Boo!
Eeeej, tudtam hogy te fogod félreérteni

. A medencében pancsiztunk, családilag

.
Tapsi: juhuuuuu

. Enyémgyerek csinálta 7 hónaposan, aztán jól lefelejtette sok mással egyetemben

. aztán egyik napról a másikra előjöttek neki, és most tök sokmindent tud

. Hát, jóó sokáig dolgozta fel az új infókat

.
Ronmay!
Helllooo

!
Képek naaagyon-nagyon jók

!
Nem belevau, de a banánt ti nem szoktátok kibontani?
Persze, nem is ezen vesztünk össze

. Azért írtam, hogy ebbe bele se mentem, mert ezt tényleg csak az tudhatja, akinek gyereke van!
Amúgyis csak hallgattam nagyokat (

), mert egyrészt megdöbbentett, hogy milyen aljasak tudnak lenni az emberek a harag hevében (visszaélnek mindennel

), másrészt pedig jobbnak láttam hallgatni, mint hogy olyat mondjak, amivel tudom, hogy "ledöföm", de később megbántam volna.
Úgy érzem magam, mint annak idején Brekivel: csalódott vagyok, és méltatlannak érzem ezt hozzánk. Felnőtt emberekhez

.
Ja, azt azért tudni kell, hogy azért hívtam fel, hogy rendezzük a szitut, mert anyósomon kívül senkivel sem vagyunk haragban, és nem is szokásunk, szóval még én puncsoltam, pedig nem én vesztem velük össze, és erre jött a kioktatása

.
Na mindegy, minden esetre remélem nem marad majd egyedül a büszkeségével, mint anyósom....
Kispocok!
Mondom, occsóvolt, ezért nem is akadtunk ki

. Jobbra számítottunk, de azért nem 5* volt ígérve. Törökországba minden fullos volt, mégis kicsit morogtunk, mert a kaja sz@r volt. Mondjuk arról nem a szálloda tehetett, hanem a kultúra

.
Rúdtánc: Húúú, hajrá. Én max. addig jutnék el, hogy a lábam közé vegyem

. Na, majd 4 év múlva, ha már úgy lobogsz rajta, mint a zászló, akkor kérek egy bemutatót

.
Bocsibocsi, jövök majd este, remélem, de most alszik a bébi, és gyorsan ki kell használnom: ZUMBA

.
Ja, talit akaroooook

!!!!!!!!!!!!!!! Merzano?