A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Hát igen nekem ma nagyon parás napom van nem tudom mi ez :? :shock: ma még a sirás is rám jött
:? :cry:
Vendég

Vanilla nyugi nem lesz gond:-)) Veled vagyunk:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tudom én nagyon köszönöm csak annyi minden megfordult a a fejembe és az a legnagyobb baj nagyon hiányoznak a fiuk itthonról és majd csak jövő héten jönnek csak haza hétvégén :(

na jól van panaszláda becsuk mára :(
Vendég

Megjöttem ctg rendben,megyek holnap is.
Itt van anyukám,.majd du.jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megjöttem. Már régebben csak hát ugye a család....
Ctg: minden rendben van, annyira nem aktívkodott, de hát ugye aki éjjel legény....azt hiszem meg kell rendszabályoznom ezt a gyereket ha megszületik. Nem szokás ám nálunk éjjel bulizni....
Kicsit várnom kellett mert műtétre készítettek elő egy kismamát. A szülőszobán voltam fenn, mert a szülésznőm másik kismamájánál infúzióval indították a szülést, de nagyon valószínű, hogy a műtőben fejezi be. Ott vidámkodtunk mind a ketten :lol:
Fájás zéró és csak azért nem megy mínuszba a méhtevékenységet jelző vonal, mert nem tud :lol: Szóval egyre tutibb, hogy műtét vár rám. Holnap is jelenésem van reggel 8-kor.

És most szólok, hogy holnap és csütörtökön nem leszek gépközelben ha esetleg valakinek eszébe jutna aggódni miattam. :D

Köszöntéseket köszönöm Apa nevében, aranyosak vagytok. :)

Évi jujj de jó, lehet a héten meglesz Tomi? Izgi. Nagyon várom már.

melisch te kis kíváncsi! Azért még egy hetet kibírsz, ugye? :lol: Hát ha nem Petra akkor majd Áron lesz. Ugyan mindegy :lol:
Te Petrád rendes kiscsaj lesz és megvárja míg a dokid visszajön a szabiról :wink:

Tünde: nem vagy te egy kicsit türelmetlen :?: :lol: Hát hol van még a nap vége? Egyébként az a csajszi akivel együtt voltam ma is ctg-n ma szülni fog. Vagy így, vagy úgy. Az ő babája is megfelel? :lol:

Bévi azt hittem reggel mész :oops: No de akkor még elért a figyelmeztetés :lol:

Limo :lol: Jönnek ám sorban majd a gyerekek.

Woody fogdokihoz szorítok :wink:

Mares ezek a pasik már csak ilyenek :D A.... khmmm.... Gergők meg különösen :lol: állítólag :lol:

No mit is akartam még..... :roll:

Megyek bepakolom a cuccom most már meg mosok, meg vasalni is kellene....ejj de sok dolgom van....

királylány

Limo akkor hétfőre sok sikert nektek!!!!!!

Mares most még van helye mocorogni, forgolódni ilyenkor a legaktívabbak szinte és ha még tudsz pihenni, feküdni is meghálálja pár bokszmeccsel. Nekem is mocorgott nappal is de ültem sokat nem volt helye, aztán este csak úgy pörgött éjfél utánig mindig. Amióta nagyobb már alszik többet, mondjuk reggel olyan 10-ig csend van utána ahányszor ledőlök jelentkezik többször kevesebbszer, este 10 fel pedig beindul. Kb ez a napi program. Mint Diá is én is attól tartók kis éjjeli bagoly lesz :lol:

Dia azért írtam, hogy remélem Petra lesz, mert 2 Gergő van így lenne 2 Petra bár Badzsulkáéknál is Petra/Áron van. Te aztán jól bírod! Na de te sem húzod már sokáig, hiszen a 40. hét után mégiscsak nem hagyják már sokáig és ''előcsalogatják".

Évi akkor még te sem jössz sorba.

Vanilla pihenj és olvass/tv-z, kösd le a figyelmedet, elhiszem hiányoznak a fiuk de pihenj most míg tudsz!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Először is :
Tünde!Boldog Szülinapot!!! :D

Évi!Köszi az sms-t...minden rendben van,csak nincs időm ideülni egyenlőre... :(amint tudok jelentkezek!!!

Bocsi mindenkitől!!!
csillagfeny1976
Romonya

Na látom lesz még 3 Bence, 3 Lili (1 Lilliana) és 2 Olivér :lol:

Kép
Kép
melisch

No megjöttünk mi is CTGről :arrow: rendben minden, a baba jól érzi magát :) méhtevékenység: béka ......alatt :(

Én nem tudom "mennyit" jelent ha lent érzi a fejét, de még azt is mondta, hogy mintha nem rögzült volna. Na hogy ezt miből állapítja meg azt nem tudom. Ja meg ránézett a hasamra, és mondta, hogy nem tudja,hogy mérték ezt a babát picinek, mikor mekkora! Szóval lehet UHzni nem tud, de elég jó szeme és keze lehet, mert pl. anno a miómámat ami 1 cm-t volt tapintással megtalálta, az UHn meg úgy kellett szólnom, hogy nézzék meg tényleg van.

Na szóval "Bármikor bejöhet" alapon, készen állunk!!!!!

Melisch! ..... Alapesetben velünk még hétfőn nem csinálnak semmit, de azért köszi! :)

Mares!...... Törpe :wink: megszabadultok!!!!

Bévi!......Aranyér :arrow: tapasztalat: keserűsós ülőfürdő, sokkal gyorsabban visszaviszi, mint a MAstu vagy a Reparon. Gyógyszertárba lehet kapni, 100 gr. 150 Ft körül van, én reggel, este használtam, nem olyan régen volt nekem is, brutál nagy, és szülésre el akartam tüntetni. (de már megvan az újabb adag keserűsó szülés utánra)

Évi!......Milyen wifis hálózat érhető el a klinikáról? Csak a városi nyílt vagy van a klinikának saját, amihez lehet csatlakozni?
limo73

Melisch rajtam ne múljon a nevek aránya :lol:

Csillag megértjük, hogy nincs időd, hiszen a költözködés kellős közepén jött Gergő. Azért amikor tudsz ha csak egy kukkra is, de jelentkezz, hogy tudjuk minden oké :wink: :D

Vasalok tovább...

Melisch ja még annyit, hogy valószínű a császár nálam. 99%.

királylány

Sziasztok!

Először is: Tündi, nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Aztán: Még mi is egyben vagyunk. Köszönöm az aggódást, reggelre szerencsére elmúlt a hőemelkedésem. Most már csak reggel óta tartó hányingerem van, és bármit eszek, nem múlik. :( Aludtam egy jót, délelőtt elnyomott az álom, nemrég ébredtem.

Dia! Nagyon nagyon odafigyelek és első jelre azonnal indulunk!!! Fel tudtuk végül ébreszteni nagy noszogatások árán, és szépen lerugdalta azt a mennyiséget nst-n, amit kellett. Ezután a nővér elvitte a lapot, és megmutatta az éppen ügyeletes dokinak, aki aláírta, tehát hazaengedett. Ha gond lett volna, gondolom benttart. Csak a nővér mondta, hogy mivel az 1 órából 20-25 percet átaludt az elején folyamatosan, hogy ha így folytatja, bent fognak fogni. De mivel utána mozgott kellően, ezért hazaengedtek.
Megőrülök, hogy még mindig semmi méhtevékenység! :D :lol: Nagyon jól érzi magát odabent a pocaklakód! Már megöl a kíváncsiság, hogy fiú vagy lány, lassan elindulhatna már a nagyvilágba... :roll: Végül is, már csak 4 nap! :wink: És repülő fent, gyerek bent még nem maradt! :lol: Előbb-utóbb ki kell bújnia! :wink:

Ircsi! örülök, hogy Katus szeme gyógyulgat. Nekem is hiányzik róla az újabb kép. :roll:

Brik! Szerintem most az lenne a legjobb, ha pihennél, hiszen nagy nap lesz a holnapi! :wink: Arra meg fel kell készülni :arrow: pihenni kell! :) És szorítunk!!!

Bévi! Kíváncsi leszek, mit mond a doki, majd gyere és mesélj!

Légzésfigyelő: Nekünk van, vettünk. Angelcare-es, bébiőrös. Így ha kimegyek a kertbe kiteregetni, is hallom, hogy mi van vele. Én így tudok csak nyugodtan aludni, nem tehetek róla. :oops: Ha nem lenne, szerintem őrt állnék egész éjjel. Túlságosan bennem van a félsz, lehet azért, mert azt olvastam, hogy a fiúk sokkal hajlamosabbak "arra" (le se írom a nevét), veszélyesek még a nyári hónapok és a 2-3 hónapos kor. Barátnőméknek is van. Inkább riasszon egyszer tévesen, mint ne legyen, és baj legyen. Téves riasztás esetén pedig feljebb lehet állítani az érzékenységet. De ez én vagyok, nekem így nyugodtabb. Lehet, hogy hülye vagyok, hogy ennyire féltem, de én már csak ilyen aggódós vagyok. :oops: :(

Melisch! megvárja a dokidat a babád! :wink:

Vanilla! ha elmúltak, akkor csak jóslók voltak.

Csillag! Gondolom, hogy nagyon lefoglal a kisfiad és a költözés is, de néha-néha tényleg csak annyi, hogy jól vagytok, minden ok, nem baj, ha másra nem reagálsz! Csak, hogy megnyugodjunk! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Limo szerintem nincs beilleszkedve még. Én legalábbis erre tippelek, de aztán lehet nagy baromságot írtam. Nekem is lent van a feje, tegnap egészen lent a szeméremdombnál mérte a BDP-t, de tuti nincs beilleszkedve még nekem sem. Méhtevékenység nekem sincs :lol: De ezt kell szeretni....

királylány

oké csajok!igyekszem!!! :oops: :wink:

azért dobok gyorsan pár képet...amíg pár falatot bekapok itt a gépnél :D

Kép
Jó pár órával a szülés előtt...

Kép
Fikusz :)

Kép
Gergő manómmal :)

Kép
testvérek...

Kép
Gergő...tekergő :)
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nagyon aranyos/édes ez a gyerek! Úgy megdajkálnám :D

királylány

Csillag! Nagyon édes a kis Gergő! :wink: Kis puszilgatnivaló! :D Már én is, én is úgy babáznék!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Jaj Csillag! Nagyon aranyosak vagytok!
limo73

köszönjük szépen! :D :oops:
csillagfeny1976
Romonya

Dia!.....Én sem tudom! Bár nem ismeretlen az út, de mintha az agyam letiltott volna, nem emlékszem semmire! (mondjuk nem is akarok)
limo73

Csillag, annyira édes!!!!!!!!!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

na megyek a dolgomra...igyekszem jelentkezni!
csillagfeny1976
Romonya

Limo akkor hétfőtől befektetnek meddig, míg el nem indul a szülés? Gondoltam 2-3 napot engednek és elindítják a szülést. Az én dokim is jobban bízik abban amit ő érez, mint amit lát uh-n 8) Ezek az augusztusi babák meg kell várják a dokikat szabiról is :lol: :lol: már előre rendre tanítjuk őket :lol: :lol: :lol: :wink:

Dia császár mondjuk hamar túl leszel rajta csak utána nehezebb. Engem mindenki meg akar győzni, hogy válasszam a császárt, kivéve a dokimat. Ezek a jövendő nagymamák sokkal jobban félnek, mint mi akik szülés előtt állunk. Egyik szülésznő lánya szeptemberre van kiírva ő még nem döntött, mit akar de anyukája mindig jön kérdi tőlem, hogy nem gondoltam meg magam. Meg kíváncsi mit lép a doki nálam. Mondtam is ma anyának meg neki, hogy ők jobban izgulnak. Csak nevettek.

Bekukkantottunk a barátnőmhöz is. Jól vannak. Éppen ők mesélték, hogy a mellettük levő kórteremben a normál szülésen túl levő anyuka milyen hamar megkapta a babáját és szoptatni is tud ők meg kínlódnak hiszen ha nem is fáj mégiscsak vágva vannak. Barátnőmnek sem indult meg a tejcsi még, kicsi pedig enne de most tejport ad neki. Annyira édi volt a picike. Férjem is ott gyönyörködött benne. Barátnőm elment tejért addig a kicsi hányt kicsit férjem vette kezelésbe, letörölte neki a kis száját ő meg csak tátogott és szopni akart. Olyan édes volt jelezte, hogy éhes.

Kép
Kép
melisch

Csillag de édes...én is akarok babázni!!!!!!! Délután visszamegyek a barátnőmhöz :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch ha lehetne én sem kérném a császárt. De nincs választási lehetőségem. Főleg zéró méhtevékenységgel.
Biztosan sokkal könnyebb lenne a szülés után, ha normál úton történne, de most ezt kell szeretnem. Még jó, hogy lesz segítségem ha itthon leszünk.

királylány

Melisch!.....Befektet, mert elmegy szabira.... a klinikát megjárt csajoktól tudom, hogy ott a főnök szava a döntő, fogalmam sincs mi lesz. Per pill. nincs oka a szülés indításnak.
limo73

Csillag! Gergő nagyon szép!
szilvi35

Dia tudom még nálunk is ki tudja mi lesz. A két kismama is rá volt szorulva a másiknak a fia volt farfekvésű másfél éve, akkor császár volt így most is az lett, barátnőmnél szintén farfekvés miatt császár. Aztán idővel ugysem számít majd. Végeztél a vasalással?

Kép
Kép
melisch

Limo most értem csak azt gondoltam nem jól olvastam először, hogy csak azért fektet be, mert elmegy szabira. Helyi szabályok ne is mond, itt is van elég :wink:

Kép
Kép
melisch

Na lélépek, legyetek jók!!!
Holnap lehet benézek, ha anya itthon van rászól, hogy ne üljek inkább feküdnöm kell :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Csillag, Gergő nagyon édi!!! :D :D :D

Dia, császár v. sima az a lényeg, hogy minden ok legyen....
Majd akkor pénteken ismét várunk az újabb hírekkel!

Barbcsi, nálunk is lesz légzésfigyelő, mivel, 2 szintes a ház. És Lili szobája is fent van, ha én lent vagyok v. a kertben akkor is szeretném őt biztonságban tudni. Én is nagyon féltem a drágát. Ja és nálunk éjjel is külön szobában lesz...
Ja és nem vagy "hülye" látod én is így gondolom...

Most megyek fogdokihoz. Semmi kedvem. :x

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Barbi valahogyan nem láttam az írásodat.
Gondolom, hogy az első jelre indultok. Főleg miután én ezen a mozgáson parázok állandóan.
Légzésfigyelő: nekünk is van, de a sima, nem bébiőrös. Akkor még nem lehetett kapni 2in1 vagy az ára volt brutál. Engem is megnyugtatott a használata.

Vasalás készen van. Most gyorsan felnyalom még a lakást és pihenek egy sort. :lol:

királylány

Csillag!
Szépek vagytok! ;)

Hihetetlen, de napok kérdése s rólam is készül kép egy kis csöppség társaságában :)

Lassan indulok haza az irodából, aztán jön 2 vendégem, 7re végzek is....

Az autó ha minden igaz holnap után már nálam lesz, de persze, én intézek hozzá még alkatrészt, hogy ne legyen olyan egyszerű a történet.

:evil:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

CSillag: jaj, Gergő nagyon édeske!!!! És igen, nálunk is azt mondják, hogy GErgő a Tekergő!!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika: azért ne legyél autószerelő is!!

Woody: fogaddal mi a baj????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Brik
Szülőszéken szülni kb. olyan, mint a WC-n végezni a dolgod... nem kell annyira nyomni, a gravitáció nagyban segíti a babát... kisebb a sérülés veszélye... szülésznőnek kicsit macerásabb, mint a fekvő pozicióban szülésnél... de ilyenkor nem az ő kényelme a lényeg :wink:

Évi
Tej annyi van, amennyi Katusnak kell. Eszik, alszik...most már nézelődik is. Pisil, kakil rendesen... Ránézésre gyarapszik... (tegnap nem mentünk el a kórházba, mert hideg volt és esett az eső... telefonon beszéltem a gyerekorvos mellett dolgozó ápolónővel :oops: :wink: )

Szilvi
Irigylem a pocakodat!

Bévi
A tej beindulására 2-3-4-sok napot is várni kell. Egy dolgot tehetsz a siker érdekében... minél gyakrabban tedd cicire Lilit!
Már most érdemes lanolinnal kenegetni a mellbimbót, a bimbóudvart (nagyon jól puhítja a bőrt, kevesebb a kisebesedés esélye)

Légzésfigyelő
Nekünk nincs... ha lenne is, felesleges lenne, mert Katus nagyon keveset van a kiságyban... apa vagy én jobban tudjuk figyelni a légzését, ha összebújva sziesztázunk! :wink:

Melisch
Hihi... a babád kicselezi a hátad mögött szövetkezőket! :lol: :wink:
Barátnőd miért ad tápszert???? Inkább tegye minél gyakrabban cicire a babáját, ha szoptatni akar...

Limo
Fejjel a baba majd tágít :wink:

Csillag
Nagyon édes! :lol: :lol: :lol:
Mesélj!
ÉS.... azért még tessék pihenni!!!!!

Woody
Én inkább a kicsi lakásunkban is hurcolászom magammal Katust! :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az újszülött csecsemő gyomra cseresznyeméretű. Az a pár csepp kolosztrum amit élete első napján (és remélhetőleg már élete első órájában) ki tud szopni édesanyja melléből, pont elegendő neki ahhoz, hogy megtöltse vele a bendőjét. Nem utolsósorban a kolosztrum tulajdonképpen élete első oltása: tele van immunanyagokkal, amelyek védik a kórházi agresszív baktériumtörzsek ellen és bélrendszerébe édesanyja “barátságos” baktériumai jutnak először, nem pedig a kiirthatatlan kórházi törzsek. A teáztatás, tápszerezés, cukros vizezés egyrészt kifejezetten károsak önmagukban is, és azért is, mert elveszik a helyet ez elől a csodatáplálék elől, másrészt tágíthatják a baba pici gyomrát, ha megpróbálnak már első nap 10-20-30 ml-t a babába tölteni belőlük. Az újszülött élete első órájában rendkívül éber és érdeklődő, ha hagyják, akkor anyja hasára téve saját maga odaküzdi (!!!!) magát a mellbimbóhoz, és lelkesen szopizik. Az első óra után viszont mély álomba merül, és a nap nagy részét békés szunyókálással tölti.
Az újszülött gyomrának MAXIMUM kapacitása élete első napjában 5-7 ml. EZT próbálják lemérni a mérlegen a kórházban, hát nem csoda ha nem sikerül. De ettől még megkapja a pici, és milyen fontos hogy megkapja!
Második nap az újszülött már élénkebb, és élénkségének hangot is ad: egész nap cicin lógna. Nem baj, így csinálja magának a tejet! Ugyanis a szopás az az inger, amire a mell tejtermeléssel válaszol. Ha nincs inger, nem fog (vagy csak sokkal lassabban) beindulni a tejtermelés. Ilyenkor nagyon nagyon fontos a babát igény szerint mellrerakni, nemcsak három óránként, és nem csak 20 percre. MOST csinálja magának a tejet, ha nem hagyunk neki erre lehetőséget, nem fog elég tejet csinálni magának. Ahogy egyre növekszik a tejmennyiség, a baba gyomrának befogadóképessége is nő, tehát a tejmennyiség és a baba gyomra egymáshoz alkalmakodnak.
Három naposan a baba gyomorkapacitása MAXIMUM 30 ml. Még mindig elég nehezen mérhető mérleggel.
Egy hetesen a baba gyomorkapacitása MAXIMUM 60 ml.
Egy hónaposan pedig MAXIMUM 150 ml.
Az igény szerinti szoptatás azért fontos, mert a baba a szopások gyakoriságával szabályozza a tejmennyiséget. Ha nem tud gyakrabban szopni, nem tudja növelni a mennyiséget, ez ilyen egyszerű. Tehát az időre szoptatott csecsemőnek lövése sincs befolyásolni a mennyiséget, így (fejés hiányában) az anyuka teje lassan, de biztosan csökkenni fog, és nem lesz elegendő a baba táplálására. Az igény szerinti szoptatás az elegendő tejmennyiség záloga.
(http://szuleselmeny.wordpress.com/szopt ... ukseglete/)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia ha császár lesz akkor is az a lényeg jól legyetek szerintem,és ha ennyire nincs jele,hogy magától jön akkor úgy is megcsinálják a császárt szerintem ilyen esetben ez a jó!!És jó,hogy írtad mert hiányoltalak volna!!!

Barbcsi majd jövök és leírom mi volt én is kiváncsi vagyok nagyon,hogy fekszik és mi van vele oda bent már alig várom lássam!!Kisfiatok meg majd ha ki jön lehet folyton fent lesz kialussza most bent magát :lol: légzésfigyelő én is szeretnék de majd felhívom a csajt aki igérte hiába de azért restelem kérni,mondta ő,hogy kérjem de mégis csak drága dologról van szó!!

Melisch Petra ügyes lesz és megvárja a dokidat,de szerintem minden képen jó kezekben leszel!!!

Limo remélhetőleg kijön hamar a picur és nem kell sokat bent feküdnöd!!!

Évi várunk majd!!!

Csilalg nagyon cuki a nagyfiú!!!

Ircsi köszi a tippet akkor kenni is fogom mert elég kicsi amúgy is a mellbimbóm,és én is sokat fogom magam mellett tartani Lilit,csak este félek majd,ezért szeretném a légzésfigyelőt,bár őszinte leszek nem is tudnám mit tegyek és lehet felesleges lenne ilyen téren,meg régen se volt mégis felnőttünk,de azért egyrészt nyugtattó másrészt ha beriasztana nem tudom mit tennék!!!Katus kép????Olyan rég láttam!!!

Már csak pár óra és megyek a dokihoz,remélem most nem megy szüleszteni :lol: :lol: :lol: ma beraktároztam mindenből itthon hogy ha nem fogok tudni kimozdulni mert pihenni kell Lilivel itthon,akkor legyen minden,fárasztó volt a vásárlás de barátnőm azt mondta,ha nem lennék terhes nem jönne el velem vásásrolni ezt az iramot nem bírja :lol: :lol: :lol: mindenki akivel találkoztam kérdezte mennyi idő van még mondom hmm 2 hét de lehet csak egy óra :lol: :lol: és te így bírod magad,nem értem semi különöset nem csinálok!!!!

Kép
bévi

Sziasztok,

bejelentkezem, még egyben mi is.

Csillag,
nagyon édes Gergő, szép Fannival együtt is!! :)

Ma voltunk dokinál UH-n, hát a gép szerint a 37. hétnek felel meg, a méretei alapján 3,3 kilónál járunk, így mondta a doki, hogy nem kéne a 40. hétig húzni, mert 4 kiló fölé fogunk menni. Fejvégű, teljesen egészséges, szép nagy baba. Megint láttuk a férfiasságát is, 100% a fiúsága :D

Sajna tegnap óta rossz is történt velünk: ma föltörték az autómat, ellopták anyukám táskáját, tegnap meg egy nővel volt afférom, olyan alpári volt, hogy bőgtem hazáig. Nem mellesleg el akart ütni, egy várandós anyukát, háááát tudjátok, nagyon furcsa ez a világ. Sokat bőgtem az elmúlt napokban, de a lényeg, hogy egészségesek vagyunk. A doki szerint jöhet már bármikor Olivér, hát nem is bánnám, csak Apa érjen haza vidékről :roll: .

Bocsi az önzőzésért.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja a táska amúgy amit elloptak, a csomagtartóban volt és csak ruhák voltak benne, mert az értékeket kivettük.... ezek után elgondolkodtam, hogy a kórházi cumót magammal hordjam-e, nem is tudom mit csinálnék ha azt is kilopnák :evil: :evil: . Majdnem betettem reggel, mondván megyünk a klinikára, Apa vidéken van, hátha.... még jó, hogy nem tettem..... :evil: :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés...

Gergő nagyon édes baba...:)

Mi még megvagyunk...a hasam már annyira lent van, hogy ha ülök a vécén, nyomom el a babóca fejét, ő meg persze nekiáll rugdosni, igazából leginkább félig fekve vagyok képes megmaradni...hol a pocak, hol a baba feszíti magát szinte folyamatosan, ahogy felállok...
Meg a pénteki ctg után elkezdtem görcsölgetni, azóta (bizonyos ideig) mindig görcsölgetek, de a hátam leszakad, na meg a farcsontom...

Baba viszont hihetetlenül aktív, de a fejét is feszíti nekem odalent, meg folyamatosan rugdos is (neki senki nem mondta, hogy ilyenkor már lustulnak a babák, mert kevesebb a helyük :P )
Tegnap szerintem összesen talán 2-3 óra volt egész nap, amikor nem mozgott...de nem baj, addig vagyok nyugodt...

Ma voltam vérvételen, meg vettek kenetet a streptohoz (hogy az milyen car érzés volt...brrr), pénteken megyünk CTG-re meg UH-ra...de a biztonság kedvéért a cuccunk már össze van készítve, indulásra készen...
Babának mindent bepakoltam a szekrényébe, minden kifertőtlenítve, már csak őt várjuk...remélem ez a sok görcsöcske azt jelenti, hogy hamarosan kijön, mert ez nagyon rossz lenne így még 3 hétig...

Igyekszem minden nap bejelentkezgetni, de már fáj a pocim az üléstől...csak az utolsó oldalt tudtam visszaolvasni...:(
Amikor tudok, jövök...

Mindenkinek drukk, így a finishben...kíváncsi vagyok, ki lesz a következő...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Még egyedül a gyerekekkel itthon:-)) Norbi még nem jött. Ha belegondolok hogy holnap babázok:-) Közben azon is agyalok, hogy Álmos hogy fogja viselni, hogy nem vagyok itthon, még nem voltunk távol egymástól.

Ircsi tanácsot szeretnék, mennyiszer tetted eleinte cicire Katust? Mennyi ideig? Neked hogy kényelmes a szoptatás? Tudom ezt mindenki ki tapasztalja? Remélem nem leszek béna:-))

Ma egésznap fájt a fejem, izgulok, de várom a holnapot:-) Most még ideges vagyok egy picit mert nem szeretem amikor Norbi ilyenkor még nincs itthon.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vagyok.
Hú mire is akartam reagálni :lol:

Limo,befektetnek,nem baj majd megyek hozzád ha még egyben leszek!Itt ahogy hallottam,40 hét+10 napot tekintenek szülésindítási időnek.Többeknél is ezt láttam.
Net:a klinikáéra nem sikerült csatlakozni,volt valami más nevű ami beengedett...de nem tudom már a nevét,majd a profit megmondják ott.

Csillag annyira szépek vagytok!!!! Irigyirigy vagyok...

Melisch okos babád van megvárja a dokit :)

Sucer táska,affér :( :( engem mondjuk minden nagyon kihoz a sodromból mostanában,jobb ha elkerülnek...és pont most vannak az ügyintézések,hát pár asztalt borogatnék(ha nem lenne nagy hasam :roll: )

Ircsi,tejci:szuper,én is megelégszem annyival ami Tominak elég lesz. Remélem a stressz meg ilyesmi nem teszi tönkre ezt a dolgot..

Brik elhiszem hogy izgulsz,én is veled!

Tündi,igyekszem igyekszem. de a babám ma valami extra sokat mozgott...nem tudom mi lelte. A pocim meg nehéz,húz,fájdogál...huhh...

Bévi irj majd h.mi volt.

Barbcsi örülök h.jobban vagy.Légzésfigyelő:nálunk bérlés lesz.2200 ft/hó.

Ilus helyes,tessék minden nap benézni
:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Annyira tennék vennék a lakásban,hú,takarítani kéne,de a hasam olyan nehéz hogy még ülni is alig bírok :(

evilany

Évi köszi, hogy velem izgulsz:-)
Ráadásul nem is nagyon merek enni, jó ettem, de inkább csak nassikat. Most tettem be kolbászt a sütőbe, de nem igazán merek enni. :-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

evilany

Évi ez jó:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!......Szerintem én előbb megyek hozzátok babanézőbe! :wink:
limo73

Sucer
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Az nagyon jó, hogy veletek minden rendben!

Badzsulka
A te tested is készül a szülésre!

Brik
Nekem azt tanácsolták, hogy LEGALÁBB 1,5-2 óránként, LEGALÁBB 20-20 percre tegyem cicire Katust. (ez a reggel 6 és este 10 közötti időszakra vonatkozik) Éjszaka legalább 4 óránként.
Nekem az ülve szoptatás kényelmes. Kell párna, vagy szopipárna az ember ölébe, hogy ne kelljen tartogatni a gyereket.
A leglényegesebb, hogy a gyerek szemben legyen a cicivel és úgy jó mélyen bedugni a szájába, nemcsak a bimbót, hanem a bimbóudvar egy részét is!
ÉS NAGYON FONTOS! PIHENÉS!!!!!

Szopihoz elengedhetetlen a megfelelő információ! Ajánlom mindenkinek a szopis honlapok tanulmányozását!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Egyél azért!!!! Szüléshez kell az energia!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo nem bánom,randi a klinikán,az tuti :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: