A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Mármint hogy egyszer úgy néznél ki mint én?? Na elmész te a pics@ba :lol: Nálad nem vagyok öregebb, és ha mégis úgy tűnt arról meg te tehetsz, mert kirángattál a szépítő-fiatalító alvásomból és nem tudtam feltenni a szebbik fejemet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Huhh, jól felszaladt neki :shock:
Én vettem fülhőmérőt is, aminek olyan nagyon picike a bedugója, bár még nem próbáltam, hogy bemegy e neki és normálisan mér már vagy még mindig nagy.
Szerencsére az én fiam egyáltalán nem lázasodós típus, így nem nagyon méregettünk (én utoljára szerintem ez első oltásánál, meg talán mikor egyszerre jött négy foga)

Szia Pagika!
Te nem ismersz engem, mert én utólag csapódtam ide, de én sokat olvastam rólatok :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Jól van, az már nem vészes :wink: . Én a helyedben egyébként ma éjszakára élből adnék kúpot, még ha napközben nem is lesz lázas, mert hajnalban van a lázcsúcs. Ha meg ma is lesz a láza, akkor pláne!

Pagika!

De jó hallani rólatok :D ! Azért remélem láttad a szülinapi köszöntéseinket is :wink: .
Botond kb. ott tart, mint Nati: megáll egyedül, lép egyet-egyet, de még nem indult el igazán. Mi is az örlőkkel küzdünk, volt már emiatt nyügi, hasmenés, és takony is :? . Amúgy nem panaszkodhatok a bébire: a tipikus anyacibálást :lol: leszámítva tünemény (ezt 3 lánynál hogy kell elképzelni :roll: ?).
Imád aludni :shock: , ahogy én is :oops: :lol: . Ahogy teszem befelé a kiságyba, már fülig ér a szája, és túrja bele magát a szőrijébe :lol: . Imád enni, ahogy én is :oops: :lol: . Meglátja a kaját, és kurjongat :lol: . A falatkákat egyedül eszi, kanalazni meg egyre többször "segít" :lol: . De legnagyobb favorit a víz, igazi kis vizibéka, bármikor bármeddig nyomná a pancsit :lol: . A szombati babatalin is hullafáradt volt már, és igyekeztem elaltatni a "nagyvíz" felé menet, de amint meglátta a vizet, kipattantak a szemei, aztán a vízben már ő volt a leghangosabb, legelevenebb :lol: .

Képzeljétek, ráadtuk itthon is a karúszót. A víz itthon kb. a nyakáig ér, és meséltem, hogy már egyedül jön-megy benne, csak néha kicsit elkezd dőlni :lol: . Na, a karúszó pont arra jó, hogy ilyenkor megtartsa, amíg újra megtalálja az egyensúlyt, és megy tovább. Szóval most már csak ülünk mellette a medencében, ő meg kergeti a labdákat (vagy minket). Nagyon király :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúú, visszanéztem a pocakos képeimet, és rendesen rosszul lettem :shock: :lol: .
A 38. hetes képem már brrrrrrrrhúúúúanyááám :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Az nekem is eszembe jutott - bár nem Mironnal kapcsolatban, hanem úgy általában - hogy a gyerekek habitusa/viselkedése sztem valamilyen szinten tükrözi a a szülőkét is. Később ez méginkább igaz lesz, bár ez sem törvényszerű, de sztem így van.
Senkit se analizálgattam, nyugi :lol: , ahhoz azért sokkal több időt kéne a babákkal tölteni, hogy bármiféle következtetés levonható legyen, de Botondon is látom pl. van egy tök kiegyensúlyozott alaptermészete, viszont "csattanós" :lol: . Szóval ha nagy ritkán felhúzza magát, akkor kiabál, és csapkod :oops: , viszont nagyon hamar elszáll a mérge, és könnyen kiengesztelhető :lol: .

Mi is mind a ketten ilyen "mediterrán" vérmérsékletűek vagyunk, szóval nem csoda, de nem csak örökölte, hanem ezt is látja :roll: . És később méginkább a mi viselkedésünket fogják leképezni...

Na, megyek, gyermekem labdázni kíván :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Pocok! Hú,nem hangzik jól a 39 fokos láz... még jó,hogy felébresztettétek.Szerintem is adjál neki élből este kúpot,napközben meg Nurofent,mi így csináltuk múltkor és jó volt :wink:

Lois! Szivesen leugrunk a dobozunkért :lol: Ti mikor utaztok amúgy?

Pagika! De jó,hogy jöttél.Le a kalappal előtted,hogy hogy bírod :lol: Lili a bútorok mellett lépeget már,sajnos az étvágya nem jó,nem eszi már meg a pépes kaját,csak amit mi eszünk,amivel nem is lenne gond,de nem hízik :cry: 7700 gramm kb 1 hónapja :oops: Alvásügyileg most úgy tűnik rend van,napközben általában 2-szer alszik még,egyszer másfél-két órát,egyszer max.1 órát. Éjjel sajnos még felébred :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Pocok!
Szegény Nimród! :( Ugyanez volt velünk a Szfehérvári tali után. Csak Petránál 3-4 nap múlva jött az irdatlan mennyiségű takony is. :roll:

Lois!
Na jó, azért nehogy azt hidd, hogy egy egyszavas mondattal lerázol! Percről percre kérjük azt a beszámolót!!!! :D

Pagika!
De jó, hogy jelentkeztél! :D
Petra is szeptembertől megy bölcsibe, én is felkészültem a betegeskedésre. Én már május óta dolgozom, Petra ilyenkor anyukámnál van.
Ő is áll, mint Nati, de önállóan még nem indult el, bár egy kézzel kapaszkodva már szinte fut. Fogzik, neki most jön az 5. foga, de nagyon szenved.

Nekünk az éjszakánk extra szar volt. Bementem hozzá aludni, gondolva, hogy így mégsem kell 5 percenként kimásznom az ágyból. Nagyon sokszor felsírt, egyszer bekentem Dentinox géllel is, de nem sokáig hatott. Fel ugyan egyszer sem ébredt, de dobálta magát sírás közben, látszott, hogy nem hiszti hanem fájdalom. :(

Délután megyünk vissza a homeós szemész doktornőhöz, mert nem javul a szeme, sőt már a bal szemén is van egy árpa (ez külső szerencsére és nagyon picike). Már a t@köm tele van ezzel az árpa problémával. :x :x

Czigka!
Hámánemazért, de nem voltál tegnap este bőbeszédű! Kicsit mintha el lennél tűnve! Remélem, hogy semmi depi, vagy ilyesmi. :roll: :wink:

Kép
katy76

Boo!
Pocoknál a nővérem is fiatalabb :oops: Bocs Pocok :roll:
Na jó nálad azért öregebb vagyok kerek egy évvel, de kikérem magamnak hogy ezt itt generációs különbségként éreztesd velem :lol: :lol: :lol:
De a szombati képekről mindről levágom magam, mert ez a minimalista copfos bige nagyon nem én vagyok, és erről te tehetsz!!!! :twisted:

Dodi!
Megnéztem a gmail-es pocakalbumodat, Drágámnak is megmutattam, no igen pont így emlékeztem, nem semmi :roll:
Én is akarok olyan karúszót!!! :roll: :roll: :roll: Keresgettem a neten, de eddig semmi :?

Nyuszi!
Majd csak augusztus végén utazunk el :)

Katy!
Ez az árpa gááááz :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bakker, gyerekem megint hízott negyed kilót egy hét alatt :shock: :shock: :shock: Ma 10460 gr :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Ja a "légyről" el is felejtkeztem :arrow: Szóval, tenni nem igazán teszünk ellene (valahogy nem is megy nekünk ez a fogamzásgátlásosdi ennyi év után :oops: ), ergo bármi megtörténhet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Örülök, hogy írtatok! Olyan jó olvasni, csak sajnos kevés az idő. Ti meg aztán termeltek, és még ha tudnék jönni minden nap is (bár ez kizárt) akkor se biztos, hogy tudnám követni az itteni eseményeket.
Boo! egyáltalán nem biztos ám, hogy amiatt van! Persze van benne valami, ahogy Dodi is írja, de hát nálunk nincs veszekedés, van három baba és mindhárom totál más (najó, az egypetéjűek igencsak egyformák, de mégis mások a belső tulajdonságaik) . Szóval nálunk Nati az aki egy kis idegzsába. Múltkor anyósom fogta a kezében és jött egy idegen nő, aki csak annyit mondott neki kicsit közelebb hajolva, hogy szia te kis drága. Hát Natikám meg annyit reagált, hogy elkezdte ütögeni (jól rásózott 3-4 szer) és aztán elfordult és elkezdett kapálózni anyósom kezébe, hogy menjenek már onnan. De amúgy is a tesókkal egyfolytában veszekednek, rúgnak csípnek, marnak, harapnak, ütögetik egymást. Szörnyű. A tojások egymással annyira nem, de azért rajtuk is tudok mutatni jó pár harapásnyomot... Pedig tényleg nem veszekszünk (nincs is nagyon itthon apa). Mondjuk persze én néha kiakadok és akkor kiabálok velük, de azért nem ez a jellemző. Noémi amúgy meg nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba, neki csak akkor van hangja, ha tényleg valami baja van. Nikol már többször szokott hisztizni is, de Nati... Múltkor ment a tévében egy zenés műsor,nagyon tetszett nekik, de amikor vége lett Nati földhöz vágta magát, hisztizett, sírt, ütötte a fejét a földbe. És nem tudom, mit lehetne vele csinálni??? Szidjam le, hagyjam szó nélkül, nyugodtan türelmesen vonjam el a figyelmét? Mi a legjobb?
amúgy az éjszakáink alakulnak, de még mindig legalább egyszer felkelnek enni(!!!), aztán van amikor hajnalban is esznek még és jobb esetben visszaalszanak 7-fél 8 ig. Tovább még sose! Este 8-fél 9 körül alszanak el. Az altatással voltak régebben problémáink, de most már csak beteszem őket az ágyba puszit adok nekik és megkapják a tápszert, megisszák és elalszanak hang nélkül. Ebéd után alszanak már csak egyszer, akkor is szinte mindig hang nélkül elalszanak. Mióta megtanítottam nekik, hogy megtartsák a cumisüveget és egyedül igyanak belőle sokkal jobb, este is ugye így könnyebben elalszanak, meg éjszaka is csak beadom nekik, én meg megyek tovább aludni.
eddig nagyon jó volt az étvágyuk, most viszont 2-3 napja, gondoloma nagy meleg miatt alig akarnak enni. Főzök nekik, meg kapnak bébikaját is vegyesen. De még mindig csak főzelékeket esznek igazán, reggelire szoktam kenyeret valamivel, csak hát harapni még nem nagyon akarnak, falatázgatni meg marha sokáig tart.
Lois! De már olvastalak én is, még amikor legutoljára többször fel tudtam jönni. De az se most volt... Szép súlyban van ám! A lányok 9-9,5 kg között vannak.
Hú, basszus már ennyi az idő??? Ma szabadnapom van, vagyis volt, mert eddig tartott, mennem kell. TEgnap óta anyósoméknál vannak a lányok! Bibibíííí!!!! Ott is aludtak, tegnap délután 3 körül jöttünk el, kimentünk a strandra (!!! felmerészeltem venni egy egyrészes fürdőruhát, persze ami tartja a hasat.... :) ) aztán meg jöttünk haza meccset nézni, sörözni (nehogy má kisebb legyen a pocak!) ... szóval jó volt nagyon! De vége, úgyhogy rohanok is a buszhoz!
Puszi!
Igyekszem jönni. Este még felnézek.

Kép
pagika

Na jó, ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Tegnap óta brutál hányingerem van, alig aludtam emiatt, és délelőtt durván meg is szédültem, azóta is forog velem a világ, és homályosan látok :shock: :evil: :evil: .
Le akartam feküdni, de betoppant a védőnéni (azt hittem holnap jön), erre megírom a hsz-emet, és kiléptet ez a tetvedék!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Őőőőőő, talán javított volna a helyzeten, ha idáig nem egy sz@ros kávét ittam volna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .
Jóvanna, elfelejtettem enni....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Roló elég sokat van közösségben és ritkán beteg..egyszer volt taknyos...és mára már kutya baja :lol: nincs láz, vidámság van. :wink: :lol:

Ez a kalkulátor dobta ki. és tom mikor voltunk együtt...szívás :lol:
http://www.babasmamas.hu/kalk.php

Kispocok

áhááá akkor már tudod miről beszélek... :wink: :lol: Nimródot sajnálom, biztos hamar túl lesz rajta.. :wink:
Miért hány éves vagy?Nekem nem tűnt fel hogy olyan idős lennél. :roll:
Jah, harmadik....azért szeretném megúszni... :roll:

Pagika

De jó hogy jösz!!!!Ha csak néha akkor is!

Boo

Én nem fotóztam..... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Halihóó!

Nálunk a helyzet: Bodzinak még hőemelkedése van, de a kedve jó.

Viszont: írtam, hogy tegnap du. 4-kor tettem le aludni.
Várom a tippeket, hogy meddig aludt!?

Akkor én a '76-os születésemmel hallgassak? Vén picsa :oops:

Pagika!
Miért mennek bölcsibe a lányok?

Ronmay!
Mondtam én, hogy jönnek a ragyák. Apa mit szól?
Mi az, hogy a 3.-at szeretnéd megúszni? Ez már majdnem sértő.

Eszembe jutott, hogy még mit akartam tegnap:
Nekem is van PG53-am és múltkor fájdogált a hasam, megnéztem és olyan páfrányos volt mint állat. Szóval nálam is működik úgy tűnik. (Ettől függetlenül apa nem venne rá mérget, hogy ez a legbiztosabb fogigátló módszer).

És még a kúpra akartam írni, hogy én úgy tudom, hogy az azért jobb, mert nem terheli meg a gyerek máját úgy, mint a szirupok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Most jut eszembe a hsz-ed kapcsán: remélem nem voltam tapintatlan szombaton, ha igen, akkor ne hari.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocakképpel kapcs.: már elfelejtettétek az én méreteimet?
Na az volt csak a hhúúúúanyááám

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csajok! A liliom porzós részével mit kell csinálni? :roll: Már úgy értem, hogy óhatatlan, hogy idővel leperegjen, esetleg le kell(?) szedni (állítólag így tovább marad meg a virág).
(Két kehelyben már egyik porzó sincs meg, szerintem így jött haza a boltból is. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Szonibaba!

ha Botondból indulok ki, akkor reggel 6-ig mondjuk, mert ő olyankor állandóan csak aludna. Max. felkelt egyszer enni....

Tapintatlaaan?! :shock: Én nem tudom mire gondolsz, szóval biztos nem :lol: . De amúgy mire gondolsz? :roll: :lol:

Pocak: tudjuk, Bond feltette a szülinapkor. Azt tényleg húúanyááám :lol: . De attól nem kezdtem el fájni, mert azt nem én hordtam :lol: .

Bond!

Én naaagyon nem beszélek viágul :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Van még jelentkező, aki a kardjába akar dőlni a kora miatt? Nincs? Akkor jó. Ezek szerint én voltam a legidősebb a több, mint 35 évemmel. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

boo! :) Rajtad kívűl szerintem senki nem fényképezett. Hacsak ricsidodi nem :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

szonibaba! :)

10 óra. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akkor mégiscsak én vagyok a korelnök a 74 augusztusi szülinapommal :oops:
lois,
ez a beszólás övön aluli volt...de vicces :-)

Nimródnak torokgyuszija van, kapott gyógyszert, dokibá szerint elkapta valahonnan :cry:

majd este még jövök érdemben.

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Gyere borulj a vállamra, megvigasztallak. Nincs sok különbség, hogy augusztus, vagy december. :wink: :lol: :lol: :lol: Hacsak az nem, hogy te legalább minden évben tüzijátékkal ünnepelsz. 8) :lol: :lol: :lol:

Szegény Nimród! :( :( :( :( (A többieknek is az lenne? :roll: :roll: :roll: (Amúgy mi nem keltenénk fel a lázas gyereket, mert az alvás, pihenés nagyon fontos ilyenkor. Max. vizes borogatással hűteném állandóan. Hosszú távon nem megoldás, de azért csak használ valamit, és még fel sem ébred rá. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

39,1-nél már nem lehet kérdés a gyógyszer, az már magas láz ! :roll: Más kérdés, ha mondjuk fülhőmérővel meg tudod mérni, és 38 alatt van, akkor mehet a hűtés. De akkor is ember legyen a talpán, aki egész éjszaka félóránként cseréli a rongyokat :roll: . De még ha csinálnám is, megőrülnék az idegességtől, hogy nem lesz-e baja :oops: . Tudom, ez én vagyok.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, vagyok, Nimród alszik, ha minden igaz.

Fürdés előtt 38,3 volt a láza, kapott megint Germicidet, meg a fürdővize inkább langyos volt, mint meleg. Beszereztem homlokrarakós hőmérőt, azzal majd éjjel tudjuk ellenőrizni, remélem, nem megy fel neki megint. :roll: :roll:
(most már rutinosan egyszál pellusban tettük le aludni, konkrétan 26 fok van a szobájában.

Szóval, dokibácsi szerint bekapott valami bacit a talin, kaptunk gyógyszert is (fincsi eper ízű szirup).
Lehet, hogy valamelyik bébiben lappangott valami cucc, a kevésbé edzettek meg jól elkapták.

Azért az jó hogy a többiek már jól vannak :-)

Katy, remélem, mi a takonymennyiséget két héttel ezelőtt letudtuk előre :-)

Pagika,

jó újra hallani rólatok! Én még zugban olvastam anno, mikor aktív voltál, így nem ismersz engem sem.

Lois,

fülhőmérő nekem is van, de eddig nem mért pontosan valami miatt. Meg állítólag eléggé be kell dugni ahhoz, hogy pontos legyen. Arra meg még én is felébrednék, ha az agyamig tuszkolnának fel valamit a fülemen keresztül :? :? :? :?

Dodi,

ne vagizzál már ezzel a karúszós sztorival! Nem is hiszem el... muszáj lesz egy videót lőnöd és felrakni :wink: :wink: :D :D :D :D

természet - tuti így van. Mifiunk teljesen mix eddig: alapból olyan nyugis mint az apja, viszont ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, kitör a világvége, mint nálam. Makacs és akaratos mint Apja és én is :shock: :shock:

Katy,

nem póbáltál Viburcolt adni Petrának? Hátha nyugodtabban aludna. A Dentinox csak rövid ideig hat, Lidocain van benne, aztán csók.

Lois,

[quote]P írta:ocoknál a nővérem is fiatalabb Embarassed Bocs Pocok Rolling Eyes
:? :? :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D
na, ez 10 pontos volt... nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, mikor olvastam... csitrik !

hajrá legyecskék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így izgalmas az élet :wink:

Szonibaba,

a 76'os kislányok, akiknek van három csodaszép gyerekük, na azok most pssszzzttttt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tippem: reggel 8

Bond,

virágos kérdésedet halkan passzolom.
Virtuális vigasztalást köszönettel elfogadtam :-) Hát igen, a tüzijáték jó móka :-) :-) :-) :-) :-) :-) Kár, hogy gyerekkoromban többször rosszul lettem a tömeg és a meleg miatt... ezért néha még mostanában is tömegiszonyom van.

Boo,

pár képet lőttem, este átküldjük őket.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és nem is mondtam, Apa szabin van három napot :-) gondoltuk, elmegyünk hármasban Aquarénába, meg szülinapozunk valahol, hát, Germicid-es buli lesz holnap is, attól tartok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(szerdán meg családi szülinapi ebéd nálunk, főzhetek 7 emberre ebben a dög melegben...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi, Bond,

megszakadt a szívünk, mikor keltettük, ahogy szegénykém félálomban lázasan sírt, de utána könnyen visszaaludt, és tuti nem aludt volna ilyen jól, ha nem kap kúpot.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Napoljátok ezt a szülinapi bulit, szerintem. Így csak kínlódás mindenkinek, semmi öröm. :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo,

nem, dokibácsi nem jön ki, mi mentünk, de kb 1 perc autóval, gyalog meg 10.
(amúgy biztos jönne ha hívnám, anno a 2 hónapos státuszra kijött simán, ő ajánlotta fel)

Bond,

gondoltam rá, de Enyémgyerek totál jókedvű, nem nyűgösebb, mint amúgy. Meg szeretnék a családi anyós-após-nagynéni műsoron túl lenni. Bár ha még holnap is lázas lesz, lehet hogy mégis napolunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Az jó. :) De az immunrendszere gyengécske most. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond,

ott a 10 pont :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szonibaba! Azért mennek, mert jobb lesz így mindenkinek. Főként nekem! Remélem. :lol: :oops: 8) Kicsit összetett ez a dolog, de úgy érzem, jó lesz ez így. 2. emeleten lakunk lift nélkül, így is mindig kell valaki, aki tud segíteni, hogy lejussak, meg fel. Nehéz megoldani, mert apa dolgozik déltől este 10-ig. A bölcsibe legalább minden nap kinn lesznek levegőn, így nem kell minden napra valaki segítséget szereznem. A bölcsiben zárt udvar van, többen figyelnek rájuk. Én nem nagyon boldogulnék a nyitott játszótereken, ahol ráadásul minden teli van törött üveggel és csikkekkel. Ezenkivül segítenek nekem a dajkák rengeteg mindenben, ami valószínű egyedül nehezebben menne. Pl. az önálló evés, evőeszköz használata, szobatisztaság, öltözködés stb. Másrészt vissza fogok menni dolgozni, mert csak gyest kapok (csak duplán, nem triplán, így az 50 ezer elég kevés) Persze szerencsére anyuéknál tudom továbbfolytatni a hajfelvarrást, az meg akkor lesz, amikor én akarom. (meg a vendég.... ) És hát nem utolsósorban azért, hogy legyen nekem is egy kis szabadidőm!
felriadt valaki majd jövök

Kép
pagika

Boo!

:shock: :shock: :shock:
Te beszéltél Katyval, vagy vmi sámánvénád van?! :lol:
Katy beugrott egy picit Petrával a szemész után, és pont azt beszéltük, hogy jövő hét péntekre kéne vmi programot csinálni :wink: . Azt beszéltük, hogy jó-jó a mozi, de dumcsizni mégjobb :lol: . Mit szólnátok egy laza vacsihoz? Aki akar és tud, az ihatna is... (én vlsz. nem :? Hülyék :twisted: ) :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Juuhuuuu! Megbeszéltem apával, azt mondta, ha gondolom bevisz jövő pénteken (de nem kell, beBKV-zok), hazafelé pedig megkéri a taxis haverját, hogy hozzon haza, mert ő úgyis dolgozik éjszaka (persze nem taxiárban hoz haza 8) :) ). Szóval részemről mehet a muri :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Juhuuuuuuuuu, lefoglalom Apánál én is a pénteket :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pagika!

Háát, én megértelek a bölcsivel kapcsolatban :roll: :wink: . Ti így egy kisebb bölcsi vagytok :lol: :lol: :lol: . Nekem eleve a 3-4-többgyerekesek olyanok, mint a félistenek :lol: , de így, hogy még korkülönbség sincs, és egyik se beszél, nem jár, nem önálló, ....hűűűha :lol: . Szóval az a napi pár óra jót fog tenni! Nem muszáj 8-ra vinni sztem, értük mész, ahogy akarsz/tudsz
:wink: . Pláne hogy a pénzre is szükség van.... Miért csak gyest kapsz? Nem volt elég munkaviszonyod?

KépKép

KépKép
kicsidodi

A francba, most jövök rá, aznapra van egy céges buli :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Hagyjuk, úgy látszik túl fiatal vagy a vicceimhez :lol:

Dodi!
A csini "sminkkészletedre" gondoltam. Csakmert úgy lelkesedtem, pedig gondolom szívesen lemondanál róla :cry:

Hááát...túl sokat néztek ki Bodziból. Du. 4-től reggel 1/4 6-ig aludt, fent volt kb. 1 órát, majd újra visszaaludt kb. fél 9-ig. Ennek örömére viszont du. fél2-2 körül már úgy tettem be az ágyába, hogy namostmáraztán alvás. De aludt is rendesen és pikkpakk elaludt, nem kellett győzködni.

Lázmérőről akartam még írni, hogy mi azt hittük, hogy bejön nekünk a fülhőmérő, egész addig, amíg érezhetően tök lázas volt a gyerek, a fülhőmérő mégis vmi lájtos hőemelkedést mutatott mindkét fülben. Megmértük a hóna alatt normál digit hőmérővel, mire kiderült, hogy majdnem 40fokos a kölök. Azóta nem használjuk a fölhőmérőt.
A cumis verziót használja/használta már vki? Csak láttam olyat, de vhogy fel sem merült, hogy vegyünk.
Ez a homlokra rakhatós, ez mennyire megbízható?
És olyan nincs, amelyiken van világítás? Mert a fülesünkön van, de a hónaljasunkon nincs, pedig az dejólettvolna most este is.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pagika!
Hajfelvarrás? Húderámférne. Úgy utálom a hajamat, ahogy van. Mindig van vele vmi bajom, soha nem jó.
Mondjuk nekem leginkább antidauerre lenne szükségem.
Bölcsit csak azért kérdeztem, mert én elég bölcsifóbiás vagyok és fel szoktam rá kapni a fejem és faggatózni kezdek :oops:

Amúgy én is csak gyest kapok, de sajna szimplán. Pedig Marci is csak most lett 3, szóval egy évig elvileg igazán kaphattam volna duplán.
Ez meg milyen szemétség, hogy uannyit kapsz, mint a "sima" ikresek.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!

Jaaaj, dehogyis, az ilyesmi engem abszolút nem zavar! Sokan megkérdezik mi az, meg egyáltalán a betegségemmel kapcsolatban mindig akad egy-két standard kérdés :lol: , de tényleg szívesen válaszolok ezekre, mert biztos engem is érdekelne, ha másról lenne szó. Na és persze addig is beszélhetek :lol: :lol: :lol: .

Kispocok!

Céges buli?!?! Kit érdekel? Ők sz@rfejek, mi meg hűdejók :lol: !
És különbenis: mi vagyunk a jelenlegi "kolléganőid", és nyílván az ember a jelenlegi cégének a buliját váasztja a régi munkahelyével szemben. Úgyse akarsz oda visszamenni :twisted: . Ágyő régicég :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Szonibaba!
A reggel 6-tal majdnem nyertem 8) :lol: .

Cumihőmérönk van, kb. 2* használtuk, mert tök sokáig kell rá várni :? . Nálunk a popsis módszer vált be, de tényleg, most már lehet hónaljba is, igaz?
A homlokmatricát én szeretem, mert arra kiváló, hogy éjszaka ránézz, nem ment-e feljebb a láza. persze nem óraműpontos, de a lényeget látod rajta :wink: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.07.12 21:44-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a buli és istenbizony nem állt szándékunkban lázasodási hullámot indítani :twisted: :twisted: :twisted: Hédinél szerencsére 1 napig tartott, akkor viszont semmi sem használt nagyon...felváltva ment a germicid és a nurofen, egy kis hűtőfürdővel megspékelve.

Boo: Ahogy átfutottam az előző oldalakat, úgy vettem ki,hogy valami vita volt nálatok,remélem rendeződött és csak 1 napig tartott,mint Hédi láza :roll: Megy a mail cím priviben, köszi :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

lázmérő: nekünk van egy ilyen digitálispittyegős amivel elvileg homlokon kell mérni, na ott megbízhatatlan, a fül mögött mérve nagyjából pontos, de a popsis megoldást használjuk tuti biztosnak. A pittyegőssel szoktam éjszaka ellenőrizni ( apa a legutóbbi eset után azt mondta először azt hitte azt álmodja, hogy valami pénztárgép folyamatosan pittyeg, aztán leesett neki,hogy csak én mérem a gyerek lázát 5 percente :twisted: ), világítás nincs rajta,ezért erre a célra van egy minizseblámpám :lol:

Egyébként lázas állapotban nálunk sem ébred fel annyira,hogy ne aludna vissza fél perc alatt, szóval ha kell én mérek és kúpozok is éjszaka.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!
A lényeg, hogy már jól vagytok.

Dodi!
Én már a kezdetektől hónaljban mérem nekik, olyan bizar a popós verzió :oops:
Akkor megnyugodtam "sminkügyileg".
Beszéd terén ált. én is lelőhetetlen vagyok, néha már érzem, hogy lehet, hogy másnak az agyára megyek :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

azért Bodzi alvása így sem volt semmi :-)

Hajfelvarrás: na azt egyszer én is kipróbálnám :-)

Homlokmérés: nekem is csak annyira kell most, hogy nagyságrendileg lássam, hol állunk. Ha gáz van, és magas a láza, úgyis jön a digit.

Közérdekű: ma azt mondta a patikusfiú, hogy szájban a legpontosabb mérni - majd kipróbálom, mennyire hagyja magát :roll: :roll: :roll:

Dodi,

jogos, bár az volt a terv hogy veletek kezdek, aztán ha még lesz energiám, átmegyek a másikba, ott úgyis sokáig lesz alkoholizálás.

Boo,

baromi lassan tölti fel a képeket ez a car (Bond
:lol: :lol: :lol: :lol: ) hotmail, nincs valami gyorsabb megoldás ötleted? Mondjuk holnap reggel piacra menet bedobom őket egy pen drive-on? Amúgy főleg Enyémgyerek képek, de van pár közös homokozásos Rolival, ill közös medencevizslatás Hugival. Ja, és van Rólad és Mironról pár szuper kép is :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: