Sziasztok!
Köszönöm a
drukkokat Szilvi, Szilvás, Dia, Évilány, Ircsi (remélem, nem hagytam ki senkit ), meg is lett az eredménye!!!

Minden papírunk megvan, olyan gyorsított eljárásban, hogy alig térek magamhoz a fáradtságtól
Költözéssel is igen szépen haladunk, bár előszoba-bútorunk még nincs, fürdőszobai eszközök még csak ömlesztve, konyhabútorunk alakul. Egy szobányi kupi van még. Bálintunk szerintem azt várja, mikor lesz nyugi és rend.
Holnap még elintézzük a bankot a vevővel+óraállásokat dokumentálunk és remélem, akkor már csak "apróságok" maradnak.
Ircsi, jó látni, hogy Katus ilyen elégedetten szuszog szopizás után. Mindig a szopipárnán büfizik, vagy csak a fénykép erejéig?
Brik, nagyon drukkolok neked holnapra, veled vagyok lélekben!
Tünde, Isten éltessen sokáig születésnapodon! Már csak kevesebb, mint másfél óra van a napból... én nem hiszem, hogy mi hozzuk meg neked a baba-ajándékot.
Erről jut eszembe, nálunk mindenki tűkön ül, hogy megszületett már Bálint? Minden telefoncsörrenésre, sms-re azt hiszik az ismerősök, barátok, családtagok, hogy biztos most született meg. Sőt, van, aki kétkedve hív fel, hogy tényleg nem született még meg? Mindenkit nyugtatok, hogy nem fogunk titkolózni, ha Bálint már kintről szemléli a világot
Évilány, én se látok semmi kivetnivalót abban, hogy nem fektet műtőbe rögtön a dokid már most, azért mert popsival lefelé van Tomi. Még mindig bármi történhet és akármi is

Eddig azon drukkoltunk, hogy Tomi bent maradjon, most meg lassan fordul a kocka
Bévi, örülök, hogy Lili is a kijárat felé orientálódik! Nyugi, minden rendben lesz és nemsokára neked is ott fog szuszogni egy tündéri kislány melletted
Sucer, örülök, hogy kisfiúcska jól van! Nálunk is úgy néz ki, hogy gigababa lesz. Főleg, ha téved a gép egy fél kilót és múlt héten nem is 3,7 kiló volt Bálint...
Melisch, a nagymamák már csak ilyenek! Aggódnak, ez a dolguk, végülis, ők nem olyan aktív részesei a várandósságnak, szülésnek, mint az épp várandós/szülő lányaik. Emlékszem, első terhességnél, szülésnél nálunk is mindenki nagyon aggódott. Akkor aztán látták, megtapasztalták, hogy minden oké, és most már vagy kevésbé aggódnak, vagy kevésbé mutatják ki...
Csillag, szép az utolsó pocakos kép rólad!
Á, nem tudom szerkeszteni a szöveget, megőrült a gép. Elköldöm, mielőtt teljesen megvadul...