A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tünde
A lerágáshoz is picuri szerintem Katus ujjacskája! :wink:

Évi
Vad rokkerek :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

"Gyere fel köcsög, aztán játsszuk le” Kiborult a koncerten Pataky
Paradicsommal dobták meg.

Sajátos magánszámmal színesítette az Edda koncertjét Pataky Attila. A zenekar a pécsi Rockmaratonon lépett fel péntek este, amikor az egyik szám alatt valaki paradicsommal dobta meg a frontembert. A bama.hu tudósítása szerint Pataky Attila fényt kért a nézőtérre és hangos, keresetlen szavakkal – „hol vagy, te patkány” és „gyere fel ide köcsög, aztán játsszuk le” – invitálta a színpadra azt aki megdobta őt, de az illető nem jelentkezett. Miután Pataky megnyugodott, folytatódott a koncert.

Kép
xtina75

Kép

Méretek.... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lehet, hogy Tomi baba dobta???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi :shock:

Ircsi nem Tomi volt :) Edda pénteken volt :)
De gááááz....:)

Kinek hogy telik a nap? Nagy a pangás! Szieszta van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Oóóóó apró kéz,istenem!!! De szép!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Ircsi.... a méretekre párom :arrow: úristen, hát ezt én sem merném levágni. :) Most még úgy gondolom én majd lemerem, de hát ki tudja? :)

Tündi!....köszi a felajánlást, már gyűjtögetünk. :) Mire jó a nagy család :D

Dia!.....Valóban csak a szekrény gyári akasztóival volt felrakva, úgy tűnik az kevés. Holnap a párom majd hoz mindenféle csodát (ilyenekkel is foglalkoznak) és visszaszereljük a szekrényt.

Nagyon-nagyon melegem van, és előre félek a jövő héttől :cry:
limo73

Limo :? ezek szerint a szekrény megúszta?
Meleg:kipirosodott a combom tudjátok ahogy a kövéreknek :shock: :shock: (hehe...mondom ezt mint kivülálló :) ) folyok már szét,a lábam is mozsár...ez van.
Remélem Csillagék is jól vannak.

evilany

Mi is sziesztázunk :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi először nem tudtam beazonosítani, hogy mi az Katus kezében... :shock: :lol: jesszus!!! nagyon picike!!!
még szerencse, hogy a legjobb barátnőm 3-at szült az elmúlt 7 évben... :wink: asszem Rá bízom majd a körömvágást!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Évi szieszta! :arrow: az egyik kedvenc filmem megy!! :lol: a jamaicai bobosok! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
A mutatóujjam van Katus kezében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi azt nem ismerem...én képeket szerkesztek,az uram F1-et néz videoról :) nemrég értünk haza Komlóról.

evilany

F1-et mi is néztük... apa tanította Katusnak a dolgokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Miki is készül már hogy Tomival milyen jókat nézi majd :) meg elviszi élőben!
Most szentségel Massa miatt :D

evilany

Jég veled!!!!! :D Tündi.....de jó is lenne szánkózni!!! :D
limo73

mi ma azon "vitáztunk" apával, hogy a csajszi versenytáncos vagy teniszező lesz... :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Limo na ja, de télen meg ezerrel várjuk a nyarat!!! :shock: :lol: hogy is van ez??? sose jó, ami van??? :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="limo73"]J írta:limo73ég veled!!!!! :D Tündi.....de jó is lenne szánkózni!!! :D

A Grossglockneren van hó most is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én nem vagyok nyár párti....ha télen borzongok is, hogy hideg van, még sosem mondtam, mikor lesz már nyár! Pedig most téli viszonylatban elég szar helyen lakunk.
Nagyon nehezen viselem a meleget, most meg pláne! :( A következő napokban ismét nem nagyon fogom kidugni az orrom.
limo73

Tavasz kéne :roll:

Nézegetem mit kapjon apa házassági évfordulóra..jobb ha most megveszem mert később nem lesz rá idő ész energia :) (aug.2)
Találtam már Ferrari vicces pólót...
http://divat-ruha.vatera.hu/uniszex_ruh ... 03536.html

ferrari alakú optikai egeret...
meg lángnyelves pedáldíszt a autóba...ott minden piros,fekete,sárkányos,lángos... :roll:

evilany

Limo
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok !

Eljött az idő! :(
El kell köszönjek tőletek :( -persze csak egy időre....
Fájó szívvel teszem,hiszen szinte mindennap "beszélgettünk".
Annyira jó kis megszokott társaság lettünk!Nagyon hiányozni fog a fórum...és azon leszek,hogy minnél előbb bekerüljek anyuékhoz,hogy újra lássam kivel mi a helyzet,hogy vagytok.
Nem tudom mennyi idő alatt intéződik el a net átvitel dolog (UPC) de remélem minél hamarabb :)
Csütörtökön már megy Tibi dolgozni,így mindenképpen enyuéknál leszünk.
Titkon reménykedem abban,hogy addigra ott lesz a net :D
Ha valamilyen okból kifolyólag nem jön össze...azért Évinek írok sms-t :)
Ha szépen megkérem,biztosan helyzetjelent majd :)
Nagyon hiányozni fogtok!!!
Mindenki ígérje meg,hogy nagyon fog vigyázni magára és a babájára!!!
Örülök,hogy megismerhettelek benneteket!
Millió puszim...bár most még egy ideig leszek gép előtt...amíg apa Bubut sétáltat :) ...de látom pangás van...hétvége :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Vigyázz magatokra!!!!!
Csapj az asztalra, hogy minél előbb legyen net nálatok!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi-igyekszem "agresszív" lenni majd :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez a legutóbbi képünk :D

Kép

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag a talira se jössz? utolsó lesz...a héten...

evilany

Évi!-meglátjuk...remélem össze tudom hozni...majd hívlak miatta... :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na most átadom apának egy kicsit ha akarja...aztán jövök vissza :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Évi!-meglátjuk...remélem össze tudom hozni...majd hívlak miatta... :oops: :oops:

jó lenne!

evilany

Szép nagy pocakod van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag basszus azt hittem valami nagy baj van :shock: Az ütő állt meg bennem....
Remélem hamar megoldódik a net dolog. Vigyázz magadra!

Tünde mi a baj?

Én simán levágtam Bence körmét anno.....nem volt bennem para.

Kivasaltam, kimostam még a maradékot és pihentem délután.

Ilus tegnap vagy mikor valami papagájt mutattak aki német és holland győzelmet jósolt....
Asszem nekem most minegy melyik nyer, mind a kettő jó csapat.

Kihalászom gyerekem a kádból. Már félig egyedül mossa a haját....ez nagy szó, mert eddig ordítás volt minden ilyen alkalomkor....

Szép estét!

királylány

Ircsi!......Ne bosszants!!.......Szinte érzem a hűs levegőt.....vagy csak felém fordult a léghűtő :?: , és szakad rólam a víz!!!

Évi!.......Ajándék :arrow: megindult szülés, toporgás, Tomibaba! :)

Csillag!......Ne búcsúzkodj!!! Irgummburgummmmmm!!!! És csapd ki a hisztit a neteseknél! Talira próbálj jönni, olyan jó volna!!!
limo73

Limo,igen,felajánlottam neki egy babát az évfordulóra...azt mondta jó lesz :) (de én szeretném előbb :oops: )

evilany

Évi hihi... ezt nem Te döntöd el!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: visszatartásból gyakran túlhordás lesz!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok! Lejöttünk nyaralni, minden OK, csütörötkön fel kell mennem ctg-re, remélem ott is OK lesz. (Kedden meg egy bírósági tárgyalásra :( , hurrá) De egyébként jó dolgom van, a család sokat pásztorolja a gyerekeket, strand, bicikli, görkori, stb :D Én igyekszem a hűvösben pihizni, néha főzőök kicsit, ilyesmi. Nem tudtam mindent visszaolvasni, mert nincs annyi internet időm itt.

Csillag! Ne hozd ránk a frászt, és gyorsan várd a technika "angyalát"!

Körömvágás: én eleinte csak akkor vágtam, ha már nagyon karmolt negem vagy magát, és csak annyit, kerekvégű kisollóval, h épp ne karmoljon. (álmában vagy szopi közben, úgy nem kapkodták el)

Üdv: Claire
claire

Nekünk aug. 14-én lesz a 10. évfordulónk...
Apa olyant kap tőlem..... :roll: :oops: :lol: :wink:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Csodállak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyázz magatokra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: :lol: adnék olyat is de :?

Tündi gondolod???? :shock: visszatartás :arrow: túlhordás...

Claire jó nyaralást nektek!

Apa vacsorát csinál:rántotta,a maradék lecsóval feldobva :)

evilany

Évi nem gondolok semmit és nem tudom... csak írom, amit hallottam!! :wink: :lol: meglátjuk, hogy rácáfolsz-e vagy nem! :wink: :lol:

nézem a Naplót :arrow: 10-12 hitel/ család... Úristen!!! :shock: :roll: ők miben reménykednek? lottó 5-ösben?!

Kép
gtunde75

Nekünk addigra letelik a 6 hét is :lol: :wink:
Abbahagyom a szurikat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én még nem hallottam ezt,csak azért néztem...és bízok benne h.nem így lesz... :? Mg.elhagyom 2 napon belül,éssssss jön a baby! :wink:

evilany

[quote="evilany"] írta:evilanyn még nem hallottam ezt,csak azért néztem...és bízok benne h.nem így lesz... :? Mg.elhagyom 2 napon belül,éssssss jön a baby! :wink:

hahóóóó!!! ne csináld ezt!!!! csütörtökön tali!!! pénteken már szülhetsz!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

És a következő találkozóra meg már mehet Tomival :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ha ügyesen időzít, akkor simán!!! :lol: :lol: :lol:

na megyek ebet sétáltatni!!! :lol: Kép

Kép
gtunde75

Ja,OK,lehet péntek is :wink: vagy csütörtök éjjel :)

evilany

Évi!
Legyen csütörtök éjjel! :oops: :wink:
Szülés előtt még jól jön egy nagy tál:
Kép

Visszatartás...barinőm tapasztalata alapján 32 hetesen visszatartáson volt...és 40 héten indították neki...igaz ez 9 éve volt már :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Héj Pécsiek!!! Nem szabad itt megbeszélni azokat a gusztusos, kívánatos, iszonyatosan inger gerjesztő kelyhek tervezését. Ez szadizmus!!!

Csillag! Addig is MINDEN JÓT!

Ircsi! Kata tündéri :)

Igyon mindenki sokat és ne csináljatok semmi szorgalmit!!!

A kicsim annyira lusta, hogy már gigaaggasztó :( :( :(

Tettem fel képeket a g-re, mert mi olyan krejatívak vagyunk a Kedvesemmel :wink:
szilvi35

Szilvi...jók a képek...:)

Csillag...remélem minél előbb lesz újra netetek...

Dia, kíváncsi leszek, melyik állatnak jön be...a németet mindkettő eltalálta, a döntőt kíváncsi vagyok melyik...:)
Gábor mondta, hogy ez a polip nagyon szeretheti a világversenyeket, mert ilyenkor sokat zabálhat...:)
F1 ismétlést néztük most a meccs előtt...hát Alonsónak szerintem már vérben foroghat a szeme, az utóbbi futamokat elnézve, de nagyon jó futam volt ez most ettől függetlenül...

Ma itt volt barátnőm a vőlegényével meg anyujával...Gábor reakciója...jaj, ne már, most fel kell öltöznünk...:P Merthogy itthon bugyiba rohangászunk mindketten...ahogy elmentek már kaptuk is le a göncöket...:)

Hát, nekünk jövőhét vasárnap lesz az első évfordulónk...18-as dolgokat nem hiszem, hogy művelünk majd, ha már március óta nem volt...majd kitalálunk valamit...majd bepótoljuk a kiamardtakat ősszel...:P
A sima évfordulónkat viszont idén nem ünnepelgettük meg először...most már van helyette házassági...a sima a 7. volt...majd a 10-et talán...

Na, megyek kicsit szétfolyni a kanapéra...meg hátha történik végre valami számomra is izgi a meccsen...bár az mindig akkor szokott, amikor kimegyek WC-re...

Ilus

KépKép
badzsulka

köszi Lányok!
Millió puszi........Kitartás.........Még bírjátok egy kicsit ebben a nagy melegben! :( :oops:

Sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi jól elvoltatok látom :)

Ilus,március óta? :shock: huhh...jól bírjátok!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: