A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe,

jó, kíváncsi vagyok, Kiara mit szól hozzá! Majd várom a tapasztalatokat :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
hát kiváncsi leszek én is,mert minden poros cuccot utált,ezért is
örültem,hogy tudok szoptatni,mert a tápszert sem akarta elfogadni...

Kép
Kép
csibe83

ha minden jól alakul,akkor pár nap múlva elméletileg telektulajdonosok
leszünk csak még elbirálják a hitelkérelmünk...
aztán jövőre elindul az épitkezés.
de a többit csak akkor mesélem,ha már megkaptuk a hitelt.

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

talihoz jövő hétre nekem bármelyik nap jó, ideális esetben délután, 3-tól mondjuk.
Margitsziget jó :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

drukk++++++++++++++++++++++++++++++
ez olyan jól hangzik!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

mi pont tegnap beszéltük Apával, hogy szerválunk valakit az egyik estére aki őrzi Pindur álmát és megnézzük kettesben :oops: :oops: :oops: :oops:

szóval, én ezt passzolni fogom veletek :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Milupa:

barátnőm most hasonlította össze a Beba2-es tápival, amit a lánya iszik :arrow: full ugyanaz, csak a Milupában van egy kis rost is, gondolom, hogy könnyebben legyen emészthető... marketing :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sejtettem, hogy turpisság van a dologban...
ugye a tapasztalat, meg az évek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval, max jobb az íze mint annak amit Lili vagy Kiara próbált, de igazából tök ugyanaz :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

boo: az sokat számít, hogy Ő mit gondol a betegségéről! Nagyon erős nő!! Anyum is mikor halálos betegsége volt, utólag azt mondja egyszer sem gondolta, hogy meg fog halni, pedig lélegeztető gépen volt, majd meg sem ismert már miket, és altatták, stb....nagyon sokat jelent a hit, szerintem mindennél fontosabb!! Kár, hogy én nem vagyok ilyen erős lelkiekben.:( Mindig irigyeltem az erős, kitartó embereket!
Most jól megijesztettél!:( Az én tüdőmön is most ott a folt, és akkor fene tudja mi az, ha Anyudnak sem szóltak két éven keresztül, hogy nagy a baj...de jó...:((((((( Egyre jobban félek a CT-től.:(
Miron, szegényke, de nem is csodálom, ez az időjárás....Dorkim tegnap és tegnapelőtt volt iszonyatos nyűgös!!

kispocok: köszi, aranyos vagy, de gondolod, ha a nyakából kiszedi, és nem tűri, kezén eltűri? Kizárt :lol: :lol: Megcsinálom a haját, egy nap százszor kiszedi a hajgumiját. Főleg, ha meglátja magát a tükörbe, és észreveszi, hogy a hajában van... :D

nyuszi: már voltam előtte is, köszönteni jöttem Lilidet, csak itt ragadtam :lol: :lol: pedig olyan ritka, hogy itt tudjak ülni, csak most nincs az a rengeteg írás, és el tudom olvasni, és még válaszolni is marad időm. :wink: Azaz próbálkozom.
Nekem meg mindenki más baba kisgyerekes, Dorkimat még mindig picinek látom... :lol: :lol:

f.nikici

csibe: de jó, mennek a drukkok, hogy meglegyen a hitel, és utána kezdődhessen az építkezés! Mi is szeretnénk majd építkezni, de amik tetszenének helyek, baromi drágák ott, 20-30 millák a telkek...szóval még várnunk kell.:(

katy: kösz a képdicséreteket :wink: Szegény Petra. :cry: Jobbulást Neki!! :wink: Dorkim tegnap esett el a pihiszékben szétcsapta a száját, nagy koppanás, csend, majd ordítás, és ömlik a vér a szájából, azt sem tudtam, hol vagyok, úgy megijedtem, hogy nem tudtam mi vérzik...

boo: mi is a minap néztük ki apával, hogy meg kellene nézni, azt mondta szerinte jó lehet, szóval valamelyik este megnézzük, itthon :oops: :oops: :lol: :lol: idejét nem tudom mikor voltam moziban, pedig tök jó lenne!

Taliért irigy-irigy, én még nem merek olyan messzire (Bp) elindulni Dorkimmal, főleg, hogy nem szereti a hosszú autóutakat. :? Na sebaj, majd ha nagyobb lesz! :D :wink:

f.nikici

köszi a drukkot...
túl jól hangzik,de remélem összejön...

margit sziget:
kispocok:jövőhéten 3 után bármikor

Kép
Kép
csibe83

Boo!
nagyon dicsérik ezt a filmet...

köszi mindenkinek a drukkokat...
erre most több esély van,mint a múltkorira...

talihoz nem csatlakozik más senki???
akkor randizik a lányom Nimróddal??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
csak viccelek.jó lenne,ha végre taliznék már veletek én is...

Kép
Kép
csibe83

nikici!nem semmi árakat irtál a telkekre...
akkor mi a miénket nagyon jó áron kajuk és nincs is túl messze pesttől.
viszont mondtam apának,hogyha már ott lakunk,akkor oda már kelleni
fog a két kocsi...

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
Kiara asszem 3 féle tápszert próbált,amikor kicsi volt és azt hittem
nincs elég tejem és éhes marad...

Kép
Kép
csibe83

csibe: melyik részen van? mi is néztünk korábban Bp körül is, csak most már nem jöhet szóba, mivel ide köt a vállalkozás.

f.nikici

pontosan a 2-es út mellett vácdukán.
féltünk,hogy azért ilyen olcsó,mert sötétbőrűek lakta terület,de amikor
elmentünk megnézni,akkor felmértük a terepet,hogy milyen is maga
a városka és nem is láttunk egyet sem,viszont beleszerettünk a
csendbe és nyugiba és hát a kilátás a telekről...hááát máris
elkezdtem tervezgetni,hogyha a miénk lenne a telek,akkor panoráma
kilátás az mindenképpen kéne...
na de nem ecsetelem,hisz még csak 90%,hogy összejön...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

az a környék szupergyönyörűséges! Én is szerelmes vagyok belé, és Boo is írta régebben hogy arrafelé láttak csodapanorámás telket! Most már duplán drukk! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
köszi-köszi.

az viszont tény,hogy nem túl nagy város,mert asszem áll egy fő útból
és abból nyilnak mellékutak,de ami nekünk fontos volt,azt megtaláltuk.
csend és nyugalom és kertes ház...
az ovit sulit meg majd meglátjuk,addig még sok viz lefolyik a dunán.

Kép
Kép
csibe83

az a fura,hogy amikor megtalátam a neten,akkor valami furát éreztem
(kb úgy tudom leirni,mintha az első randin lettem volna és a gyomrom
görcsbe rándul)és amikor megláttuk a telket...
tök nagy nyugalmat éreztem és az a csend.azonnal beleszerettem.
na de nem ragozom,nem akarlak untatni titeket,akik még itt vagytok,
nehogy aztán titeket is elijesszelek :roll: :roll: :roll: :roll:
tetszett és kész...

Kép
Kép
csibe83

na szerintem elteszem magam holnapra...
jó éjt mindenkinek!

hiányolom a másik éjjeli baglyunkat is...
merre vagy lois???

Kép
Kép
csibe83

Jó éjt, Csibe, álmodj a telekkel :D
És utána váljon valóra!

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi-köszi.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Vagyok ám, csak itten nagggyon nyár van és sáskajárás :roll: De azért olvasok, meg igyekszem írni is ha lesz némi szusszanás :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Kicsit megint lemaradtam, csak 1-2 oldalra van időm visszaolvasni. De hiányérzetem van, a fél csapat nyaral?
A képeket is megnézegettem, nagyon édesek a babák! Dorkának mekkora haja van! Tike, hol vettétek azt a medencét?
Nálunk annyi változott, hogy most már mindhárman mennek, sőt Niko és Noncsi már szaladnak, alig másznak, inkább csak ha játszanak. Tegnapelőtt mértem őket, Nati 8930 gr, 78 cm, Noémi 9400 gr, 77 cm, Nikol 9600gr, 77 cm.
Lenne egy kérdésem, fogzással kapcsolatban: hogy jönnek elvileg a fogak? Kinn van már 8 fog (alul és felül a középső elsők és a mellettük lévők), ezután a rágófogak jönnek vagy a szemfogak?
Majd este jövök, most mennem kell. Hiszti van már megint, szokás szerint. Mikor hagyják már ezt az állandó sírást abba? Nálatok is hisztiznek, ha pl. becsukjátok előttük az ajtót, elvesz tőlük másik baba játékot, vagy valami nem úgy sikerül, ahogy ők akarják? De olyan hiszti, hogy szinte a földhöz vágják magukat (sőt, sokszor földhöz is vágják magukat!)

Kép
pagika

Köszi Boo neked is!!!
írnám,hogy mondd mi a címe,de sajna fogalmam sincs milyen utcák vannak :oops: :oops: :oops:
már a saját utcánkat is elfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Pocok! Akkor teszek egy utolsó próbát,bár lehet ha apa meglát egy újabb tápszert vagy ahhoz hasonló dobozt,vele együtt b@sz ki az utcára,de azért én kipróbálom.Te reggel és este adod Nimródnak vagy mikor? Pláne,hogy még szoptatsz...

Csibe! Nagyon drukkolok,hogy összejöjjön a hitel és meg tudjátok venni a telket.

tali: nekem a jövő hét nem jó :cry: ,mert apa itthon van szabin és jövünk-megyünk

Katy! Szegény Petra!! De még hány ilyen lesz,te jó ég!! Lili még nem megy,de amikor már fáradt,akkor esik-kel.

Boo!! Körömfestés :twisted: Na ezért nem állok én neki ilyesminek itthon :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztoooook :D :D :D !

Csak beköszönök gyorsan, majd jövök fényképes beszámolóval is később :wink: . Meg persze vissza is olvasok majd :wink: ....

Ami a leglényegesebb: szalad a fiam :shock: :D :D :D .
20-án tette meg az első önálló lépéseit, de azt hittem még hetekbe telik, míg önállóan menni fog. Ehhez képest a bolgár levegőtől megtáltosodot :lol: : most már faltól falig megy :lol: , vagy legugol, egyre kevésbé huppan, kézenfogva pedig a világból kisétálna :lol: . Ja, és nagyon kemény tempóval megy, azért írtam, hogy szalad. Azt hittem majd tötyörögnöm kell vele, de neeem, ő már nagyfiú, mit neki séta :lol: ....

Na, majd jövök bővebben :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pagika,

igen, hiszti nálunk is van, és a hajam égnek áll tőle, pont ma reggel adott elő egyet. Nem tudom, mit csinálnék ha három csajszi csinálná kánonban...
Ranschburg szerint nem kell róla tudomást venni, és akkor leszokik róla mert látja hogy semmi értelme. Ma kipróbáltam, 2 perc földönfekvesírás után felült, ülve folytatta, és ahogy dörzsölte a szemét, figyelte hogy nézem-e :shock: :shock:
elkezdtem kukucsolni vele, így megbékélt :lol: :lol:

nem hozol képeket?

Nyuszi,

Reggel és este kap a Milupából szopi után, ha nem volt elég neki. Imádja :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodiiiiiiiii :lol: :lol:

gratula a futáshoz!!!!!

Majd mesélj és hozz sok képet, hadd féltékenykedjünk - gondolom gusztustalanul barna vagy :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és telibe kibújt az az örlőfoga, aminek az egyik hegye már régóta kint volt. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Te meg mit keresel máris otthon?? Csak fél hetet voltatok??? :shock:
Igen kérem, ez már csak így megy, enyém gyerek is szélvész :D

Pagika!
Hiszti :arrow: Ja, alakulóban, főleg ha fáradt :?

Csibe!
Telek :arrow: Királyság :D
Tali :arrow: Részünkről passzoljuk.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Eseménydús nyaralás :lol: :lol:

és a jó időt is visszahoztad - egészen máig undormányosan car volt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Igeeen :twisted: !
Én végre be tudtam bizonytani apának a szolis, és a napos barnaság közti különbséget: a szoli igenis öregít, és attól "vén" fejem van :evil: , a nap viszont "hamvasít" :lol: . Pedig nem aludtam vmi sokat :oops: :? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

utálsz minket?
Nem írsz, talit passzolsz :evil: :evil: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ja kibújt a szög a zsákból, úúúútállak titeket :twisted:
Épp megint rohanvást vagyok :oops:
Naszóval nekem ilyenkor őrültekháza van, mert összes barátunk nyaral , mindenki erre, és mi is úgy csinálunk, mintha nyaralnánk, legalábbis mindenki elvárja ugye :lol: Ezért gyakorlatilag buli buli hátán, és nem marad időm semmire sem.
De azért nagyon jó, Zétény teljesen társasági lény lett, megy a kölkök után mint egy pincsikutya, eltűnőben a mimózaság.
Szóval a tali ezért most nekem nem játszik.
Vagy talizzatok inkább itt, abban benne vagyunk :wink:

Dodi!
Már a múltkor is gusztustalanul barna voltál, szóval engem nem érdekel, most milyen vagy :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pagika: A medencét keresztelőre kapta Hédi, neten rendelték neki, ha érdekel meg tudom kérdezni,hogy hol. Nálunk is van hiszti, sőt földhözcsapkodom magam típusú is :oops: Fogzáshoz nem nagyon tudok mit írni, nálunk tegnap bújt ki a 2. és nem az alsó középső párja ahogy kellene, hanem a mellette levő :roll:

Csibe: drukk a telekhez és az építkezéshez is, én öregedtem 10 évet az alatt a 1,5 év alatt amíg felépült a házunk :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi: Hédi sem issza meg a nestle junior italt, se hidegen,se melegen se sehogy. Ő ugye sose kapott tápszert és szerencsére még most is szopizik, de ha már nem fog nem tudom mit adok neki :roll: Most a rízstejet gondoltam kipróbálni...

tike

Dodi!
gratula a "futáshoz"!!!
képeket is kérünk.

akkor írjátok meg,hogy kinek mikor lenne jó a tali...bármilyen
időpontra vevő vagyok...

tike!
én is félek ettől meg hogy a kapcsolatunk megy benne tönkre,mert
már ilyenről is hallottam.de reménykedem,hogy minden jól
megy,bár enyémapa fél év alatt szeretné majd felépíteni,de fogalmam
sincs hogyan lehetséges ez...
de ez majd a jövő zenéje...

Kép
Kép
csibe83

Megjöttem a vásárlásból :arrow: Itthon vettem észre hogy a Milupa gyerekital helyett Mildibét vettem, ej de nagyon mérges vagyok :evil: :evil: :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Fél év alatt is összejöhet, de akkor álljon rendelkezésre az építésre fordítandó összeg egy az egyben, különben a bank miatt úgyis csúszni fogtok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
apa szerint is összejöhet...majd meglátjuk...

Kép
Kép
csibe83

Hédi próbálja felhúzni a szandiját a lábára :arrow: persze nem tudja :arrow: néhány perc próbálkozás után dühébe odavágja :twisted:

egyébként 1,5 hónap alatt kinőtte a cipőjét, így hétvégén vehetünk újat :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Szerintem ahhoz mindennek nagyon simán kell menni, hogy fél év alatt összejöjjön. Ha meg is van az erre szánt összeg és nem kell kölcsön, akkor is számolni kell a kivitelezők csúszásaival, az esetleges hibákkal, menet közbeni módosításokkal és még az időjárás is jócskán keresztbe tehet :arrow: én 1 évet mondok reális időnek, akkor nincs elkapkodva semmi és még banki hitellel is megoldható ennyi idő alatt :lol:

Biztos egyébként,hogy kapcsolatpróbáló időszak, fontos, hogy tudjatok beszélgetni ebben az időszakban is és az se árt ha előre megbeszélitek kinek mi a dolga az építkezés kapcsán. Nálunk apa műszaki szakember lévén a gyakorlati oldalához ért, viszont tárgyalni, bankot intézni, számlákkal sakkozni...na az nem az ő világa. Nálunk eleinte nem voltak letisztázott szerepek, ezért vártunk az egyik kivitelező árajánlatára 2 hónapot ( apa sokat dolgozik velük), amíg én fel nem vettem a telefont és 2 nap múlva meg nem kaptuk. ( persze összevesztünk ezen, mert apa kiakadt,hogy de ő ezután is dolgozik ezzel a céggel és viselkedjek normálisan :twisted: ) És így fordulhatott elő az is,hogy az építésvezető meggyőzött a válaszfalazáskor,hogy a konyhára nagyobb ajtó kell, mint a terven van,mert a hűtő nem fog beférni :arrow: a hűtő a spájzban van, amin még kisebb ajtó van,mint eredetileg a konyha ajtó lett volna, a megnagyobbított konyhaajtó nem szabvány méret, így egyedi ajtót csináltathattunk rá 2x annyiért :twisted:

Na ennyit tike építkezéses történeteiből, mert nem akarom szétoffolni a topicot :lol:

tike

Tike!
apa és a családja építené fel a házat,mert az apja kőműves és
tud majd segíteni.
a saját házukat is ő építette.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Pagika!
De édesek lehetnek a csjok, ahogy 3-an 4 felé szaladnak :D
Hiszti nálunk is van, Bodzi iszonyat akaratos, legtöbbször Marcival szoktak civakodni. Úgy látom, h hasonló a természetük...mi lesz még itt??

Boo!
Anyudnál még ki lehetne próbálni a paleolit táplálkozást. Én ugyan hülyét kapok tőle, mióta apa nyomatja, elég nehéz betartani, de egyre több helyről hallom, h mennyi jótékony hatása van pl. a rákos sejtekkel kapcs. is.

Borostyán lánccal kapcs. nem az anyagiak miatt vacilálok, hanem pont amiatt, h kicsit óckodom attól, h egy ilyen kis gyereknek a nyakában elgyen bmi is.
Viszont borostyán karkötőn Marcinak gondolkodom, mert imádja a karkötőket, az meg talán fiúsabb, mint amiket a Brigitte Bijou-ban lehet kapni. Múltkor vagy 5-öt felhúzott a kezére :oops:
Pocok! Milyenetek van és mennyiért válnál meg tőle?
Végülis a szörfös menő pasiknak is vannak ilyen bőr meg mittoménmilyen nyakláncaik, karkötőik, nem?

Csibe!
Húú, de nagyon izgi lesz nektek eza telkesdi :P
Biztos szép lesz és simán meglehet fél év alatt. Láttátok anno a Viasat3-on a Nagy házalakítást? Ott 1 hét alatt építenek palotákat. :P :wink:

Dodi!
Hátte mit keresel itthon? Ez vmi rapid nyaralás volt? Nagyon várom a beszámolót.
Gratu Botond nagy futásához.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:53-kor.
Vendég

No, akkor beszámolok:
Egy...két...há'...éssss :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: :lol: ).

Nem akartam bő lére ereszteni, de akkor nesztek :twisted: :
Valóban csak 5 éjszakát voltunk, mert mi ennyire vagyunk kapacitálva :roll: . 6.-7. nap már mindig csak vakaróztunk, hogy de mennénk már haza, így viszont elvileg (számunkra) pont jókor hagyjuk el a terepet, és így is volt :wink: . Persze így is összepakoltam a fél lakást (2 nagy bőrönd, 2 kézipoggyász :oops: ), de nem is maradt itthon semmi 8) :D .
Botondot éjjel fél 3-kor keltettem, vagyis gondoltam majd beteszem a bébihordozóba, reptéren át a babakocsiba, és majd szépen alszik Bulgáriáig :roll: . Na jó, ezt magam sem gondoltam komolyan, de azért meglepett, hogy a fiam egy árva szemhunyásnyit sem aludt fél3-tól 10-ig :shock: :shock: :shock: . A reptéren még elvolt, mert kézről kézre járt, vagy ült a babakocsiban, de a gépen elcsesztük a taktikát, mert ahogy felültünk, megetettem, utána meg vártam a csodát, hogy majd szépen elalszik. Na, ennek az lett az eredénye, hogy mire épp felfelé szálltunk, elfogyott a türelme, és kiflibe feszülve követelt nagyobb mozgásteret magának, ami ugye az ölembe kötözve nehezen kivitelezhető :evil: . Ekkor jöttek a mindenféle mondókák, Zsiri a báb, és persze az extrudált gyerekagyrémelhárító kölescsoda :lol: . Hajnali fél6-kor nyílván nagyon kedveltek mindket az utastársak :oops: , bár kétségkívül apa reagált a leghevesebben :evil: (egyrészt ki nem állhatja a hisztit, másrészt zavarta, hogy másokat zavarunk, de csak puffogott, mást nem tudott csinálni ő sem :twisted: ).
Aztán amint kicsatolhattam, megnyugodott, és jöttment az ölünkben, meg a barátainkéban, rágcsált, és hányószacsit szerelt :lol: , de azért ezt végig ellenállhatatlanul bájos nyekegésekkel fűszerezte :twisted: . Egyszóval nem bántam, hogy odaértünk, na :roll: :lol: :lol: :lol: .
Ja, még a reptérről annyit, hogy csak a s*gglyukunkba nem világítottak be :evil: . Amúgy mindenünket áttúrták, levetteték, megmotozták (mindenki másét is), még a tápszerbe is bele kellett innom :? , és elvették a gyerek naptejét (megint vehettünk újat :x ), és a barátunk hajzseléjét, mert ha nem tudnátok ezek lehetséges gyilkos fegyverek, nemzeteket elpusztító terrortámadások esetére :evil: :evil: :evil: :lol: . De azért azt hozzátenném, hogy az eljárás kiválóan működik, mert ugyan a gyilkos piperecuccoktól megmentették a világot, de egy ollót (véletlenül) fel tudtam vinni, az injekciós tűimre rá se bagóztak, amikben bármi lehet, és apa megállapította, hogy bár a naptejmaffia bedőlne itt, azért bármilyen fegyvert fel lehetne vinni darabokban :twisted: :lol: .

Az elsőre feltűnt, hogy ezek a bolgárok bizony sz@rfejek :? . Nem részletezem, és nem is akarok senkit megbántani, de általánosságban olyanok, mint a .... :roll: Olyan fullfull "balkániak".
Angolul még a (reptéri) taxisok és a recepciósok is csak éppenhogy beszélnek, a pincérek közül pedig gyakorlatilag senki :shock: :? . Ráadásul ha valamit szerettem volna, akkor bolgárul magyaráztak, és ha néztem bután, elmondták mégegyszer kiabálva :shock: :lol: :lol: . A bártenderek viszont normálisak voltak, és kicsit tudtak magyarul :shock: (pl. Kérek szépen két boroskólát. Köszi. - Mondtam neki angolul, ő meg mondta nekem magyarul :shock: :lol: ).

Első körben sík ideg lettem, hogy 'na ezt jól megszívtuk, hogy eljöttünk' :evil: . A reggeli undorító volt (pl. hideg bundáskenyér gazdagon megúsztatva olajban, és szanaszét főzött virsli), a szállodától a partig egy összetákolt kis fapalló vezetett egy félbehagyott épitkezés mentén, ami amúgy a remek kilátást is biztosította. De sebaj, tengerpart, napfény, hálidéj 8) . Lóf@szt!:
Hidegvíz, tömeg, és valami piócaszerű csípősvérszívős mittudoménmi ezrével (!!!) a vízben!!!!!!!!! :shock: :evil: :evil: :evil: .
Külön kértünk hűtőt, és babaágyat. A recepciós csaj mondta, hogy a babaágy 25 euro, a hütő ingyenes. Még jó, mivel a mi szobánkban nem volt :evil: . Hiába kértünk, semmi. A barátaink nem kértek, nekik volt, így azt használtuk.
De legalább volt klíma, meg tévé, ami ugye Forma1 lévén nagyon fontos volt :twisted: . Apa ledőlt megnézni a közvetítést, nincs vétel, csak zizik :? . Fasza. Pár percig küzdöttünk a tévével, erre elment az áram :shock: :? . Újfent fasza.
Leslattyogtunk a recepcióra, hogy bocsika, de nincs vétel a tévén, úgy mellékesen meg áram se. Ja, persze ha nincs áram, nincs tévé - közölték készségesen. Ez az új infó gondolom titekete is meglep :twisted: :lol: . Na, innentől jött az activity, hogy meggyőzzek két angolul alig beszélő repecióst arról, hogy bár nem vagyok egy technikai zseni, de ugyan higgyék már el nekem, hogy még az áramszünet előtt került megállapításra, hogy nincsenek csatornák. :? :lol:
Na, nagy nehezen megértették, ez később meg is oldódott, viszont azt, hogy nincs hűtőnk, készségesen tudomásul vették, de nem történt semmi változás :? . Ja, az áramszünet meg ott teljesen átlagos jelenség, ne izguljak, estére vissza szokott jönni :shock: :evil: . Na így indult, gondolhatjátok mennyire repestünk :twisted: :lol: .

Aztán pár óra alvás után vhogy rózsásabb lett a szitu :wink: . A szoba igazából tök rendben volt, korrekt kisággyal, tiszta fürdővel, elég párnával :lol: . A szálloda barátságos, a medence tiszta, és nem hideg, a bárok jól felszereltek, szóval ezekre nincs panasz :wink: . Viszont a kaja gyalázatos :evil: . A reggelit ki lehetett bírni, ha csak hideg szendvicseket ettünk, bár a pékárú 5 (!!!) napig ugyanaz volt, minden reggel újramelegítve :? . Utolsó nap volt friss kifli. Ebédre igyekeztünk a sütikkel operálni, vacsira detto. Volt sokféle saláta, de mindegyiknek ugyanolyan íze volt (sz@r), és ugye volt hozzá az 5napos kenyér. A melegételek meg, áááá hagyjuk is, bloááá. :? . Sültkrumplit ettünk ketchuppel :evil: :lol: .

Az éjszakáink is "szuperek" voltak, mert csudiszép napsárga "sötétítő" volt, ami miatt Botond fél6 felé minden reggel indulót fújt :shock: :evil: . Az én 9-ig alvó csemetém!!!! Ráadásul a légkondi pontosan a gyerekre ment, így vagy attól fostam, hogy megfázik, vagy megdöglöttünk a melegtől, így én óránként keltem éjszaka ki-bekapcsolgatni a klímát, ami így is csak 25 fokra, és a leggyengébb erősségre volt állítva.

Na, most ahogy így írom, rájövök, hogy húdeszar volt ez a nyaralás :evil: :lol: :lol: .

Neeem, valójában pont ez a fura: baromi jól éreztük magunkat 8) :D . Botond imádta a vizeket, nagyokat mókáztunk, és még az esti gyerekanimációkat is tátott szájjal nézte, sőt a gyerekdisconál föl kellett vele mennem a színpadra, annyira odavágyott :shock: :lol: :lol: . Mi felnőttek is nagyon jól elmókáztunk együtt, beszélgettünk kártyáztunk, no meg ittunk :twisted: :lol: . Tök jókat sétáltunk a "bazársorokon" esténként, meg úgy egyáltalán, jól éreztük magunkat :wink: .
Ez ugyanolyan volt, mint kamaszként: a lényeg a társaság volt, nem a "pad" :wink: :lol: .

Viszont én részemről nem fogom ajánlgatni ezt a hotelt :roll: . Napospartot viszont igen :wink: .

A hazautunk pedig szuper volt, mert már rutinosabbak voltunk: Botondot lefárasztottam a váróban (vagyis ő engem :twisted: ), a gépen kihagytunk egy helyet, és magunk közé ültettük, ott rombolt :lol: , aztán felszállásnál csak az utolsó pillanatban ültettem az ölembe, utána meg betettük magunk közé a szőrit, amin pár perc múlva elaludt :wink: :D . Leszállásnál megint ölbevettem, de nem ébredt fel, szóval juhhuuu volt :lol: :lol: .

Na, de most már jojózik a szemem, szóval képek :wink: :
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Jók a képek! :D A járáshoz gratulálok!
A Naposparton egyszer én is nyaraltam, bár ez még a nagy szocializmus idején volt, akkor másképp szemléltük a külföldet! :lol:

Nem is mondtam, hogy tegnap végre rávettem magam és Boo nyomdokaiba lépve elmentem én is futni. Ma is akartam, csak elaludtam. Az a baj, hogy ha 6-kor kelek és megyek futni, akkor fél 10 előtt nem érek be az irodába. Szóval ha 6 után ébredek (ma tovább aludtam az ébresztő után :oops: ), akkor lőve van a futás. Meg akkor is, ha Apa korán megy, bár ez ritka, azért fél 8 előtt ritkán megy el itthonról, addigra meg hazaérek.
Azért próbálok rendszert vinni bele, mert baromi jól esett. Régen is imádtam reggel futni menni (bár az izületeknek jobb lenne a délután :roll: ).

Pocok!
köszi a kérdést, szorgosan gyűjtögetjük a bacikat! :lol: :lol: :lol: 2-3 dkg már lehet, hogy összegyűlt egy hét alatt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót, Isten bizony azóta nem töröltem le a hintát, pedig voltunk hintázni többször! :D
Azt nem mondom, hogy külön bekenem a gyereket kosszal, de igyekszem nem túlzásba vinni a kéztörlést sem.
Fejlődök, fejlődök!!

Csibe!
A telekhez megy a drukk!
Nekem a Margitsziget jó lehet délutáni időpontban, de én majd próbálok hozzátok igazodni. Anyu a Szigettel szemben lakik, szóval gyorsan átérünk Petrával. Majd aznap előbb eljövök legfeljebb.

Én még nem vettem junior italt Petrának, ő még mindig a 10 hós tápszert issza (BEBA). Illetve most vettem Humana 10 hósat, rá van írva, hogy akár 3 éves korig lehet inni.
Túl sokat nem iszik belőle, reggelire iszik 160ml-t és estére is max. 150 ml-t, de van, hogy egyáltalán nem kell neki.

Kép
katy76

Dodi! Akkor végül is összeségében jó volt? Mert ahogy olvastam igazából minden sz@r volt. :? :lol: Én három éves koromban voltam Bulgáriában, nem sokra emlékszem. Kempingben voltunk és a wc akkoriban még pottyantós volt. Nem mertem bemenni a vízbe, mert akkora hullámok voltak (hát igen, egy 3 éves gyereknek gondolom a kicsik is hatalmasak). De jó volt nagyon, az érzés bennem van, és az egész családnak akkor tetszett (a tesóim nagyobbak, ők jobban emlékeznek). Akkor nem valami sokat aludtál.
Csajok, akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem az én lányaim csak ilyen hisztisek, szóval ez "normális" dolog elvileg. Gyakorlatilag az idegeimen táncolnak ilyenkor.
Az iwiw-re töltöttem fel képeket, de mivel alig vagytok ott bejelölve ismerősként, megpróbálok ide is feltölteni.
Boo, én csak most olvastam, hogy anyukád beteg, nagyon sajnálom!
Tike, igen, szeretném megtudni, honnan rendelték, előre is köszi!
Szonibaba, nekünk is azért nincs borostyánlánc, mert nem mertük volna a nyakukba tenni. A karjukon meg azért nincs (volt egyébként), mert elkezdték rágni és féltem, nehogy szétszakadjon. Amúgy a csajok mindent rágnak, nálunk nincs könyvnézegetés, mert lehet az akármilyen kemény, akkor is szétrágják. Minden úgy néz ki, mintha lenne egy (vagy több) egerünk. A legelső cipőjüket is gondolkodtam, visszaviszem a boltba kicserélni, de mire eldönthettem volna, szétrágták a dobozát. Na, azért nem panaszkodom ám rájuk, mert amúgy kis tündérkék!
Ja, meg még a tejitalokkal kapcsolatban akartam kérdezni, hogy a tápszer se jött be? Vannak ízesített tápszerek. Mi a humana baby fit 1-est vesszük (receptre 990 forint egy dobozzal!) és ez banános, nagyon szeretik, én is az ára miatt.
Akkor próbálok képeket feltölteni.

Kép
pagika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: