kispocok13!
Hogy telt az este? Sikerült összeveszni Apával? Remélem nem.
[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13Én utólag sajnálom, hogy belementem Anyukámnál a nemveszekrólatudomástésnembeszélekróla dologba, úgy érzem, sok mindent nem mondtam el neki amit jó lett volna. De ez én vagyok)
Na, nálam ez az egyetlen strucc téma.

Nem vagyok hajlandó még csak elképzelni sem, hogy egyszer majd én is ebben a cipőben járok, mert ez is biztos amolyan mássaltörténikmegvelembiztosnem jellegű dolog.

Nálunk a család egyáltalán nem mediterrán típus, de ez alól egyedül csak az anyám, és a vele kapcsolatom a kivétel.

Marha jókat tudunk veszekedni a kis életünkben történő, a világban zajló eseményeket nem befolyásoló ropppppppant fontos dolgokon, de hogy mennyire kötődünk egymáshoz arról nem beszélünk, ááááááá.

(Illetve ha néha sor kerülne rá, akkor valaki mindig eltereli a dolgot. Értsd: elindétlenkedem.

)
De apám nyakába se tudnék beleborulni, pedig vele nem szoktunk veszekedni. Nálunk valahogy nem megy ez a látványos, őszintén összecsimpaszkodós szeretet nyilvánítás.
De Apa, és a gyerekek felé viszont igen.
Azt a fürdőruhát konkrétan tényleg ő nézte ki Huginak.

De úgy, hogy meglátta, levette, megforgatta, és azt mondta, hogy ezt vigyük haza, ezt vegyük meg Huginak. És mindezt úgy, hogy a hóna alatt szorongatta két kézzel, és egész egyszerűen nem bírtam ledumálni róla.

Aaaaaaaannnnnyyyyyyyyyyira aranyos volt, hogy azt hittem, hogy megzabálom.

.
Később külön visszamentünk csak azért, hogy lefényképezzem. Akkor is ugyanúgy odaszaladt, és eljátszotta a múltkorit.

Sajnos, csak mobillal tudtam képeket csinálni, ezért nem lettek túl jók.

Pedig azok a kis virág minták tündériek voltak, és annyira mentek volna Hugihoz, hogy ha nagyobb lett volna esküszöm, hogy megveszem neki.