A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Sziasztok, jó reggelt!!

Előkerültem én is, csak hétvégén ide-oda mentünk és nem nagyon volt időm írogatni..megint.. de vissza olvastalak titeket, úgyhogy tudok mindent :) :)

anak, salsifraga: örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolodás, hogy jól éreztétek magatokat, és tudtatok pihenni is :)

syl: gratula, hogy érzed a babát, tényleg elég hamar, de a második babánál már tudod is, hogy mit kell érezni :) örülök neked!
én is irigykedem azokra akik érzik a babucit, de már nekem sincs olyan sok idő hátra, remélem :)

nyufó: igen jól megjártuk az emberrel, hogy nem jött csinálni a plafont amikor igérte. ott lakni tudunk a lakásban azzal semmi gond, konyha meg minden használható, csak a kiszobába van minden bezsúfolva és azért nagy a felfordulás, de ez a mindennapokban nem akadályoz, csak idegesítő. de már remélem túl leszünk rajta, és akkor már csak a rendrakás, szépitgetés lesz hátra :) tegnap megvettük a festékeket is, úgyhogy már tényleg csak a faszira várunk :)
A micimackós festés lehet, hogy mégsem lesz, mert apa szerint elég drága, és igy is mindent meg kell venni a babának, mert nincs kitől kapni, mert nincs kicsi a családban, úgyhogy lehet hoyg csak ilyen matricás figurák lesznek amiket múltkor meséltem, ilyen térhatásúak. Azok is aranyosak és azis tetszik nagyon :)

Ma megyek a védőnőhöz :) :) kiderül hány mázsával is lettem több a 14 hét alatt :)

KépKép

KépKép
t.timi

Jó reggelt :D

Apa úgy döntött, úgy elvisz kicsit kirándulni pár napra, így nem tudtalak titeket rendesen olvasni :!: de ma munka közben igyekszem átnézni a termést :D
Még egyszer mindenkinek nagyon köszönjük a dicséreteket :D büszkék is vagyunk magunkra :lol: főleg apa magára, hogy mennyire fog hasonlítani rá a baba :shock:
Nagyon jó volt a pihenés, csak egy valami siratott meg: a lovak :!: :cry: annyira hiányzott, hogy nem ülhetek fel rájuk. Pedig annyira szépen néztek rám :D na majd a baba után visszaülök :wink:
Apával nem nagyon tudunk megegyezni ebben a fiú név kérdésben, nagyon sokat beszéltünk róla: az ő kedvencei az Álmos vagy Csongor például.

Nyufó: örülök, hogy tudtál írni és hogy jól éreztétek magatokat:D kár, hogy már mentek vissza :( azért ne hajszold magad túl :!: remélem sikerül megoldani a vizsgálatot, még mielőtt mentek vissza :roll: hát kicsi az esély, de lehet, hogy tényleg egyszerre szülünk :lol: hétvégén nem tudtam beszélni anyukámmal, de ma elmondom neki,k ha netközelben lesznek, illetve arra gondoltam, hogy átküldöm az UH videót, szerintem az elég hatásos :D
Bettike és Msi gratula a baba mozgásokhoz :D :D irigykedve olvastam :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

nyufó: ezt kifelejtettem... apa volt szombaton fogorvosnál, mert már annyira fájt neki, hogy nem tudta tovább halasztani, de szerencsére elég könnyen kihúzták neki és már túl van rajta, de a helye még fáj neki.
Ja, és mikor mentek 4D-re mostanában, igaz?? (mi majd 09.21-én) még jó sokára lesz, de előbb nem akarok, mert akkor leszek 21 hetes és akkora terveztem. :)

KépKép

KépKép
t.timi

monka: most láttam, hogy te is előkerültél :)
nagyon jó, hogy voltatok kirándulni, merre jártatok??
Akkor apa boldog, hogy kisfiú lesz?? te mit is szerettél volna?
16-án milyen Uh-ra mész vagy csak vissza a dokihoz??

KépKép

KépKép
t.timi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:31-kor.
szonce82

szonce: az nagyon jó ha benne van a 4D uh, nekünk ilyen nincs. Itt az egész megyében csak pár helyen csinálnak és midnért fizetni kell nem is keveset. Mi Tatbányán megyünk el, mert a közelben csak ott van és 15 ezer forintba kerül. Én is szeptemberben megyek, pontossan 21-én akkor leszek 21 hetes, azt mondták akkor jó menni, mert még akkor van helye mozogni ide-oda,de már akkora, hogy szépen látszik az arcocskája meg minden, és jobb esetben a neme is :)
A pocakod miatt ne aggodj, szerintem nagyon szép, nekem tetszik, hogy már ilyen nagy :)
A mozgással kapcsolatban igazad van, igaz én még nem érzek semmit, de én is a rendes egyértelmű rugást várom nem a buborékozást, de azért az is jó lehet ha az ember pont észreveszi, dehát én is melozóm meg minden nem biztos, hogy pont észre fogom venni.
Én ma megyek védőnőhöz és enegm is tuti megmér... Vizeletet me nekem is kellett volna vinni, de melóból megyek, most egész nap nem rakosgatom a pisimet, úgyhogy szerintem ez elmarad, hacsak ki nem találja ott pisiljek..majd meglátjuk.

KépKép

KépKép
t.timi

Timi azta már 14 hetes vagy, de jó :D hát 16.-án csak a dokihoz megyek vissza kontrollra, de akkor megnéz uh-n is, az már a 15 hetes leszek :) :) én kislányt szerettem volna, de igazából mikor láttam a kuki formát, akkor már mindegy is volt, most a fiúcskába élem bele magam :D csak a neveken nem tudunk megegyezni :lol: apának mindegy volt, hogy mi lesz, de ő azt mondta, hogy ő tudja, hogy mit csinált és kész :lol: :lol: Amúgy a Bakonyban voltunk gyakorlatilag minden féle várat, templomot, kastélyt, apátságot megnéztünk :D meg persze erdei túra, de hát nem is kell mondanom jól elfáradtam :lol: jó neked, hogy már ennyi időpontod van :wink:
Szonce nagyon szép formás a pocikád már :wink: és Ádám is annyira aranyos rajta :D

Kép
monka1

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:31-kor.
szonce82

monka: igen, már 14 hetes vagyok :) én is örülök, már a 18-at meg a 21. hetet várom :) jaja, megvan a sok időpont, mert ez az új doki mindent elmondott jól és már adott is mindenre időponot én meg csak kértem őket telefonon :)
szuper lehetett a kirándulás, egy kis fáradás nem árt :) vasárnap mi is jó sokat mászkáltunk, de nem baj.
Elhiszem, hogy örülsz a kis kukisnak :) én is örülnék már mindennek csak tudnám ki lakik a pocimba, de hát nekünk semmi ilyet nem mondtak még, majd talán a 18 hetesen :)

szonce: tündéri a képed :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Ma megint nem lehet kint megmaradni, árnyékban 31 fok. Elhoztam az ismételt vizelet eredményem és az összes érték normális!!! :lol: :lol: Pénteken meg megyek a 4D-re és nagyon remélem hogy megkapom a 100 % megerősítést arról hogy kislány, drukkoljatok.
Délelőtt voltunk bevásárolni már kintre, hazai dolgokat, pirospaprika és sok-sok minden féle. Több mindennek a lejárati dátuma január-március, úgyhogy anyósomékkal majd kell hozatnom ki ha jönnek, na de sebaj. Milyen furcsa lesz az évi 3x-i hazajövetel után most megint egy évet kihagyni, Regivel is így volt, és már a vége fele nagyon nehéz volt, melékszem, majdnem elbőgtem magam amikor először láttuk kiírva Ausztriában a Budapest táblát meg a H-betűt.

Spumilla milyen csinos vagy!!!! Irigy :lol: Szép vékony vagy, csak a mama pocid van, ami már szépen látszik! Tegnap csináltak rólam egy fotót ahogy fekszem Regivel a fűben, hát elhűltem, hogy mennyit már felszedtem combra, fenékre, lesz mit leadnom :oops: Mikor lesz a költözés? Honnan hova költöztök ha lehet érdezni? Gondolom akkor messzebb ha nem tudsz visszajárni a kedvenc zöldségesedhez.

Avrenim kint is különben a 20. hétben mondják csak meg a nemét a második UH-n, utána már nincs is UH több, ha akkor nem mutatja meg, akkor meg se tudot, csak ha elmész maszekba és fizetsz vagy 30 eft-ot, 4D-ért meg 60-at. De itt meg szokták mondani, olyan furi. Én is csak társulni tudok, ugyanezt hallottam a gyomorégés és a nagy haj kapcsolatáról. De kíváncsi leszek majd az újszülött fotókra, bejönnek-e ezek a találgatások!

Msi nem lehet semmi egyszerre két babát érezni, mi lesz majd ha már erősek is lesznek :shock: Köhögés javult? Örülök hogy Baló szokja az ágyat, ügyes nagyon! A kajálással mi is így vagyuk, ha Reginek adom külön ugyanazt, az nem kell neki, csak amit én eszek :P

Bettike tegnap délelőtt én is palacsintát gyártottam, van itthon házi eperlekvár, csináltunk hozzá túrót is, nyami-nyami.

Salsifraga tök jó lehetett a sátorozás, régen én is sokat sátoroztam, jó is az. Aranyos lehetett a férjed, igazi büszke apuka már most! A Zöld Piramis szép, csak hatalmas volt a tömeg, csak araszolni lehetett és hát azért azt gondoltam nagyobb. De jól sikerült a kirándulás. Utána még bementünk Nyíregyházára, sétáltunk egyet a belvárosban, még arra egyikünk se járt. Kellemes kis nap volt, az idő is jó volt, nem volt kánikula, de napsütétéses volt, kellemes légmozgás is volt, szóval klassz volt. Gondolom már későn írom, de nekem az integrált második vérévételnél csak vérvétel volt, UH nem.

Syl de jó hogy már te is érzed a babót! Azt hallottam már hogy a többedik babát már hamarabb meg lehet érezni, úgyhogy teljesen normális a dolog :lol:

Anka örülök hogy jól sikerült a nyaralás és hogy jól vagy!!!! Nekem 20 hónapos Regi, és most nyáron teljesen rátapadt az apjára, mint a matrica :shock: Otthon csak ebédnél látja meg este, nincs vele annyit, de itt most sokat vannak együtt és én is ugyanezt megélltem hogy az apa jó csak, a nagyszülők se, én se, amikor épp rájön, és szinte minden nap rájön. Tiszta féltékeny tudok lenni :D Remélem azért majd otthon visszaáll a rend, mert különben bajban leszek. Gratulálok a kombinált eredményhez!

T.timi ezek is nagyon jók nézd meg ha gondolod. Postán tudod megrendelni, 3 cm vastag hungarocell figurák, de nagyon aranyosak. Nem tudom mennyire drága lett volna a Micimackó festés, hátha ez olcsóbb kicsit. Én az első linkről rendeltem anno Regi szobájába:
http://www.gyerekszoba-dekor.hu/figura.htm
http://www.mesedekor.hu/
Várom a bevallást, mennyivel lettél nehezebb :lol: Akkor csak kellett menni a fogorvoshoz, de akkor túl van rajta, az a lényeg! Pénteken megyek 4d-re, az utolsó napunkon itthon, mert kint már nem tudok.

Monka elhiszem hogy hiányoznak a lovak, de nem kell sokat várnod, meg majd pár év múlva viheted a gyerkőcöd is, együtt lovagolhattok :lol: :lol: :lol: Az UH videó nagyon jóóó ötlet lenne!!! Mindenképpen írd meg hogy végül hogy mondtad meg és mit szóltak hozzá!!! Akkor gondolok rád este, de izgi :!: :D De gondolom még nem 100 % hogy kisfiú vagy már igen? Már táblázatba beírható?

Szonce miért zavar a pocid mérete? Olyan szép!!! Tündéri a kép amit felraktál, gyönyörű szemek!

Nono merre vagy????

KépKép

KépKép
nyufó8

----
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:32-kor.
szonce82

szonce

nekem mindig néz vizeletet ha megyek.sőt vinni is kell.meg a mázsálás,vérnyomás...eddig már volt 3 alkalommal védőnőnél.meg majd megyek lassan az eredményeim miatt is és meg is lesz a 4 :)

syl

jaj de jó h te is érzed a picurt :)

monka

jól teszitek ha mentek kikapcsolódni :)

msi

nekem a párom ilyen,mindig az kell amit én eszek :D :D :D

KépKép
bettike83

Timi már nemsokára te is megtudod, hogy mit is rejt a pocak :wink: annyira repül az idő :D tök jó, hogy ennyire aranyos és figyelmes dokid van :wink:
Szonce ez egy angyali mosolygós kis kép, az ember elolvad tőle :D
Nyufó a picimet mindenképpen viszem majd lovagolni és ha tetszik neki, akkor nagy lovas lesz :D szeretném ma este átküldeni nekik a videót és egyszerre nézni :wink: remélem bejön, de azért szoríts értem :D nem 100%, de annyira úgy néz ki :D arra gondoltam, hogy elindítom a videót és azt a részt (több is van), ahol nagyon látszik, lefotózom és úgy berakom ide, hogy mit gondoltok róla :D megértem a hazautazós érzéseidet, nagyon nehéz lehet :( nekem mindig a várakozás az, amikor várom a családot :( de a leleteidnek örülök nagyon :wink: akkor minden oké :D a péntekre meg 1000-rel megy a drukk, de tuti kislány lesz :wink:

Kép
monka1

szonce

szép volt nagyon.ma én is láttam ilyen matricákat,pár száz forintért adnak,nem vészes és nem lehet vele tévedni,vagy épp elrontani.én sem értek hozzá sajnos,nem vagyok ügyi ilyen téren.majd pár matricával megoldom.

tényleg nagyon drágán csinálják,még ennyi kiadás mellett a gyerekszobára is 20-30 ezret kiadni,hát nem egyszerű.

nyufó

de jó neked,mentek 4d kukucskra,biztos megmutatja majd a nunit :)

mikor indultok haza?vagyis vissza?gondolom nagyon fura lesz.

KépKép
bettike83

A pillangós pici,finom érzések után kb mennyi időre érezhető határozotabb pici rugás,mozgolódás?lehet hűlyeség,lehet csak gyomrom szorakozik,de pl ma nem éreztem pillangós érzést,csak pici,mintha rugás lenne,nem is tudom :) :) aztán lehet,17 hetesen rohamos fejlődésbe kezd és eléri 17cm-t :) és 14 dkg :)

KépKép
bettike83

Bocs lányok, úgy kedvet kaptam hogy megosszam Regi szobáját. A számítógép kikerült már amikor született, ezek a fotók akkor készültek amikor elkészültünk a szobával, itt még baba sehol se volt, szülés előtt kb. másfél hónappal előbb készültünk el. Utána minden nap bementem üldögéltem ott és elképzeltem milyen lesz, amikor majd beköltözik a kis emberke a szobájába, jó érzés volt, izgalmas.

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

igazi kis babalakosztály lett,gyönyörű nagy ablakkal,csak úgy áradt be a napfény :) nekem nagyon tetszik.

és az uj lurkóval hogy lesz?egy szobában lesznek?

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:33-kor.
szonce82

Háj jányok vagyok mától de nincs lehetőégem visszaolvasni a sok termést. Úhogy bekapcsolódom most ha nem bánjátok. Voltunk pár napra nyaralni is szval elvoltam. A héten érkezik a babaszekerem már nagyon várom. Köv héten van a 19. hétre esik nálam a genetikai uh.
Szép Regi szobája Nyufó én is alig vártam anno h elkészíthessem. MOst még nicns lakás csere kilátásban így egyenlőre csak rucik babaszekér és kiságy készülődés van.

Érdekes h mikor az elsőt vártam a 32. hét körül kezdtem el vásárolni a fiamnál már ey kcisit elöbb most meg...de mondjuk most is kell sokminden nem terveztünk több gyerkőt és mindent eladtunk meg tavaszi nyári babáim voltak eddig így meleg rucink sincs 56osban. És egyszerre nem olcsó muri így lassan veszegetek ami megtetszik. Még mindenféle koncepció nélkül de a szekér ha megvan a hordozó a köv terv csak vadászom h u.olyan legyen mint a szekerentyű de még nem leltem jót.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Nyufó szuper jó kis babaparadicsom ez :D Regi biztosan jól érzi magát ott, annyira szuper :D :wink:
Szonce nálatok is szuper jó kis szoba lett, ezek a képek annyira aranyosak :D

Kép
monka1

nono

egyszerre tényleg nem kevés pénz,de ha igy aprolékosan bevásárolsz akkor könnyebb picivel.én is majd mindig veszek valamit,aztán majd halad szépen.

KépKép
bettike83

Na megjöttem a védőnőtől, mindent elkérdezgetett meg beírt a kiskönyvbe, aranyos volt, mint eddig is mindig :) megvolt a nagy vérnyomásmérés meg a mázsálás, és jelentem még mindig nem híztam semmit :lol: :lol: :lol: Meg is dicsért, hogy 14 hetesen még semmi, úgyan annyi kiló vagyok :lol: Örülök neki nagyon!! :lol:

szonce: nagyon aranyos a szoba, ilyesmi betűket én is néztem, még mielőtt szóba jött volna a falfestés, nekem is tetszik.

nyufó: nagyon szép Regi szobája, van egy két dolog amit én is így terveztem el, de majd ha meglesz akkor küldöm a képeket, csak még nem most :) Az ablakotok nekem is nagyon tetszik, tök különleges :)
Köszi a linkeket, aranyosak a figurák. Itt nincs ár, csak árajánlatot lehet kérni??? Én másfajtákat néztem eddig, de ezek is nagyon araik. Valoszínű ez lesz nem a falfestés, mert 25 ezer forint lett volna egy kép, és úgye minden mást is meg kell venni, mert nincs kitől örökölni, meg a lakást is meg kell csinálni még, szóval szerintem maradnak ezek a figurák, eredetileg úgyis ezeket szerettem volna.

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó: ez lemarad.. az integrálthoz grtaula nagyon örülök :)
A 4D meg szuper lesz, biztos megmutatja magát és akkor tuti, hogy lesz egy Annátok :) Irigy irgy, hogy te már mehetesz 4D-re, nekem még odébb van.

KépKép

KépKép
t.timi

Helló csajszik!! :D

Ma végre megjött az inviteles gárda és betette a netet a lakásba :lol:
Végre van tv és net :lol: De rend még nincs.. A konyha már rendben van, de még azért sok minden hátra van, de nem szeretnénk kapkodni. Apuka mától már ment dolgozni délutánra, és a lelkemre kötötte, hogy egyedül nem pakolhatok. :)
Voltam ma az új háziorvosnál, nagyon kedves asszony, megvizsgált, a méh fundusa már szinte eléri a köldök vonalát :D És ő is és az asszisztens is örömmel lepődött meg, hogy ikrek :D
A szüléssel kapcsolatban nincs ellenére, hogy Zalaegerszegen akarok, annyit javasolt, hogy már korábban legyek lent, ne előtte pl. pár nappal kelljen utazgatni óriáspocakkal.. Egyébként, ha sürgősség van, beutaló nélkül mehetek a Baross utcai I.-es számú női klinikára. :) De erre szükség nem lesz :D

Szonce: Ádám nagyon édes kispasi, a szobája nagyon jó!

Nyufó: ez a babalak nagyon szép, teljesen lányos, és hangulatos :)

Timi: örülök a nulla kg-nak :D :wink:

Nono: dobsz majd képet a szekérről? :D

Bettike: ez a matricás dolog jól hangzik, lehet én is azt csinálom, bár nem tudom, a fűrészporos tapétán megáll-e majd rendesen.. :?

Babamozgásokhoz gratula mindenkinek!! :wink: én még mindig van, hogy nem érzem, néha meg igen, de mindig csak ugyanott, és furán hangzik, de még mindig mintha csak 1-et éreznék :shock: pedig ketten vannak és tudom, hogy minden rendben :D Lehet a bélésem miatt is van, meg a placenták miatt is (elől és hátul fekvő).. :? De nem baj, majd visszasírom még ezeket a nyugis napokat :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztoki lányok!

csak beköszönni jöttem. most ugye nyaralni vagyok Bükfürdőn, csak ritkán tudok jönni. remélem mindenkivel minden rendben van. mi is jól érezzük magunkat itt. jó már egy kis pihenés. mostanában olyan mintha érezném a babót. nagyon fura érzés volt. olyan mintha pici rezgések lennének a pocimban. ilyet még nem éreztem, lehet tényleg a baba jelentkezik :D

kis-csillag: örülök hogy rendeződnek a dolgaid és ilyen rugalmasan kezelik azt is hogy máshol akarsz szülni. a takarítással tényleg csak csínnyán, vigyázz magadra :)

timi: gratulálok hogy még semmit nem híztál. szerencsére még én sem. nagyon örülök én is neki. viszont a pocim már növöget. neked is?

monka: biztos szuper volt a kirándulás, nagyon szép lehet a Bakony. csak ne erőltesd meg magad :D

msi: jót nevettem ezen a madárka sztorin. :lol: de legalább jó étvágya van a kicsinek, na meg úgyis olyan gyorsan nőnek
szuper hogy már mind két babót érzed. nagyon jó érzés lehet

nyufó: csodálatos Regi szobája, nagyon tetszik. igazi babás, gratulálok hozzá. majd én is valami hasonlót szeretnék de majd szerintem később. most túl sok a kiadás a babával kapcsolatban. de remélem mi is eljutunk idáig. de még ráérek talán egy picit. január messze van. :D :lol:
drukkolok a pénteki 4d-re. remélem megmutatja a nunit és megnyugszol hogy tuti Anna lesz
örülök hogy a vizeletvizsgálatod jó lett és nincs semmi baj

szonce: a te babaszobád is nagyon szép, szerintem tökéletes ez a falmatrica,
aranyos a kép, nagyon édes rajta

anka: gratulálok a kombinált eredményedhez

salsifraga: örülök hogy jól sikerült a sátorozás, elhiszem hogy nehéz volt hazamenni :D

avrenim: akkor már nagyon jól haladtok a felújítással, szuper. látod lassan ez is meglesz :D
a gyomorégés engem is nagyon kikészít :(

spumilla: a te pocid is szépen kerekedik. biztos már kívülállók is egyből észreveszik hogy van ott valaki még :D de nagyon csini vékony vagy különben

bettike: tök jó hgy már te is érzed a picit. elhiszem hogy nagyon jó érzés volt

na megyek mert apa is szeretne géphez jutni :D mindenkinek további boldog pocakosodást kívánok. ha tudok jelentkezem.

KépKép
Kép
rebeka85

Kép 18. heti poci

KépKép

KépKép
msi22

Kép Másik ruciban

KépKép

KépKép
msi22

rebeka: én is örülök a kilónak, még a végén elhiszem, hogy nem leszek egy bálna :) igen már nekem is látszik a pocim, de még nem annyira kifejezetten terhes pocak, de már alakulgat :)

KépKép

KépKép
t.timi

FIÚÚÚÚ :)

Kép
spumilla

holnap jövök a részletekkel, de most hullafáradt :O)

Kép
spumilla

Mennyi újdonság, még csak gyorsan végiggörgettem, holnap olvasok, nagyon jók a pocakfotók, egyszer megfogattam akkor rakok fel én is, ha (a kis "sunnyogó") Spumilla is megmutogatta magát, tehát én jövök.
Héj, Spumilla, fiúúú, akkor már értem miért olyan óriás és most mekkorát nőt, gyorsan.... több részletet kérünk, ez a nő már megint sunyít, ejnye-bejnye!!!!

Tessék a 18 hét+ 1 napos pocakfotó
Kép

Hát nekem a kilók jnkább a csípőmre, derekamra és a combomra mentek inkább, még mindig inkább úgy nézek ki mint aki egy kicsit túlsúlyos, senki nem ismeri fel, hogy terhes vagyok.

Na jó éjszakát, holnap olvasok és írok nektek Kismamik!!!

Kép
nlzs

Kis-csillag
nekem is elől és hátul tapadtak meg és szerintem én is csak azért érzem őket, mindkettőt mert második garnitúra:D amúgy igazad van majd visszasírja még mindenki az apró pillangószárnyakat)))))a legcikibb mikor sehol a közelbe egy wc se és a gyerek betalál a hólyagba…na az fincsi + a borda rugdosós poénok nem véletlenül születtek…nekem néha guvadt a szemem de én szenya voltam ha rossz helyen volt én biza bekopogtam neki hogy mennyen már arrébb mert ez fáj…anya meg tépte a haját hogy nem bántsam már a gyereket jó persze nem egy gyomrost vittem be magamnak de tényleg kopogtam neki

spumilla
nagy gratula a fik kukacoshoz gondolom apa repked

nlzs
magamhoz képest kisebb vagy az tény, de majd lesz neked is szép kerek pocid…azért már sejthető Balóval nekem is nagyon sokáig nem látszott illetve én körte forma vagyok és nekem alapból volt pocakom is…

KépKép

KépKép
msi22

spumilla: gratulálok a fiúhoz :) nagyon jó, hogy már te is tudod :)
azt hiszem már a fiúk többségben vannak!
És kérjük a részleteket :)

KépKép

KépKép
t.timi

jó reggelt mindenkinek

spumilla: nagy nagy gratula a kisfiúhoz

timi: valószínű igazad van, a fiúk valóban többségben vannak :D de olyan jó hogy lassan mindenki tudja a pici nemét. én is annyira szeretném már megtudni, de múltkor is nagyon szégyenlős volt és még a lábát is keresztbe tette :(

megyek reggelizni. korábban sosem reggeliztem, de mostanság már a picur diktál, így muszáj. egyből rosszul vagyok ha nem eszem, pláne ha egy kis cukrosat hanyagolni merek. na arra heves tiltakozásba kezd. :lol: ha az apjára fog ütni akkor nem győzöm majd édességgel :lol:

na mindenkinek további szép napot, este majd jövök. most megyünk kirándulni egyet fertődre. sajnos az időnk nem az igazi. most nagyon be van borulva

nlzs: a te pocid is kerekedik ám :D

KépKép
Kép
rebeka85

nyufó: megnézegettem apával a linkeket amiket küldtél.. a második linket néztük, mert ott voltak árak. Hát sikerült annyi figurát kiválasztani, hogy első körben az is 20.000 ft lett volna :shock:
Azt csökkentettem egy kicsit a dolgokon, meg elterveztem a falon hogy raknám a kevsebbet, és még igy is 11 ezer forint, de valoszínű akkor is ez lesz megrendelve, mert ezek nagyon megtetszettek, és a falfestésnek még mindig csak a fele.
Köszi az ötletet és az oldalt :) CzuPpPpPp érte :)
Ja és ti mivel ragasztottátok fel? (én tapéta ragasztora gondoltam, mert a dekorcsíkot úgyis azzal kell)

KépKép

KépKép
t.timi

rebeka: én is szeretném nagyon tudni már, de nekem nem is mondtak semmit eddig, majd talán a 18 hetesen, de még az is 1 hónap :( de nem baj az utolsókból lesznek az elsők :)
Jó étvágyat! én sem reggeliztem régen, de mostmár muszáj. :)

KépKép

KépKép
t.timi

nlzs: akkor inkább spunnyogó, hamár muszáj.. :) cukiii pocaaaak! milyen kilóóók??
lesznek részletek, de tegnap este arra jöttünk haza (az orvostol) hogy az összes szomszédunk a konyhánkban takarit a saját kis felmosórongyával. eltakaritottak pár centi vizet, ami a mosogató alatt kezdett keletkezni. leugrott a cső, folyt a víz, a szomszéd néni összecsöditette az utcát, azok jöttek és elvégezték az oroszlánmunkát. ma kirakodót tartok, és takaritok :) de jövök majd.

ezeket még tegnap kezdtem irni nektek, csak nem tudtam befejezni:

szonce: érdekelnek a homeos bogyok is! nagyon. ezeket csak ugy meg tudom venni a gyogyszertárban mint a sedatif-ot pl?
meg tudod mondani h mit vegyek az aranyosra? vagy inkább keresek egy homeos orvost és azon keresztül? szivesen szedek ilyeneket, a gyogyszeres dolgoktol tartozkodom, de ha muszáj vmi akkor beveszem, bekenem. ha nem muszáj, akkor szeretem a kibuvókat :)

syl:
drukkolok az afp-levételhez. majd kérdezz rá mikor lesz eredménye. arra is drukkolunk majd.

anka:

egyetértek msivel a Peti kérdésben. próbáld élvezni hogy a kisfiad éppoly biztonságban van az apukájával, mintha rajtad lóg. persze érzelmileg ez sokkal bonyibb, mint leirni, de sztem hamar túlleszel ezen a részen. remélem. drukkolok, hogy igy legyen

msi:
dejo, te is a héten mész 18.hetire. huu, én nagyon rá vagyok már állva. este megyünk. izgulok is, kiváncsi is vagyok.. jo lesz már fellélegezni hogy minden rendben van!

később folytatom :)
addig drukkoljatok hogy süssön a napocska a kirakodómra :)

Kép
spumilla

a baba egészséges és minden rendben van (röviden) :)

Kép
spumilla

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:33-kor.
szonce82

spumilla

gratulálok a kis kukishoz :) én valahogy gondoltam hogy fiad lesz,ne kérdezd miért :)
de rendik akkor a szomsézd nénik,ne félj hozzám nem jönne senki :D

nlzs

azért alakul már az a babás poci :)

msi

neked hatalmas pocid van tényleg,mekkora lesz még a végére :shock: :)

timi
a kilókkal én is igy állok mint te,még semmi,de mostanság mintha ment volt egy pici derékra meg hasra,persze ez érthető is :wink: :)

kérdeztem a szomszéd csajt,ő decemberben szült és azt mondta h az anyaságihoz 4 orvosi pecsét kell,de nekem még egy sincs,persze lenne,de mikor voltam akkor még nem volt kiskönyvem.jővő csütörötkön megyek és akkor lesz meg az első,közel a 20.hétnél.de a következő 20 hétnél csak találkozom még vele 3 alkalommal.

KépKép
bettike83

Spunnyogó, sajnálom, hogy viccelődtem veled miközben áradt a házatok, de nem semmi szomszédaitok lehetnek, ez tök jó, nálunk max üvöltene , hogy eláztatjuk az ő házát. Írj már kicsit többet a vizsgálatról, már 3-szo néztem be, hátha írtál már.

Msi,hát neked nem semmi a pocid, nem fáj a derekad? Persze ha belegondolok, még mindig hihetetlen hogy fér el két gyerkőc odabennt.
Tényleg meg tudod különböztetni mikor melyik mozog?

Szönce, a fiukkal kb nekem is ekkora hasam volt.

Kis-Csillag, milyen az új hely, nem hiányzik az otthon? Birod a fészekrakást?

Bettike: tök jó hgy már te is érzed a picit. elhiszem hogy örülsz neki, jó érzés lehet első gyerekél felfedezni ezt az érzést.

Monka: hol volt a kirándulás, mi is elég sokat jártunk a Bakonyban, imádunk ott bringázni az erdőben a dombok közt.

Timi, tök jó neked, hogy még semmit sem híztál, de azért rakhatnál fel te is képet a kis dudorról.

Rebeka, és neked most mekkora a pocid?

Avrenim, nem vagy még nagyon fáradt, a gyomorégés nekem is nagyon ismerős,mégcsak terhesnek sem kell lennem hozzá, ( több gyomortükrözésem is volt már miatta, tudsz rá valamit, én már legalább 10 féle ellen anyagot kipróbáltam, de csak az segít ha nem eszem, különben mindig fel jön a sav a torkomba.

Saslifraga, sátoroztatok, az nem semmi, nem fáj a derekad gumimatracon, nekem még a sima ágyunkon is fáj, vagy nektek már valamimás van a sátorba?

Nono, hát még én sem keztem el a készülődést, csak addig jutottunk, hogy múltkor bementünk a Brendonba és 1/4 óra után kifordultam, úristen mi mindent kell vennünk még bele sem akarok gondolni, előbb indítsuk el az új iskolaévet, aztán jöhet a babavilág, ha azt túléltük.

Köszi Lányok a visszjelzéseket, pedig már 5,5 kg plussznál tartok, a fiaimnál ilyenkor már kis hordó voltam, bár akkor önfeledt zabálással éltem át a terhességeket az urammal együtt. Most azért tudatosabb vagyok, de a végét még nem látom akkor lehet a legnagyobbat nőni.

A dokim átrakatta a genetikai uh időpontott csütörtök délelőtt 10-re sajna, mert utána rögtön rohanok a fodrászhoz, aztán legkésöbb 2-kor indulnunk kell Szelestére a tánctáborba, bár a doki nem dijjazta nagyon, meglepődve kérdezte "Maga akar táncolni?". Nem gondoltam, hogy gond a tánc, pedig itt a táborba csütörtöktől vasárnapig délelőttés délután 2-2 óra, aztán este szabad tánc van, közte strandolás, evés-ivás.
HÚÚ, de hosszúra sikerültem, de remélem nem baj.

Kép
nlzs

Jaj, ezt még le kell írnom úgy rültem a fiaimnak reggel, miközben mutogattam nekik hogy megy a hasaba a kistesó mesélték, hogy tegnap este alvás előtt azon tanakodtak, most akkor hogy fogják hívni a pindurt, mert Ő vezetéknevük L.Nagy és a Dani a nagy L.Nagy az Attila meg a kis L.Nagy, így hogy fogják a hívni a pocaklakót? Kitalálták, hogy akkor Ő lesz a micro vagy nano L.Nagy, hát nem kedves két tenagger fiútól, hogy erről tanakodnak? A férjem mosolyogva mondta rá, amai modern világba a pici L.Nagy eszükbe sem jut, az túl régies nekik.

Ja, és még egy intim kérdés, neketek hogy megy a szex, tegnap este nekem úgy bekeményedett közben a hasam és picit görcsöltem is, de nem mertem szólni apának, mert így is alig mer hozzámnyúlni úgy félti a babát, nem akartam megíjeszteni, mert hiányzik nekem, jól esik még "Nőnek" is lenni és hódítani. És olyan lennt volt a gyerek úgy éreztem hozzáér a szeméremcsontomhoz, egy pillanatra átfutott az agyamon csak nem ki akar jönni!? Anyukám is azt kérdezte tegnap ahogy megfogta a hasam normális, hogy ilyen lent van a picuri?

Kép
nlzs

nlzs

hát nem semmi fiaid vannak,büszke lehetsz rájuk.nem hétköznapi kamaszok az tuti :) azon agyalnak mi legyen a neve a picurnak,azt hiszem nagyon oda lesznek érte :)

egyébként nekem is elég lent van a pici még,de ez termsézetes is mert kb az 5.hónapban ér fel a köldökig kb,egy rajzon láttam.

szex:

nőnek érezni én is szeretném magam,de valahogy sehogy nem jó,nem ugyanaz az egész.lelkileg sem,néha egyszerűen üvölteni tudnék közben mert annyira nehezen viselem,undorral a dolgot,nem a páromat hanem az egyűttlétet,biztos hormonilag igy vagyok beállitva,tudaton kivül védem,óvom a babát,ez lehet benne.csak nehéz,mert nem akarom a páromat sem megbántani,neki is szüksége van rám,de most egy pár hete ezt érzem....gáz ugye??? :?

KépKép
bettike83

Kép

KépKép
bettike83

Bettike nem tudom honnan szedted ezt a rajzot, de nagyon jó! Meggyőződésem volt, hogy már feljebb van a babócám… :D
Az együttléthez való hozzáállásod egyáltalán nem gáz, ahányan vagyunk annyiféleképpen éljük meg. Viszont az én véleményem szerint, nem tesz jót egy párkapcsolatnak, ha vmit muszájból v. kényszerből tesszünk meg. Szép dolog, hogy ennyire önzetlen vagy, de biztos a párod is megérti, hogy most nem úgy működnek a dolgok, ahogy egyébként szoktak…

Nálunk orvosi utasítás tiltja a házaséletet. Viszont én jobban kívánom a szexet, mint valaha, úgyhogy néha egy kis „lightos party” belefér :wink: Ami után Nlzs nekem is bekeményedik a hasam… :shock:

Spumilla gratula a kukacoshoz :D Valahogy én is fiút tudtam neked elképzelni… :D

Nyufó nagyon szép babaszoba, jó ízlésre vall. Örülök ezeknek a képeknek, mert nekem még semmilyen elképzelésem nincs. Viszont szerencsés vagyok, mert az öcsém, otthon van a gipszkartonos figurás dolgok gyártásában, már csak vmi ötlet kellene.

Msi nem semmi pocak, nagyon jól áll neked a kismamiság. :D

Kíváncsi vagyokSpumilla, mit mondott a doki a keményedéssekkel kapcsolatban. Én már rájöttem, hogy nekem a túlzott aggódás okozhatta. Egy pár napja pozitívan szemlélek mindent és láss csodát lecsökkent az éjszakai keményedések száma. Az már más dolog, hogy néhány tahó ismerősöm olyan rémtörténetekkel traktál, hogy az már túl megy minden rosszindulaton :evil: Szerencsére, túllépek rajta hamar és feledésbe merülnek...[/quote]

Kép
csill79

összefoglalom a tegnapi nap eseményeit, mert nlzs már tűkön ül :)

szoval rég láttam a babám, már 6 hete, kicsit izgultam, de helyesebb ha az t mondom izgatott voltam.
az UH-on rögtön bedobta magát profilba, annyira cuki arca volt, hogy elképesztő, fitos orrocska és épp gondolkozott. az egyik kezét az álla alatt tartotta. aztán mogzatta a száját, mint aki épp beszél, valamiről előadá st tartott épp :D
aztán a gerincét nézegettük, a fejét fölülről, nagyon jó volt, meg a hasát. mindene ott van ahol kell és jól müködik. szivecskét is néztünk meg aztán alulról a két tappancsát. csak az volt a képernyőn. két talpacska :D
kérdezték hogy szeretnénk e tudni a nemét, mondtuk hogy igen és hát rögtön látszott a kukker, nem is kellett semmi mondania a dokinak, annyira egyértelmű volt. bár nekem már a kezdetektől fogva :)
aztán a doki megvizsgált, zárt méhszáj, minden szupi, legközelebb a cukorterhelés eredményével kell mennünk a 24.ik héten. előirányoztunk egy babamozit arra a napra, mert amugy nem kötelező akkor a UH. azota kisfiu papájának és kisfiu mamájának szolitjuk egymást :)
utána még a rozsaszin felhöben uszva hivtak hogy ömlik a viz a konyhában, hil lehet elzárni a vizet :D
mire hazaértünk feltakaritottak a szomszédok (lesz is nekik hála-süti :) -mondjuk mi nem áztatunk senkit, max magunkat, szoval ezért inkább buli hangulat volt, mi is nevettünk az egészen, nem szenvedtünk nagy károkat. ma kipakoltam és még mindig alig merem elhinni hogy hűűű, akkkor most kukit fogunk fürdetni :D

a számok: hát most igy fejböl a feje méretére emlékszem, 44mm és a méhszájérték 3000, jee :) kérdeztem hogy milyen hosszú lehet most, kb 20 centi.

a méret alapján a kora ma 19+5, de a doki szerint vannak kisebb meg nagyobb sullyal születő babák, igy a jan 3 nem változik, de azért dec 20tól össze leszek pakolva :D

nem voltak elvárásaim a nemével kapcsolatban, legalábbis azt hittem, de amikor realizálódott hogy aha, akkor nem lehet fésülgetni, hajat fonni meg szoknyában járatni, azért rájöttem hogy legbelül volt mégiscsak valami. de végig tudtam hogy fiu, hisz amikor fogant jött és mondta hogy ő a Bence. ami ugye győztest jelent.

azota mindenki a nevével faggat, amit egyelőre nem akarok elárulni, mert még kóstolgatjuk, mert nagyon különleges, de a többi ami esetleg tetrszik pl a Milos azok nem anynira jók mint ami már korábban felmerült. először viccből, majd egyre komolyabban..

szoval igy volt. most mindenki boldog, főleg mert nagyon egészséges az egész odabennt meg idekinnt :)

Kép
spumilla

Mindjárt vége mára a meónak, még előtte gondoltam benézek :)

nlzs: köszi a gratulációt a kilókra és megígérem mostanában csinálok képet és felteszem ahogy kérted :)

bettike: tényleg jó ez a rajz :)

A szexes témához.. hát nekem sem olyan, mint régen, nekem nem keményedik a hasam meg undor sincs vagy ilyesmi hanem egyszerüen csak elvagyok nélküle, sokkal kevesebbet kívánom, mint azelőtt, de ha együtt vagyunk akkor jó.

KépKép

KépKép
t.timi

spumilla: örülök a babának, nagyon nagy gratula! :)

KépKép

KépKép
t.timi

timi

a kivánással én is igy vagyok,elvagyok nélküle valahogy.de remélem múlik és elememben leszek és le sem mászok apárol :D :D :D :D bár azt mondja már nagy hassal :shock: hát nem biztos h menne neki :D :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kevés időm van, így röviden fogok írni.

Spumilla,
gratulálok, tehát te is fiús anya leszel! Örülök, hogy minden rendben és ismét jó volt olvasni az optimista soraidat.

Nlzs,
tényleg még nem olyan nagy a pocid. De a fotó alapján te elég magas is vagy, nem? Talán több helye van a bébinek, mint pl. nálam, 160 cm-ben. :)

Bettike,
ezt a rajzot én is ismerem. Nekem csalóka, mert én most vagyok a 19. hétben, de már hetek óta a köldököm körül (is) érzem a kis csapkodásokat, tehát tuti feljebb van a babám.

Szex, hát az nálunk így, ebben a formában nincs, mert nekem olyan méhösszehúzódást vált ki, ami tönkre is teszi az örömérzetet, mert olyan ijesztő... ez van. Jó lenne, jól esne, de kibírom, kibírjuk.

Rólunk pár szó. Döntöttünk. Nagyon nehezen, de legalább döntöttünk. NEM megyünk magzatvízvételre. Minden leletem negatív, két doki is látott (saját és Hajdú Krisztina), utóbbi nem is ajánlotta a leletek fényében. Csak ez a nyomasztó 35 éves életkor indokolná. Ezen meg lehet vitatkozni, mert a fogamzáskor még 34 voltam, következő hónapban lettem 35, nem hiszem, hogy pár héten, hónapon múlnának az esélyeink.
Természetesen maradt bennem félelem, mindig mindennel olyan alapos vagyok, ezt meg most "ellinkelem", de belepusztulnék, ha elmenne a vizsgálattól. És még vmi, kicsit utánaolvastam, mi is történik olyankor, ha vki úgy dönt, megszüli a beteg babáját, mert nem vállalja. Hát... a részleteivel senkit nem traktálnék. Ne én leszűrtem belőle, hogy nagy valószínűséggel nem tudnék meghozni egy ilyen döntést, végigcsinálni egy ilyen procedúrát. Igaz, nagyon félek a betegségektől is... de talán még azt is könnyebben feldolgoznám, mint egy ilyen "önmagam kezdeményezte" veszteséget.

Nlzs,
te/ti még filózol!filóztok? Mármint az amnión? Ja, az én dokim még nem tudja a döntésem, lehet, ki is akad majd, mert ő nagyon biztonsági játékos.
Nekem meg nem marad más, mint erőt meríteni - pl. a ti optimizmusotokból is - és arra gondolni, hogy egészséges a kis csodababánk. :)

Most ennyire futotta, bocsánat hogy nem írtam mindenkinek.
Balimamika

Kép
balimamika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: