A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Rólunk: megvolt az első ctg a kórházban - eddig a dokinál volt. Betöltött 40 hét... Doki azt mondta, hogy türelem, még a méhnyak nem áll készen a szülésre. Egyébként minden oké.
Mondjuk néha úgy feszít lent, hogy alig tudok lépni, járni, se ülni, se feküdni, semmi nem jó...

Bévi, minden szülés más és más, egyetértek :D De eddig a kismamik tapasztalatai egybevágnak: második császárt már ismeri a szervezet, kevésbé rosszul reagál rá - ha minden klappol.
Elvileg a sima szüléseknél is így van, ha nincs valami, amit a baba produkál, pl. arctartásos, vagy előre teszi a kezét, karját a kijövetelekor.

Pillanat, olvasok tovább...

bekri

Sziasztok!

Bévi! Nálunk a 35. hét körül kell antibiotikumot szedni, és hogy adnak e a szülésnél, hát azt nem tudom. Elképzelhető, mert infúziót kaptam, mikor Bogit szültem, de, hogy az oxitocinon kívül mi volt még benne azt nem tudom sajna. De ezen szerintem ne parázz.

Ircsi! A lányod nagyon tündéri. És mennyi haja van. :-)

Csillag! Szép kis verset írtál a picurodnak.

Velünk minden okés, csak nekem még szoknom kell a kertes ház szépségeit. Az előbb kiültem a teraszra, mert olyan jó a levegő, és ott olvasgattalak Titeket, amikor motoszkálást hallottam a mellettem levő muskátliból. Hát egyszercsak szembenéz velem valami szőrös állat, egér, vagy pele, vagy nem tudom mi a szösz. De nagyon megijedtem. Aztán összeszedtem magam visszamentem, olvasok tovább, na akkor meg a hátam mögött futott a falon végig. Ezt már nem bírtam idegekkel, beszaladtam sikítva a férjemhez, aki a Bogi altatás közepette szépen elaludt, és elpanaszkodtam magam neki. Valahogy nem hatotta meg. Ő hozzá van szokva ezekhez, meg a pókokhoz, bogarakhoz, amitől én frászt kapok. Hiába no, ő falun nőtt fel, kertes házban, én meg világéletemben "panelcica" voltam.... :-) Bocsi, hogy ilyenekel fárasztalak Titeket, csak gondoltam megosztom veletek itt a babavárás közepette milyen izgalmakban van részem.

Én még ma éjjel nem szeretnék szülni, mert holnap megyünk Bánkútra kirándulni. Már alig várom, nagyon régen voltunk már a Bükkben, pedig régebben rengeteget túráztunk. Már nagyon hiányzik. Anno Bogival is felmentem Bálványra a szülés előtt, most is jó lenne egy kis kirucc.

No, jó éjt. Remélem holnap reggel babás híreket olvasok valakitől. :-)

puszi

Katka
KépKép
katka77

Katus valami nagyon édes! Örülök, hogy csonkolás nélkül sikerült körmöt vágnotok! :)

Ma újra kultursokk ért: a németek szerint - ez az általam ismert többségre igaz - a gyerek napi fürdetése tönkreteszi a bört. Nos nem tudom ki hogy van vele, de én naponta lecsutakolom a kölykeimet, ahogy magunkat is és nem éreztem még eddig, hogy elfogynának töle a gyerekeim vagy feloldódnának, vagy egyéb kár esne bennük. Nyugtassatok meg, hogy tölem ezer km-re még szokás napi szinten fürödni/tusolni/mosakodni/kezet mosni. Kicsit kikészültem ettöl...

Barbi
Vendég

Briket, esetleg, ha érdekli, velem még az is volt, hogy nem tudtam WC-re menni... Nem is indultak be a dolgok, meg fájt is rendesen. De nem szabad vele foglalkozni, nem fog szétszakadni, viszont a WC rettentő fontos lenne... :oops: Bocs, a kényes témáért!!!

Évi, nekem is rettentő rossz éjszakám volt. De más miatt, mint neked... Azt hittem, szétszakad a csontom odalent... Sehogy nem volt jó és állandóan pisilni jártam. De alig tudtam kikelni az ágyból. Első terhességnél nekem ilyen nem rémlik... :roll:

Szilvás, kórházban mindenki nagyon kedves volt, még a takarító néninek is volt pár kedves szava, amikor meglátta Kristóf lehorzsolt orrát és arcát... Elesett a betonon, úgy hogy a focilabdát nem engedte ki a kezéből... :? :? Jaj, szegénykém, nagyon rosszul néz ki...

Mától kezdve, minden nap mehetünk ctg-re...

Limo, minden rendben lesz!!!

Szilvi35, hogy vagy? Minden rendben?

bekri

Katka, hát, én teljesen odáig vagyok, hogy végre nem a társasházi lakásunkban lakunk... Nagyon élvezem a nyugit! Engem csak a szúnyogok őrjítenek meg, de az független attól, hogy hol vagyunk...

bekri

Bea! Jaj, nekem is nagyon tetszik itt kinnt. Ezerszer jobb, mint a bérházban volt. Csak ezek az éjszakai állatok... :-) De majd csak megedződnek az idegeim.
Kristófot sajnálom, szegénykének bizti nagyon fájhat a kis arca. Gyógysugarakat küldök rá. :-)

Málnalevél tea: vki kérdezte, hogy kell inni. Én is reggel és este iszok egy bögrével, de most már egy déli adagot is be fogok vezetni. Nem tudom, Boginál ez vált-e be (persze csak a 10 nap túlhordás után :-) ), vagy sem, de ártani nem árt. Terminus után 9 nappal még teljesen zárt voltam, aztán mikor elindultak a dolgok, szépen gyorsan kitágultam, és a kórházba már 4 ujjnyi nyitottsággal mentünk be. Nem biztos, hogy a teának volt köszönhető, de én azért csak iszogatom, aztán majd meglátjuk.

Jó éjt!

Katka
KépKép
katka77

Csillag, az anyai megérzés :) Lehet, kérek belőle kölcsön én is... :oops: Én már nem tudok semmit, nem gondolok semmit...

Azt hittem, tegnap írtam ide, de úgy tűnik, nem :oops:

Jó éjt lányok!

bekri

Biztos jó a málnalevéltea, és én is így hallottam a napi adagot, ahogy írod. Kristófnál próbáltam, de nekem nagyon nem ízlett... :?: Biztos elrontottam valamit :oops:

bekri

Hát ezek a babák tényleg jól érzik magukat :)
Én már várom a babaesőt!

Limo, szorítok értetek! Megértem a félelmeket, még annak is van, akinek nincs "előzménye", de gondolom, hogy a napi ellenőrzés megnyugtat.

Bekri, szegény Kristóf! De aranyos, hogy így vigyázott a labdájára :) Pár nap és kutya baja sem lesz!
Engem a férjem mindig azzal riogat, hogy ahol gyerek van, ott biztos egyszer csont is fog törni... én ettől kinyúlok, mikor ilyeneket mond.
(Tény, hogy gyerekként párszor eltört a kezem, meg néhány ujjam... kissé eleven voltam.)

Bmaass, nekem Angliában is ez volt a tapasztalatom. Sznob angol családomnál (1.) tilos volt sampont és tusfürdőt (szappant, vagy bármi tisztálkodószert használni), mert a "tiszta víz ugyanúgy tisztít, a többi meg kiszárítja a bőrt"; egymás fürdővizében fürödtek a gyerekek, kivéve, ha valamelyiknek megvolt a havija (2lány volt és egy fiú). Ha raktam - véletlenül :) - szappant a fürdővízbe, égiháborút indított ellenem családanya. Mondjuk ott minden nap volt fürdés. A ruhákat nem mosatták több nap viselés után sem, ha nem látszott a kosz, hanem átvasaltatták velem gőzzel, így tisztultak :):):) Amúgy ez a szülőkre is érvényes volt, ezért roppant erős parfümöket is használtak - vagy lehet, hogy nem ezért használták, de gyomorforgató töménységben szerették magukra locsolni.
Egyébként olyan állatbarátok voltak, hogy mikor agyonütöttem egy egeret a házban, akkor "gyásznapot" tartottak... Tele volt a kert egérrel, francokat rágja már meg a ruháimat!!! Nagyon nehezemre esett beilleszkednem hozzájuk, ott csak 5hónapot húztam le. Akkor dobtam be a törölközőt, mikor anyuka megkapott egy külföldi állást és kéthetente 3napot ott töltött, apuka meg éjjelente rám akart mászni, úgyhogy el kellett a bőröndökkel torlaszolnom az ajtóm, mert sehol egy rohadt zár nem volt a kecóban. Pár nap múlva kerestem egy másik családot és elhúztam. Nem csodálom, hogy rengeteg au-pairük volt már előttem.

Indiai családnál (2.) a gyerekek heti 2 alkalommal fürödtek, normális módon, abból az egyikben hajmosás is volt, és mindig le kellett kennem őket fürcsi után testápolóval. Anyuka azt mondta, hogy ez azért megy így, mert roppant száraz a kicsik bőre (6 és 3 éves). Szerintem nem volt velük gond, de engem nem azért fizettek, hogy tanácsokat osztogassak. Amúgy ott tisztaság volt és rend, a szülők is naponta tusoltak, tiszta ruhákban jártak, és én imádtam őket, mert klassz emberek is voltak. 6hót töltöttem náluk. Az egy igazi család volt, és én is olyat akartam magamnak... lett is :)

Szép történetek így hajnalban :)

maccs01

Maccs! Hát megelőztééél!!! :) Jó, hogy vannak ilyen tapasztalataid, mondjuk az apuka rád mászósat nem irigylem. Gondolom, ha Madonnáéknál lettél volna gyerek őr, nem zavart volna papi közeledése... Na jó! Mindenki magából indul ki.

Bmaass! Mi fürdünk minden nap :oops: :oops: ... és tiszta ruhát viselünk. Hajat csak hetente egyszer mosok, mert nem zsírosodik és nem korpásodik. Fürdés nélkül meg nem lehet alukálni.... szerintem.

Katka! Nagyon irigyellek. Mennék kertesbe én is. Bogarak meg egerek közé.... laktam ám kertesbe, vágyom vissza!

Bekri! Semmi bajom! Köszi az érdeklődést! Ha jól látom 2 nappal már túlhordtad a kicsit?! Hát nem irigyellek, nem jó érzés ez sem...

Semmi bajom Csajok! A sok séta tegnap estére nagyon megviselt, fájt mindenhol és keményedett. Nem csoda... mivel, ha nem várnék bébit, akkor sem lett volna könnyű a tegnapi nap. Néztem volna én a perceket is, de értelme nem volt, mert folyamatosan fájt iszonyatosan. Aztán elalukáltam... most meg már semmi bajom az ég adta világon!!! SEMMI!
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Panelcicának :lol: :lol: :lol: szeretettel - a kertesház szépségei:

Kép

De volt egyszer ilyen is:

Kép

Ezek mostaniak:
Kép

Kép

Kép
xtina75

Katus köszöni a dicséreteket!

Fájdalom
Megélése a pszichétől függ!
Csillagban, Brikben volt egy csomó feszültség terhesség alatt (érthetően), mindjárt másképpen élték meg a szülést, a császárt, az utána következő időszakot, mint Dia vagy én...
Császár: nagy hasi műtét... természetes, hogy van utána sebfájdalom. Nem kell hősködni, kell fájdalomcsillapítót kérni, ha maguktól nem adnak!!!!
Köhögés: egy kispárnát, vagy a két kezedet szorítsd rá a sebre...
Felkelés: könnyebb szokott lenni, ha oldalra fordulsz, karjaiddal nyomod fel magad...

Fürdetés
Mi mindennap megfürdetjük Katust. Még nem ment össze :wink:
Alvázmosás naponta többször is van (szerintem, a törlőkendő csak maszatolja a cuccot...)
A napi fürdés része, hogy a kis buksit is megmossuk... nem is koszmós!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina! ... hogy csurgassa az ember lánya a nyálát! Mi? Széééép... :wink:
szilvi35

Tina
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi, én meg majd a babáknál fogom csurgatni a nyálam :lol: :D Hacsak nem rak fel valaki kakis pelenkás képet (remélem nem), mert olyat is láttam már topikban!!!! :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:

Na jól van, úgy látom elgurult a gyógyszerem. Jut eszembe, képzeld Ircsi, valamelyik nap otthon hagyam a met-et, haza kellett mennem a melóhelyről (15 km oda-vissza), egész nap ezzel cukkoltak (elgurult...)

Kép
xtina75

Tina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Babákkal együttjár a kaki is... akár nyakig kakisok tudnak lenni... előfordul, hogy az egész gyereket meg kell mosdatni, átöltöztetni.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="bmaass"]K írta:bmaassatus valami nagyon édes! Örülök, hogy csonkolás nélkül sikerült körmöt vágnotok! :)

Ma újra kultursokk ért: a németek szerint - ez az általam ismert többségre igaz - a gyerek napi fürdetése tönkreteszi a bört. Nos nem tudom ki hogy van vele, de én naponta lecsutakolom a kölykeimet, ahogy magunkat is és nem éreztem még eddig, hogy elfogynának töle a gyerekeim vagy feloldódnának, vagy egyéb kár esne bennük. Nyugtassatok meg, hogy tölem ezer km-re még szokás napi szinten fürödni/tusolni/mosakodni/kezet mosni. Kicsit kikészültem ettöl...

Barbi

Én is ezen akadtam ki, mikor mondta a gyerekorvos:
"nem divat a fürdetés! Nagyon kemény a víz. Elég heti 2-szer megfürdetni a gyereket!"
:shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi,

Tisztában vagyok vele. Jó pár gyereket pelenkáztam már - fél éves koruktól vigyáztam az összes unokatesómra, valamint tesómék gyerekére. Anyukám például nem ilyen kis romantikus verset írt tesómhoz, mint Csillag :) , hanem:

caros is vagy, büdös is vagy, de azért az én fiam vagy

(Családi legendáriumunk része...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.01 06:25-kor.

Kép
xtina75

Anyatejes kaki még nem büdös :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

2in1

Brik remélem már jobban van, az algopyrin tényleg csodákra képes, a köhögés tényleg szar, de hamar elmúlik. És erőltetni kell a felkelést, mindig egyre könnyebb lesz. Nekem az első felállás fájt nagyon, a második úgy ahogy, de a többi egész simán ment már. Szóval nem szabad elhagyni magát. (bocs, hogy belekotty, de nálam így volt)

Fürdés: napi rituálé, nem is értem, ok hogy nem lesznek koszosak, de azért csak megizzadnak ebben a melegben. Meg nekünk az egy pont volt az esti kaja meg az alvás előtt.

Babakaki: :D néha hihetetlen mennyire lehet örülni neki, pl ha fáj a pocakja, vagy előtte napokig nem volt.
Kristófnál volt olyan, 1-2 hós korában, hogy annyira olyan lett nyakig, hogy a badyt úgy kellett levágni róla, mert nem akartuk áthúzni a fején :oops: :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Egyébként ezek azok a részek, amikre majd emlékszik később is az ember... hogy milyen elemi erővel tud az a pici gyerek egy adag kakit kinyomni...(szőnyeget is takarítani kell, anyukának át kell öltöznie :oops: :wink: )
Kisfiúknál a pisilés ilyen még... képesek magukat is szembe pisilni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi a 24órás vizeletgyűjtésnek mi az értelme/lényege? Vérkép is kell hozzá? Mit néznek belőle?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kristófnál volt olyan, 1-2 hós korában, hogy annyira olyan lett nyakig, hogy a badyt úgy kellett levágni róla, mert nem akartuk áthúzni a fején

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
szilvi35

Szilvi!! Gondolok rád ma is :wink: :wink: :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szamocamoca"]I írta:szamocamocarcsi a 24órás vizeletgyűjtésnek mi az értelme/lényege? Vérkép is kell hozzá? Mit néznek belőle?

Sok olyan anyag van, aminek a mennyiségét lehet nézni a gyűjtött vizeletből... cukor, fehérje, hormonok, stb....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

értem, köszi. És annak van jelentősége, hogy mennyit, mit iszok vagy eszek?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Miért kell nekd most ez a 24 órás gyűjtés? Cukorbetegség? Toxémia?
Igyál amennyi jól esik! Ne legyél szomjas!!!!
Evés... alapoktól függ...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt Kedves augusztusi babák és leendő augusztusi mamák.
Jó reggelt a már kibújt babáknak és anyukájuknak is. :D

Én 2 in 1, de az este nagyon görcsöltem folyamatosan, meg fájt lent. S
Sztem Fannika is helyezkedett, meg olyna aktív volt, azt hittem szétszedi a pocakomat:).

Dokim holnaptól van, így holnaptól szabad a pálya.
Mindenkinek szép napot!
Később visszaolvasok, most csak jelentkeztem.

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi, toxémia (gyanú) a múltkori magas vérnyomi miatt. De fehérje nem volt, nst is rendben volt, biztos csak a front szivatott.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

a cukrom tökéletes. Meg azóta a vérnyomi is.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gondolom, akkor fehérjét néznek... :wink:
Nem kell csinálnod semmi különöset...

Babaimi
Hajrá!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

oké,köszönöm. :) :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!
Fürdés: hát ahogy az enyémek előkerülnek a kertből, úgy a lakásba is nehéz beengedni őket, nem hogy az ágyba :lol: :lol:
(télen, ha sehol nem voltak kint a kicsik, előfordul, h kihagyják a fürdést :oops: persze ők még nem izzadnak úgy, mint a büdi kamaszok :lol: )
Mondjuk a másik végletet anni bébiúszáson tapasztaltam, uszi, utána az ember lezuhizza a gyereket (bár van aki rajta hagyta azt a klóros vizet, fuj, az aztán tényleg szárít), de mondjuk lezuhizta, ez volt szombat du f7kor, és mondta, h siet, mert ők legkésőbb f8kor fürdetni szoktak :lol: :lol:
A nagyfiamék most tavaszi osztálykirándulása előtt meg volt egy mama, aki azon sápítozott, h ha kirándulnak az erdőben, meg kalandparkba mennek, és ott sáros, mi léesz, he beleesnek!!! :lol: Mondtuk neki: alighanem sárosak lesznek, a szálllásukon le lehet fürdeni, a ruháját otthon ki lehet mosni!!!! :lol:

Mi még egyben vagyunk, és lassan a beépített szekrényünk is. Nekem is holnaptól van dokim, megyek is ctg-re, aztán hozzá!

Na, ki lesz az első augusztusi???

Egyébként pont amit Ircsi írt, azért tartom hülyeségnek, aki "csak úgy" csáazárt kér. Az mégis egy nagy hasi műtét, ki a fene szeret önszántából kés alá feküdni, ha vhogy elkerülhető!

Claire
claire

[quote="claire"]
írta:
claireEgyébként pont amit Ircsi írt, azért tartom hülyeségnek, aki "csak úgy" csáazárt kér. Az mégis egy nagy hasi műtét, ki a fene szeret önszántából kés alá feküdni, ha vhogy elkerülhető!

Claire, szülésnél, ÉN, simán feküdnék kés alá.
Legkisebb a kockázat a gyerek szempontjából.

maccs01

Sziasztok mi is egyben!!!!

Most befőtett rakom és csinálok rakott krumplit és ennyi volt mára,a főzés!!

Tina nagyon szép a virágod,a kis picurod nagyon élvezni fogja a kertes házat majd!!!!!!

Katka hozzá szoksz majd hamar a kerteshez,csak több is a munka vele mint a panelban de megéri szerintem is,állatok :lol:

Bea nem irigyelek gondolom szeretnél már túl lenni rajta kisfiadnak meg jobbulást!!!

Maccs császár mikor még Lili faros volt én is örültem neki mivel így tudtam neki jobb lesz ha kiveszik,de megfordult és én arra jutottam ő magától szeretne kijönni,nem mondom sokszor eszembe jut mennyivel biztonságosabb lenne neki ha császár lenne,de ő eldöntötte,szülésznő mondta nekem megbeszélhetem a dokival a császárt,de nem szeretném hagy döntsön Lili ha ő szülést akar hát legyen :lol: :lol: de valahogy én is biztonságosabbnak éreztem mikor úgy volt császár,lesz,és akkor már Lili itt lenne mert programozott lett volna,és doki azt mondta 38 hét után megcsináljuk!!Hát a kisasszony maradni akart még!!! :lol: :lol:

Én napról napra gyengébb vagyok,most is alig bírok valamit is csinálni semmihez nincs kedvem,csak feküdnék meg aludnék,és várom a szülést most már én is,szeretném Lilit látni már nagyon és puszillgatni! :lol:

Évi???Szilvás???

Szilvi ma is gondolok rád!!!!

Kép
bévi

[quote="maccs01"] írta:maccs01
[quote="claire"]
írta:
claireEgyébként pont amit Ircsi írt, azért tartom hülyeségnek, aki "csak úgy" csáazárt kér. Az mégis egy nagy hasi műtét, ki a fene szeret önszántából kés alá feküdni, ha vhogy elkerülhető!

Claire, szülésnél, ÉN, simán feküdnék kés alá.
Legkisebb a kockázat a gyerek szempontjából.

Viszont anyukára nézve nagyon sok, akár életveszélyes szövődménye lehet....
-tüdőembólia (abba simán meg lehet halni)
-húgyhólyag, húgyvezeték sérülés
-méhsérülés (akár méheltávolításra is szükség lehet)
-sebfertőzés
-stb...
Mérlegelni kell!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Kismamik!

Diának megvolt a császár?? Na szép lemaradtam róla :(

Elnézést, de a pár nap nem volt valami jó....

Most futok tovább urammal, de mindenkinek szép napokat és babaesőt kívánok, kitartást és minden jót!!!!

Este még benézek!

pusssssssssssssssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halihó
Enyém lesz a 20 ezredik hsz a grafomán klubban? :)
Egyébként,Tomikám abszolut oroszlán lesz és abszolut augusztusi baba,ő eldöntötte...utolsó burokrepesztési kisérletünk is megvolt de hatástalan :) talán nem kéne kihagyni a prosztaglandint,de hát :roll:
Nst ma is szuper volt. Pelenkakuka zsákot megvettük...meg a praktikerben szuper bambusz szőnyeget,meguntam a nappaliban a rongy szőnyeget és a cicaszőr elleni küzdelem is talán könnyebb lesz...
Ma pompost fogok sütni...
Olvasok vissza...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Enyém lett :)

Bekri,elhiszem h.szenvedsz,ekkora baba nem kicsit nyomhat...

Limo,szerintem esélyes hogy szobatársak legyünk,legalább...fel a fejjel! 10:30-ra hova mész te? Az osztályra?

Katka jó kirándulást,kertes házért irigyellek,milyen jó lesz a gyerekeknek,pont ma erről beszéltünk Mikivel.

Bmaas itt is fürdünk naponta :) de itt is hallottam már h.nem kell a babát,sőt...azért én fogom...

Xtina gyönyörű a kerted!!

Bévi én is nagyon gyenge vagyok,11 órát aludtam kisebb megszakításokkal,de olyan fáradtnak érzem magam...mondjuk szerintem vérszegény is vagyok,már a kórházban kicsit alacsony volt a vérképem,és azt a rohadt vasat mindig elfelejtem szedni,pedig nem ártana,főleg a műtét előtt...

Én egyre jobban félek a császártól,nem a műtét miatt,meg magam miatt,hanem hogy el fogják vinni a babám,ki tudja mikor kapom meg,fogom tudni ellátni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi tegnap néztem a híradót és két kórház is kapott megint baba barát címet és mutatták,hogy pécsen is van ilyen kórház,igaz nem vagyok tájékozott nálatok egy kórház van vagy esetleg több is,de ha baba barát akkor nem fogják elvinni hisz ezt taglalták,hogy ezeket be kell tartani ahhoz,hogy meg kapják ezt a címet,nem vihetik el a babát még császár után sem!!!

Kép
bévi

Bévi,szerintem elviszik egy kis időre mindenképp,mert ugye a műtőasztalon esélytelen a hasra,mellre tétel...pedig azt mondják nagyon fontos...hát ez van :(

evilany

Én megértelek,hogy félsz én is kezdek parázni,mi hogy lesz minden rendben lesz stb,nagyon szeretnék már én is túl lenni rajta és irigylem azokat akik már a kezükben tartják a picit és látják minden rendben velük,a szülés hát attól is tartok kicsit,de erős leszek,a másik már nem bírom magam és ideges vagyok,emiatt nem tudok úgy főzni annyit amennyi itt elfogyna igény lenne rá nem bírok ott állni,mosogatás stb,így eldöntöttem nem főzök holnaptól,nem érdekel 4 emberre főzni az nekem sok,oldják meg 2 nagy anyuk is van a fiúknak és főzzön nekik,én már nem bírom!És persze az anyjuk nem akarja őket elvinni minek hagy kinlódjak én örül neki,párom mondja ne főzzek,meg pihenjek,de kibírja azt nézni ott van asok mosatlan stb,minden nap mosok kb 2 adagot!!!És ebbe most úgy érzem belefáradtam,lehet csak hisztis vagyok,de most ezt érzem nem bírom magam!!Nah jó kipanaszkodtam itt magam megint!!!

Kép
bévi

Évi sajnálom,de tudom a szomszéd csaj is császárral szült a mi kórházunk nem baba barát,de neki is bevitték szoptatni mindig,és mondta a tévében is a nő,hogy a baba barát kórháznak a lényege,hogy egy órán belül minden kép még császár esetén is az anyukával legyen a baba,nah remélem neked is sikerül,és ha kicsit el is viszik de majd vissza adják neked drukkolok érte nagyon!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi megértelek,én se bírnám ezt...ekkora pocakkal...örülök ha kettőnket ellátom!Mikor mennek a mamához?

evilany

Ja ma a tesco pénztárosnak is be kellett számolnom hányadik hónapban vagyok mikor jön a baba fiú e vagy lány stb :evil: :evil:
Csillag blogot frisített!

evilany

Hát ha bemegyek a kórházba,de tudod az esik szarul anyósom itt lakik 10 km-re és eszébe nem jutna ez a bírka főz 4 emberre meghívom őket legalább vasárnap ebédre,mi ha ketten vagyunk kifőzök egy adag kaját simán elég 2-3 napig,de így még egy adag kajából épp hogy eszünk kétszer de én meg párom nem is szoktunk csak egyszer,a fiúk fejlődésben vannak és esznek elég sokat,nem sajnálom,csak nem bírom megcsinálni és ez feszélyez,mire elmosogatok tele van megint a mosatlan stb,nyügi vagyok most már,szerintem ez a baj!!!És nem vagyok hozzá szokva mindig meg kell kérjek valakit légyszi vidd ki a szemetet,ezt hozd ide,magutól esélytelen,most is ott a sok rossz szilva a konyha közepén egy vödörben és a nagy kikerüli nem hogy kivinné meg sem kérdezi én meg annyira nem szeretek mindenkinek külön kérvényt benyujtani ,hogy segítsen!!Nah befejeztem elmentem főzni még nincs kész a kaja!!!!Ügyeljen mindenki magára és bocsi a sok szövegért,de jól esett kicsit kifújni magam!!!!

Kép
bévi

Bévi,hát sajna segíteni nem tudunk benne :( de ha jólesik,írd le..
Lehet meg kéne őket nevelned,és segítenének... :? :? Ha mondani kell,hát mondani...talán megtanulnák...egy kicsit.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: