Jó reggelt!
Móni, na nem biztos hogy szopási sztrájk. Este azt hittem, mert a jobb cicimre (ami amúgy a rosszabbik) egyáltalán nem akart rámenni, a másikat elfogadta egy darabig, úgyhogy utána tápot kapott. Miután letettem, megint fejtem, de csak 20! jött le.
Hajnalban 2-kor hallottam hogy nyekeg, úgyhogy újrabootoltam az agyam, és gondoltam ha sztrájkol, akkor félálmában megetetem. Hát gyönyörűen evett, jobban mint amikor ébren van. Viszont mikor letettem, akkor felkelt, úgyhogy akkor még ráraktam a másik cicire, és abból is azért eszegetett. És ma reggel is sikerült kb 60-at ennie, igaz hogy 1,5 óra múlva (azaz a szopás végétől 50 perc múlva) már újra sírt, úgyhogy megkapta a maradék lefejtet (55g). És már fél 8 óta alszik! Ilyen sem nagyon volt még reggel. Úgyhogy végre itt vagyok frissen, letusolva, fogat mosva, megreggelizve, megy a mosógép... Helleluja! Szóval nem tudom mi a fene van nála....
Hari, de ari vagy! De nem akarom átvenni a helyed... Tulajdonképpen ezért is tudok ennyit jönni, mert picurka állandóan rajtam lóg. A gép zaja is jól elnyomja, úgyhogy utána mindig próbálom lerakni, addig meg olvasok meg írok. Remélem nem megyek az agyatokra... Jó hírtelen beestem ide a sok nyűgömmel...
És a hátad szerintem azért fáj neked is, meg Geonak is, mint nekem. Pont ez a legrosszabb mozdulat neki, előredőlve felemelni több mint 4 kilót! Nekem a múlt héten annyira fájt, hogy a pelenkázóasztalra is úgy tudtam csak lerakni, hogy nem előredőltem, hanem a térdemet rogyasztottam... Erre gyógymód tényleg a masszírozás, meg nem kéne annyit emelgetni a gyereket

Na nem úgy értem hogy sokat van ölben, hanem ha már 10-szer kell onnan kiemelni, már a deréknak szerintem az is sok.
Vok, akkor a szaporítást lehet úgy is csinálni, hogy mondjuk 10-10 perc egyik-másik mell, aztán peluscsere és ébresztő, és még 10-10 perc megint mindkét mellből?
Szia bhdetti! Köszi a fogadtatást. Drukkolok a dokikhoz...
A csípőd meg a ruhák miatt ne aggódj! Rám sem jönnek rám, és rajtam még mindig van plusz! Most el is szaladtam lemérni, és csak 3 kiló!

Pedig amikor utoljára mértem, akkor még volt vagy 7 is! Ez úgylátszik a kellemes meglepetések napja!

Ettől függetelnűl rám sem jönnek rám a gatyák, nekem combban szűkek, úgyhogy a csípőig el sem jutok. Szóval nem is értem hogyhogy csak 3 kiló pluszt mutat a mérleg!!! Mindegy, nem izgatom magam, majd ha újra elkezdek futni (juj de várom már!!!), akkor majd lemegy pikkpakk.
Nanetto, köszi az elektromos leírását. Akkor szerintem ma el is kérem a barátnőmtől. Hát, kíváncsi vagyok nálam mit fog csinálni. Pláne, hogy akkor szoptatás után próbálok majd vele valamit alkotni. A kézit is sok darabra kell szétszedni, az már nem okoz gondot, inkább az, hogy olyan sokáig kell szivattyúzni magam...
Rexi kutya nagyon édes lehet! Milyen fajta, mert nagyon kis okos! Én is nagy kutyafan vagyok, van is kettő! Szegények, alig látom őket, mert nincs időm kimenni hozzájuk ...
Na, nálunk akkor nem fogzás van, nem nem ömlik a nyál, csak úgy egy kicsit foltos lesz a pólóm, mintha a vizes kezemet beletöröltem volna... Viszont nem semmi, hogy bátyádnál is, és Esztinél is ilyen korán jött...
És amúgy én is úgy látom mint te, a mi munkánk most az, hogy a babával legyünk. Csak az a baj, hogy ez nem egy tanult szakma, amit aztán kisujjból kiráz az ember. Szóval mindent próbálok a lehető legjobban csinálni, türelemmel meg minden, de amikor tanácstalan vagyok hogy mi is legyen, az nagyon szar, és olyankor szoktam egy kicsit ideges is lenni. Persze ha rámvigyorog a kiscsaj, már olvadok is el, csak olyan jó lenne már egy fél évvel öregebbnek lenni... És én még örülhetek, mert az éjszakák viszonylag nyugodtak. KOP-KOP-KOP. Remélem nem most szóltam el magam...
Tallin, Arni is nagyon cuki. Nekem is van kendőm, de eddig egyszer volt benne. Nagyon üvöltött (igaz, akkor pont 35 fok volt, gondolom a kendő melege sem hiányzott még neki). Igaz, amikor kivettem belőle, akkor meg rögtön elaludt!
Vok, tényleg, te melyik megkötést szoktad alkalmazni, és azt próbáltam, ami elöl is keresztben van, meg hátul is, és még a hasamon van egy karika. Nem tudom mi a neve, de a csomót a gyerek lábai között kellett megkötni.
Szia Jenny! Nati is nagyon édes. Szegény, nagyon gáz lehet ez a hasfájás. Ez nála ilyen hírtelen alakult ki, vagy már volt eddig is, csak nem ennyire?
Timcsi, köszi. Nekünk a HA1 van itthon. Eddig nálunk nem volt vele gond, remélem eztán sem lesz. De inkább azt hogy nem is kell használni. Ilyenkor úgy irigylem a tápszeres babák anyukáit, hogy ennyit tudnak aludni... Ja, igen, ti miben tároljátok a tápszert? csak mert amit a múltkor (még amikor hazajöttünk a kórházból) felbontottam zacskó, az tök bekeményedett, úgyhogy használhatatlan lett....
Na, most kezdett el nyekeregni gyerkőcke, megyek felveszem...