Sziasztok!
Ma megint nem lehet kint megmaradni, árnyékban 31 fok. Elhoztam az ismételt vizelet eredményem és az összes érték normális!!!

Pénteken meg megyek a 4D-re és nagyon remélem hogy megkapom a 100 % megerősítést arról hogy kislány, drukkoljatok.
Délelőtt voltunk bevásárolni már kintre, hazai dolgokat, pirospaprika és sok-sok minden féle. Több mindennek a lejárati dátuma január-március, úgyhogy anyósomékkal majd kell hozatnom ki ha jönnek, na de sebaj. Milyen furcsa lesz az évi 3x-i hazajövetel után most megint egy évet kihagyni, Regivel is így volt, és már a vége fele nagyon nehéz volt, melékszem, majdnem elbőgtem magam amikor először láttuk kiírva Ausztriában a Budapest táblát meg a H-betűt.
Spumilla milyen csinos vagy!!!! Irigy

Szép vékony vagy, csak a mama pocid van, ami már szépen látszik! Tegnap csináltak rólam egy fotót ahogy fekszem Regivel a fűben, hát elhűltem, hogy mennyit már felszedtem combra, fenékre, lesz mit leadnom

Mikor lesz a költözés? Honnan hova költöztök ha lehet érdezni? Gondolom akkor messzebb ha nem tudsz visszajárni a kedvenc zöldségesedhez.
Avrenim kint is különben a 20. hétben mondják csak meg a nemét a második UH-n, utána már nincs is UH több, ha akkor nem mutatja meg, akkor meg se tudot, csak ha elmész maszekba és fizetsz vagy 30 eft-ot, 4D-ért meg 60-at. De itt meg szokták mondani, olyan furi. Én is csak társulni tudok, ugyanezt hallottam a gyomorégés és a nagy haj kapcsolatáról. De kíváncsi leszek majd az újszülött fotókra, bejönnek-e ezek a találgatások!
Msi nem lehet semmi egyszerre két babát érezni, mi lesz majd ha már erősek is lesznek

Köhögés javult? Örülök hogy Baló szokja az ágyat, ügyes nagyon! A kajálással mi is így vagyuk, ha Reginek adom külön ugyanazt, az nem kell neki, csak amit én eszek
Bettike tegnap délelőtt én is palacsintát gyártottam, van itthon házi eperlekvár, csináltunk hozzá túrót is, nyami-nyami.
Salsifraga tök jó lehetett a sátorozás, régen én is sokat sátoroztam, jó is az. Aranyos lehetett a férjed, igazi büszke apuka már most! A Zöld Piramis szép, csak hatalmas volt a tömeg, csak araszolni lehetett és hát azért azt gondoltam nagyobb. De jól sikerült a kirándulás. Utána még bementünk Nyíregyházára, sétáltunk egyet a belvárosban, még arra egyikünk se járt. Kellemes kis nap volt, az idő is jó volt, nem volt kánikula, de napsütétéses volt, kellemes légmozgás is volt, szóval klassz volt. Gondolom már későn írom, de nekem az integrált második vérévételnél csak vérvétel volt, UH nem.
Syl de jó hogy már te is érzed a babót! Azt hallottam már hogy a többedik babát már hamarabb meg lehet érezni, úgyhogy teljesen normális a dolog
Anka örülök hogy jól sikerült a nyaralás és hogy jól vagy!!!! Nekem 20 hónapos Regi, és most nyáron teljesen rátapadt az apjára, mint a matrica

Otthon csak ebédnél látja meg este, nincs vele annyit, de itt most sokat vannak együtt és én is ugyanezt megélltem hogy az apa jó csak, a nagyszülők se, én se, amikor épp rájön, és szinte minden nap rájön. Tiszta féltékeny tudok lenni

Remélem azért majd otthon visszaáll a rend, mert különben bajban leszek. Gratulálok a kombinált eredményhez!
T.timi ezek is nagyon jók nézd meg ha gondolod. Postán tudod megrendelni, 3 cm vastag hungarocell figurák, de nagyon aranyosak. Nem tudom mennyire drága lett volna a Micimackó festés, hátha ez olcsóbb kicsit. Én az első linkről rendeltem anno Regi szobájába:
http://www.gyerekszoba-dekor.hu/figura.htm
http://www.mesedekor.hu/
Várom a bevallást, mennyivel lettél nehezebb

Akkor csak kellett menni a fogorvoshoz, de akkor túl van rajta, az a lényeg! Pénteken megyek 4d-re, az utolsó napunkon itthon, mert kint már nem tudok.
Monka elhiszem hogy hiányoznak a lovak, de nem kell sokat várnod, meg majd pár év múlva viheted a gyerkőcöd is, együtt lovagolhattok

Az UH videó nagyon jóóó ötlet lenne!!! Mindenképpen írd meg hogy végül hogy mondtad meg és mit szóltak hozzá!!! Akkor gondolok rád este, de izgi

De gondolom még nem 100 % hogy kisfiú vagy már igen? Már táblázatba beírható?
Szonce miért zavar a pocid mérete? Olyan szép!!! Tündéri a kép amit felraktál, gyönyörű szemek!
Nono merre vagy????