Na, vagyok, Nimród alszik, ha minden igaz.
Fürdés előtt 38,3 volt a láza, kapott megint Germicidet, meg a fürdővize inkább langyos volt, mint meleg. Beszereztem homlokrarakós hőmérőt, azzal majd éjjel tudjuk ellenőrizni, remélem, nem megy fel neki megint.
(most már rutinosan egyszál pellusban tettük le aludni, konkrétan 26 fok van a szobájában.
Szóval, dokibácsi szerint bekapott valami bacit a talin, kaptunk gyógyszert is (fincsi eper ízű szirup).
Lehet, hogy valamelyik bébiben lappangott valami cucc, a kevésbé edzettek meg jól elkapták.
Azért az jó hogy a többiek már jól vannak
Katy, remélem, mi a takonymennyiséget két héttel ezelőtt letudtuk előre
Pagika,
jó újra hallani rólatok! Én még zugban olvastam anno, mikor aktív voltál, így nem ismersz engem sem.
Lois,
fülhőmérő nekem is van, de eddig nem mért pontosan valami miatt. Meg állítólag eléggé be kell dugni ahhoz, hogy pontos legyen. Arra meg még én is felébrednék, ha az agyamig tuszkolnának fel valamit a fülemen keresztül
Dodi,
ne vagizzál már ezzel a karúszós sztorival! Nem is hiszem el... muszáj lesz egy videót lőnöd és felrakni
természet - tuti így van. Mifiunk teljesen mix eddig: alapból olyan nyugis mint az apja, viszont ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, kitör a világvége, mint nálam. Makacs és akaratos mint Apja és én is
Katy,
nem póbáltál Viburcolt adni Petrának? Hátha nyugodtabban aludna. A Dentinox csak rövid ideig hat, Lidocain van benne, aztán csók.
Lois,
[quote]P írta:ocoknál a nővérem is fiatalabb Embarassed Bocs Pocok Rolling Eyes
na, ez 10 pontos volt... nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, mikor olvastam... csitrik !
hajrá legyecskék

így izgalmas az élet
Szonibaba,
a 76'os kislányok, akiknek van három csodaszép gyerekük, na azok most pssszzzttttt!!!!
tippem: reggel 8
Bond,
virágos kérdésedet halkan passzolom.
Virtuális vigasztalást köszönettel elfogadtam

Hát igen, a tüzijáték jó móka

Kár, hogy gyerekkoromban többször rosszul lettem a tömeg és a meleg miatt... ezért néha még mostanában is tömegiszonyom van.
Boo,
pár képet lőttem, este átküldjük őket.