tike!
Még nem tudom, hogy mi volt a gond. Csak az egyik pillantról a másikra történő, hirtelen nagy mennyiségű vérömlés miatt gondoltam rá.
Esett a tököm.

Dirr-durr, aztán semmi nem volt a dunszton kívül.
Kép nagyon klassz. Menyecskés, ugye?
csibe83!
Voltatok a fülészeten?
(Hugi akkor gyürmölte egy ideig kínjában, amikor már nem akart többet enni, és nem tudta másképp jelezni. Azt hittem, lecsavarja.

)
loislane!
Én sem két zacskó szotyit szoktam venni.
A múltkor három, telitömött szatyorni cuccost szedtünk össze a DM-ben. Egy részük üveges kaja volt, de más is nyomott a latba tisztességesen. Bepakoltam a kocsi aljába, mire Apa rámnéz csúnyán, de hát így, hogy a francba fogja ő levinni a lépcsőn, amikor ilyen kurv@ nehéz.

(S valóban.

) Visszanéztem rá csúnyán, és már a számon volt, hogy nekemmondodb@szdmeghányszorcipeltemmárénisennélmégjobban
megrakodvaéppcsakaviharlámpanemvoltatökömön

, amikor eszembe jutott, hogy dögmeleg van, munkából jött, fáradt, és inkább nem szóltam semmit. De valamit levehett a dologból, mert aztán kapta magát és levitte.
Nem jó, nem jó, de ez van. Vagy pedig a több körös, megoldás játszik, amikor kevesebbet kell venni, de gyakrabban.
(Volt már, hogy nem volt kosaram, csak kocsi. Más lehetőség nem lévén elkezdtem vásárolni, aztán amikor láttam, hogy egy idősebb nő csak egy szál öblítőt tesz a kosárkájába, akkor lecsaptam rá, és megkérdeztem, hogy nemelehetneeszórólae

, hogy elcserélje a kocsimra. (Inkább a karom rohadjon le, mintsem magammal versenyezzek, ha választani lehet.
Nagyon készséges volt, így kölcsönösen boldoggá tettük egymást.

)
czigka!
Azért zavar, mert:
- a gyerek ruhájára, mindenére rákerül a redva, ezt mindenki ismeri
- de az ő ruhájáról is rákerül a kocsimban lévő cuccra, amit később elfogyasztani óhajtok!

Ahol imént az óhatatlanul poroskoszossaraskorábbangalambéskutyaürülékes cipőtalpa volt én oda teszem a tejet, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, tampont, akármit. Persze, le lehet mosni fogyasztás előtt, de egy tejesdobozt ki mos le? (Mondjuk le lehet.

) Vagy a kenyér zacsiját, mielőtt kibontja, hogy kivegye belőle a kenyeret, darált húst, mikor mi van benne, zacskó chipset, papírzsebkendőt és úgy általában (a zöldség, gyümölcs kivételével, persze)?

Senki.
(De tudod mit? Kisgyerekeknél még azt mondom, hogy nem szeretem náluk se, de egye rák valamennyire érthető. De amikor egy 6-8-10 éves gyereket ültetnek bele, akkor azt legszívesebben bokán rúgnám.

Arról nem is szólva, hogy konkrétan magában a kosárban is láttam már gubbasztani egy ekkora gyereket.

)
Manó nem szokott plezúros lenni (majd az oviban

), inkább csak fótos.

Egy fiúnak még jól is áll

, de egy ilyen csöpp jánynak kisaranyosruhában csúnyán fest a barnás-feketés térdkalács.
A gyermekmedence gyermekek számára van kitalálva, nem pedig a szülőknek, akik nagy elragadtatásukban képesek lennének beülni a kellős közepébe úgy, hogy csóri gyereknek nem maradna végül hely.

3 felnőtt kitesz vagy 6 gyereket.
nyuszi81!
Ha letakarom a kocsit, ha nem, a babakocsit mindenképpen tolnom kell.