A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

nyuszi81! :)

Ronmay a minap leropizta Hugiékat. Megállapítottam már korábban is, hogy Hugi valóban kicsi, de nem ropi, mert van rajta husi (bár tényleg nem gömböc :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Manó viszont tényleg ropi. :roll: Meg lehet számolni a bordáit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :? , de ahogy a védőnőtök mondta: "rengeteget mozog,hozzá nem is eszik rendesen,mit várok...". :roll: :roll: :? :? :? . Éhen halni eddig nem halt, ezután sem fog, egészséges, mint a makkja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az oviban:
- mennyire változnak meg az étkezési szokásai
- milyen könnyen esik le a lábáról. (Ez utóbbit természetesen nem várom, de elkerülhetetlen lesz. :roll: :? )

szonibaba! :)

MI VAN? MILYEN HEGESEDÉS AZ ULTRAHANGTÓL??????????????? :?: :?: :?: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Katy,

nem, nem túl spontán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba!

Szívesen tartok neked élménybeszámolót :wink: . Remélem nem lesz csalódás, bár a barátaink épp itt voltak tavaly, két pici gyerekkel, és nagyon meg voltak elégedve :wink: . Na és az sem mindegy, hogy az európai árak töredékéért megyünk, de ez mégsem Tunézia, a hasmars hazája :? :lol: .

Lois!

Repülünk :wink: . Apa kocsival akart menni, de kipillogtam a repülést :lol: . Vagyis inkább sarokba szorítottam, mert befűtöttem a többieket, így már csak apa volt, aki kocsival akart menni, így kénytelen repülni :twisted: :lol: :lol: .
Azon kívül, hogy sztem 14-16 óra kocsival tök unalmas és fárasztó, ugyanaz a bajom vele, mint Ronmaynek: Botond csaknem végigaludná az utat (elvileg), mi viszont nem. Ergo másnap estig nem tudjuk kipihenni magunkat, esetleg 1-1 órát felváltva, én viszont mormota vagyok, brutál alvásigénnyel, szóval elájulnék :evil: .

Tényleg, nektek mennyi alvás kell, hogy jól működjetek? Mert nekem a 8 a minimum, de inkább 10 óra után vagyok kipihenve :oops: :? . Ez baromi szívás, és iszonyú irigy vagyok azokra, akiknek 6 óra elég! És állandóan álmodom, és mocorgok,szóval sztem kevés a mélyalvásos fázisom, ezért nem vagyok kipihenve reggel... :( . Nincs vmi tippetek? Vagy ez csak adottság, és kész? Mert Botond is rengeteget alszik :oops: :lol: .

Tali:
Hátperszehogy lesz!!!!!!! Alig várom :D ! Hánykor tudtok legkorábban elszabadulni? Sztem ne találkozzunk túl későn :roll: . Elvégre vacsizni is akarunk... fél8? 8?
Akkor legyen a Liszt. Téren van, nem főútvonalonon, és akkor álom is teljesül :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

:D . Én is majdnem ezt írtam :wink: . Legyen 8 :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

az nagyon spontán lenne...?
Hát tőled nagyon :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek apa ma bocsánatkéréssel indította az estét, hogy ne haragudjak nem akart ő bunkó lenni,csak a munkahelyen is elég feszült a helyzet,de ő tényleg nem rajtunk akarta levezetni :lol: meg még 56x elmondta az este folyamán,hogy mennyire szeret,aztán tényleg nagyon szépen megkért,hogy vasaljam már ki a kék pólóját :shock: :lol: :lol: :lol:

Ettől még a tegnap felszínre került problémák megvannak,de így már legalább látok esélyt a megtudjukbeszélni című műsorra.

[quote]e írta:lmondtam neki egy nagyon hosszú, nagyon nyugodt litániát arról, hogy miért volt f@sz az elmúlt héten, mire ő hümmögött, és közölte, hogy mikor szexelünk már?
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]& írta:quot;ez a munkád" - jajjj, ezt én is megkapom, és az én emberem ugyanolyan értetlen, mint a tied! bár Ő mindent megtesz a gyerekkel, ha kell, de amúgy nem érti, hogy mi a bajom ezzel a bezártsággal és nem bír különbséget tenni, mert ő az "úgy kimozdulnék vhova" felkiáltást a következőként értelmezi: miatúrónakszültemelegemvanazegészből!
tipppikus férfi betegség, nem bír olvasni a sorok között

de nálunk ezt mág megfejeli azzal, hogy azon túl, hogy nem érti, hogy miért van olyan nagy szükség egyéb programra is, ha el merészelek menni vhova, akkor kib@szott féltékeny, és tuti elrontja a kedvemet

Na ezt én is írhattam volna :roll: :twisted: :roll: :twisted:
Bond a munkatársak emlegetése is jó, én ilyenkor azt szoktam mondani,hogy neked is van szabadságod drágám,meg még ebédszüneted is :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi szerintem se aggódj,ha Lili közben jókedélyű baba. Sógornőmék vannak már tisztára bekattanva hasonló helyzet miatt, már mindenféle vizsgálaton voltak, de a gyerek még mindig nem eszik rendesen - persze minden vizsgálat negatív lett. Azaz kapott antibigyót mert volt valami húgyuti fertőzése, ami sztem ki sem derül másképp,mert semmi tünetet nem okozott :arrow: az antibigyótól hasmenése lett, miután beszedte sem lett jobb az étvágya, viszont sztem töke tele van az állandó vizelet és vérvizsgálatokkal :roll: Egyébként egészséges kiskrapek,csak hát vékonyka,meg tényleg nagyon rossz evő :arrow: de cserébe 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát :lol: :lol:

tike

Boo: ez tök jó,hogy tartjátok a kapcsolatot. Én is sokat gondolok a szobatársaimra,voltak egypáran,mivel elég sok túlhordásos baba volt. Többségükkel az utolsó 2 hétben együtt jártunk naponta nst-re és elég sok csaszi lett ezekből, így az örzőben is együtt töltöttük a következő 5 napot.Utólag visszagondolva tisztára,mint valami táborban ( Akkor volt rota járvány miatt lezárva az egész szülészet,látogató se be, se ki, a biztonsági őrrel küldték fel a csomagokat)

tike

Szonibaba!
Nem, nem énkata, az azért durva lenne, hogy felköszöntöm magam nyilvánosan! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ági Katájának van ma a szülinapja.

Mávban szültem én is, de már nincs ez a gyakorlat. Illetve már nem is Máv, hanem ÁEK.

Én Újpestre vittem Petrát az Sztk-ba. Én meg voltam velük elégedve.

Boo!
Ha Pocok vezet, akkor hogy fog inni?????
Én szerintem oda tömegközlekedéssel megyek, akármennyire utálom, hazafelé meg hívok egy taxit.
Nem akarok lerészegedni, de én már egy pohár bor után se ülök be. Nem azért, mert nem tudok vezetni, hanem mert Murphy, hogy akkor igazoltatják az embert, amikor enyhe borpárlat árad belőle.

Én is 8-kor tudok kb. elindulni, kb. fél 9-re érek oda.

Kép
katy76

sziasztok!

Katának Boldog Szülinapot!!!

apa holnap mehet újra dolgozni :( :( :(
már úgy megszoktam,hogy együtt vagyunk...

lehet augusztusban lemegyünk még a Balcsira apumékkal,de
sajna apa nélkül.
rá biztam,hogy döntse el,hogy elenged-e.

Kép
Kép
csibe83

Hát én a szobatársamra nem gondolok sokat, a tököm kivolt tőle. 24 órát képes volt megállás nélkül beszélni és sopánkodni.
És kb. fél óránként jelent meg nála két-három látogató egyszerre. Úgy kellett szólnom neki, hogy ha netán szíveskedne kikísérni a vendégeit, mert akkor én megpróbálnék szoptatni...... esetleg... :evil: :evil:
Annyi teje volt, hogy szétdurrantak a mellei, de ő kitalálta, hogy nincs teje és nem szoptatott. Kapott is tejlázat, haza se engedték. Mikor belázasodott mondtam neki, hogy mutassa meg a melleit és kérjen egy mellszívót. Kb. két perc alatt lejött több, mint két deci tej. Tényleg nem volt teje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennyit a szobatársamról..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól beleéltem újra magam. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

ivászatról jut eszembe,hogy apum barátnőjével iszogattunk kicsit...
persze csak lightosat kevertem magamnak,de jól esett...

teszek pár képet,ha nem gond

Kép
Kép
csibe83

hát én pont ma láttam a szobatársam pomázon,amikor elmentünk
a szülinapi tortát megrendelni...

katy!
nem lehetett semmi a szobatársad....
én pont a látogatók miatt örültem,hogy hozzánk nem engedtek be senkit,
csak a vip szobába engedték be a látogatókat.
a többieknem ki kellett menni...
én nem bántam cseppet sem...

Kép
Kép
csibe83

Tike,

békülés :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

én is úgy terveztem az estét, ahogy Katy, szóval nem vezetnék... de BKVzhatunk együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szobatársak: nekem szerencsére nem volt, egyágyas szobában voltam :lol: :lol: :lol: :lol: ami nagyon is jó döntés volt, főleg így utólag, hogy Nimród másik kórházban volt. így is nehéz volt, de úgy biztos bekattantam volna, ha látom a többi babát...

KépKép

KépKép
kispocok13

vasalás: Enyémapa most állt neki vasalni az ingjeit :D :D :D :D :D :D
(hehehe....)

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy!

Oké, akkor nem megyek oda 8-ra egyedül :roll: :lol: . Én se vezetek, az tuti! Apa lehet bevisz, de azt még kérdéses, haza meg én is taxizok 8) . (De haver a taxis, szóval csak utiköltégbe lesz :wink: ).

Nekem nem volt szobatársam 8) :twisted: :lol: . Csak Botond :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

viszont én tudok hamarabb is indulni, ha a többség 8ra megy, akkor én is, mert Apa fürdet és utána amúgy is ő rakja le, én ilyenkor már csak a Cici vagyok, viszont Kiffiam cumisüvegből ugyanúgy betolja az esti tejadagját...
Te nem tudsz eljönni hamarabb?

KépKép

KépKép
kispocok13

Szobatársak :arrow: Akkor lássam Őket, mikor a hátam közepét újra :x
Nekem rémes volt, pedig direkt nem kértem különszobát, mert nekem eddig mindig jól süt el a kórházasdi, a terhespathológián is iszonyú jó fej csajokkal voltam együtt, de a gyerekágyon :evil: :evil: Háromágyas szoba, egy 20 éves idegbeteg anyuka, egy éjjel-nappal sivalkodó bébivel, aki ugye egy az egyben levette anyu hangulatát, ergo négy napig alig aludtam Andriskától, meg egy koszfészek matróna, akinek elvitték másik városba PIC-re a babáját, de ő nem ment vele, mert neki arra nem fussa :shock:
Domestossal jártam a fürdőszobába, nagyon f@sza volt :?
Na most én is jól beleéltem magam újra... :? Ezentúl csak és kizárólag különszoba az összes szülésemnél :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :D

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Csak futólag olvastam vissza, de annyit leszűrtem, hogy Boo anyukájával szeretne sok időt hasznosan eltölteni. Talán itt találtok jó tippeket:
http://www.utisugo.hu/programok

Kép
agi125r

Csajok! :)

Ti milyen ruciban nyomatjátok a gyereket ebben a nagy melegben? :roll: Én adok egy nadrágot Hugira, hogy ne nyúzza le a térdeit a négykézlábalásban, de jobb lenne anélkül. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én a kölkömet ünnepelve szombaton megittam egy sört (2.5 deciset), meg 2 pohár Lambruscot............. nem esett épp szarul, szivacsanyu :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Repülés......... helyes, mondjuk nem nagyon szeretek repülni, de hosszasan autókázni még kevésbé. Meg a hideg is kiverne, hogy Zével ilyen hosszúra induljak, lévén még sosem próbáltuk (de valszeg én szenvednék jobban :oops: ) én úgy 500 km-ig vagy heppi, utána elkezdek nyivákolni :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
És nem lehet hogy TeApa olvas minket??? :wink:

Bond!

Mi klímázunk, szóval én body+térdgatya összeállítás favorizálom, de nálunk lassan már a térdkérdés irreleváns lesz, mert már egyfolytában talpal, ha seggre ül akkor is inkább feláll és úgy folytatja.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...

KépKép

KépKép
boo

Enyémfiam egy szál pelusban van és így is izzad... Ha bekapcsolom a klímát, kap egy rövidujjú pólót.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo

Roló is hason alszik...mégis alszik a kocsiban... :roll:

Bond

Egyszál pelus, a kertbe meg pucéron :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Büdöskölke jól felvert, erre ő már újra alszik, én meg itt kornyadok a kávémmal :?
Zétény háton alvó volt, de mostanában hason alszik el mióta ilyen nagy, ahogy lerakom már veti is magát hasra és fúrja bele a fejét a takaróba. Kocsiban ettől függetlenül remekül alszik, tegnap bő egy órát nyomott benne, nem is voltam túlságosan öko-anyu mert járt vele a motor végig én meg közben lattéztam a kocsmateraszon :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

De ettől függetlenül egy bitang hosszú 8-10 órás utat nem hiszem hogy bírna. Mi 550 km-re megyünk, úgy tervezem 5-kor indulunk és akkor jó eséllyel talán végig alussza. Legalábbis vannak ilyen illúzióim :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :)

[quote="boo"]N írta:booem mondtam meg neki, hogy mi van, de a félelmeimről beszámoltam, így nem ijesztettem meg, mégis őszinte voltam vele :roll:
sztem a haláltól ő is fél, de nem tud mit kezdeni ezzel, minthogy megpróbálja figyelmen kívül hagyni, az biztos, hogy Dodinak abban maximálisan igaza van, hogy anya engem félt a legjobban, hogy mi lesz velem nélküle :(

Remélem, hogy jobban lesz kicsit. Nem tud szabira menni? Olyan jó lenne. :roll: :( Afelől nem volt kétségem, hogy te/ti vagytok azok akiket mindenképpen félt, ez egyértelmű egy olyan anyánál, mint ő.

[quote="boo"]a írta:boopával "kibékültünk" értsd - elmondtam neki egy nagyon hosszú, nagyon nyugodt litániát arról, hogy miért volt f@sz az elmúlt héten, mire ő hümmögött, és közölte, hogy mikor szexelünk már? :oops: :twisted: :lol:

Hogy ezeknek mérinnenindulelmindigmindenbajuk? :roll: :roll: :? :? :? :? :? ( :lol: :lol: :lol: ) Komolyan mondom olyanok mint számítógép, amikor gallyra megy valamiért, és felül kell gyalulni mindent, újratelepíteni, beállítani stb. Ha ez megvan, akkor lehet csak nekiállni használni. Na, náluk ez a szex :arrow: az intrakraniális (a Dr. House-ból loptam, mert annyira tetszik :roll: :oops: :lol: :lol: ) nyomás megszűnik, és újra megfelelően működik a kommunikációs agytevékenység. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"] írta:boo
[quote]i írta:nnentől van 1 órád, hogy kivasald, ami nekem 1.5 óra alatt van meg! a sikerdíjad 1 dl olaj, mert víz aaaaaaaaaaaaaaz nincsen! és ha közben a töködön csimpaszkodik a gyerek visítva, akkor szépenbeszéljél vele, mert most rád van bízva, na elmentem közmetikushoz!
:evil: :twisted: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

Hogy telt az este? Sikerült összeveszni Apával? Remélem nem. :roll:

[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13Én utólag sajnálom, hogy belementem Anyukámnál a nemveszekrólatudomástésnembeszélekróla dologba, úgy érzem, sok mindent nem mondtam el neki amit jó lett volna. De ez én vagyok)

Na, nálam ez az egyetlen strucc téma. :roll: :roll: :oops: :oops: Nem vagyok hajlandó még csak elképzelni sem, hogy egyszer majd én is ebben a cipőben járok, mert ez is biztos amolyan mássaltörténikmegvelembiztosnem jellegű dolog. :roll: :roll: :roll: Nálunk a család egyáltalán nem mediterrán típus, de ez alól egyedül csak az anyám, és a vele kapcsolatom a kivétel. :roll: :roll: :oops: :oops:
Marha jókat tudunk veszekedni a kis életünkben történő, a világban zajló eseményeket nem befolyásoló ropppppppant fontos dolgokon, de hogy mennyire kötődünk egymáshoz arról nem beszélünk, ááááááá. :roll: :roll: :roll: (Illetve ha néha sor kerülne rá, akkor valaki mindig eltereli a dolgot. Értsd: elindétlenkedem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )
De apám nyakába se tudnék beleborulni, pedig vele nem szoktunk veszekedni. Nálunk valahogy nem megy ez a látványos, őszintén összecsimpaszkodós szeretet nyilvánítás. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :(
De Apa, és a gyerekek felé viszont igen. :wink: :)

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,

Manó fürdőruha-ízlése :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt a fürdőruhát konkrétan tényleg ő nézte ki Huginak. :lol: De úgy, hogy meglátta, levette, megforgatta, és azt mondta, hogy ezt vigyük haza, ezt vegyük meg Huginak. És mindezt úgy, hogy a hóna alatt szorongatta két kézzel, és egész egyszerűen nem bírtam ledumálni róla. :lol: :lol: :lol: :lol: Aaaaaaaannnnnyyyyyyyyyyira aranyos volt, hogy azt hittem, hogy megzabálom. :lol: :lol: :lol: .
Később külön visszamentünk csak azért, hogy lefényképezzem. Akkor is ugyanúgy odaszaladt, és eljátszotta a múltkorit. :lol: :lol: Sajnos, csak mobillal tudtam képeket csinálni, ezért nem lettek túl jók. :? Pedig azok a kis virág minták tündériek voltak, és annyira mentek volna Hugihoz, hogy ha nagyobb lett volna esküszöm, hogy megveszem neki. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ömlesztek némi szülinapi képanyagot :oops:

Alvás utáni szülinapi bambulászás:
Kép

Új medenkém:
Kép

Új járgány I:
Kép

Új járgány II.
Kép

Csokipakolás:
Kép

Kép

Kép

Kutty-szadizás:
Kép

Esti bekókadás:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tike! :)

[quote="tike"]K írta:tikeépzeljétek apa ma bocsánatkéréssel indította az estét, hogy ne haragudjak nem akart ő bunkó lenni,csak a munkahelyen is elég feszült a helyzet,de ő tényleg nem rajtunk akarta levezetni :lol: meg még 56x elmondta az este folyamán,hogy mennyire szeret,aztán tényleg nagyon szépen megkért,hogy vasaljam már ki a kék pólóját :shock: :lol: :lol: :lol:

Éééédes! :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="tike"]B írta:tikeond a munkatársak emlegetése is jó, én ilyenkor azt szoktam mondani,hogy neked is van szabadságod drágám,meg még ebédszüneted is :wink:

Arról nem is beszélve, hogy ha te visszamész dolgozni, akkor az azt jelenti majd, hogy két állásod lesz? :twisted: :? :? :lol:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

[quote="katy76"]H írta:katy76olnap:
az nagyon spontán lenne, ha találkoznánk mondjuk fél 9-kor a Liszten, aztán oda ülünk be, ahol van hely? :roll:

Te??? Ilyet mondasz???????????????????? Meggárgyultál, asszony????? :shock: :shock: :shock: :shock: Semmi előzetes levegő mintavétel, zajártalom felmérés, stb? BKV-zni nem szoktál, biztos nem vagy hozzászokva ahhoz a baci mennyiséghez! :shock: :shock: :shock: (Még a metró ablakát is képes lennél menetközben lepucolni. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

csibe83! :)

Nem is mesélted, hogy hogy van TeApa. Mennyire járó képes? (Az egy dolog, hogy vissza kell mennie dolgozni. Messze nem egyenlő a gyógyulttal. :roll: :? :? :? )

(Meséltem Apának, hogy esti összeröffenésre készültök szerdán.
- :roll: :roll: :roll: Nem vagyok ügyeletes, menjél nyugodtan.
- :o :o :o Dehát, én nem mondtam, hogy mennék! :roll: :lol: :lol: :lol:
Bakker! Egy szóval sem kérdezte, hogy kivel, mikor, hova, hányan és úgy egyáltalán. Most vagy húdelaza! 8) , vagy nem érdeklem :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.21 08:04-kor.

Kép
Kép
200907?

Az hogy gyerek és szülő között mi történik olyan esetben ha az egyik halálos beteg az teljesen eltérhet attól, ami a korábbi kapcsolatunkat jellemezte. Nem lehet előre elképzelni. És persze nem is kell.
Én sokat gondolkodtam róla, hogy jobb lett volna e, ha hirtelen történik és nincs idő ezt az egész cart így megélni, nem tudom. Talán igen. Akkor úgy maradt volna meg a kapcsolatunk a emlékeimben, ahogy előtte volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

[quote="boo"]s írta:boopiccesen bagyon hülye vagyok (mármint, hogy fergeteges a humorom :twisted: :lol: ) Anno a volt mh-men, egyszer elmentünk alkalmazottak iszogatós, kajálós dumapartira, és a 15 fős társaságot egymagam szórakoztattam benyomva :oops: :lol: :lol:

Ez esetben meg kell állapitsam, hogy akut alkohol mérgezésben szenvedsz. Szakmai ínyencség lennél a Zacher Gábornak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Jössz te is? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem attól tartok, hogy csontig kopik a bőre Huginak :lol: , csak ilyenkor a sok gyötretéstől olyan megviseltek, sötétek tudnak lenni az adott testrészek, és az első blikkre úgy néz ki, mintha egy hete nem fürdött volna, tiszta redvás lenne a gyerek. :roll: Olyan csúnyácska, ha így látszanak ki a ruhácskájából. :roll: :roll: :? :? :( :(
Amúgy csak egy kisnadrág van rajta, semmi más (no, meg a pelus). Térdgatyánk sajnos nincs. :? Úgy tűnik, hogy az ő bőre sem bírja a meleget, mert hol jobban, hol kevesbé van kipirosodva. Általában estére a legcsúnyább. De a felsőtestén, ami szabadon van. :shock: A lábai viszont tök okésak.
Manó bőre is csúnya lett, de neki meg máshogy. Neki is a meleg hatására jött elő, de nem piros foltos, hanem piros pöttyös, rücskös lett. Kb. mintha egy jó adag epres grízbe forgatták volna bele. De mostanra állítólag már jobb. :roll: Rá kamillás hintőport szórtam, Hugit meg Fenistillel kenem, és pár cseppet is kap belőle. :roll:

3 hét??? Az rengeteg! :roll: :( :( :(

Pókot nem így kell szétnyomni, hanem kulturáltan zsapírpepi, vécépapír, vagy hasonló eszköz segítségével. :lol: :lol: :lol: (Vagy ha már papucs, akkor Apáé. :twisted: :twisted: :twisted: )

loislane! :)

Szülinapi képek tök jók, medanszié egyenesen beszarás! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Kérlek mondd, hogy azt a csíkos bikini alsót nem te viseled!!???)

Csajok! Kövezzetek meg :oops: :oops: :oops: , de én nem bírnám járatni a kocsit csak azért, hogy fel ne ébredjen benne a gyerek. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Nem, nem megyek. :lol:
Kérdezte Apa is. Mondtam, hogy valahogy még nem tudom magamévá tenni az esti hepajkodást. :roll: :roll: Tudom, hogy a gyerekeimnek nem hiányoznék :twisted: :twisted: , ő is simán boldogul velük, de egyelőre maradok a nappali összeröffenéseknél.

Mennyit fogytál eddig? (Esetleg nem akarsz egy kis zsírégető kencét használni pluszban?)

Hugi tegnap előtt este vágta ki az első igazi, lányos hisztjét.
Vacsizott meg minden, de szopi alatt egymást szórakoztatták Manóval, így szépen fogtam magam, és letettem, hogy akkor tán lesz szíves aludni. Úgy is lett.
Aztán 02:47-kor arra ébredtem, hogy bontja szét az ágyat, össze-vissza dobálja magát. Filóztam, hogy fel vegyem, vagy ne, ugyanis leszoktunk (1 éjjel alatt :!: :!: 8) 8) 8) :P :P :P ) a 4 órai kelésről/kajálásról, és marhára nem örültem volna, hogy újra kelljen kezdeni. De nem is szopizott rendesen (még most is elfogadja, hogy megvan :) ), meg pöttyös is volt, így inkább felvettem és adtam neki. Szerencsétlen úgy melózott rajta, hogy csak na. (Bár nem fogadnék rá, hogy annyira lett szomjas lett volna, de mindegy :roll: ). Amikor befejezte, akkor örömest maradt volna az ágyamban, de fogtam magam és visszapateroltam a sajátjába. :twisted: :twisted: :twisted:
Na, ekkor elkezdött a műsor 3:17-től 03:34-ig. Üvöltött, ki akart jönni, meg minden amit kell. Apa nem jött be, ezért naagyon-naagyon büszke voltam rá (még meg is dícsértem érte tegnap :lol: :lol: :lol: ). Érdekes módon nem tűnt fel, hogy ennyire hosszan nyomatta volna. Most vagy immunis vagyok rá bőven, vagy bealudtam közben. :roll: :twisted: :twisted:
Aztán egyszercsak mintha elvágták volna, befejeződött a műsor, és csucsuka volt tovább. 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikokával most beszéltem, ő valószínűleg nem fog tudni jönni, de este még hív. A párja lehet, hogy dolgozik este, még tudja.

Kép
katy76

A spontaneitásomra és a metrózásomra vonatkozó epés megjegyzéseiteket pedig elengedtem a fülem mellett! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak viccelek, tudom, hogy én elég megfontolt típus vagyok, van önismeretem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

...

KépKép

KépKép
boo

Tényleg, erről jut eszembe, rajtam kívül még valaki le szokta törölni nedves törlőkendővel a játszótrereken a hintát? :oops: :oops: A tesóm a múltkor hülyének nézett. :roll: :roll: :lol:

Kép
katy76

Boo!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy Te hánykor mész futni reggel?

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: