Halihó!
Szép napot mindenkinek!! Hogy vagytok? Itt rendesen szauna van nem sokáig birom, nem tudom mi lesz?! Ti mivel véditek magatokat nincs valami jo tipp ?

Mert rolam már ülő hejzetemben folyik a viz

Nem olvastam teljesen vissza, megint itt ülhetek árajánlatokkat szorakozni, közbe ide is irok csak haladok
Képzeljétek a páromnak pajzsmirigy tultengése van, valami azzal kapcsolatos érték dupla annyi mint lehetne

Állandoan izzad, magas a pulzusa fogyott stb

Szerintetek mi lesz? Nagyon aggodom, nem ért valaki valamit ehhez a témához? Komoly lehet a baj mert Endokrinologusnál októberre adtak volna időpontot, de ott azt mondták nem várhat annyit, igy elküldték valami izotóp nemtudom milyen központba. Csütörtökön megyünk pedig ottis heteket kéne várni. És nem is fizettünk senkinek hogy előbb sorra kerüljünk.... Bocs ha untattalak titeket de hátha valaki tud valamit az ilyen pajzsmirigy betegségekről.
Tavasziszél: örülök hogy te is vagy már hiányotalak

Mondom ha ma se irsz.... de aztán rájöttem hogy balcsin vagytok. Te nem égtél meg? Örülök hogy jol sikerült a nyaralás. Császár lett volnaA nna? Nagy szerencséd volt! Mondjuk a dokim azt mondta hogy lehet rendesen is szülni ha lány. Aztán a fene tudja...Te is tulhordtad az elsőt? Akkor kvittek vagyuk
Iceberg:remélem jo lesz a cukieredmény. Ja és a fájdalom miatt ne idegeskedj velem is megesik és ahogy látom mással is

Ehhez sajna hozzá kell szolkni. Nem baj, pár hét és megszünnek az ilyen gondok. Az ababa pedig még foroghat ezefelé, nekem is medencés egyenlőre
Mók: menj csak annyi orovshoz amennyihez szükséges. Látom neked is gondokat okoz a pajzsmirigy. Félek még a páromnál is nemhogy terhesen. Figyu oda magadra nagyon! Bosszanto lehet ennyi mászkálás dehát.... muszáj.Diétát pedig tartsd be. Iszonyatos lehet, nem is tudom mit csinálnék
Kri: Brig nagyon cukorfalat a képeken, láccik jol érezte magát. Neked is medence fekvésű volt legutobb? Azt állitolag lehet a mozgásán is lehet érezni hogy merre van. Aztán kitudja...

Mindegy lényeg a lényeg hogy forduljanak megfelelő hejre mikor kell!!
Cherryke: nagyon édes a kis krapek !!

Képzelemn a videó milyen

És neki é tök jol kivehető mindene, de olyan megtévesztő ilyenkor hogy kire hasonlit

Mi meg vagyunk győződve olyan lesz mint a fiam. Mások meg mikor meglátják azt mondkák tiszta én leszek. na most döntsük el....

Mondta édes mindegy egészséges legyen.
Kfmares: örülök hogy jol ment nektek is a nyaralás

Nagyon szépek vagytok látom már gömbölyödsz te is szépen

Jaja a fiam igazi szivtipró lesz

Csak néha picit szégyenlős.
Etus: kentem én magam de hiába

Ugylátszik nekem tul gagyi volt a krémem vagy nem tudom. Ti mentek még valahova idén?
Sissy: Biztos nagyon jo lehetett pancsizni. Énis mennék de nem tudom

Te bele szoktál menni rendesen a vizbe?
Csajok ti hogy vagytok a bordák alatti szurkálással és vizesedéssel ? Nekem kijut mindkettőből bőven

Azt mondják sok dinnyét kell enni, na majd msot kiprobálom.
Megyek majd holnap jövök, addigis minden jot és hűsebb perceket mindenkine !