Sziasztok!
Először is:
Tündi, nagyon boldog szülinapot!!!
Aztán: Még mi is egyben vagyunk. Köszönöm az aggódást, reggelre szerencsére elmúlt a hőemelkedésem. Most már csak reggel óta tartó hányingerem van, és bármit eszek, nem múlik.

Aludtam egy jót, délelőtt elnyomott az álom, nemrég ébredtem.
Dia! Nagyon nagyon odafigyelek és első jelre azonnal indulunk!!! Fel tudtuk végül ébreszteni nagy noszogatások árán, és szépen lerugdalta azt a mennyiséget nst-n, amit kellett. Ezután a nővér elvitte a lapot, és megmutatta az éppen ügyeletes dokinak, aki aláírta, tehát hazaengedett. Ha gond lett volna, gondolom benttart. Csak a nővér mondta, hogy mivel az 1 órából 20-25 percet átaludt az elején folyamatosan, hogy ha így folytatja, bent fognak fogni. De mivel utána mozgott kellően, ezért hazaengedtek.
Megőrülök, hogy még mindig semmi méhtevékenység!

Nagyon jól érzi magát odabent a pocaklakód! Már megöl a kíváncsiság, hogy fiú vagy lány, lassan elindulhatna már a nagyvilágba...

Végül is, már csak 4 nap!

És repülő fent, gyerek bent még nem maradt!

Előbb-utóbb ki kell bújnia!
Ircsi! örülök, hogy Katus szeme gyógyulgat. Nekem is hiányzik róla az újabb kép.
Brik! Szerintem most az lenne a legjobb, ha pihennél, hiszen nagy nap lesz a holnapi!

Arra meg fel kell készülni

pihenni kell!

És szorítunk!!!
Bévi! Kíváncsi leszek, mit mond a doki, majd gyere és mesélj!
Légzésfigyelő: Nekünk van, vettünk. Angelcare-es, bébiőrös. Így ha kimegyek a kertbe kiteregetni, is hallom, hogy mi van vele. Én így tudok csak nyugodtan aludni, nem tehetek róla.

Ha nem lenne, szerintem őrt állnék egész éjjel. Túlságosan bennem van a félsz, lehet azért, mert azt olvastam, hogy a fiúk sokkal hajlamosabbak "arra" (le se írom a nevét), veszélyesek még a nyári hónapok és a 2-3 hónapos kor. Barátnőméknek is van. Inkább riasszon egyszer tévesen, mint ne legyen, és baj legyen. Téves riasztás esetén pedig feljebb lehet állítani az érzékenységet. De ez én vagyok, nekem így nyugodtabb. Lehet, hogy hülye vagyok, hogy ennyire féltem, de én már csak ilyen aggódós vagyok.
Melisch! megvárja a dokidat a babád!
Vanilla! ha elmúltak, akkor csak jóslók voltak.
Csillag! Gondolom, hogy nagyon lefoglal a kisfiad és a költözés is, de néha-néha tényleg csak annyi, hogy jól vagytok, minden ok, nem baj, ha másra nem reagálsz! Csak, hogy megnyugodjunk!