Hát ezek a babák tényleg jól érzik magukat
Én már várom a babaesőt!
Limo, szorítok értetek! Megértem a félelmeket, még annak is van, akinek nincs "előzménye", de gondolom, hogy a napi ellenőrzés megnyugtat.
Bekri, szegény Kristóf! De aranyos, hogy így vigyázott a labdájára

Pár nap és kutya baja sem lesz!
Engem a férjem mindig azzal riogat, hogy ahol gyerek van, ott biztos egyszer csont is fog törni... én ettől kinyúlok, mikor ilyeneket mond.
(Tény, hogy gyerekként párszor eltört a kezem, meg néhány ujjam... kissé eleven voltam.)
Bmaass, nekem Angliában is ez volt a tapasztalatom. Sznob angol családomnál (1.) tilos volt sampont és tusfürdőt (szappant, vagy bármi tisztálkodószert használni), mert a "tiszta víz ugyanúgy tisztít, a többi meg kiszárítja a bőrt"; egymás fürdővizében fürödtek a gyerekek, kivéve, ha valamelyiknek megvolt a havija (2lány volt és egy fiú). Ha raktam - véletlenül

- szappant a fürdővízbe, égiháborút indított ellenem családanya. Mondjuk ott minden nap volt fürdés. A ruhákat nem mosatták több nap viselés után sem, ha nem látszott a kosz, hanem átvasaltatták velem gőzzel, így tisztultak

:):) Amúgy ez a szülőkre is érvényes volt, ezért roppant erős parfümöket is használtak - vagy lehet, hogy nem ezért használták, de gyomorforgató töménységben szerették magukra locsolni.
Egyébként olyan állatbarátok voltak, hogy mikor agyonütöttem egy egeret a házban, akkor "gyásznapot" tartottak... Tele volt a kert egérrel, francokat rágja már meg a ruháimat!!! Nagyon nehezemre esett beilleszkednem hozzájuk, ott csak 5hónapot húztam le. Akkor dobtam be a törölközőt, mikor anyuka megkapott egy külföldi állást és kéthetente 3napot ott töltött, apuka meg éjjelente rám akart mászni, úgyhogy el kellett a bőröndökkel torlaszolnom az ajtóm, mert sehol egy rohadt zár nem volt a kecóban. Pár nap múlva kerestem egy másik családot és elhúztam. Nem csodálom, hogy rengeteg au-pairük volt már előttem.
Indiai családnál (2.) a gyerekek heti 2 alkalommal fürödtek, normális módon, abból az egyikben hajmosás is volt, és mindig le kellett kennem őket fürcsi után testápolóval. Anyuka azt mondta, hogy ez azért megy így, mert roppant száraz a kicsik bőre (6 és 3 éves). Szerintem nem volt velük gond, de engem nem azért fizettek, hogy tanácsokat osztogassak. Amúgy ott tisztaság volt és rend, a szülők is naponta tusoltak, tiszta ruhákban jártak, és én imádtam őket, mert klassz emberek is voltak. 6hót töltöttem náluk. Az egy igazi család volt, és én is olyat akartam magamnak... lett is
Szép történetek így hajnalban