
a mi ágyunka és aludt 2órát.
az éjszakával nincs gond,letrszem és egy hangja sincs,azonnal alszik.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
200907?

Holnap délutántól hátha már normálisabban is fogok tudni jönni. :oops: (Minden rendben van nálunk).

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

Bírná a gerinced a tekergőzést? :roll: :?:

Hugival most Győri Édes Jó Reggel kekszet eszünk: "Áááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
mi is győri édest eszegetünk csak nem jó reggelt :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

El vittem ma Hédit a dokihoz és valóban sérve van. A ragasztás dokibá szerint már nem segít ( mi azért ragasztjuk, legalább nagyobb ne legyen), egyenlőre figyeljük, vigyázzunk rá és várjunk. Ha bármi panaszt okozna azonnal menjünk, egyébként 3 éves korig várjunk, addig még záródhat. Ha nem akkor műtét :(
:oops: :( :oops: :(
Rákérdeztem a nyakán a dudorra is, ami exdokinéni szerint vénabillentyű és normális. Na ez nem vénabillentyű és egyáltalán nem normális. Valóban a véna fala kissé gyengébb és ezért a kidudorodás, ezt is figyelgetjük, egyenlőre tennivalót nem igényel. Egyébként apájának van ilyen és a hajlam örökölhető. Hurrá
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Húúúú, de ideges vagyok!
Most vesztem össze az egyik barátnőmmel. Vagyis nem is tudom pontosan milyen titulusa volt, mert nagyon ritkán találkoztunk, és nem is régota ismerjük őket, szóval olyan haver-féleség. Kutyás ismeretség, kutya-sztorin is vesztek össze - valójában Ricsivel, nem is velem - , nem lényeg.
Ami miatt kiakadtam, hogy ő is bedobta a (vélt) aduászt, amitől háááányok, hogy: "tíz évvel idősebb vagyok nálad, nem hiszem, hogy kioktathatnál." :evil: :evil: :evil:
Hát bazzeg akkor is tíz évvel fiatalabb voltam, mikor megismert, és akkor is mikor tanácsokat kért(!) szerelem/párkapcsolat/gyerekvállalás témakörökben. Szóval aki velem egyszer leül barátként beszélgetni komoly témákról, az utánan ne vágjon a fejemhez semmiféle korkülönbséget, mikor már nem tud mit reagálni!!!!!! :evil: .

Na mindegy, nem kár érte :? . Vagyis nagyon jófej csaj, és jókat nyihogtunk együtt, de komoly dolgokban sose értettünk egyet, mert nagyon más a természetünk. Ő nagyon lobbanékony, és haragtartó: ha egyszer vkire megharagszik, sose bocsát meg. Na, hát én meg naaagyon nem vagyok ilyen :wink: .

Na, de ezt pl. le kell írnom :oops: .
Mondom neki, hogy "hidd el, ha babátok születik (régóta próbálkoznak), akkor kicsit átrendeződik a fontossági sorrend.
Áááá, dehogyis nekik soha nem fog.
De, hidd el, én most is nagyon szeretem őket, de összehasonlíthatatlan ez a fiam iránti érzelmekkel.
Neeem, az kizárt, mert az ember a gyerekeit is ugyanúgy szereti, és ő a kutyákat is ugyanúgy fogja, mint a gyereket. :shock: :lol: :lol:
Nem is mentem ebbe bele, hát hogy lehet ilyenen vitatkozni?! egyrészt (sajnos) még nem tapasztalhatta meg az anyaságot, másrészt pedig hogy említheti ezt a két dolgot egy lapon?!?! Plusz 10 év ide, vagy oda :twisted: :lol: .
Mondom ezt úgy, hogy tényleg kutyafan vagyok :wink: .

Na, mindegy, nem leszünk többé barátok :roll: :? .

Hűűűha, lehet, hogy tényleg mi vagyunk s*ggfejek, ha már két párral is összekaptunk :roll: .
Bár mondjuk a két dolog totttál más és az egyiküknél én vagyok a gócpont ( :? ), másikuknál meg apa...
De azért lehet ebben vmi. A gyerek tényleg átrendezi a kapcsolatokat :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Még vissza akartam olvasni, de apa terrorizál :evil: . Mennem kell fürdeni :twisted: :lol: :lol: 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Megjöttünk, jó volt szuper volt szar itthon lenni :lol: Roló nagyon flottul működött mint itthon, imádom hogy így alkalmazkodik. Persze mi is ő hozzá. :wink:

Mennyit írtatok :shock: utolsó két oldalt visszaolvastam. 8)

Dodi

Egyszer mikor még terhes voltam Rolóval, vki azt mondta nekem:
Figyeld meg, először a kutya délelőtt lesz kint a kertben aztán egész nap aztán már éjjel is. Fel voltam háborodva, hogy dehogyis meg én úúggy szeretem a Mayát. Ő meg lakásbeli kutya volt. Ma már ott tartunk hogy gondolkozom hogy éjszaka is kint hagyom a kertben. van szupi háza minden. Pedig imádom őt, de vhogy mostanában nincs sok türelmem hozzá. Mindig azt hallja:
Menj innen, naa ne már, hagyj máár, ne nyalogass, kuss legyen...stb.
Akkor még mit sem sejt az ember és fogalma sincs milyen az az érzés amit a gyermeke iránt érez. Ezért nem kell rá haragudni...

Képek:

Pagika

Cukik a lánykáid!Sztem rád hasonlítanak különösen a szemük! :wink:

Csibe

Kiara csókók :wink: :lol:

És akkor a rólunk képek:

Kép

Kép

Kép baloldalt kezdem a mászást

Kép

Kép Chamonix főtér

Kép

Kép

Kép

Kép glecser

Kép

Kép

Kép Első lépések Svájcban

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Eeeej, tudtam hogy te fogod félreérteni :twisted: :lol: . A medencében pancsiztunk, családilag 8) .

Tapsi: juhuuuuu :D :D :D . Enyémgyerek csinálta 7 hónaposan, aztán jól lefelejtette sok mással egyetemben :? :lol: . aztán egyik napról a másikra előjöttek neki, és most tök sokmindent tud :shock: . Hát, jóó sokáig dolgozta fel az új infókat :roll: :lol: .

Ronmay!

Helllooo :D !
Képek naaagyon-nagyon jók :D !
Nem belevau, de a banánt ti nem szoktátok kibontani? :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Persze, nem is ezen vesztünk össze :wink: . Azért írtam, hogy ebbe bele se mentem, mert ezt tényleg csak az tudhatja, akinek gyereke van!
Amúgyis csak hallgattam nagyokat ( :shock: :lol: ), mert egyrészt megdöbbentett, hogy milyen aljasak tudnak lenni az emberek a harag hevében (visszaélnek mindennel :( ), másrészt pedig jobbnak láttam hallgatni, mint hogy olyat mondjak, amivel tudom, hogy "ledöföm", de később megbántam volna.
Úgy érzem magam, mint annak idején Brekivel: csalódott vagyok, és méltatlannak érzem ezt hozzánk. Felnőtt emberekhez :? .
Ja, azt azért tudni kell, hogy azért hívtam fel, hogy rendezzük a szitut, mert anyósomon kívül senkivel sem vagyunk haragban, és nem is szokásunk, szóval még én puncsoltam, pedig nem én vesztem velük össze, és erre jött a kioktatása :shock: :? .
Na mindegy, minden esetre remélem nem marad majd egyedül a büszkeségével, mint anyósom.... :roll:

Kispocok!

Mondom, occsóvolt, ezért nem is akadtunk ki :wink: . Jobbra számítottunk, de azért nem 5* volt ígérve. Törökországba minden fullos volt, mégis kicsit morogtunk, mert a kaja sz@r volt. Mondjuk arról nem a szálloda tehetett, hanem a kultúra :lol: .
Rúdtánc: Húúú, hajrá. Én max. addig jutnék el, hogy a lábam közé vegyem :oops: :lol: :lol: . Na, majd 4 év múlva, ha már úgy lobogsz rajta, mint a zászló, akkor kérek egy bemutatót :lol: .

Bocsibocsi, jövök majd este, remélem, de most alszik a bébi, és gyorsan ki kell használnom: ZUMBA 8) :lol: .

Ja, talit akaroooook :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!! Merzano?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

persze, az elvonulás és gőzkieresztés mindenképp jobb, mint a gyerekkel való üvöltés, ez kétségtelen :wink: :wink: :wink: :wink: , nem is azt javasoltam hogy üvöltsd le Miron fejét :? :? :?

Tapsolás :-) :-) :-) :-) :-)
és gratula a gratulációhoz

Lois, Bond,

hát, én ilyen szinten tutira nem fogom űzni... ha egyáltalán az első óra után újra megyek :oops: :oops: :oops: azt meg hogy a hátam hogy fogja bírni, passz. Kipróbálom, és meglátjuk :roll: :roll:

Pagika, Lois,

látom, belehúztatok a buliba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

puszis képek tényleg zabbantani valók!

Tike,

mostmáraztán elég legyen a mindenféle izékből! Sérv, vénabigyó... remélem nem lesz semmi gáz egyikkel sem!

Dodi,

ne agyalj rajta, te vagy a rosszfej és kész
:evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemám, csak vicceltem :wink: :wink: :wink: ilyenen kár felbosszantani magad!

Tali jöhet bármikor :-) Mondjuk csütörtök? :wink: :wink: :wink:

Ronmay,

üdv újra itthon!
Ezek a képek!!!!!! Csodálatosak!! Olyan jó, hogy Roló ilyen dolgokat tapasztal meg már picinek! Ha lenne vér a pucámban, én is ezt csinálnám, de nincs, így csak marad a néma csodálat (és pici irígykedés) :lol: :lol: :lol: :lol:

Roló nagyon nagyfiús lett mióta nem láttuk! Nemhiába, aki már tipeg 8) 8) 8) Gratula!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nem is írtam, Nimród átment faltörő kos üzemmódba....

Az egy dolog, hogy próbál olyan gyorsan mászni, amilyen gyorsan nem tudja pakolna a kezét előre, így sokat esik homlokra :shock: :shock: :shock: :arrow: konkrétan már három :!: :!: :!: lila folt van a fején... de:

amikor mászik, tolja előre a fejét, mint a versenyfutók a célvonalnál :arrow: fejnehéz még kicsit :arrow: néha elfelejt előrenézni, csak teper :arrow: tegnap ki akart menni az ajtón, de eltájolta magát, és a nyitott ajtószárnynak rongyolt ezerrel :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szegénykém nagyon sírt, de ugyanakkor meg vicces is volt a szitu... gonoszanya kiröhögi csemetéjét (most is somolygok magamban)

és ma levágtuk a haját... csak hátul felnyírtuk (apa fullosra le akarta tolni, de nem hagytam) háááááááááááááát, kicsit csíkos és foltos lett, még szerencse hogy szőke, így kevéssé látszik :shock: :shock: :shock: :shock: azért elég hülyén néz ki így is :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!!

Pocok! Én a lánybúcsúmra kaptam egy rúdtánc oktatást :lol: ,csak ajánlani tudom.Nagyon kemény,másnap tiszta kék-zöld foltos volt a belső combom :oops:

Lola! Sajnálom,ami veled történik,nem lehet egyszerű.Ha van időd,gyere gyakrabban.

Ronmay! Üdv újra itthon! Szerencsés vagy,hogy Roló ilyen rugalmas,jó lehett nagyon a képeket elnézegetve :lol: Te hogy vagy? Látszik már valami rajtad?

Velünk minden ok,kijött a 7.fogunk,és ma felmászott a kanapéra. :shock: Így néztünk. Ma voltunk a Kopaszi gáton és láttam egy babatalit,nagyon jó volt nézni őket. Következő alkalommal lehetne már tényleg ott találkozni

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

mi szombaton voltunk A Gáton hármasban családilag, nekem is ez ugrott be, de már nem mertem írni :oops: :oops: :oops: :oops:

(nyitott a Vak Varjú is egy éttermet, szuper a terasz, és elég jó kaják is vannak, ahogy néztem :wink: :wink: :wink: )

Kanapéra mászás :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Ügyi a kiscsaj! (Nimród még csak lefelé tud jönni, felfelé próbálkozik, de magas a kanapé és még nem nagyon tudja felrakni a lábát, csak kalimpál vele... anya meg kacag rajta)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és hurráhurrá 7. fogacska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe! Nagyon édes Kiara!!!!
NÁlunk a csajok mostanában kezdtek el puszit adni, de inkább csak egymásnak (mert úgy tanítom, hogy szeressék egymást, ütés helyett simi, harapás helyett puszi) de még néha mindig inkább csak megharapják egymást.
Tike, és mit kell figyelnetek? Megnőhet a sérv? VAgy hogy lehet ezt egyáltalán észrevenni, én még nem láttam, csak azt tudom, hogy talán picit kidudorodik? (bocsi, ha butaságot kérdezek, de tényleg nem ismerem)
Ronmay! Ha most jól értem terhes vagy és túrázni voltatok az egy éves picivel? Jól bevállaltátok, de tök jó lehetett! Régen én is jártam túrázni, Szlovákiába, Tátrába.

Csajok, a többiek merre vannak? Igaz, nem szoktam sűrűn jönni, de pl Orsi, Sillia, Breki, Agi, Ancsurti, Gabi már régen írhattak, vagy csak ritkán ők is?

Kép
pagika

Tike!

Sérv, dudor: :( :? . De azért ezek hála istennek nem komoly dolgok :wink: . Megoldódnak vagy így, vagy úgy...

Boo!

Dévény: :D
Amúgymeg mi is megdícsértünk a mamatalin, jóóó?! :wink:

Kispocok!

Nimród és a tempója: :lol: :lol: :lol: :arrow: Nimroadster :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csütörtök: jóóó :D . Délután, Bogyókákkal? Vagy este mamisan? :lol:

uhh, akkor félve mondom ki: Csütörtökön Kopaszi-gát? :roll:
(Fújdemessze van nekem :? )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem ez a hét nem jó,mert apa itthon van szabin és próbálunk minnél több programot csinálni hármasban,mert most egy darabig nem fog tudni eljönni a cégtől. De ha mentek,a Kopaszi gátat nagyon ajánlom,de az csak este 8-ig van,ha mamásan akartok menni.

Pocok! Láttam azt az éttermet,szimpi volt,de a Ponyvaregény még inkább,mert ott van játszósarok(ok,nem nagy,de van). Beültünk,apa és Lili tökipompos-t ettek :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi,

[quote]N írta:imroadster
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csütörtök :arrow: részemről bármelyik verzió jó, döntsön a többség :roll: :roll: :roll:
(a szokásos: délután 2-3 között érkezünk, este 9ig gyógytornán vagyok az Operánál, onnan tudok majd csatlakozni hozzátok potenciálisan)

Pagika,

a többiek... khm, izé... már nem ide írnak. De ez egy hosszú és nem vicces történet.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

a Ponyvaregénnyel nekem eddig mindíg rossz tapasztalatom volt: baromi lassú és car a kiszolgálás... viszont fini a Cézár sali. Aztán lehet hogy csak mi voltunk rosszkor rossz helyen :-)

Töki pompos extra nagy méretben és több változatban van a Vak Varjúban is :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

üdv újra itthon ronmay!
képek nagyon jók!

talira egyenlőre én is benevezek,bár még mindig eléggé messze van nekünk
gyalogosan a kopaszi-gát,de azért megpróbálom,hátha össze tudom
hozni Kiarával az oda bkv-zást...
nkeünk is jó,amúgy a 2-3körül csak nekünk max 7re itthon kell lenni
a fürdetésre...
de akkor egyenlőre úgy néz ki végre résztvehetünk életünk első
babataliján :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiara ma nem aludt napközben egyáltalán :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

hali lányok!
egy picit részletesebben,mi történt.végül is egy pár hete vettem észre hogy apa furcsán viselkedik.hidegebb velem,rosszkedvűbb,több a vita,veszekedés.aztán elmentünk nyaralni,és este meg is kérdeztem,miért van olyan messze tőlem?hogy ő érzelmi gödörben van,nem tud velem együtt élni,ma egy haverjával beszéltem fél órát,ő sem érti.hogy megcsömörlött mindentől.ma voltam talpmasszázson egy természetgyógyásznál,akihez évekig jártam,még panni meglett,sokat
dolgoztunk rajta.nem nagyon hiszek az ilyesmiben,de mondta húzzak 5 kártyát,egy meg kiesett.aztán húztam még ötöt.ami nekem kijött,öröm,szerencse,váratlan öröm,csupa jó.ami a páromra kijött csupa rossz.pénztelenség,házasság,szomorúság meg ilyenek.szerelem nem volt.ő is tagadja hogy nincs senkije.
na de panniról.nagyon ügyes kislány,imádnivaló.a kulcsok a mindene,és ha tilos dolgot ellop befut vele a fotel mögé.pl szemüveg.imád kacagni,tapsolni,táncolni.riszálja a kis seggét ,és színpadot keres,vagy csinál újságból,vagy párnából,és azon produkálja magát,puszit ad,és ha valamit akar anya,anya.amúgy mindenre ööööö.sajna még soha nem aludt el egyedül.

Kép

Ezt én i sakartam kérdezni, mi az a tökipompos??? :shock: :roll: De akármi is az, tök jó neve van! :lol:

Miért lett anyagias ez a topic? És most komoly, hogy ezeken a dolgokon berágtak? Miért itt csak a gyerekekről lehet írni? Elvileg már nem is vagyunk 2009-es babavárók se, mert ha ehhez tartanánk magunkat, akkor meg a terhességről kellene írni... Na, mindegy, biztos meg volt az okuk rá, ha így döntöttek, én nem megyek innen sehova. Legfeljebb nincs időm jönni, de amint tudok, jövök, mert engem érdekel minden. Még az is, hogy hol talákoztok, pedig nem sok esély van arra, hogy én is menjek. Azért azon is elgondolkoztam, miért kopasz(i) gát a neve annak a helynek... És ez Budapesten van? Még sose hallottam. Mi van ott?

Kép
pagika

Boo,

akkor jó :wink: :wink:
tánc: Enyémapa reakciója is kb hasonló volt :lol: :lol: :lol: :lol:

tali: pont ezért gyere, hátha kicsit kikapcsolsz!

topik-elvándorlás: szépen írtad :-)

töki pompos :arrow: langalló :arrow: kenyérlángos

KépKép

KépKép
kispocok13

fúú lola ez nagyon durva,de azért remélem a férjed "észhez tér"
és rájön mennyire fontosak vagytok neki.
panni nagyon édes lehet,ha tudsz hozzál képet...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe,

hurráhurrá, avagy juhúúúúú-juhúúúúúú :arrow: gyertek :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lola,

ez nem hangzik túl jól... főleg, hogy látszólag semmi konkrétum, "csak" besokallt.

Panni nagyon édes lehet! És mennyi mindent tud már
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bakkert nekem ez a hét nem jó talizni, mert minden napra van valami :(

No igen kirúgtam a hámból, még iddogáltam is, meg egyéb zülléseket is csináltam :oops: Pénteken, csak a Kölök utolsó ébren töltött 10 percéről léptem le, ergo neki fel sem tűnt, de szombaton már délután négytől lepasszoltam és csak éjjel negyed 3-ra értünk haza, én józanul, Drágám már kevésbé volt stabil :roll:

Dodi!
ja, igazából kis-csíra vagy, szóval én se beszélgetek veled :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez azért nagyon gáz és béna dolog, hogy valakinek ennyi érve van, hogy fiatalabb ne dumáljon. Ha ezzel kéne érvelnem, gyorsan eldugulnék. Nekem számos korcsoportból vannak barátaim, sosem volt téma a korkülönbség, barátok között az elég béna is lenne, szerintem nem a korunk a fő ismérvünk, az egy elhanyagolható jellemző onnantól kezdve hogy kiszolgálják az embert a kocsmában. Addig persze nagy spíler az ember lányának nagykorú cimbije :roll:
A másik barátnőd, aki túleteti a babáját :arrow: Ha az embert segíteni akarás vezérli, akkor ne érezze magát szerintem akkor sem sz@rul, ha lepattintják. Ez van, te megpróbáltad és kész. Én is ilyen vagyok, nem tudom lenyelni a nyelvem, muszáj szóvá tennem valamilyen formában a helytelenítésemet.

Ronmay!

Nagyon jó képek, Roló eszméletlen jó pasi :D

Pagika!
édesek a lányok nagyon, jól teszed, hogy kirúgsz a hámból :wink: Én jól bírtam, mert mindkét nap visszaszundiztunk délelőtt, így szombaton és vasárnap is 11-ig aludtunk. Nagy empata a gyerekem :roll:

Boo!

Tapsi :arrow: Nálunk is dettó mint Dodiéknál, csinálta, de a nagy mozgásfejlődésben totál elfelejtette, időbe telt visszahozni eme nemes tudást :D

Pocok!

Engem is sokan buzerálnak, hogy miért nem nyírom le a Dedet, de keményen ellenállok. Először is szerintem jó, hogy nem a fejbőrét süti a nap annyira, másrészt végre van némi haja, most miért kopasszam meg?? :roll:
Viszont cserébe én levágattam a hajam 8)

Tike!
Sajnálom a bibiket, sérv gáz, ezt a vénaizé meg új is nekem :shock:

Kutyaügy :arrow: Az persze nem kérdés mi a rangsor, de én frankón úgy érzem, hogy nem lett lefokozva a kutya, a gyerek miatt. Legalábbis szerintem. De majd jól meginterjúvolom a négylábút, hogy foglaljon állást a kérdésben.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

csajok a kép sajna nem jön össze,nagyon nagy a felbontás,de az iwiwre tettem fel!
nem hiszem hogy ez a dolog rendbe jön!engem is érdekelne a találkozó.mikor lenne?és hogy lehet a 13-ból oda eljutni,most úgyis megyek fel orvoshoz is.

Kép

boo
a férjem 34 éves :roll:

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
most még úgy vagyok,hogy adja a puszikat nyugodtan mindenkinek,
viszont majd később azért válogassa meg kinek mit ad :roll: :roll: :oops: :oops:
ahogy leirtad a kapuzárási pánikot lolának nekem is azonnal beugrott,
hogy totál lehetséges...
szerencsére én párocskámtól ez még messze áll,mert még eléggé
fiatalka...

Kép
Kép
csibe83

én is javasoltam már párterápiát is,de hallani sem akar róla.azt mondta már mindent megpróbált,de nem tud és nem akar velem élni.a gyerekeket állítólag maximálisan támogatja,de nem hajlandó velem egy ágyban lefeküdni és felkelni.ezek után szerintem itt nincs visszaút.az igazság az hogy ő két éve már behülyült,itt is írtam anno,mikor kaptam már a hormonkezelést.de akkor kibékültünk és én nagy marha azt hittem minden rendbejött,és akkor jött össze a lombik,és a második gyerkőc innen már tudjátok.de 100 km távolságban hogy tud gyerekkel foglalkozni,kérdezem én?

Kép

ja meg abból lett elege,hogy hazajön,és én meg morgok állítólag

Kép

de jó lola,hogy te is jössz...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

hát ez igy tényleg más lola.
sanszos,hogy menthetetlen...
szerintem eléggé lehetetlen ennyire messziről foglalkozni a gyerekekkel...
a bkv útvonaltervezőjébe ha beirod a cimeket,akkor meg tudod nézni,hogy
hogyan tudsz eljutni a kopaszi-gátra.

szerintem,ha mi megyünk,akkor az 1es villamossal megyünk és
utána meg majd meglátom.

Kép
Kép
csibe83

mikor is lesz pontosan a tali és pontosan hol?
igen beszéltünk ,és semmi sem érdekli,vagyis azt akarja hogy maradjak pesten,és ő a gyerekek lefekvéséig marad,aztán elhúzza a csíkot,mintha nem emlékezne az elmúlt egy év éjszakai keléseire.de nekem sajna pesten nincs segítség.most a szüleimnél lakom vagyis anyukámnál meg a férjénél,ők segítenek.és a családom nem engedi hogy egy éjszakát is pesten töltsek egyedül.
szerintem beteg,de komolyan mondtam is anyósomnak,hogy sztem orvosi segítségre szorulna,vagy depressziós vagy valami.még attól is félek,nehogy öngyilkos akarjon lenni,vagy ilyesmi.

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

elméletileg csütörtökön asszem 2-3 körül a kopaszi gáton,de a cimét
nem tudom pontosan.

Kép
Kép
csibe83

Lola!
Ej de sz@rul hangzik ez, bárcsak mondhatnék valami okosat :?
Ha az a én férjem ekkora f@szkalap lenne (bocsi, ismerve ezt az állapotot és ez megfejelve egy totyogóval, nem lennék/vagyok túl toleráns a lelki-válsággal küszködő hímekkel), na szóval felisútleisút, és mindenki legyen boldog. Én jusztis' az lennék. Aki ilyet csinál azért én nem harcolnék egy pillanatig sem.

Csibe!
Kiara tényleg nagyon szórva a csókokat, irtó édes :D EnyémZé buksizik a neki tetszőknek, meg villogtatja a hatfogát, de a csókok csak az enyémek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

háááát, nem biztos hogy gyúrnak mellette, én simán elhiszem hogy ettől ilyen izmosak!
szögletesség: igazad van! Fel vagy véve koreográfusnak :lol: :lol: :lol: :lol:
Hol és mennyiért: http://www.rudtanc.hu

Lois,

aztaaa, tényleg ereszdelahajam volt! :arrow: képetképetképet a levágott hajról :!: :!: :!: :!: :!:

Lola,

őszintén és szívből remélem, hogy a férjed "észhez tér" :arrow: lehet hogy kell neki egy kis magány, hogy rájöjjön, mennyire fontosak vagytok neki, és hidd el, még a morgásod is hiányozni fog neki... (exem és az első szakításunk volt ilyen :arrow: külön voltunk két hónapig, ő kitombolta magát egy hónap alatt, aztán meló miatt külföldre költözött, és hamar rájött hogy engem akar mégis)

tali:
szerintem 1-es villamos, utána pedig 103-as busz. Nem vészes :wink: :wink: :wink:

Pagika,

Kopaszi gát nem tudom, miért Kopaszi.
Egy dunaág, régen cserkésztáborok evezős izéje volt, aztán városon belüli kis parasztromantika kockásabroszos éttermekkel és horgászkunyhókkal. Nemrég felújították, parkosították, gyönyörűen karban tartják - mindenféle épületek, éttermek, stb épültek ide. Sokan járnak ki napozni, piknikezni, sétálni.
http://www.obol.hu/

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

A tipegéstől még igen messze vagyunk. :lol: (egy)Kézenfogva sétálgatunk, de ha elfárad lemegy mászásba, úgy ezerszer gyorsabb. Magától akkor hajlandó járni ha kellő közelségbe vagyok, viszont akkor szinte szalad, míg el nem ér. :lol: Egyenlőre nincs nagyobb motiváció hogy elinduljon. Szonibaba Bodzája bevállalósabb, ő csak úgy a vakvilágba is tesz öt lépést aztán hupp. Roló sokkal megfontoltabb, eleve áll vagy 2 percet mire elindulna...szal sztem még egy hónap biztos hogy ő járjon...meg se tudom számolni hány gatyát nyúzott el a térdén. Bár az utóbbi talpas mászása is szinte már vérprofi. Qva gyors abba is. :lol:

Nyuszi, Boo

Én jól vagyok, semmit se érzek a terhességemből. :lol: Talán most már látszik egy picit a hasam, de vicces mert a kockák is, így olyan mint egy kockás kis pukli.
Nem voltam rosszul, eddig egyszer hánytam mikor kint felejtettem a darálthúst és beköpték a legyek a negyven fokos hőségben és kukacok másztak ki..fúúj undorító volt és a szagok...:? :?

Pagika

khm...érdekes mindenkinek más a bevállalás, nekem az ikrek, neked a várandósan plussz egy gyerek. :lol:
De nekem szavam nem lehet. Roló jó gyerek, akkor nyűglődik ha baja van és egyértelműen látszik mikor hisztizik. De nálunk az nincs, szal én szigorú vagyok vele, amennyire lehet.
Nem akarok katonát nevelni, de szeretem ha tudja hol a határ. Közbe viszont, szabad utat engedek neki. Nem lihegek a nyakába, felmászhat mindenhova. Megfoghat mindent. Ritkán parázok tőle hogy vmi baja eshet pedig néha kéne és ezért korholom is magam rendszeresen. Ügyesen közlekedik már, le tud jönni mindenhonnan. Már kisebb köveket is mászott, Apja irtó büszke rá.. :lol:

Lola

Szóhoz se jutok...
:? :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: