A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép

Szopi után...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Büfizés a szopipárnán...

Kép

Álommanók ledöntötték... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi, a sok tanácsot, olyan jó tanulni:-) Köszi hogy segítesz:-)

Katus álomszép, nagyon édes kislány:-) Olyan cuki szopi után:-))

Úgy fogom csinálni ahogy írtad, próbálok sokat pihenni:-))
Ircsi azért nem merek enni mert ahol szülök nincs beöntés és tudom akkor nem azzal foglalkozik az ember, de olyan ciki mégis. Tudom akkor nem lesz az:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Ha nem eszel, széklet akkor is termelődik :wink:
Viszont nem lesz energiád a szüléshez!!!!

Kórházi pakkba: szőlőcukor, csokika!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igazad van:-))

Tényleg ezeket még nem tettem be:-)) De jó hogy itt vagy:-)Ásványvizet azt holnap megveszem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Elmegyek lefekszem. Jó éjt mindenkinek!! Majd üzenek, ha van valami:)

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi hasonlóan érzek én s dolog lenne de erő nincs nem bánom,szomszéd asszony beválalta felmos kimossa az ágyneműt mikor jövünk haza,és szerintem főzni is fog,anya messze lakik sajnos!!Szóval rend lesz mire jövünk!!!

Ircsi Katus aranyos,hogy el aludt nagyon cuki kis grimaszt vág!!!

Ilus nem sokára szülsz és azért nem bírod már te sem magad!!

Brik sok-sok drukk minden rendben lesz!!!

Velünk meg van az apasági nem hagytam ott de majdnem :oops: :lol: .Lili FEJJEL LEFELÉ IRÁNYBAN VAN!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de valami aggaszt a doki mondta minden rendben és amit nyomogat felém az a kis popója,én meg mindig simogattam mert azt hittem a kis feje:)nah de ami aggaszt az az hogy Bdp:9,2 és a doki gépe szerint 34hetes és 2 naposa méretde az nagyon kevés lenne hisz én már 38 vagyok,de ot ezt nem vettem észre,most utánna néztem itt neten és 9,4 a normális 38 hétben végül is az nem sokkal eltérő a pocak mérete meg 30cm,hmm nem tudom súlyának meg 2700gramm,remélem minden rendben vele,doki nem mondta hogy nincs rendben,azt mondta minden jó nem nagy baba de minden rendben,nem értem én ezt a 34.hét 2 napos dolgot,kicsit aggaszt!!!!!

Kép
bévi

Limo köszi az arany eres tippet,mennyit kel feloldani vizben és elég ha csak megmosdok benne vagy üljek is olyan vízben????Nekem most is van és azért szülésnél tuti ki jönn majd megint nem kellemes!!!!

Kép
bévi

Brik
Drukkolok és várjuk a híreket!!!!

Bévi
Nyugi!!!!! Minden rendben van Lilivel! Legfeljebb nem lesz 4 kilós baba :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi!.......Beleülni, én saccra szoktam adagolni (nem túl "tudományos") -egy kisebb lavornyi vízhez kb. 1 evőkanál. Értelem szerűen így függ attól, hogy mekkora a kád!
limo73

IRCSI azt nem bánom,majd meg nő kint nézegetem itt az adatokat nem olyan sokkal kisebb,mint ami 38 megfelel,csak megijedtem mit fejlődött ha még mindig 34 hetes,de méretei alapján nem olyan kicsi,csak kislány :lol: :lol: :lol: kis törékeny a fiúk azok erősebbek lehet nem tudom!!De nincs két egyforma baba és a mérésre sincs mit adni,csak általában azt szokták mondani kisebb,hát ne legyen nálunk kisebb,mint amennyit mértek annyi elég lesz!!!És megint nyomja a fenekét rendesen dörgöli az orrom alá simogassam neki :lol: :lol: :lol: már most huncut!!!!Katus már alszik????Irigy vagyok olyan jó neked már ott van és kis cuki minden rendben vele,alig várom én is lássam és tudjam minden oké nincs semmi baj!!!BÁR NEM LESZ ÁMEN!!!!

Kép
bévi

LIMO KÖSZÖNÖM HOLNAP BESZERZEM ÉS KIPRÓBÁLOM HÁTHA NEKEM IS JÓ!!!!(bocsi caps lock)

Kép
bévi

Bévi
Ezeknél a méréseknél mm eltérések is számítanak... az meg belefér a mérési pontatlanságba...
ÉS... egy átlaghoz viszonyít!!!!! DE... minden gyerek más!!!! NEM KELL HASONLÍTGATNI!!!!!
(Egyébként is, te vagy a hibás!!!! Nem adtad még oda a NAGYKÖNYVET Lilinek, hogy tudná, mekkorának kell lennie!!!! :wink: )
Szegény gyerek még meg se született, már elégedetlenkedsz vele!!!! :?

Katus apázik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, Katus nagyon édes!

Csillag, szépek vagytok!

Brik, holnapra +++++++++++++++++++++++++++++

Limo, hétfőtől drukk, de lehet addigra már kezedben lesz babácskád!

Évi, Apát csak hitegetik, konkrét munkahely még nincs.

Mindenkinek szép jó éjszakát!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat Szilvi, Szilvás, Dia, Évilány, Ircsi (remélem, nem hagytam ki senkit ), meg is lett az eredménye!!! :oops: Minden papírunk megvan, olyan gyorsított eljárásban, hogy alig térek magamhoz a fáradtságtól :lol:
Költözéssel is igen szépen haladunk, bár előszoba-bútorunk még nincs, fürdőszobai eszközök még csak ömlesztve, konyhabútorunk alakul. Egy szobányi kupi van még. Bálintunk szerintem azt várja, mikor lesz nyugi és rend.
Holnap még elintézzük a bankot a vevővel+óraállásokat dokumentálunk és remélem, akkor már csak "apróságok" maradnak.

Ircsi, jó látni, hogy Katus ilyen elégedetten szuszog szopizás után. Mindig a szopipárnán büfizik, vagy csak a fénykép erejéig?

Brik, nagyon drukkolok neked holnapra, veled vagyok lélekben!

Tünde, Isten éltessen sokáig születésnapodon! Már csak kevesebb, mint másfél óra van a napból... én nem hiszem, hogy mi hozzuk meg neked a baba-ajándékot.

Erről jut eszembe, nálunk mindenki tűkön ül, hogy megszületett már Bálint? Minden telefoncsörrenésre, sms-re azt hiszik az ismerősök, barátok, családtagok, hogy biztos most született meg. Sőt, van, aki kétkedve hív fel, hogy tényleg nem született még meg? Mindenkit nyugtatok, hogy nem fogunk titkolózni, ha Bálint már kintről szemléli a világot :D

Évilány, én se látok semmi kivetnivalót abban, hogy nem fektet műtőbe rögtön a dokid már most, azért mert popsival lefelé van Tomi. Még mindig bármi történhet és akármi is
:wink: Eddig azon drukkoltunk, hogy Tomi bent maradjon, most meg lassan fordul a kocka

Bévi, örülök, hogy Lili is a kijárat felé orientálódik! Nyugi, minden rendben lesz és nemsokára neked is ott fog szuszogni egy tündéri kislány melletted :D

Sucer, örülök, hogy kisfiúcska jól van! Nálunk is úgy néz ki, hogy gigababa lesz. Főleg, ha téved a gép egy fél kilót és múlt héten nem is 3,7 kiló volt Bálint... :lol:

Melisch, a nagymamák már csak ilyenek! Aggódnak, ez a dolguk, végülis, ők nem olyan aktív részesei a várandósságnak, szülésnek, mint az épp várandós/szülő lányaik. Emlékszem, első terhességnél, szülésnél nálunk is mindenki nagyon aggódott. Akkor aztán látták, megtapasztalták, hogy minden oké, és most már vagy kevésbé aggódnak, vagy kevésbé mutatják ki... :)

Csillag, szép az utolsó pocakos kép rólad!

Á, nem tudom szerkeszteni a szöveget, megőrült a gép. Elköldöm, mielőtt teljesen megvadul...

bekri

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát ma reggel izgulok:-) Vérnyomásom még jó:-) 124/80
Azért gyógyszert bevettem:)

Köszi a sok drukkot! Remélem, gyors, könnyű és gyönyörű szülés lesz. A kisfiam remélem jól fogja viselni:-)

Vigyázzatok magatokra!

Sok puszi mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!
2 in 1.

babaimádó
Kép
babaimado

Brik, drukkolok és gondoltaban veled vagyunk!Várjuk a nagy hírt!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt Még egyben!
Brik, megy a drukk!!!
szilvi35

Jó reggelt!

Látom mindenki jól van. Vagy volt még tegnap.

Sucer sajnálom a csomagot :twisted: El tudom képzelni mit éreztél/érzel.

Bekri épp gondltam rád, hogy vajon sikerült e beszerezni mindent. Ezek szerint igen, ennek örülök.
Nálunk azt nem hiszik el, hogy nem tudjuk fiú e vagy lány :lol:

Bévi nagyon jó, hogy nem felejtetted el a papírt :lol:
Szerintem csak elírás a 34 hét. Méretei alapján rendben van a kisasszony. :wink:

Ilus akkor pihenj sokat, csak időnként adj életjelet :wink: Szólj Gábornak tudósítson nekünk.

Ircsi Katus aranyos az álommanós képen :D A többin is, de az a szájállás :D Előtte, a büfizősön meg kis kómás :)

Brik már lehet nem olvasod de nagyon szorítok, hogy minden úgy legyen ahogyan szeretnéd :D

Évi, Limo lehet egyszerre babáztok majd :wink:

Reggel 8-ra megyek ma, míg el nem indulok idekukkantok, aztán a nap további részében nem leszek, de gondolok rátok 8) :D
Szép napot!

királylány

Látjátok a vonalzómat? 3 Nap! He-he....

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Gondolatban veletek leszünk!
Drukkolunk!
Híreket várjuk!

Bols
Sajnálom, hogy apának nincs munkahelye :cry: :evil:

Bekri
De jó, hogy elintéződött a papír!
Pakolással óvatosan! Én még most pakolgatok :wink:
Katus szereti a szopipárnát. Van, mikor ott büfizik, van, mikor ott alszik el...

Dia
Bírom a grimaszait! Csak nem mindig sikerül lefényképezni :cry:
Pedig a fényképező is és a telefonok is általában kéznél vannak, csak nem vagyok elég gyors... :oops: :wink:
Babád ismeri a naptárat? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi majd kiderül ismeri e :lol: Annyira nem ragaszkodok a kiírt dátumhoz csak érdekes látni a kétszázvalahány nap után..... :lol:

Bencének is van hasonló kómás képe. Olyan édesek ilyenkor. Szinte egész nap lehetne őket fotózni/kamerázni :lol:

királylány

Szétizgulom az agyamat értetek. Már a többieknek is mondtam a munkahelyen, hogy nem érek rá, sietek haza, szülnek a csajaim :D :D :D :D :D Ki tudja, hányról maradok le!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Csak itthon tudok most olvasni, bent bolondokháza van)

Kezem-lábam csuriban van, ha nem is írom le minden áldott nap!!!!!

Maccs is rohangál egész nap, mint a mérgezett egér, tudósítanom kell neki. "Semmi? Semmi. Még mindig semmi? Hát ezek a csajok tényleg kihúzzák a 40-edik hétig..." 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Tina aranyos vagy! :D
Hát nemhiába augusztusi babák a topic címe :lol: Na de majd ma megtörik a jég és Briknek meglesz a baba :wink:

Azt azért elképzeltem, hogy milyen arcot vágtak a kollégáid :lol:
És remélem hamarosan mi izgulhatunk értetek 8)

királylány

Tina
Mi meg nektek drukkolunk!!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A kollégáim (ők egyben barátfélék is, nem az egész irodának mondtam, csak a közvetlen munkatársaknak) értem aggódnak, hogy nem rossz-e ez nekem, hogy én is most szülnék. De azt szoktam mondani, hogy kár rágódni a múlton, "kár sírni a kiömlött tej felett", előre kell nézni. Csináltattam egy teljes hormonképet, ma megyek a dokihoz kiértékeltetni, majd mond valami okosat. Elvileg a papíron minden a referenciatartományban van, de ugye az sem jó, ha valami a felső értékhez van közel.

Kép
xtina75

Királylány: 3 naaaaaaaaap, :shock: :shock: :shock: :shock: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó aztaaaaaaaaaa+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina

Ircsi, adj egy puszit az én nevemben (is) Katusnak, tudom, hogy egész nap csak puszilgatod ;) de azt hiszem én is ezt tenném egész nap a helyedben!!!!

Kép
xtina75

Xtina, drukk, hogy mielőbb neked is babád legyen!+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="xtina75"] írta:xtina75
[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina

Ircsi, adj egy puszit az én nevemben (is) Katusnak, tudom, hogy egész nap csak puszilgatod ;) de azt hiszem én is ezt tenném egész nap a helyedben!!!!

Megkapta :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyai puszikészlet kiapadhatatlan :wink:
Pocikára, lábikára, fejecskére, kezecskére muszáj puszit adni :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép sziasztok
Tündi,ne haragudj,nem jött össze a baba :( :) pedig én akartam...
Csomó jóslóm volt az este meg fura érzések a pociban de mégse osztódtam...na majd ma,ma van Enikő baba szülinapja,egy napon lesznek a gyerekek!

Brik,remélem jól aludtál?

Bévi ilyenen sose aggódj.Már én se teszem.Nekem hétfőn 90-re mérte,de mindjárt be is vallotta a doki(mivel ez kisebb megint,mint előtte)hogy a mérések ilyenkor már nem pontosak(főleg farosnál) gondold el,ezek milliméterek! A tiednek most 2 milliméterrel kisebb a kobakja mint az átlag...az semmi. Azt enyémnek 1 cm-el,na az se számottevő,max lötyög majd a sapi rajta :) bár azt nem hinném...
De az nagyon jó hogy fejvégű!!

Bekri,de jó h.meglettek a papírok!

Dia,majd jelentkezz ha tudsz...!!

Ircsi ezt az elégedett kis manót! (büfi után)

Tina :lol: :lol: szülnek a csajaid :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én alig várom hogy összepuszilgassam a kis lábait a babámnak!!!!!Olyan édes pihe puhák aprók...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi :wink:

királylány

Brik
Kép
És Dia neked is a mai vizsgálathoz!!!!

evilany

Tényleg,ha spinál lesz és éjjel,mi lesz ha véletlenül elfordulok oldalra álmomban???

evilany

Kép
:)

Na,egyedül vagyok...
megyek készülődök ctg-re.

evilany

Mindenkinek kívánom:

Kép
szilvi35

Sziasztok, mi is egyben.

Brik, drukk! Dia, majd dumcsizunk... 3 nap, jajjjjjj :-)

Sucer, Melisch, jó hogy "életjeleztek"...

Bévi, ne izgulj, rendben az a baba, majd csak győzd megszülni. :-)

Bekri, de jó, hogy sikerült... Na, úgy látszik, ezen a héten is megyünk MÉG nst-re... Pedig azt hittem, már nem... :-)

Évi, kitartás. És tényleg mekkora fintor már, hogy a 32. hét körül ment a mizéria a benntartással, most meg ki se akar jönni...

szilvás76

Jó reggelt!
Bekukk :)

Brik-én is szorítok :wink:

Ha lesz időm visszaolvasok :)
csillagfeny1976
Romonya

Szia Csillag. :-) Hogy telnek a napok? és az éjszakák? :-) Gyarapodik a nagyfiú?

szilvás76

sziasztok megjöttem a ctg-ről ami elméletileg jó de a vizeletem sajnos nem :( és holnapra beutaltak a kórházba is kivizsgálásra lehet benn is fognak ,
Vendég

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01ziasztok megjöttem a ctg-ről ami elméletileg jó de a vizeletem sajnos nem :( és holnapra beutaltak a kórházba is kivizsgálásra lehet benn is fognak ,

Szia Vanilla. Nem bántás, vagy rosszakarásból írom, de IDEJE volt... Rendben lesz minden, vigyáznak rád, segítenek, ha kell. Már nincs sok, lehet, el is indítanak... Babázhatsz hamarosan! :-)

szilvás76

remélem de félek nagyon megmondom őszintén :(
Vendég

már mint azt remélem hogy hamarosan babázok :)
Vendég

ne félj, nem lesz semmi baj. Ott bent a kórházban már nem lehet, hiszen perceken belül tudnak segíteni, ha kell. Míg ha otthon vagy és ott leszel rosszul, minimum háromnegyed-egy óra, mire orvoshoz kerülsz... Az meg vészhelyzetben nagyon sok...

Mivel ennyire a végén vagy, nem csodálkoznék, ha elindítanák. Akkor meg jön a finom-illatos-puha babácskád, elmúlnak ezek a tünetek. és minden rendben lesz!!! Háromszoros Anyuka leszel hamarosan, MINDEN ezért történik, ne félj, veled vagyunk gondolatban, fogjuk a kezedet!!!!!!

szilvás76

BÉvi, nem fogsz elfordulni álmodban... lehet, hogy cseppet sem fogsz aludni, vagy csak pár perceket. Zsibog majd mindened. De tényleg ne igyál előtte jópár órával - utána meg nem is fogsz kapni sokáig, piszok érzés -, ugyanis előfordulhat, hogy rohadtul rádjön majd a hányinger, ne lepődj meg rajta.

Épp, hogy csak benéztem, este rendesen visszaolvasok. Tinára számíthatok, nagyon alapos - bár ez előttetek sem titok :-) -, ha valami nagy történés van, már küldi is át nekem :)

Tina, drukkolok mára!

Lányok, kitartás, én már piszok kíváncsi vagyok a kisbabákra, úgyhogy ha meglesznek, töltsetek fel jó sok képet, foglaljátok csak le a babanet szerverét ! :lol:

maccs01

Szép jó reggelt mi sem jöttünk ki,hisz mindjárt indulunk apasági papírt csináltatni és Lili szót fogad és megvárja míg kész lesz!!!

Évi drukk minden rendben legyen a vizsgálaton,várjuk Tomikát nagyon,hogy jöjjön,és már nem idegeskedek méreteken kicsi lesz majd meg nő nem bánom,csak rendben legyen vele minden!!!

Dia neked is mennek a drukkok 3 nap nem semmi,én tuti sokkot fogok kapni,tűkön ülök majd,de az izgalomba lehet beindul szülésem a vége felé!!!

Bea jó,hogy papírok készülnek,kész vannak vigyázz magadra és óvatosan a pakolással!!!

Szilvás te még mindig itt vagy 6 nap neked is :lol: izgalmas az is alig várom már szüljetek meg én is persze,mondjuk elég legyen megszülni nah ettől tartok mondtam a dokinak kezdek parázni :lol: kérdezte mittől mondom hát....ááá nem kell más is csinált már olyat jó pofa :lol: ,de majd ha a kezemben tartom elfelejtek mindent,bár azt mondtam nem érdekel fáj csak minden OK legyen vele!!!

Ircsi Katus cuki pofa én is puszilgatnám és majd Lilit fogom is folyton,nem vagyok én vele elégedetlen jó nekem a súlya,csak fura volt,hogy 34 hét volt írva és gép számolta,nah de jól van az kis csini csaj lesz!!!!

Vanilla csatlakozom Szilváshoz nem bántás kép de ideje hogy befektetnek nektek is jobb lesz és szerintem szülés lesz a vége úgy is!!!

Brik szorítok lélekben,ha esetleg nem leszek gép közelben Vanilla megírja a többieknek vagy én megírom valakinek,Évi már biztos itthon lesz addigra!!!!Mert nem tudom a hivatali dolog meddig húzódik,meg délután megyek párommal van egy kis dolgunk még!!!

Remélem nem hagytam ki senkit,most már minden este Lilivel álmodom,hogy megszületik minden rendben vele,és ott fekszik rajtam,és apa sír,meg én is!!!Nah de eljön nem sokára egyre izgatottabb mindenki!!!!!

Kép
bévi

Beindult a körfolyosós udvarunkban a betonkeverő, egy emelettel feljebb a lakásfelújítás!!! Jáhíjj! :) :) :)

A kicsi a hólyagomon ugróasztalozik :)

Tovább is van, mondjam még?
szilvi35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: