A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jé, laptetűűű!!!!
Vajon nálam is beválik???
sajo

szia coco! Üdv a Csapatban! A legrosszabb mindig a várakozás! Bízunk benne, hogy rendben találnak mindent és Te is kezdhetsz!
Kitartást!

Mici, nem semmi szimatod van! :lol: Hogy érzed magad? Fekszel? Mivel "szórakoztatod" magad?
Jucus, itt már lesz valami! Jó étvágyat a sólethez! :lol:
Vigyázzatok magatokra!
Kitartás Mindenkinek!
emerenc

Coco ,
üdv a fórumozok között !
Sajnos azt kell mondjam , hogy sokkal kisebb azon szerencsések száma , akik egy-két hónap alatt célba jutnak. Azért is jó egy ilyen fórum , mert nem engedi , hogy csüggedj . Találkozhatsz sok sorstárssal és nem gondolod azt , hogy : "miért csak veled babrált ki az élet". Sok erőt és kitartást a továbbiakhoz.

Emerenc,
ma már voltam sétálni. Beszéltem épp Rencsivel telefonon és anno neki is hétfőre esett a punkcio ,mint nekem és akkor azt mondta Kálmán , hogy következő hétfőre fog beágyazódni. Így hétfőig tényleg csak kis séták lesznek.
Amíg nem jön haza a férjem addig filmeket nézek. Az MTV videotárból válogatok. Tegnap pl. az Abigél 4 részét néztem meg :)
Ma meg találtam egy filmet : 80-as évek vége , sorban állás az adidas bolt előtt ,egy cipő 2900 ft, balatoni szakszervezeti nyaralás stb. A film unalmas volt , de jó kis gyerekkor hangulatú.
miciona

Szijasztok! Megjöttem.

Ma csak másodiknak sikerült odaérnem, volt egy korai szemfüles pár.
Ma már volt reggel a kisdoki, nyaralni volt, olyan barna, hogy világít rajta a zöld ruha.
Nálam rendben minden, bal oldal 5db 8-11-es méret, jobb 4-5 szintén. Szerinte 10% a szerdai punkció, inkább péntek. Holnaptól cetrotide-ot is kapok, megyek ügyeletre. Megírnátok, hogy ti hol voltatok először. Szerintetek a Budakeszi ügyelet jó lesz nekem? hallott már valaki alergiás reakcióról? picit parázom.
Ma nem volt punkció, és kb. 6-7 lány volt reggel. Kopik a banda.
Persze vérvétel eredmény nem volt meg. Még nincs bejáratva a rendszer. Ma nem is volt róla szó, hogy mennem kéne. majd talán hétfőn. kicsit emelték az adagomat is.
Férjem ma rájött, hogy miért ne együnk felvágottat. a szója miatt. szinte mindenben van. De azért hozott kétfélét, amiben bizti nincs.
Sajó, apumat is most műtötték múlt kedden az epéjével. megúszta Ő is 3pontossal, és tök jól van. Örülök, hogy már te is ilyen jól vagy, hogy már porzívózgatsz.
Mici, én is már felkészültem az évek alatt, hogy melyik sorozatokat fogom végignézni, míg itthon leszek. a 3 hét még kevés is lesz.

Coco, üdvözöllek közöttünk. Remélem, hamarosan eléred te is a célod, és kezdhetsz. Én pályázom arra, hogy nagyon gyorsan eljussak Dévisznél a célomig. Áprilisban voltunk először, és talán jövő hétvégén már punkcióm lesz.

Akinek sport kötelező Dévisznél (2-3*15 perc futás, egyéb aeromozgás), segítsetek, hogy meddig lehet csinálni? elfelejtettem megkérdezni, hogy cetrotide mellett lehet-e még.
köszi
momelcsi

Emlékeim szerint pl. Szimbáék az utolsó percig nyomatták a futást.
De ők már kitapasztalták, hogy nem pukkan el hamar náluk.
Nekem punkcio elött pár nappal már nem volt javasolt. Hétfőig szerintem futhatsz, de akkor már mindenképpen kérdezz rá!
emerenc

Nekem is meg van már mit fogok itthon nézni, Poirot! És természet filmeket dögivel. Már gyűjtöm az anyagot, Dvdn. Múltkor Sherlock Holmes volt soron. De Abigel sem rossz..Majd még én is válogatok.
Én már nagyon várom azt a három hetet amikor pindurkáival otthon lehetek! :D Leszámítva a várakozás gyötrelmeit....
Kitartás mindenkinek!
Drukkk!
emerenc

Jucus,

azt elfelejtettem kérdezni , hogy kaptál-e Ovitrelle injekciót ?
Nekem 3 x 0,5-et írt. Ma kellett adni az elsőt , kedden a másodikat és , ha nem feszül túl a hasam pénteken a harmadikat .

Mónika,
hogy vagy ? Gondolom , hogy ma este már csak az alvás lesz műsoron ?!

Momelcsi,
nekem hétfőn volt a punkció , és péntekre még azt mondta fussak nyugodtan .Ahogy Emerenc is írta , Szimbáné tényleg futott még idézem Szimbát a "mamut méretű" 35-ös tüszővel is. Elvileg azért kapod a Cetrot , hogy ne durranjanak el a nagyok és a kisebbek felzárkozhassanak. A felzárkozáshoz kell az élénk keringés, a sok mozgás, a husi , és a sok folyadék.
miciona

Sziasztok! Itt Sajo!

Micike!
Jucusnak egyszer fél Ovitrelle-t kellett szúrnia 15-én.

Sajo
sajo

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

itt sajóné, sziasztok.
sajó a gellérthegyen sárával, én itthon.
nehezen, de azért szinte végigfeküdtem a hetet. naponta 2-3 órára azért elmászkáltam, mégiscsak sale van mindenhol, én meg ugye nő vagyok... :lol:
picit érzem a hasam alját. ez baj?
csütörtök este rengeteg sóletet ettem, utána meg muffinos fagyit, jól megdolgoztattam az epémet, olyannyira, hogy irtózatos hasmenésem lett tegnap reggelre. így tegnap csak diéta volt, este már majdnem megőrültem. orvos nagynéném megjött b.szemesről, és este 10-kor elmesélte, hogy a kis tücsök nevű becsületvesztőben mit ebédeltek: sült csülök, ötféle sült hagymával, sült libacomb snidlinges krumplipürével... könyörögtem, hogy hagyja abba, ne kínozzon tovább. egyébként is sokkal éhesebb vagyok, mint máskor, olyan dolgokat is megeszek, amit egyébként nem kívánok. ez normális?
s.mónika: sikerült az action?
micióna: nálad vannak hasonló tünetek?
sajo

Jucus,
a progeszterontól van az étvágy. Vigyázz vele , mert könnyen felkúsznak a kilók , aztán majd Dévisz gyötör a diétával. Én bespejzoltam gyümiket , ellenben nincs itthon édesség , tésztát , kenyeret nem nagyon eszek. A semmit tevés meg csak támogatja a gyarapodást. Nekem tegnap kellett beadni az első Ovitrelle-t.
Gondolom , hogy ez a beágyazódáshoz van kiszámolva. Kicsi feszült a hasam tőle. Amúgy semmi tünet. Bár most még korai is lenne nekem bármilyen tünet.
miciona

Sziasztok!

Mici,neked lombik? és hányadik? bocsi, hogy nem tudok visszaolvasni :oops:
momelcsi

Sziasztok!

köszi a biztató sorokat!
ha végre velem is történik valami, jelentkezem, addig csak csendesen olvasgatom a ti történéseiteket.

üdv mindenkinek:
coco
coco78

Sziasztok!

Jucus, Mici, hogy vagytok?

Melcsi? Voltél ma is??? Kiváncsi vagyok,h az emelés mit csinált a tüszőcskékkel :) remélem nem indított be többet.... gyere majd!

Coco, mikorra várható a kontroll vizsgálatod?

Móni, mikor tesztelsz majd?

Emerenc, akkor aug-ban megint együtt indulunk?

Tudnátok abban segíteni,h Dévisznek eszébe jutott,h rubeola vv-em még nincs. A Zanyukám biztosan emlékszik,h rubeolás nem voltam. Szerintetek akkor is kell vv-re menni?

Mindenkinek szép hetet!

Puszi,
Bari

bari6

Szia Bari, igen, kell a vérvétel, sőt, ha nem voltál, be kell oltatni magad, ami viszont 3 hónap üresjárat............Addig nem lehet teherbe esni....Én ezért oltatta be magam júniusban, mert anyukám szerint nem voltam rubeolás.... Én mentem a biztosra. Egy hónap telt el a szuri óta, most voltam vérvételen, mert azt mondta Dévisz, hogy meg kell nézni, az oltás hatott-e, mert az sem biztos...Mondjuk 14 ezerért hasson....Ennyibe került....................
Dévisz ezt komolyan veszi, nálunk is el kezdett számolni, mikor telik le a 3 hónap.... :(
nyuszika85

szia Bari!

kontroll vizsgálaton már voltam július elején, csak pont mire meglesz az eredményem, szabira megy, és csak aug 20 után fogom megtudni:(
de azt mondta, hogy addig nem érdemes semmilyen vizsgálatot megcsináltatnom, mert tavaly is az volt, hogy megvolt minden, amikor kiderült, hogy a rossz rákszűrés eredményem miatt nem indulhatok.
meg most azt is mondta, hogy július 1-től megszigorítottak egy csomó mindent a lombik körül, és több vizsgálat kell, és rövidebb ideig lesz érvényes 1-1 lelet, vagy valami hasonló.
coco78

Köszi csajok a gyors infót, óóóó, egyre jobb hírek :shock:

Nyuszika, holnap már megyek is beutalóért meg vv-re :lol:

Coco, bízzunk benne,h minden a legnagyobb rendben lesz és jó lesz a rákszűrésed és legkésőbb szept. végén indulhattok Ti is! :lol:

bari6

Amúgy most nem tudom eldönteni: Dévisz szabin lesz vagy sem?! Mert egyik embernek ezt mondja, másiknak nem..... Speciel a hülye kenet miatt nem akarok mindent csúsztatni..... Márpedig, ha nincs kenet, nincs chlamydia, nincs méhűr és akkor lassan már az októberi lombik is ugrik...................
Bari, amúgy állítólag sokaknak szépen csendben volt a rubeola fertőzése, tehát nézzétek meg a véredet és kiderül. De tény, ha nem voltál, akkor szuri lesz és 3 hónap szünet.... És ezért nem kockáztattam, így a kezdetre tuti túl leszek a 3 hónapon.
nyuszika85

Múlt héten voltam Dévisznél, akkor azt mondta,h Hétfőn-Szerdán-Pénteken a reggeli órákban bent lesz, persze szeretne szabira menni..... Próbálgatni kell majd hívni, hátha elcsípjük... Nekem pirinek aug. 9-én kell jelentkeznie és egyből teló Dévisznek.
Bízom benne,h most a rubeola miatt nem várat 3 hónapot,mert az előző program e nélkül indult....a toxot is most vittem, ami negatív lett.
Sztem ne izgulj, ha minden OK biztos indulhattok októberben ;)

bari6

Bari, Neked a vv eredményeid le lettek pecsételve, alá lettek írva?
Vagy csak gépi nyomtatvány?
Én nem azon aggódok, hogy nem indulhatunk, csak nem leszek meg így, ha várok várok várok a jó eredményekre...Mert ugye a kenetem bajos lett, erre csak holnap kapok gyogyót...
Mindegy, holnap eldől.
De a vv eredményed ezen formája érdekel...
nyuszika85

Pfú, jó kérdés....megnéztem egy régebbi vv-es papírt amit nálunk az egészségházban csinálnak.

A teljes vérképet nem pecsételik és írják alá, csak egy vonalkódos címkét ragasztanak rá ill. az elfogadó orvos neve van rajta.
Volt még egy RH-s leletem az le van pecsételve és alá is van írva.
A toxo-ra meg nem emlékszem :oops:

A többit (hormos vv-ek) pedig a Nyírőben ill. a Mária utcában csinálták.

Holnap mész Déviszhez?

bari6

Köszi, hogy megnézted.
Nekem semmi nincsen aláírva, csak validáló orvos neve van rajta...Amióta a fórumon azt olvastam, mindenre kell pecsét, be vagyok tojva...... Mert pl ebbe a hatalmas nagy szakrendelőbe hiába kérek aláírást....Nem adnak.............
Csak remélni tudok, hogy Dévisz nem dob ki vele.......Én kihagytam a Mária utcát, házi doki beutalóval mentem el, annak jövő héten lesz eredménye, max. egy pecsétet tudnak rátenni....:(

Igen, holnap megyek, holnap lesz a tájékoztató :) Előtte meg ad receptet a + kenetemre. A többit megbeszélem vele... Ha esetleg foglalkozik velünk még, akkor viszem a leleteimet, ami eddig megvan. Pl. most voltam cici UH-n, azt mondta, nekem ez elég a koromnál fogva.... :oops:
nyuszika85

Én is csak mostanra kaptam rubeola vvre beutalót. Igaz én már voltam rubeolás. Kell vinni az ellenanyag eredményt mindenképp. Kérdeztem, hogy anyukámtól igazolás nem elég e? :lol:
Hol veszik le a rubeolát, mert a Nyirőben nem. A Jánosban kérdéses de akkor hol tutira? És mennyibe kerül? Mert, hogy ezt házidoki állítólag nem írhatja fel, ő meg csak fízetős beutalót tud adni. Azért is hallogattam, de már aug.ra jó lenne vinni.
Bari egyszerre indulunk, augban nagyon úgy néz ki! :lol: Hacsak addig valami csodás spontán baba be nem csúszik. :wink:
emerenc

Nyuszi!

Csak annyit szeretnék neked írni, hogy minden papíron legyen aláírás, mert nem fogadja el D. doki a "validálást". :shock: Nekünk is vissza kellett nagyon sok helyre mennünk pecsétért, aláírásért, és ott közölték velünk, hogy "az orvos képeztesse magát, ha nem tudja mit jelent az, hogy validálta dr....." :!: :!: :!: Na, ehhez mit szólsz? Az egyik dokinak ez a jó, a másiknak meg az. Mondtam is pl. a múlt héten a HIV lelet aláírásakor a dokinak, hogy BP-re kell mennem, és a lombikos doki mindig visszadobta a pecsét és aláírás nélküli papírokat. Nem szeretnék már többet ezzel a problémával visszamenni!!! Azt mondta, hogy "hívjon fel a lombikos főorvos úr, és majd én elmagyarázom neki, hogy mi az a validálás"! Mi a férjemmel csak néztünk, hogy a mai kórházi dolgok hogyan mennek. Sőt, volt ott egy fiatal pár, ők is szörnyülködtek.

Én holnap megyek Déviszhez, leadom a hiányzó papírokat. Vagyis remélem emlékszik rá doki bácsi, hogy hívtam kb. 2 hete, hogy én időpont nélkül mennék a hiányzó papírokat odaadni, mert már nem szeretnék mégegyszer felutazni 3 papírért (amiről csak a pecsét hiányzott, valamelyikről az aláírás), mert holnap van arra dolgunk. Akkor azt mondta jó, remélem holnap is így gondolja majd. :lol:

Mindenkinek szép napokat kívánunk, mindenhol ilyen meleg van???? :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:32-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Nekem a rubeola a háziorvosnál lett megcsináltatva. Szinte minden, csak a HIV volt a Mária utcában. Szerintem próbáld meg, így ingyen volt.
Na, voltam ma is. 3 punkciós és kb. 6-7 stimus még mindig volt. Sőt én láttam új arcokat is.
Nekem továbbra is marad oldalanként az 5-6db, 10-estől 23-asig, de inkább 15 felettiek voltak. Kisdoki vizsgált, hát van még mit tanulnia. De aranyos volt és lelkes. Dévai is kedvesen tanítja.
Ma is jól látható volt a bal petefészkem, ami hozzá van nőve a méhemhez. Ez bizakodásra ad okot, hogy azt is le fogja szívni.
Szerdán már punkció, úgyhogy most már mindenféle injekció van este 8kor és éjfélkor.
Tök jó, hogy nem kell péntekig várnom!!!!
Lehet, egyedül leszek, mert miattam hívta csak az altatóorvost.
Mindegy, csak jól sikerüljön. Már tök izgatott vagyok, de nem félek, vagy pánikolok.
Hát velem ennyi. Mindenkinek sok sikert a pecsét és aláírás vadászathoz. Ha netán jönne valaki szerdán, nézzen be hozzám. Legalább személyesen is taliznék valakivel.
kellemes estét.
momelcsi

Sziasztok!

Melcsi, gratulálok a szép eredményhez! Nagyon örülök. Nekem is bizakodásra ad okot az eredményed,h a köv. biztos sikeres lesz ;)

Nagyon szorítok és gondolok majd rád szerdán ;)

Emerenc, igen én is úgy saccolom,h közel hasonlóan van a ciklusunk. Kíváncsi vagyok,h rendellenes piri mennyire kever meg....remélem rendellenes piri első napja a ciklusom első napja és akkor már csak 22 nap van hátra :lol:
Holnap reggel megyek a helyettes házidokihoz és addig el nem jövök, míg meg nem kapom a beutalót. Amúgy csatlakozom Melcsihez, beszéltem ma a házidokim asszisztensével és nem említette,h ne adnának beutalót (csak ők most szabin vannak).

Csuti, tuti bemehetsz hozzá időpont nélkül. Amikor piri miatt kell menni, akkor sem ad pontos időpontot. Hívod,h itt van piri és mondja,h jóóó, akkor pl. holnap 10 körül lehet jönni..... szóval mindig vagyunk egy-ketten akik becsúsznak hozzá.

Nyuszi, drukkolok a holnapi naphoz. Nekem volt amit elvett pecsét nélkül, de ezt írtam is!

Jucus, Mici, hogy vagytok? Remélem minden OK veletek!

Holnapra nagy drukk a leleteseknek :lol: további babaragacs az otthon pihenőknek, punkcióra készülőknek meg eldurranást gátló drukk. Mindenki másnak türelemmel teli várakozást!

Szép estét!

Bari

bari6

Sziasztok!
Igen, nekünk is volt már vérvételünk, amit elvett, holott a Bajcsyban kélszült és az volt ráírva, csak belső használatra. Se pecsét, se aláírás... Meglátjuk. Nem tudok mit tenni, ha nem írják alá. Mert érthető, leveszik az SZTK-ban, Ők tovább küldik a vért, nem helyben vizsgálják... De majd lehet, felhívom a labort, ha megvan jövő héten a többi vérvétel eredmény, és megpróbálom kicsikarni...

Rubeola?! A házi dokim simán bejelölte a vérvételi papíron, ingyenesen. Voltam HIV, rubeola, Hepa, toxoplazma, TSH vérvételen, kaptam is egy elszámoló nyilatkozatot, miszerint ennyi lenne, ha a TB nem fizetné...19 ezer.........Wow..

Mindegy, ma sok dolog eldől és mondom, nálunk annyira nincsen vész, mert ha nem fogadja el, akkor elmegyek a Mária utcába még augusztusban, úgyis októberre gyúrunk...Amúgy igen, Bari, a Nyírős papírokon sincsen aláírás, pecsét, mégis elfogadja...........

Majd kiderül, a világot már nem tudom megváltani..............

Majd írok, ha lesz időm, ma megyek Déviszhez + előadásra :) Bár Ti ezeket már megéltétek!

Üdv Mindenkinek :D
nyuszika85

Sziasztok,

Nyuszika,
jó sűrű napod lesz ma ! De már szinte minden adott az októberi kezdéshez. Remélem a mai tájékoztató nem ijeszt meg túlságosan.
Írtadv , hogy mennyit számolt fel a Tb ezekért a vizsgálatokért. Akkor majd azt a papírt nézd meg ,amit a lombik után kapsz :(
az 6 számjegyű és 4-es az első szám

Bari ,
akkor drukkolok , hogy Emerenccel " összejöjjetek " :)
Addig meg jó ciszta űzést.

Momelcsi,
szerdára nagy drukk ! Még jó ,hogy izgulsz. Félni tényleg nem kell hamar túl leszel rajta.
Kérdezted , hogy nekem is lombik-e : igen ez a második.

Jucus, Mónika,
Ti hogy vagytok???

Én ma vagyok ET +6. nap. Igazából nem érzek semmit. Néha igen , de nincs semmi olyan erős tünetem , ami említhető lenne.
miciona

Szia Miciona...Tudod, ha már erre van szükség, amíg a OEP támogatja a lombikot, addig nem izgat, ha 4-el kezdődik..... Persze tudom, hogy a gyógyszert nekünk kell fizetni, de remélem az 5 OEP által finanszírozottból 1 sikerül. Vagyis tudom :)

Az jó ha nincsen tüneted, sokan azt mondják az a jó. Nagyon szurkolok!!!!

Bocsi, akik most benne vannak aktuálisan, mennyibe fáj a lombik kezelés? Úgy kb?
nyuszika85

Nyuszika,
köszi a szurkolást ! Én sem szeretném kihasználni az 5-öt !!!
Nekem sokba volt , mert nem vagyok könnyen stimulálható. A hormon szurik össz: 130 E + beültetés után + 20 E a progeszteron hüvelykúp meg az ovitrelle . Ez egy magas összeg. Ennek lehet a töredéke is , ha könnyen stimulálható vagy.
miciona

Sziasztok, megvolt a tájékoztató és átvette a leleteimet. Vérvételről kiderült, elfogadja a helyet, ahol készült, csak szerezzek rá pecsétet+aláírást! És info mindenkinek: arra kell pecsét és aláírás, ami az életünkkel lehet kapcsolatos. Tehát vércsoport, HIV, HEPA... Ezek életet menthetnek, ezért fontos a rohadt pecsét + aláírás. Nem gond, jövő héten beszerzem!
A tájékoztató lement, az embert leveri a víz a sok haláltól.... De mindegy. Kaptam receptet a kenetre. Szóval eltelt a nap, de nagyon fáj a fejem. Ezeken mindig annyit izgulok...............
Ja, és annyian voltunk, hogy közölte, lassan betelik az idei kerete.... Nem baj, csúszunk 1-2 hónapot.......... Mondja Ő...

Na, akkor hajrá mindenkinek!!!!
nyuszika85

Sziasztok!

Mici, mikor kell majd tesztelned? Jucusnak,ha jól emlékszem 2-án. Megy tovább a drukk ;)

Jucus, hogy vagytok???

Nyuszika, köszi az infót :) Hajrá baciűzés :lol:
Nekünk a leállításig volt 110 E , de maradt egy kevés szuri + clostilbegyt :roll: amit remélem aug.-ban majd fel tudunk használni.
A szabiról mondott valamit?

Jaj, majdnem elfelejtettem! Reggel megvolt a rubeolás vv. Simán adták még a helyettes rendelésen is. Sajnos 2-3 hét mire eredmény lesz :( .

Holnap reggel csinálom a terhességi tesztet. Nem is tudom,h milyen eredményért szorítsatok. Megijesztett Dévisz a méhen kívüli eshetőségével....

Szimbáék, remélem veletek is minden OK!

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Nyuszika, nyugi, én is paráztam a tájékoztató után. Még a hiperstimu veszélykor sem aggódtam annyira.
Most épp azért aggódom, hogy holnap meglegyenek még a tüszőim. Ha megnézte UHU-n, majd hogy legyen bennük petesejt, termékenyüljenek meg stb.stb.
Köszi mindenkinek a drukkokat, begyűjtöttem holnapra. Majd jövök este.
Nekem eddig a stimu (17napra lesz beülti) 60ezer. de gondolom még kapok ezt-azt utána is. Én igen könnyen stimulálható vagyok, sőt vissza kell fogni:)
Ti híztatok stimu alatt? én sajna igen, de ettem is a húson kívül szénhidrátokat. annyira tudom sajnálni magam :wink:
momelcsi

Sziasztok. Nekem két újdonság volt:
- lehet kérni, hogy táptalajon 5 naposra fejlesszék a babákat. Kérte ezt valaki? Milyen a költség vonzata? Van tapasztalat erről?
- a pete burkát lehet vékonyítani a beülti előtt. Ez azért kell, hogy kiszabaduljon, a burkából, ha megtapadt. Tapasztalat? Vélemény?

Momelcsi, majd mesélj!!!Szurkolok,hogy rendben legyenek a tüszők, peték :)

Bari, igen, ezek lassan vannak meg....Miért kell tesztelned??? Szabi ugyanaz, szabin lesz, de nem nagyon osztogatja az időpotokat, ha lehet, nem is ad.... Mondjuk én megyek kenet miatt jövő szerdán, de az megy pikkpakk. Kaptam kúpot és kenőcsöt...Remélem használ...
nyuszika85

Melcsi!

Holnapra+++++++++++++++++++ Nyugalom, sok lesz és szépek lesznek és mind-mind megtermékenyül!!! :D :D :D

Bari!
Teszt? Mármint, hátha spontán? Huh, de jóóó lenne!!!! Neked is szorítok nagyon!

Nyuszi!
A tájékoztató egy vízválasztó, szerintem, de menni kell tovább és meglesz az eredménye!!! Borzasztó meg minden, de ha otthon ül az ember is történhetnek bajok, szóval ez szükséges rossz, hogy így szemtől szembe elmondják a lehetséges összes verziót, de a cél sokkal fontosabb!!
Remélem hamar kezdhetsz te is!

Mici! Juscus! Móni! Extragiga ragacs nektek!!! Ezekben a napokban nagy dolgok történnek.....Pihi és nyugi!!!! Szorítunk nagyon!

Szép estét nektek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

momelcsi! Hatalmas drukk!

Mici, Jucus, Móni Nektek is!

Megyek házinénivel felíratom rubeolát, 19eftot másra költeném... :wink:

Szép estét!
emerenc

Nyuszika, ahhoz nagyon sok és jól fejlődő babóknak kell lennie, hogy a 2 nap után tovább kinn maradhassanak. Én még nem hallottam senkitől, hogy így volt neki.
A burokvékonyítás is speciális eljárás, aki arra szorul, annak csinálják. Én nem emlékszem, hogy kérni lehetett volna.
momelcsi

Nyuszi!

A D+ módszer (5napos) csak bizonyos peteszám felett jön szóba, nem tudom pontosan, de azt hiszem 5 fölött, mármint ha 5 szép egészséges megtermékenyített "bogyóka" van a punkció utáni 2-3. napon (amikor a transzfer lenne). Ritkán adódik ilyen, ismerek olyanokat akiknek sikerült, és egészen többszáz sejtesre fejlődött a csöppségük mire visszakapták! Sajnos azonban baba nem lett belőle. De egy nagyon jó lehetőség, de sajna keveseknek adatik meg, mivel általában ilyen sok "kincs" nem marad a 3. napra. Plussz költsége nincs, vagyis a fagyasztásnak utána van, de azt nem tudom mennyi, hogy működik...

Másik az AHA, asszisztált hatching, valóban elvékonyítják lézerrel a petsejt burkát, hogy könnyebben tudjon kibújni a "csöppség", ezt bizonyos kor felett (35év) és biznyos lombikszám felett (3.-tól) csinálja Dévisz, legalábbis ezt mondta nekünk.

Eszméletlen dolgok ezek!!! De hát valamit valamiért! Nem igaz?

:wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Miciona!
Folyamatosan mennek a drukkok, és a babaragocsok! :D Annyira, de annyira szeretném, ha Nektek most sikerülne! :D Ma is egy csomót gondoltam rád, vagyis rátok! :D +++++++++++++++++++++++

Jucus, Sajó!
Ez most a Ti időtök is! Nektek is mennek a drukkok természetesen! :D Mindig olvaslak benneteket, és mindig nagy izgalommal, hogy vajon most mi történik veletek! Természetesen Nektek is mennek a drukkok, és minden "egyéb" ami ilyenkor kellhet! :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Melcsi,holnapra hatalmas drukk és várunk este :lol: ne izgulj, minden rendben lesz :wink:

Tesztet azért kell csinálni,mert akcióztunk Dévisz intelmei ellenére. Múlt héten nem látszódott semmi, de Dévisz mondta,h ha piri elmúlik teszt és ha pozitív azonnal telefon :arrow: vizsgálat a méhen kívüli miatt. :roll: Épp ezért belém költözött a frász,ha ne adj isten pozitív lenne még nem örülhetnénk az UHU-ig.
No de ennyire nem szaladok előre,mert bár csodák léteznek kicsi az esélye a spontán bébikének :(

Szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok! Itt Sajo!

Nagyon köszönjük mindenkinek, hogy ennyit drukkoltok nekünk és, hogy gondoltok ránk!!!!
Nálunk lelassultak a napok, már igen várjuk aug. 2-át. Figyelgetjük a jeleket, de tudjuk, hogy igazán megbízható tünet nincs.
Másra se tudunk gondolni, csak, hogy benn vannak-e még és hányan? Folyamatosan igyekszem felhívni Jucus figyelmét, hogy ne élje bele magát nagyon, mert nem tuti a siker. Persze nagyon reménykedünk!
Habár Jucus tiltakozott a fekvés ellen, azért nagyon szépen végigfeküdte az elmúlt hetet. Ma ment először dolgozni.
Nekem tegap kiszedték a varratokat, már zuhanyozhatok, pár nap múlva fürödhetek is. Ma lenyírtam a füvet a kertben.
Vasárnap itt volt nálunk Jucus barátnőjének kislánya, Sára.(5 éves) Egy tündér! Délelőtt felmentem Vele a Gellért hegy csúcsra ( ő mondja így ), meg a csúszdás játszótérre. Délután feküdtünk az ágyban hármasban, ő középen, és a kis kezével simogatott minket. Bearanyozta a hétvégénket!

Nagyon drukkolunk Nektek , hogy jól alakuljanak a dolgok!!!

Sajo
sajo

sziasztok! Nincs netünk napok ota, mert elvagtak egy kabelt a kornyeken. Telefonrol irok. Koszonom a drukkokat! Augusztus 4-en kell tesztelnem. Jucus/sajo: drukkolok am nektek en is! Micikem: itt is mondom, hogy drukkolok!

Kép
s.mónika

Sziassztok,

Mónikám,
nem is mondtad tegnap a netet.
Fannikának nagy puszi ( tudom apától vagy valamelyik fiútól szívesebben fogadja el) :)
Remélem gyorsan eltűnnek a pöttyei!
Nektek is drukk a kistestvérhez.

Sajó, JUcus,
nektek is mennek a drukkok. Rám néha rám jön , hogy jaj nem is érzek semmit , aztán próbálok nem oda figyelni. Pénteken már megyek dolgozni én is , akkor már könnyebb lesz nem magam vizslatni.

Momelcsi,
szorítok Neked is, hogy minden simán menjen és este úgy érezd ennyi izgalom bőven megérte a cél érdekében !

Ercsikati,
Katám köszönöm ! Remélem ez a sok drukk célba is ér !
Sok puszi neked és Kendrának !

Mindenkinek köszönöm én is a drukkokat!
Emerenc , Kriszto aranyosak vagytok !!

Bari,
azért én azt kívánom legyen pozitív az a teszt , de persze szépen a helyén elhelyezkedve :)
Ennyi megérett petéből csak eltalál egyet egy kóbor katonalegény :)

Nyuszi,
nekem is volt aha (aszisztált hacting). Transzfer előtt kellett nyilatkozni , hogy kérek-e és , hogy mindegyikre vagy csak az egyikre. Kértem mindkettőre. Talán , ha három lett volna, akkor egyre nem kértem volna.
Pont mikor a transzferen voltam erről beszélgettem egy lánnyal ,akinek már volt egy babája lombikból és most jött a másodikért. Ő is csak az egyikre kért az előzőnél és pont azon nevettünk , hogy de ez az vajon az fogant meg vagy a másik. Ezt ugye nem tudjuk meg soha.
Ha a 85 a születési éved akkor tényleg nem gondolnám , hogy első körben Neked is fölajánlják az ahát. DEhát ezen ne aggódj ,mert 30 alatt sokkal nagyobb eséllyel sikerül elsőre is akár a lombik.

Bari,kérdezte mikor tesztelek : augusztus 4
egyenlőre nincs itthon teszt sem !
Szimba ,
jól láttad tegnap reggel már túl voltam a 2. Ovitrelle -en.
És valahogy belelátsz a gondolataimba , mert tényleg a tavalyi kudarc miatt nem nagyon akarok tesztelni. Sőt !
Most úgy érzem egyáltalán nem akarok.
miciona

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, sajna negatív lett. Ami viszont aggaszt,h elkezdett fájdogálni a hasam, vagyis inkább a jobb oldalam :roll: . Normális esetben tegnapra vártam volna pirit. Létezik,h mégis lesz piri?, vagy csak a szervezetem érzi,h kéne lennie? :shock:

Sajó, Jucus, örülök,h jól vagyok. Tündéri lehet Sára :lol: Olyan rossszak a mindenféle tünetek.

Remélem Jucus, Mici amit éreztek vagy nem éreztek (mindenkinél más) az annak jele,h a bérlőtök most foglalja el a helyét 9 hónapra :lol:

Melcsi, nagy drukk, sztem már túl is vagy rajta ;)

Pusztik,
Bari

bari6

Bari: szerintem amit érzel, azt a ciszta okozza. :( Ne erőltesd meg magad, ez most nagyon fontos! A maratoni futóversenytől és a cementes zsákok cipelésétől ezúttal ünnepélyesen eltiltalak. 8)

Mici: valóban nem sok értelme van a korai tesztelésnek, legfeljebb annyi, hogy ha valami elindul, az információval szolgál Dévisznek, bár ekkor marad egy akkora sárgatest, hogy a Doki azonnal tudni fogja, hogy a folyamat elindult. Írtad, hogy nincs semmi komoly tüneted. Nos, Téged meg a tünetek vadászatától tiltalak el. :!: Sok élménybeszámoló alapján azt gondolom, hogy sokkal nagyobb az esély a sikerre, ha egy kicsit sikerül lazítani, nem pedig állandóan ezen agyalni. Az össze-vissza koncentrálás és a tünetvadászat biztosan nem segít. A lényeg az, hogy ne tégy semmi olyat, amivel árthatsz a pici(k)nek, a többi meg úgyis megy a maga útján. 8)

Sajó: Te szőrszál-hasogató! :wink: Örülök, hogy jobban vagy. 8) Amikor először olvastam, hogy csaknem egyszerre lesz az ET és a műtéted, egy kicsit aggódtam. Később rájöttem, hogy talán pont ez lehet a siker kulcsa: ha Jucus miattad aggódik, akkor kellően "kikapcsol" és nem állandóan azon agyal majd, hogy mit érez és mit nem és ha ezt, vagy azt netán nem, akkor miért nem... Látom, ez nem jött össze és a tünetvadászat elkezdődött, ennek ellenére is nagyon remélem, hogy 2-án nem akármilyen híreket hoztok. 8) Jut eszembe: ezek szerint Dévisz szükség szerint végig dolgozni fog az eredetileg tervezett szabadsága alatt? Netán az ellenőrző UH-t már az ifjú Doki végzi majd?

Amit az ÁEK-es vérvételről írtatok, enyhén szólva is vérlázító. Remélem, Dévisz szétcsap majd közöttük, mert az egy hetes hormoneredmény nagyon durva. Egyrészt egy hét után már nem annyira megbízható az eredmény (némelyik hormon nagyon könnyen bomló fehérje), másrészt sok esetben még aznap kell az eredmény (2. napi vérvétel, a stimu alatt ösztradiol, vagy éppen prolaktin) és itt egyszerűen nonszensz, hogy azt a gübbedt kémcsövet lusták legyenek még aznap betenni a gépbe. Elhiszem, hogy olcsóbb, ha kellő mennyiségű mintát összevárnak, de ebben az esetben ez nem lehet szempont. :shock: :!:

Velünk nincs semmi izgalmas. Egy kicsit voltunk a magyar tengeren, leégtünk, pihentünk (volna, ha lehetne kánikulában aludni). Nálam továbbra is mennek a szurik, szerencsére fájdalom már nyomokban sincs. 8) Majd szeptemberben folyt. köv., addig talán egy hosszabb nyaralást is beiktatunk valamikor, de egyelőre jóformán csak robotolunk...
szimba

Szimba, de jó h jelentkeztél :lol: Amúgy ahogy jött el is múlt a kellemetlen érzés. Mindenképpen betartom a tilalmat, bár eddig sem mozgolódtam :D
Drukkolok,h a hosszabb nyaralás is összejöjjön és egy kicsit kiszakadjatok a robotból ;)

Jöhetnél sűrűbben :roll:

Móni, Fannika csípéspöttyös vagy netán a rokonaim támadták meg :oops: ? Remélem nem, mert ellátom a bajukat... :twisted:

bari6

Halihó! Itt Sajo!

Szimba!
No végre! Már hiányolni akartalak, de tudom, hogy ha kell mindig időben megjelensz. Örülök, hogy jól vagy és fájdalmaid sincsenek!!!
Az az igazság, hogy a műtétem miatt egy cseppet sem aggódtam, minden figyelmemet a mütyűrök megmaradása kötötte le, még akkor is, ha tudtam, hogy már nem befolyásolhatunk semmit. Aznap reggel az ÁEK-ból hívtuk Déviszt, megtudtuk, hogy még mindig hárman vannak, megnyugodtam és már mentem is műtétre.
A sebészet nem volt olyan családias, mint a gasztroenterológia, dehát ez érthető, hiszen gyorsan cserélődnek a betegek. A nővérek is személytelenebben, praktikusan végezték a dolgukat. Így sem tudok rosszat mondani róluk, nagyon sokat dolgoznak és nagyon profin.
Látom, Te már teljesen kiismerted Jucust! :D Sajnos most nem kerültem olyan rossz állapotba, mint a múltkor, hogy csak rám koncentráljon. :lol:
Állítólag Dévisz be-benéz majd a szabadsága alatt is bizonyos napokon. Konkrétan Jucusnak azt mondta: " ...Aug. 2-án tesztel, aztán hív engem az ultrahang miatt!" Szeretem, a pozitív hozzáálását! :D

Mi az ÁEK-ban kezdtük az egész lombikos hajcihőt. Egy ismerős endokrinológus doktornőhöz jártunk. Nagyon kedves volt, de nagyon nehezen elérhető.
A vérvételeknél az a probléma, hogy nyolcvan egységes az a műanyag alkatrész amit a gépbe helyeznek a hormonok vizsgálatánál, de ezen felül még drága is. Ezért a levett vérmintákat lefagyasztják és amikor összegyűlik 80 vizsgálati anyag, akkor végzik el a vizsgálatot. :shock:
Én ezért mondtam Jucusnak, hogy keressünk másik helyet, mert komolytalannak tartottam ezt a felállást.
Másrészt azt tapasztaltam, hogy a labor nagyon jól felszerelt lehet, mert amikor bent feküdtem, reggel 5-kor levették a vért, hogy a 7 órai vizitre meglegyen a friss eredmény. És meg is volt, nap mint nap.
Vajon miért váltott Dévisz? Szerintem a Nyírő nagyon jó hely volt és a kapcsolat is jónak tünt az intézettel!

Sajo
sajo

Sziasztok

röviden: egyedül voltam, 10 petike lett, eltérő érettségűek, lehet, hogy némelyiket csak holnap szúrják meg. mert sajnos ICSI lett belőle, amin meglepődtünk, de mostmár mindegy. 9kor telózunk holnap Kálmánnak az eredményért. én most itthon haldoklom, nagyon fáj a hasam, nyugtassatok meg, hogy normális. kértem altatást, gondolom volt fájdalomcsillapitó,ami kiment már. csak láz és vérzés esetén kell kórházba menni.
momelcsi

tyűűűű, laptető.soha jobbkor :lol:
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: