Szilvi...jók a képek...
Csillag...remélem minél előbb lesz újra netetek...
Dia, kíváncsi leszek, melyik állatnak jön be...a németet mindkettő eltalálta, a döntőt kíváncsi vagyok melyik...
Gábor mondta, hogy ez a polip nagyon szeretheti a világversenyeket, mert ilyenkor sokat zabálhat...
F1 ismétlést néztük most a meccs előtt...hát Alonsónak szerintem már vérben foroghat a szeme, az utóbbi futamokat elnézve, de nagyon jó futam volt ez most ettől függetlenül...
Ma itt volt barátnőm a vőlegényével meg anyujával...Gábor reakciója...jaj, ne már, most fel kell öltöznünk...

Merthogy itthon bugyiba rohangászunk mindketten...ahogy elmentek már kaptuk is le a göncöket...
Hát, nekünk jövőhét vasárnap lesz az első évfordulónk...18-as dolgokat nem hiszem, hogy művelünk majd, ha már március óta nem volt...majd kitalálunk valamit...majd bepótoljuk a kiamardtakat ősszel...
A sima évfordulónkat viszont idén nem ünnepelgettük meg először...most már van helyette házassági...a sima a 7. volt...majd a 10-et talán...
Na, megyek kicsit szétfolyni a kanapéra...meg hátha történik végre valami számomra is izgi a meccsen...bár az mindig akkor szokott, amikor kimegyek WC-re...