Bari: szerintem amit érzel, azt a ciszta okozza.

Ne erőltesd meg magad, ez most nagyon fontos! A maratoni futóversenytől és a cementes zsákok cipelésétől ezúttal ünnepélyesen eltiltalak.
Mici: valóban nem sok értelme van a korai tesztelésnek, legfeljebb annyi, hogy ha valami elindul, az információval szolgál Dévisznek, bár ekkor marad egy akkora sárgatest, hogy a Doki azonnal tudni fogja, hogy a folyamat elindult. Írtad, hogy nincs semmi komoly tüneted. Nos, Téged meg a tünetek vadászatától tiltalak el.

Sok élménybeszámoló alapján azt gondolom, hogy sokkal nagyobb az esély a sikerre, ha egy kicsit sikerül lazítani, nem pedig állandóan ezen agyalni. Az össze-vissza koncentrálás és a tünetvadászat biztosan nem segít. A lényeg az, hogy ne tégy semmi olyat, amivel árthatsz a pici(k)nek, a többi meg úgyis megy a maga útján.
Sajó: Te szőrszál-hasogató!

Örülök, hogy jobban vagy.

Amikor először olvastam, hogy csaknem egyszerre lesz az ET és a műtéted, egy kicsit aggódtam. Később rájöttem, hogy talán pont ez lehet a siker kulcsa: ha Jucus miattad aggódik, akkor kellően "kikapcsol" és nem állandóan azon agyal majd, hogy mit érez és mit nem és ha ezt, vagy azt netán nem, akkor miért nem... Látom, ez nem jött össze és a tünetvadászat elkezdődött, ennek ellenére is nagyon remélem, hogy 2-án nem akármilyen híreket hoztok.

Jut eszembe: ezek szerint Dévisz szükség szerint végig dolgozni fog az eredetileg tervezett szabadsága alatt? Netán az ellenőrző UH-t már az ifjú Doki végzi majd?
Amit az ÁEK-es vérvételről írtatok, enyhén szólva is vérlázító. Remélem, Dévisz szétcsap majd közöttük, mert az egy hetes hormoneredmény nagyon durva. Egyrészt egy hét után már nem annyira megbízható az eredmény (némelyik hormon nagyon könnyen bomló fehérje), másrészt sok esetben még aznap kell az eredmény (2. napi vérvétel, a stimu alatt ösztradiol, vagy éppen prolaktin) és itt egyszerűen nonszensz, hogy azt a gübbedt kémcsövet lusták legyenek még aznap betenni a gépbe. Elhiszem, hogy olcsóbb, ha kellő mennyiségű mintát összevárnak, de ebben az esetben ez nem lehet szempont.
Velünk nincs semmi izgalmas. Egy kicsit voltunk a magyar tengeren, leégtünk, pihentünk (volna, ha lehetne kánikulában aludni). Nálam továbbra is mennek a szurik, szerencsére fájdalom már nyomokban sincs.

Majd szeptemberben folyt. köv., addig talán egy hosszabb nyaralást is beiktatunk valamikor, de egyelőre jóformán csak robotolunk...