A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na jóóó...

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!

jaj de cuki lehet :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Nem muszáj jönnöd :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Épp most szerepelt a kocsim a tévében :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok csak ennyi időm van,kibékültünk maradt,majd részletes írok később

Kép

katy76! :)

Petra haját illusztráld, légyszi! :wink:

agi125r! :)

Hú micsoda torta, és dínom-dánom volt itt, kérem szépen! :P

boo! :)

Miért nem játszottatok valamit? :roll:

:wink: :idea: :

http://www.origo.hu/techbazis/20100720-lezerrel-uvfennyel-es-biologiai-fegyverekkel-a-szunyogok-ellen.html

Kép
Kép
200907?

Lola Drága!
Nagyon örülök, hogy rendeződtetek :D

Meg gratulálni is nagyon akartam ám, de csak olyan helyekre írtad meg anno a kistesót, ahova én nem írtam :oops:
Na de most már ide szoktam, szóval szívből gratulálok itt a kis orgonasíphoz :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:34-kor.
Vendég

czigka! :)

Engem sem a hámsérülések aggasztanak :oops: :oops: :oops: :oops: , hanem esztétikailag zavar. :roll: :roll: :oops: :oops:

Asszem nem sokatokkal fogok nagybevásárolni. (Nem mintha a közeljövőben ennek reális esélye lenne. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ). A hajam hullik a gyerekakocsibantól. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Katy76-nak a hinta a heppje, nekem ez. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Falhűtés hogy vált be? :?:

Kép
Kép
200907?

Bond: elsőtrimeszteres vetélésről sajnos van pár elégközeli élményem :roll: ,de tényleg igaz amit írtak,hogy az eleve beteg babákat szűri ki a szervezet,vagy hormonprobléma, vagy valami fizikai elváltozás a méhben. ( nálunk ezért volt méhtükrözés,mert ha van pl egy sövény a méhben a babának egyszerűen nincs helye, 11-12. hét pedig amúgy is fordulópont, sárgatestelégtelenségnél gyakori a vetélés - amúgy szerintem nálunk ez volt a bibi :roll: )

Nyuszi: Lehet,hogy hamarosan átáll Lili is a napi 1 alvásra :wink:

Lola: Jó hogy meg tudtátok beszélni :D

Nálatok esik? nem éééér, itt 34 fok van

Képzeljétek az egyik ismerősöm Hédinél 1 hónappal idősebb kislánya úgy összetörte magát :oops: :oops: Anyukája azt mondta,hogy egy olyan tricikliből esett ki, mint amilyen sokatoknak van, hogy felállt benn a gyerek és oldalra kiesett a bicaj meg rá. Összezúzta a hasát, mellkasát és eltört a kulcscsontja :shock: :shock: Bár hogy őszinte legyek nekem sántít a történet...vagy tényleg bazi nagyot esett,de ahogy elmesélte annyitól nem szabadna ilyen sérüléseinek lenni

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois csak neked :lol: :lol:

Kép

tike

Jééé,, és tényleg dinó......azé' annak meg übercsini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Zé triciklije olyan, hogy van benne öv is, meg egy olyan keret-féle, szóval nem nagyon hiszem, hogy felállna benne, de mivel én tolom, gondolom észrevenném ebbéli szándékát. Máskor meg ő tologatja, de nem tud belemászni, ha én nem teszem bele.
Igen a progi-elégtelenség gyakori gond, de olyankor is nehéz eldönteni, hogy melyik volt előbb, az alacsony progi okozta e a vetélést, vagy a megkezdődött vetélés miatt ment le a szintje.

Czigka!
Jobbulást, car lehet :?

Bond!
Ööö, mert akkor te hova ülteted?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
Kiara nálunk is csak pelusban nyomja és folyik a viz róla igy is.

katy!
ne hari,de én is jót nevettem a hintás storydon.
én semmit sem törlök neki.sztem ennyi bazilus kell,hogy erős legyen
az immunrendszere.

lois!
képek jók lettek.
Kiara is olyen triciklit kap csak rózsaszinben:
Kép

mi most hétvégén tartjuk a szülinapját majd.

Kép
Kép
csibe83

Ezért sántít nekem is...Hédi aztán tényleg mindenben fel tud állni (ld! hinta),,de ha így is van odaugrok ha látom mire készül, egyedül nem hagyom a tricikliben mert nem tud mit kezdeni vele ergo tuti ki akar mászni...szóval fura...tudom tényleg egy pillanat alatt megvan a baj,de ez akkor is hihetetlen nekem...

tike

talizósóknak jó mulatást!

czigka!
jó bulást!

lola!
örülök,hogy apa marad.
majd gyere tényleg,hogy mizujs veletek.

csajok én nagyon tréül állok a visszaolvasásban...
tök ciki... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

alvás nálunk is nagyon tré napözben.nem is tudom mit tegyek.
ma vettem észre,hogy többet nyúl a füléhez és talán ez a baj
az alvásával,ezért holnap inkább leviszem fülészetre.
de azért reménykedem,hogy nincs nagyobb gond.
minden a régi csak az alvás nem megy szegénykémnek.

Kép
Kép
csibe83

loislane! :)

A babakocsiban ül. :lol: Én mindenhová azzal járok. Toltam már így bevásárlókocsit is, kosaraztam is. (A pelusokat, és a popsitörlőket sokszor a babakocsi tetéjére teszem. 8) :lol: :lol: )
Manó nagy már, ennek ellenére anyámék fel szokták ültetni. Gondolod, hogy értékelem... :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Boo!
talis képeket hol tudom megnézni???

Kép
Kép
csibe83

Bond!
és ez miért jó neked?? :shock: Persze ha két zacskó szotyit vennék akkor belefér, de én csurig pakolok bevásárlókocsikat, szóval ha sasszéznom kéne mellette a babakocsival, akkor nem röhögném szét az agyam. Na meg Zétény is vernyákolna. A kupola vászon, nem tartana meg csak kábé egy vattacukrot.

Csibe!
Igen olyannak tűnik csak csajos kivitel. Zéténynek nagyon tetszik, bár eddig még csak a kertben korzóztunk vele.
Talis képek még nincsenek.

Tike!
Igazából ez nem a rossz májam, de csak így tudom elképzelni a szitut, hogy anyu otthagyta, nem volt bekötve, elunta és kimászott. Elképzelhető hogy ez a keretes verzió van, mert a simáról könnyebb lemászni.Na meg a kereten keresztül akkorát lehet esni mint az ólajtó :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tali jó volt :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

És akkor most ennyi????????????????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:35-kor.
Vendég

Lois!

Még neked akartam írni, hogy "lenyúltátok" a gépparkunkat :shock: :lol: . Botondnak detto ilyen triciklije van, és ugyanilyen motort (errefelé úgy mondják motrot :lol: ) kapott, csak sárgában :wink: .

lola!

Örülök :wink: :D :D !

Bond!

Miért, te hova teszed a gyereket vásárlás közben :roll: ? Mert én ugyan nem tologatok két kocsit egyszerre :twisted: :lol: . Azt Botond meg is unná, de így izgalmasabb neki a járgány miatt :lol: .

tike!

:shock: :shock: :shock: :( :( :(
Én sokszor abba ültetem, amíg teregetek... Ugyan mellettem van, de.... jajanyám :( .

Dinó: :lol: :lol: :lol:

Lois!

Arra vigyázzatok, hogy Botond egyszer rátámaszkodott a csomagtartóra, az meg csak oda van pattintva, és lepattant a bébi meg beszájalta a vázat :( !

Bevásárlásról detto :wink: .

Taliról majd írok, csak most megyek körmöshöz, és apa jól beszívatott, mert gondolt egyet, és ma is elment edzésre, pedig nem szokott. Hívom, hogy deháténmegyekkörmöshöz, és röhög, hogy tetessem át későbbre, bocsi, elfelejtette. Na mert az úgy megy :evil: . ráadásul a kocsimat is elvitte :evil: .
Még szerencse hogy a bnőmdélutános, így átugrik értünk, átvisz hozzájuk, én meg elmegyek az ő kocsijával.... Ég a pofám :? . De nem akarok apával nagyon összeveszni, 2 nap és utazunk....
Mondjuk tényleg elfelejtette, de akkoris :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Tali szuper volt,ismételjük meg még a nyár folyamán!Persze csak min. 1 hónap múlva..... :lol:

Bond! Miért nem veszel akkor egy bevásárlókocsi takarót? Egyszerűbb lenne úgy vásárolni :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka!
Nem voltunk még strandon, csak fürdőben, de ott nem volt ilyen szabályozás :shock:

Dodi!
Úgy kaptuk mindkettőt, szóval nem enyém az érdem, valaki más sasolt ki :lol: De mi kaptunk a motorhoz cipővédőt is, ha nektek nincs ilyen, akkor mi vagyunk a menőbbek :mrgreen:
Úgy tologatja a kormánynál fogva, hogy én nem engedem el a tologatóját, mert instabil jószág eléggé, és ezt nem sikerült kisúlyozni. Tesóméknál talál magának egy járássegítőt, van az unokahúgomnak egy kis Vileda takarítókocsija (olyan szállodás szobaasszonyos fazon), azt tologatja, hogy beletettem az aljába egy bazi nehéz viacolort) Olcsó gyerek :roll:
Na egy manikűr miatt nem érdemes letépni a fejét. És vezetheti a kocsidat?? :lol:
Amúgy az én Drágám is beduzzogott tegnap, szóval mi is tudunk ilyet azért :roll:
Ebből kifolyólag miután leraktam a kölköt még el is filóztam ha elindulnék még ott érnélek e titeket, de túl strandosan néztem ki egy esti programhoz :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tike! :)

Még nem tudom, hogy mi volt a gond. Csak az egyik pillantról a másikra történő, hirtelen nagy mennyiségű vérömlés miatt gondoltam rá. :roll: :roll:

Esett a tököm. :? Dirr-durr, aztán semmi nem volt a dunszton kívül. :? :? :? :?

Kép nagyon klassz. Menyecskés, ugye? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

csibe83! :)

Voltatok a fülészeten?
(Hugi akkor gyürmölte egy ideig kínjában, amikor már nem akart többet enni, és nem tudta másképp jelezni. Azt hittem, lecsavarja. :lol: :lol: :lol: )

Én sem két zacskó szotyit szoktam venni.
A múltkor három, telitömött szatyorni cuccost szedtünk össze a DM-ben. Egy részük üveges kaja volt, de más is nyomott a latba tisztességesen. Bepakoltam a kocsi aljába, mire Apa rámnéz csúnyán, de hát így, hogy a francba fogja ő levinni a lépcsőn, amikor ilyen kurv@ nehéz. :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x (S valóban. :twisted: :twisted: :twisted: ) Visszanéztem rá csúnyán, és már a számon volt, hogy nekemmondodb@szdmeghányszorcipeltemmárénisennélmégjobban
megrakodvaéppcsakaviharlámpanemvoltatökömön :x :x :x :x , amikor eszembe jutott, hogy dögmeleg van, munkából jött, fáradt, és inkább nem szóltam semmit. De valamit levehett a dologból, mert aztán kapta magát és levitte. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem jó, nem jó, de ez van. Vagy pedig a több körös, megoldás játszik, amikor kevesebbet kell venni, de gyakrabban. :roll:
(Volt már, hogy nem volt kosaram, csak kocsi. Más lehetőség nem lévén elkezdtem vásárolni, aztán amikor láttam, hogy egy idősebb nő csak egy szál öblítőt tesz a kosárkájába, akkor lecsaptam rá, és megkérdeztem, hogy nemelehetneeszórólae :lol: :lol: :lol: , hogy elcserélje a kocsimra. (Inkább a karom rohadjon le, mintsem magammal versenyezzek, ha választani lehet. :roll: :roll: :lol: :lol:
Nagyon készséges volt, így kölcsönösen boldoggá tettük egymást. :lol: :lol: :lol: )

Azért zavar, mert:
- a gyerek ruhájára, mindenére rákerül a redva, ezt mindenki ismeri
- de az ő ruhájáról is rákerül a kocsimban lévő cuccra, amit később elfogyasztani óhajtok! :x :x :x :x :x Ahol imént az óhatatlanul poroskoszossaraskorábbangalambéskutyaürülékes cipőtalpa volt én oda teszem a tejet, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, tampont, akármit. Persze, le lehet mosni fogyasztás előtt, de egy tejesdobozt ki mos le? (Mondjuk le lehet. :roll: :oops: ) Vagy a kenyér zacsiját, mielőtt kibontja, hogy kivegye belőle a kenyeret, darált húst, mikor mi van benne, zacskó chipset, papírzsebkendőt és úgy általában (a zöldség, gyümölcs kivételével, persze)? :roll: :roll: :roll: Senki.
(De tudod mit? Kisgyerekeknél még azt mondom, hogy nem szeretem náluk se, de egye rák valamennyire érthető. De amikor egy 6-8-10 éves gyereket ültetnek bele, akkor azt legszívesebben bokán rúgnám. :x :x :x :x Arról nem is szólva, hogy konkrétan magában a kosárban is láttam már gubbasztani egy ekkora gyereket. :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: )

Manó nem szokott plezúros lenni (majd az oviban :twisted: :twisted: ), inkább csak fótos. :lol: :lol: :lol: Egy fiúnak még jól is áll :lol: :lol: :lol: , de egy ilyen csöpp jánynak kisaranyosruhában csúnyán fest a barnás-feketés térdkalács. :roll: :roll: :oops: :oops:

A gyermekmedence gyermekek számára van kitalálva, nem pedig a szülőknek, akik nagy elragadtatásukban képesek lennének beülni a kellős közepébe úgy, hogy csóri gyereknek nem maradna végül hely. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: 3 felnőtt kitesz vagy 6 gyereket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Ha letakarom a kocsit, ha nem, a babakocsit mindenképpen tolnom kell. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: Én nem bele a kocsiba ültetem,ahová pakolom a cuccot,hanem a lehajtható izékébe ami a tolókájánál van ( bocsi de ezt nem tudtam most máskéép megfogalmazni). Azon kívül, hogy nálunk is a kis lefegőt akarja szopogatni, marhára élvezi,hogy mindent lát, én meg azt hogy nyugiban tudok vásárolni...sőőt a múltkor behapsizott :shock: Válogattam a bébikajákat, ő ült a kocsiban, egyszercsak azt veszem észre,hogy hangosan röhög,integet. Kb 3 méterrel arrébb egy anyuka válogatott valamit,mellette picibaba a babakocsiban alszik, apuka meg az én lányomnak integet, meg játszik vele és még oda is jött,hogy jajdearanyosédesmennyiidősőisúgyvárjamárhogyvalamitlehessenkezdenivele :lol: :lol:

Képzeljétek az éjszaka 3x szólalt meg a légzésfigyelőnk :shock: Szerencsére Hédi lélegzett,sőt fel sem ébredt rá, csak összegömbölyödve az ágy egyik sarkában kucorgott. Mostanában elég gyakran beriaszt,de hála istennek mindig hasonló okok miatt. Napközben kipróbáltam hogy ott ahol éjszaka feküdt érzékel-e és nem, meg volt olyan hogy a gyerek már ébren volt, állt a kiságyban és szórakoztunk amikor megszólalt...begyűrte a takarót a lába alá és már nem is érzékelt :twisted: :twisted: Régen soha nem volt vele ilyen gond, vagy merül az elem benne, vagy már ki kéne a francba vennem :roll: Ti használtok még?

Szombaton nálunk lesz anyósom 60.szülinapi bulija,kerti sütés-főzés, szerintetek nem szar időt mond addigra? :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Bond!
Pedig ezek a dolgok még engem se zavarnak! :roll: :lol: :lol: :lol:

A bevásárlókocsira vettem huzatot (tegnap azt mondták a lányok, hogy egyáltalán nem gáz, Nyuszi is használ ilyet!), a koszos térdkalács meg Istenem, az élet velejárója.

Amúgy én ilyen melegben nem öltöztetem csinin Petrát, általában vagy egy cérnapamut ujjatlan body van rajta, vagy csak egy kisnadrág. A pelust 5mp alatt leszedi magáról, úgyhogy muszáj textillel védeni. :roll: :roll:

Tali szuper volt, én még meg is éreztem az alkoholt picit. Mi Dodival még elsétáltunk a Nyugatiig és megállapítottuk, hogy kezdünk beszariak lenni. Pedig néhány éve még simán végigsétáltam éjjel a barinőkkel a Körúton. :oops: :oops:

Kép
katy76

Tike!
Én már el is adtam a légzésfigyelőt. 8 hónapos korában elcsomagoltam, most meg túl is adtam már rajta.
Szerintem nyugodtan elcsomagolhatod, a bölcsőhalálos perióduson már túl vannak. :wink:

Kép
katy76

Tudom, hogy nem beleteszed :lol: , hanem ráülteted arra a lapkára, csak olyat is láttam már. :?

A légzésfigyelőt mi csak nagyon rövid ideig használtuk Huginál, Manónál kb. 1 éves koráig. Most már csak ott áll. Idáig elemestől tette, most már azt is kivettük, de képtelen vagyok elpakolni. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
(Apa probléma megoldása riasztás esetén a következő volt: káromkodás után kikapcsolta. Anélkül, hogy ránézett volna a gyerekre. :roll: :roll: :? :lol: :lol: )

katy76! :)

Nem koszos, hanem csak annak tűnik a nyúzástól, barnás-feketés foltos. (Más gyereknél is zavar, holott tudom, hogy nem koszról van szó. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

A csini alatt egy kb. 2 tenyérnyi, könnyű anyagu most már ( :oops: :oops: :lol: :lol: ) csak combtőig érő rucit kell érteni.

Kép
Kép
200907?

Tippeket kérek szépen sárgabarackfolt eltávolításához, vanish szappan és ariel folteltávolító csődöt mondott :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Próbáld meg Domestos-ba áztatni. :wink: Lövésem sincs, hogy kijön-e vagy tönkrevágja-e a ruhát, de nekem a penészt szépen kiszedte belőle, baja sem lett tőle :D . (Aztán persze jól megküldtem 90 fokon.)

Nekem már teljesen mindegy, mert hülyének vagyok nézve :lol: :lol: :lol: :lol: , de a másik amitől agyhalált kapok, az a magam után huzogatós bevásárlókosár. Már a bőröndben is rühelltem eddig, de most már a boltokba is rendszeresítettek ilyet. :x :x :x :x :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Tike!
Szódabikarbóna? bár az igazán friss foltra, száraz anyagon hatásos, de próbáld meg! :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nyugtasd meg Tiedapát azzal, hogy én megkérdeztem annak idején a dokinkat, hogy meddig használjuk a légzésfigyelőt? Azt mondta, hogy 8 hónapos korig, de ha már van, akkor mehet egy éves korig. Annál tovább tényleg tök felesleges, hacsak nem bébiőr is egyben. Bár szerintem akkor is csak úgy indokolt, ha min. akkor házban lakik az ember, mint Dodiék, és kint kertben vannak. :roll:

Szóval ha én mondom paramami létemre, hogy mindenki nyugodtan csomagolja el a légzésfigyelőjét, akkor tegyétek meg, nem lesz semmi baj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
Ezek az új magamutánhúzósbevásárlókosarak két funkciósak, mert használhatod normál kosárként is!
Pl. ha a 82 éves nagymamámat képzelem el, hogy "leszalad" a közértbe tejfölért, de menet közben eszébe jut, hogy jajj, kéne 1l tej is meg kelkáposzta meg t@köm tudja, akkor praktikus lehet, hogy a kosarat leteszi a földre és húzza maga után. 8) :lol:

Kép
katy76

Boo!
De hülye vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy egyedül lakom az irodát, mert itt röhögök! :lol: :lol: A tetejébe még eszembe jutott Dodi falloszos palacsintája! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Tippeket köszi, szódabikarbónát még nem hallottam,de kipróbálom :wink:

Bevallom mi már tartottunk bevásárlókocsiversenyt gyerekestül, Hédi nagyokat röhögött mi meg újra kamasznak éreztük magunkat :wink: :lol:

Boo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bébiőrünk nincs, de most akarok egyet használtan,mert esténként még olyan jó lenne az udvaron sütögetni,beszélgetni,de az alvó gyereket nem akarom egyedül bennthagyni :roll: Hétvégére szalonnasütést beszéltünk meg a szomszédainkkal, apa munkatársa adja hozzá kölcsönbe a bébiőrt

tike

boo! :)

Az a bajom, hogy a sok bamba az ember útjában hagyja, és úgy kell átugranom (ez mondjuk a többi bevásárló eszközre is elmondható :? ), de még inkább átgyalogolnak az emberen, elgáncsolják, képtelenek közelekedni vele. :x :x :x :x Kb. mint az esernyővel Azt is jogosítványhoz kötném némelyeknek. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A szatyros verzióját kicsinek azért utáltam, mert tök bénán nézett ki (igen, tudom ez roppant fontos szempont, de gyerekfejjel még az volt :lol: :lol: :lol: :lol: ). Amióta újra divat lett (és egy fokkal normálisabban néz ki :lol: ), és a bőröndök is már javarészt ilyenek, a mozgólépcsőn élből kihagyok legalább 5 lépcsőt, annyi szerencsétlenkedést láttam vele.
Egyszer a Deákon szálltunk át. Szokás szerint egy csomó lépcsőt kihagytunk, mert babakocsival mentünk. Ilyenkor ha lehet, akkor hátra felé is megpróbálunk helyet hagyni: az egyikünk beáll a másikunk háta mögés, és vár egy ideig. Mások meg ott toporognak. De nem érdekel. :twisted: :twisted: :twisted:
Legelől egy csaj volt, huzogatós börönddel, és még vagy 3 hátizsákkal, tökig fel volt pakolva. Leszálláskor elakadt, és elesett. Persze folyamatosan ment a lépcső, az emberek meg bucskáztak át egymáson. A hátrébb állók közül senkinek esett le a tantusz, hogy meg kéne állítani azzal a piros gombbal. :roll: :? Már tök nagy kavalkád volt elől, amikor éreztem, hogy ez necces lesz, és szóltam Apának, hogy menjen még egy fokkal feljebb a lépcsőn. Én meg gyorsan lejebb mentem, és leütöttem azt a hülye gombot. Megmondjam, hol állt meg a lépcső? A kocsi első kerekienél..... :roll: :roll: Ha közelebb állunk, akkor babakocsistól beleborulunk a tömegbe, és ha még mi is a nyakunka kapunk valakit...
Tanulság: huzogatós bizbasz, botos öregember, és babakocsi előtt-után kilométereket kell hagyni az illetőnek.
(Mellesleg akik feljebb voltak, azok elkezdtek reklamálni, hogy miért kellett megállítani a mozgólépcsőt. Ami azért "vicces", mert ez a 2-es és 3-as vonal közötti átszálló volt, ami marha rövid. Aki járt már arra, az tudja, hogy teljesen jól belátható. :roll: :roll:
Amire a mai napig nem bírtam rájönni, hogy miért nem nyomta meg senki azt a francot, amikor folyamatosan mentek el mellette, és látszódott, hogy borulni fognak. :roll: :roll: :roll: :?:
A csókának egyébként nem lett baja, de eléggé leamortizálódott, és csak hebegni-habogni tudott. :roll: :roll: :roll: Na ná, hogy még külföldi is volt a szerencsétlen. :roll: :lol: )

Amúgy nem jársz messze az igazságtól boo a biztonsági őrösdivel. :roll: :lol: Azért szeretek abba DM-be járni, mert van választék, nagy és kényelmes (nem úgy, mint a Mammut :? ). Az, hogy 3 lépcső van az utcáról befelé nem probléma (kifelé neccesebb), de ami gáz, hogy a bolt alsó felébe vagy egy tucat lépcsőn lehet lejutni. :? :? :? :? Ilyenkor nemes egyszerűséggel megkérem a biztonsági őr bácsit, hogy tán lenne szíves vigyázni a gyerekre meg a kocsira, amíg leugrom egy öblítőért, teszem azt. Ő pedig lesz szíves. 8) Szerencsére nagyon ritkán kell onnan valami.
Néha ugranak is, hogy majd ők kiviszik, :P :P :P :P és két alkalom volt, hogy kifejezetten megkértem őket. Még nekik is így :shock: :shock: :shock: :shock: a szemük, olyan nehéz volt. :roll: :lol: :lol: :lol:

Tudom, hogy este patkányok meg egerek vannak, de azzal nem tudok mit csinálni. De legalább megpróbálom nem jobban összekoszolni. :roll: :roll:

(Van még egy bevásárlós heppem. :oops: :oops: Elmondjam? :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Amúgy húzom a szájam a sógornőmre (tavaly is húztam ugyanazen történés miatt).
A hétvégén feljön a gyerekek egyik keresztanyja, a sógornőm lánya.
Annyit kéne csak csinálnia, hogy felteszik Miskolcon a vonatra, ami 2 órán keresztül meg sem áll, és Apa elé megy a pályaudvarra, ahol leszáll.
De ő nem hajlandó elengedni egyedül, mondván félti, mert annyi rosszat hallani. Ezért szombaton Apa szépen felkel fél hatkor a 2 gyerek mellől (akik alszanak ugyan, de attól még vannak), utazik 2 órát oda és ugyanennyit vissza, kifizet uszkve 8 ezer forintot (természetesen nem ez a lényeg), hogy délre hazaérjenek.
Hogy mi a bajom ezzel? A lány 15 éves.
Szerintetek én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye? :roll: :roll: :roll: :?: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Szerintem te vagy a hülye :twisted: :twisted: :twisted:
Na jó nem ám :roll:
Ez béna így, miért nem aggódós anyu kíséri fel?? De én egy 15 éves gyereket simán utaztatnék már, főleg ilyen kondíciókkal. Azért az életre nevelés a cél vagy mi a szösz.
Vásárlást azért megértem, legalábbis azt a részét, hogy minek tennéd be a bevásárlókocsiba, ha kénytelen vagy babakocsistul menni. A fóbiás része meg a te agymenésed :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:
Nekem is van bevásárlókocsi takaróm, de attól sincsen különösebb rossz érzésem, hogy a pakolórészbe tegyem a Dedet, bár még nem tettem, de gondolom fogom, ha nagyobb lesz, vagy ha majd Ketteske ül fenn :roll:
Olyan húzogatós kocsit még csak a Decatlonban láttam, itt nincs olyan sehol, de szerintem nincs gáz vele. Mozgólépcsőn azért nem húzogatnám. Ilyen bőröndöt csak reptéren húztam, de mozgólépcsőn felemeltem.

Mi használunk még légzésfigyelőt, és nem is tervezem, hogy kivegyem alóla. Olvastam statisztikákat, tudom, hogy Ők már nem veszélyeztetett korcsoport, de az nem jelenti azt, hogy ennyi idős gyereknél még sosem fordult elő. Nem parázom tőle vagy ilyesmi, de ha már van, enni nem kér, akkor miért ne menjen?? Na meg a bébiőrt is használjuk.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez már nekem is eszembe jutott, hogy ha ANNYIRA félti, akkor kísérje fel ő. :? Jó, hogy nem veti fel őket a pénz, de 8 rugót beáldoz az ember, ha már ennyire ilyen, szerintem. :roll: :roll: :roll: :roll:

Tudom, hogy ez az én hülyeségem. :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: De azt azért megkérdezhetem halkan, ha már lenne ketteske is, akkor egyeske miért nem gyalogláb menne? :roll: :roll: :roll: (A végén még tőle nem fogsz tudni pakolni a kosárba, és vehetsz még egyet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:36-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:37-kor.
Vendég

Most mesélte Apa, hogy előálltak egy újabb verzióval, miszerint akkor anyósom hozza fel a lányzót. De fordulna is vissza, mert munkásokat vár odahaza. Apa persze mondta, hogy szó sem lehet róla. Tényleg hülyeség is, csak szerintem pont azért jutott eszébe valakinek ez a megoldás, amit fentebb is írtam, hogy ez Apának mit jelent. Kérdem, hogy az továbbra sem játszik, hogy egyedül ül fel a gyerek? Nem, mert az anyja nem akarja.
(Én is bírjam ki 19 éves koráig???? :shock: :shock: :shock: :? :? :? )

Tudom, hogy milyenek ez a kocsik. :lol: Pláne, amit a nagy bevásárlóközpontokban visszatologatni a hajláktalanok. Hiába mossák, a max. annyi, hogy nem láthatóan koszos. De attól még az. És a tamponom is az lesz. :roll: :lol:

Na jó, az utolsó bevásárlós nyavalyám :roll: :oops: :oops: :oops: , hogy ha valaki kosárral vásáról, akkor a szatyorba pakolás után, mééééééér nem képes visszavinni a helyére a kosarat. :roll: :roll: :? :? Pár darabot ott hagynak, és onnantól már tele is az egész rakodó pult. Ez ugyanolyan, mint amikor az önkiszolgáló étteremben otthagyják a cuccokat, pláne a maradékot (meg a kilocsolt, kipergett kaja maradványokat. Ezekben csak az tetszik, hogy az ilyen emberek is csak tiszta, össze kajázatlan helyre ülnek le enni, de maguk után már koszt hagynak. :roll: :? :? :? )
De már gyerekként is defektes voltam, mert a pénztáros nénik kedvence voltam azzal, hogy ameddig anyám fizetett, addig a kosaralat szedtem össze, és tettem a helyükre. De akkor csak azért, mert unatkoztam. Ez mára zavaró tényezőként van jelen. :roll: :roll: :lol: :lol:

(Kár, hogy már lezártuk a rigolya versenyt. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

A szülő nagy segge azért valamelyest a gyerek feje felett van, tehét valamennyire azért elfér szerencsétlen. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy boo-ék miért mindog a Dagályon kötnek ki, de ott van olyan gyerek medence, aminek a sekélyebb részén mindösszesen 20(!) centi mély :lol: :lol: :lol: a víz. Na, az (a része) igazi bababarát. :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:37-kor.
Vendég

Bevásárlás:
Hú lányok, mi eléggé elbeszélünk egymás mellett Bonddal :oops: !
Ugyanis időközben rájöttem, hogy Bond, te arról akarsz meggyőzni minket, ami neked valójában kényszerhelyzet :roll: . Mivel nincs kocsitok, így gyalog, babakocsival jársz bevásárolni. Azt meg nem tudod leparkolni (vagyis letudod, de hülyén festene :twisted: :lol: ), annak meg valóban semmi értelme, hogy beültetsd a gyereket a bevásárlókocsiba, ha már úgyis tolnod kell a babakocsit. Másrészt meg hiába vásárolnál be egy kocsinyi cuccot, kocsi híján úgysem tudnád hazavinni, így annál többet úgyse tudsz megvenni, mint amennyit bev.kosár nélkül össze tudszszedni. Szóval ez végülis teljesen érthető, hogy te így csinálod :wink: .

Azt viszont ne magyarázd már meg, hogy a járni nem tudó gyerekem, a "gyerekülésben" ülve, miközben kivülre lóg a lába (nyilván nem véletlenül) összekutyakakizza a zacsiban lévő kenyeret :twisted: :lol: :lol: . A kosárba amúgy én se ültetném bele, az tényleg gáz :wink: .

Már a bőröndben is rühelltem eddig,
Miért? :shock: :roll: Én meg úúúgy szeretem! Most gondolj már el minket apával szombat hajnalban nyakamban a gyerekkel, hónom alatt meg egy-egy 15 kilós sporttáskával :evil: :lol:

(b@sszuskulcs, apa lefújt chemotoxszal :evil: . Kergetztünk, én a tarkómra fújt belőle :lol: :lol: :lol: . Rohadt büdös vagyok :? )

Boo!

ugyanazt írtuk :wink: :lol:

Tök igaza van Katynak :wink: ! Mi is csak azért használjuk, mert a bébiőrt mindig bekapcsolom, mert mi simán kint fürdünk, eszünk, kutyázunk, teregetek (nem -ünk :? :lol: ), mikor Botond alszik. Tökhangosra fel lehet hangosítani, így tuti egyből meghalljuk :wink: .

Katy!

Falloszos palacsinta :lol: :lol: :lol: . Jaj gyorsan, mielőtt félreértik: Gundel palacsintát rendeltem, és a megszokott 3szög forma helyett egy bazi vastag hengert kaptam. Tényleg olyan volt, mint egy műpöcs :oops: :lol: :lol: .

Bond!

Sógornőd tényleg fura :roll: . Én 15 évesen már rééég nem voltam "vonatszűz" :lol: :lol: :lol: .

Czigka!

más gyerekének retkes cipőjétől is bacilusok kerülnek a tamponodra.

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jólvanna, Bond csak meg akarja menteni a világot a pusztulástól! (Csak fura módon kezdi :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: