A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Limo valami olyasmit mondtak hogy ha nagyon ki akar bújni úgyis ki fog Bricanyl ellenére,fura ez nekem,hiszen már 35.héten van,de ők tudják.Csak lehet oka van hogy ki akar jönni,bár az is lehet,csak jósló fájások..nemtom.

Az a Mg hány mg-os?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

500 mg. Tudnál mégegy ruhát szerezni?
limo73

Csillaggal kapcsolatban erre gondoltam én is!
limo73

Azért eltöprengtem,lassan a szülésznők is milliomosok lesznek ám...
Kár hogy takarítót vagy beteghordót nem fogadunk fel már :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="limo73"]5 írta:limo7300 mg. Tudnál mégegy ruhát szerezni?

miért ki megy még? :lol:
Különben van még 1 M-es ha jó

evilany

Lehet, hogy anyám, mert nem bizti, hogy apuka kibírja végig. Kb. hetente változik a felállás. :D Anyut meg tartom talonban :)
De ha csak M-es van az nem is jó, mert kedvesemre rá sem megy. :D Mindegy majd veszek neki egyet ajándékba :D :D
limo73

Na tessék. Kicsi lett :? sajnálom.nem igérem h.tudok még hozni,mert nem tudom megyek e be a klinikára :(

evilany

Nem baj ha nem tudsz hozni! Hát igen apukának kocka hasa van: egy nagy kocka...de én azt is szoktam neki mondani, hogy telítetlen zsírhas...de azért én már megelőztem :)
limo73

Mondom én, hogy Csillag lesz a következő.... :) Mindegy csak minden rendben legyen vele meg Gergővel.

Kockahas: :D

Na szerintem velem nem jön be senki. Mármint ha apuka nem akkor más sem. Én anyukámat nem akrarom. Jóban vagyunk, szeretem is, de még képes lenne fegyelmezni ott engem :lol:

királylány

Évi, ilyen a javasolt magnézium:

Kép

Dia
Bármikor mennék menyaszörnyek közé :) Én pályát tévesztettem :twisted:

maccs01

Gyere Maccs, átadom a helyem, nekem úgyis elég erre az évre. :lol:

királylány

Na, azt elhiszem :lol:

Csillagot szerintem már csak babával együtt köszönthetjük a fórumon :) Köszi Évi a tájékoztatást. Üzenem neki, hogy kitartás, és nagyon ügyes!

maccs01

[quote="maccs01"]N írta:maccs01a, azt elhiszem :lol:

Csillagot szerintem már csak babával együtt köszönthetjük a fórumon :) Köszi Évi a tájékoztatást. Üzenem neki, hogy kitartás, és nagyon ügyes!

hát gyanús!!! Pénteken megyek nst-re akkor benézek hozzá,bár ő addigra szeretne otthon lenni a költözés miatt...meg hát azért csak ott a 2 gyerek,nem lehet egyszerű most neki.

evilany

Évi köszi a tájékoztatást Csillagról,hát szegénynek nem egyszerű,otthon a két gyerek a költözés és még lehet Gergő is kibújik minden egyszerre,és így a vége felé ezért félek én,még nekem sincs meg minden,és ha mégis hamarabb jön,bár nem olyan nagy dolgok nincsenek meg kb 20 perc alatt beszerezhető!

Dia nem sokára pihensz és távol leszel kicsit a munkádtól,rád is fog férni egy kis kikapcsolódás!!

Ezeket a magnéziumokat naturlandos hol veszitek gyógyszer tár vagy gyógynövény bolt????
Nálunk ismét esik az eső villámlik és dörög ááá annyira elegem van minden délután ide ér egész nap meg 40 fok és örülünk ha nincs jég benne!!!

Kép
bévi

Bévi! Én gyógyszertárba veszem ezt a magnéziumot (mivel ezt írja fel a doki is) Recept nélkül 340 recepttel 150 körül van, és 10 szem van benne.
limo73

Köszi Limo ott már próbáltam és nálunk nincs ilyen nem ismerik :? csak a2 ezer forintos magne B6 -ot!!Már megint elszedtem egy 30 szemest ugye 5 nap és elég sokba van,nah még lehet veszek egy dobozzal és kifujt többet nem veszek nem tudom!!Holnap megkérdezem a védőnőt erről!

Kép
bévi

Szép napot!

Köldökcsonk
Alkohol vagy betadin (steril gézlap jobb, mint a vatta)
Egyébként se ajánlott semmilyen sebnél a vatta használata :wink:

Claire
APEH :evil: :evil: :evil: :evil:

Cumis hőmérőt hogyan használjam, ha nem cumizik a gyerek? Homlokon hőmérsékletet mérni is sokszor becsapós lehet :cry:
Gyereknél a legjobb popsiban mérni! (Fülhőmérő is adhat fals eredményt)

Brikancs
Szopinál fél siker az önbizalom! (és akkor se dől össze a világ, ha tápszert kap a gyerek) Egy a lényeg, nem szabad rágörcsölni!!!!

Bévi
Az embernek arra van ideje, amire akarja!!!!
NET nekem kell, hogy legyen kapcsolatom a külvilággal.

Dia
Én is valami hasonló sorrendet állítottam fel... :wink:
Baloldali gyerek :lol: :wink:

Vanilla
Én azért csak elmennék doktorhoz! Attól, hogy mozog a bébid, még vajúdgathatsz! :wink:

Sucer
Terhesség velejárója, hogy a torok nyálkahártyája duzzadtabb. Köhögés lehet attól is. Próbálj sós vízzel öblögetni!

Badzsulka
Munkamániás a dokid, hogy nem megy szabira?????

Melisch
Akkor nálad is helyezkedik a baba :lol:

Limo
Nyugi!!!! Császárnál ott lesz a fejed mellett egy anesztes doktor+asszisztens. Velük tudsz, majd beszélgetni, ők tudnak tudósítani, hogy éppen hol tartanak a műtétben... és a baba ellátása után az anesztesek szokták bevinni anyukához a babát :wink:
Utána meg majd el leszel foglalva a babával!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem ez annyira jó lesz,már ha lehet ilyet mondani,az anesztes dokik a kollegáim(voltak)

evilany

Voltunk a kórházban ellenőrzésen. Velem minden rendben.
Katusnak néztek bilirubint, még az is határértéken belül van. Kicsit fogyott, 2780g-nek mérték. (ez is még belefér a normálisba)....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Igen már előre sajnálom az anesztes dokit. Tudom csak tőlük tudok majd kérdezni. De már végiggondoltam, ha mégis császár lesz, már előtte szólok nekik, hogy bocs, megpróbálok elviselhető lenni, de ha nem kábulok el, inkább beszéltessenek bármiről. :?
limo73

Limo
Lehet ellene tenni, ha megunják a szöveget :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Miss Ázsia :wink:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csak egy kicsit :wink:

Ja, majd jól fejbe kólintanak, és akkor kussolok! :evil:
limo73

Ircsi, nagyon cuki!!! :P :P :P

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi...nagyon szép baba Katusod...:)

A dokim...hát kb 6 napot bent van egy héten a kórházban...és másoktól tudom, hogy nem nagyon megy nyaralni sem (amúgy egyedülálló), és a házát használja nyaralásra...igaz egy órányira lakik a kórháztól, de nincs olyan szülése, amire nem megy vagy ér be...
Ilyen kis munkamániás a drága...:) Én csak örülök neki, de néha sajnálom is érte...nem tudom, hogy bírja...
Ja, ő a hálapénzre is azt mondja, hogy nem ezért csinálja, meg hogy fizetünk eleget a terhesgondozáson neki...

Hogy hogy fogok viselkedni szülés alatt, még elképzelésem nincs...de kíváncsi vagyok...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Elmentünk dinnyéért sikerült egy 8 kg-sat választani :D

evilany

Badzsulka
Sajnálom a doktorodat... csak munka és igazából semmi élvezet :?

Évi
Dinnye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(A kisebbik hugom augusztusi, anyukánk is mindig hozta haza a nagy dinnyéket a pocakja mellett. A tesómat szoktuk szekálni, hogy már tökkelütötten született :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

én nem féltem Csillagot, hisz a harmadik gyereknél már hatalmas rutinnal rendelkezik az ember... pikk-pakk ellátja a babát, a barátnőmön látom... neki minden tized annyi időbe fog telni, mint nekünk első babásoknak! különben is ügyes lány ő, frappánsan meg fogja oldani!!! nagyon drukkolok Nekik! szerintem Csillag az közöttünk, akinek megváltás lenne, ha kibújna a kispocok!!!! :) :wink: :lol:

nem tudom, hogy ki írta, hogy "tágul a csípője", de ez az, amikor a medencecsont fáj??? mert akkor nekem is tágul, de már hetek óta... :shock: fekvés, ülés után ha felállok valami hihetetlen módon fáj... igaz csak pár percig, de akkor is...
:lol: :lol:

holnap megyek dokihoz, és ez lesz az első alkalom, hogy lesz "panaszom"... :wink: :lol: :lol: :lol: ugyanis tegnap is és ma is rengeteget keményedett a pocakom... és nem csak rövid ideig... :shock: marha kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá...

szülési sorrend: én az augusztus 8-at néztem ki dátumnak, és beszélgetek a baby-vel, hogy ehhez tartsa magát!!! :wink:

ma futottam pár kört, elkezdtem beszerezni a kórházi pakkhoz a cuccokat... a hálóinggel gondban vagyok, mert én amúgy nem hordok, és ezért nem szeretnék drágát venni... nem érdekel, hogy hogy fogok kinézni a kórházban, de nem akarok 3500-ért hálóinget venni... főleg nem kettőt... az egyik üzletben, amikor kijelentettem, hogy ez drága arra, hogy utána kidobjam :arrow: az eladónő úgy nézett rám, mint egy darab sz*rra... erre én közöltem vele, hogy akkor inkább elmegyek a kínaiba és megveszem ugyanezt 1200-ért... hisz tudjuk ez is-az is kínai... csak nézett! :wink: :wink: :lol: :lol:

Évi ötlet? Te mindenről tudod, hogy mit hol érdemes! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Megérkeztek Szilvi ikrei Olivér és Emili 2700 és 2650 gr-al :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

[quote="esztora"]S írta:esztoraziasztok!

Megérkeztek Szilvi ikrei Olivér és Emili 2700 és 2650 gr-al :lol:

aztaaaaaaaaa! gratulálunk Nekik! és köszi a jó hírt!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Szilvi! Gratulálok!!!! :D :D :D .....Ha egyszer beindul a gépezet! :wink:

Tündi! Ezzel a hálóing kérdéssel én is így vagyok! Soha nem hordok, és azt mondtam én a kórházban sem vagyok hajlandó hálóinget felvenni. Így beszereztem "kórházas" rövidnacit, térdnacit, és egy ún. nyári ruhát. De anyukámtól azért kaptam egy "rendes" hálóinget is :cry: ami nem tudom hányszor lesz rajtam.
Bár bent nem feküdtem, de sokat jártam a klinikán, és láttam, hogy nagyon sokan szabadidőruhában vannak.

Ez a csípő tágulás nagyon sz@r. Nekem pár hete fájt rettenetesen, pont így ahogy írtad, amikor feálltam szinte nem tudtam elindulni. Pont dokinál voltam amikor egy kiscsaj megkérdezte az anyját, hogy a "néni miért úgy megy" Konkrétan mint egy pingvin :D
limo73

Gratulálok Szilvinek az ikrekhez!!!

Köszönöm a válaszokat lányok. Most másra nem igen reagálnék...

Megjártuk a kórházat, csak hogy megnyugodjunk... Szomorú voltam, hogy olvastam, mindenkinek mennyit mozog a babája, nekünk pedig feltűnően lustult a drága. Meg hát amit Dia is írt, mi volt a kisfiával, úgy döntöttünk, inkább ha feleslegesen is megyünk, de megnyugszunk. Beszéltem délután a dokimmal, jövő hétre kértem időpontot, 14-én mehetünk negyed 4-re. Mondtam neki, hogy 4-5 napja kevesebbet mozog Bence és alig akar meglenni a 20 mozgás. Azt mondta, hogy ilyenkorra csak a mozgás intenzitásának szabad csökkennie, a mennyiségnek nem. Menjünk be a biztonság kedvéért nst-re. Bementünk, szülészeten hatalma felfordulás, le se merem írni miért, mert én is csak sírtam miatta... :cry: :( Dokim meglát, rögtön behívott egy gyors uh-ra, flow-ra. Szívműködés élénk, átlagos magzatvíz, köldökzsinór áramlás is rendben. Azt mondta nagy baj nem lehet, de várjuk meg az nst-t, mert volt már olyan kismama, akinél uh-n minden rendben volt, viszont az nst megmutatta, hogy gond van és azonnal műteni kellett... Nst-vel sokkal jobban lehet nézni a babát. Vártunk, vártunk, behívtak, Tomi nem jöhetett velem. :( Leültettek, mi a probléma, hány hetes stb. Aztán adtak egy hálóinget, a papucsomra meg olyan védőt kellett húzni. Bevittek a vajúdóba, rámkötötték az nst-t. Nyomjam a gombot, ha mozog. Nem mozgott, hanyattfekve voltam. :( Elkezdtem sírni, mind a 4 szülésznő megnézett, nagyon kedvesek voltak. Mondták, hogy nem mozog, forduljak jobbra, úgysem mozgott. :( Jó, forduljak balra. Akkor végre mozgott, hál' Isten, szülésznő is mondta, hogy alakulgat. 1 órán át nst-ztek. :shock: Jött az ügyeletes doki, ahogy kimondta a kórház szót, Bence beindult a mozgással. Szépen rugdosott. Szülésznő kérdezte, bent maradok-e vagy hazamegyek saját felelősségre. Mondtam, hazamennék, mert az orvosommal megbeszéltük, hogy ha nincs nagy baj, akkor hazamennénk inkább. Megkérdezték ki a dokim, megkeresték, egyeztettek, így van-e. Oké, de alá kell írnom, hogy orvosi tanács ellenére saját felelősségemre távozom. Aláírtam. Akartak csinálni uh-t, dokim mondta, hogy már megcsináltuk, megbeszéltük négyen: én, ügyeletes, dokim, szülésznő, hogy minden rendben, szépen mocorgott bal oldalon fekve a babánk, hazajöhetünk.
Szegény férjem kint toporgott a szülőszoba előtt és aggódott. Főleg mikor a dokim kérdezte, hogy még mindig bent vagyok? Én meg végig arra gondoltam, hogy nem mondtam neki, hogy szeretem, nem volt rá idő. :( Butus vagyok, tudom.

Legközelebb ilyen lesz, azt mondták, nem engednek haza. De mégis csak jobb itthon pihenni, vigyáz rám a férjem!!! Most is felügyelet alatt vagyok, fekszem. Bencével megbeszéltük, ne hozza ránk a frászt, nagyon féltünk, hogy mi lesz. Azóta megnyugtatóan rugdos néha picit, néha nagyot. De legalább mozog. Viszont most a szülésen aggódom, mert nagyon szomorú dolgok történtek a szülőszobán, míg bent voltunk. Végig sírtam. :(

Pihenek tovább, csak szóltam, mi van velünk. Remélem most már minden rendben lesz, és a fiatal úr még egyszer nem ijeszt meg minket.

Meg is lettem kérdezve, hogy számolom-e a mozgást. Azt mondták, ezt nagyon komolyan kell venni!!! Lányok, számoljátok!!!

Kép

Kép
barbcsi

Limo az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy a gyerekágyon milyen a "vizit", vagy sebvizsgálat, vagy mi a szösz... normális szülés esetén... mennyire praktikus a nadrágos megoldás... :shock: én 2 éve voltam egy hetet kórházban, és akkor én is szabadidőnaciban és köntösben nyomtam... de akkor nem alul volt a vizsgálandó terület... :wink: :lol: :lol: :lol:

pingvin :arrow: igeeeeen!!! ez a megfelelő szó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.07.05 19:21-kor.

Kép
gtunde75

Szilvi
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Miért ne lehetne rajtad pizsamanaci? :roll:
Ha kell, akkor pillanatok alatt le lehet venni :wink:

Barbcsi
Akkor kicsit megnyugodtál :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gyors kukk...

Szilvinek gratulálok az ikrekhez. nagyon szép a súlyuk, tetszik a nevük is. :)

Barbi legközelebb maradj bent! Ez csak az én szerény véleményem. Én most sem jöttem volna haza a helyedben, de az ok nálam az előzmény. Bence jó gyerek legyen! Rugdosson!

Tünde én is vettem anno hálóinget, asszem 3-at is. Rgy sem volt rajtam. Nappal lennadrág volt + póló, éjjel meg pizsama. A klinikán a természetes úton szülteket sem vizsgálgatták. Vagy legalábbis nem a szobában.

Ircsi Katus olyan édes!

királylány

Ircsi! Kicsit megnyugodtam! Jobb így, hogy voltunk bent és tudom minden rendben, mintha ne adj Isten nem megyünk be és rossz vége lesz. :(

Kép

Kép
barbcsi

Dia! Remélem nem lesz legközelebb, de ha mégis, bent maradok. Bár remélem legközelebb, mikor bent fognak már a szülés miatt lesz. :wink: :roll: :roll: Bence babák úgy látszik, tudják a szívbajt hozni a szüleikre! :(

Kép

Kép
barbcsi

Én azon vagyok, hogy akinek baja van, menjen orvoshoz...inkább feleslegesen, mintsem, nagy baj legyen!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... =9+h%F3nap

itt azt írják a magzatmozgásról, hogy a vizsgált fél órában 5 mozgást kell észlelni... ez vajon korrekt így? mert az 5 mozgáshoz nekünk 5 perc se kell... ha beindul... :lol:

Kép
gtunde75

És egy jó hír!
Úgy néz ki, hogy beindul a tejecske :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Makimajom tejcsiset büfizik... :wink:
És olyan grimaszokat tud :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Voltunk a dokinál,C2000 továbbra is és egész jó magzatvizet látott,nem mérte meg de nagyon örült :) baba nőtt(kicsit,múlt héten bpd 90,most 91,de ez ugye mérés függő,a hasam nő tehát biztosan fejlődik) pénteken nst,jövő pénteken nst,UH,hozzá 2 hét múlva kell menni. Szülésre rákérdeztem mi legyen ha szülök míg szabin van,azt mondta nem tud kit ajánlani maga helyett mindenki gondomat fogja viselni,mindenki jó szakember,ergo ügyeletesnél szülés de én is így gondoltam.De azt mondta nem fogunk még szülni.Mondjuk hétvégén leáll a Mg,ki tudja mi lesz...

Szivvi,gratulálok!!!!
Remélem majd láthatjuk őket :wink:

Barbcsi,kórház :( azért remélem megnyugodtál.

Tündi a terhespatológián melegítőben,halásznaciban,pólóban nyomultunk...nemtom máshol mi a divat,küldjük fel Csillagot kémlelni. :wink: egyébként,én hálóinget a vásárban vettem 2 db-ot 1500-ér' a románoktól :wink: fiatalos,pamut,ilyen zsiráf van az elején,meg cica,felül gombolós.

Na megyek dinnyézni :wink:

Bmaasékkal mi lehet? :roll:

evilany

[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75ttp://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_cikk&CIKK_CIME=Magzatmozg%E1s+sz%E1mol%E1sa&TEMA_NEVE=9+h%F3nap

itt azt írják a magzatmozgásról, hogy a vizsgált fél órában 5 mozgást kell észlelni... ez vajon korrekt így? mert az 5 mozgáshoz nekünk 5 perc se kell... ha beindul... :lol:

IGEN... ha mindennap ugyanabban az időszakban számolod... Babának is van bioritmusa... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szerintem ez az a szitu amikor nem lehet ránk haragudni, ha téves riasztással megyünk is.

9-10 hetes voltam, amikor borzasztóan meg voltam fázva, akkor volt az egekbe a pulzusom. A sima ügyeleten azt mondták ha rosszabbul lennék azért menjek fel a klinikára. Persze rosszabbul nem lettem, de nem bírtam magammal és felmentünk a klinikára. A fő-fő genetikus tekintély volt, félig sírva elmondtam, hogy igazán nincs panaszom, de nagyon aggódok. Megvizsgált, megnézett UH-val és kihangosította a szívhangot. 10 perc se volt. Aztán bőgtem egy jót a rendelő előtt, és hazajöttünk. :D
limo73

[quote="evilany"]a írta:evilany hasam nő tehát biztosan fejlődik
hm.... nekem 2 hete egy centit se nőtt... :shock: :?

Kép
gtunde75

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75ttp://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_cikk&CIKK_CIME=Magzatmozg%E1s+sz%E1mol%E1sa&TEMA_NEVE=9+h%F3nap

IGEN... ha mindennap ugyanabban az időszakban számolod... Babának is van bioritmusa... :wink:

háááát én semmilyen ritmust nem tapasztalok... össze-vissza van ébren, és szerintem rengeteget mozog és alig alszik... :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi én a vásárba már nem vagyok hajlandó kimenni, főleg ilyen melegben... :lol: holnap du elnézek a kínaiba (Domus), aztán ott veszek valamit...

Kép
gtunde75

Tünde
Akkor nagyon aktív kiscsajszid lesz :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaünde
Akkor nagyon aktív kiscsajszid lesz :wink:

halleluja!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
gtunde75

Tünde

Ma voltam a Domusba hálóinget nézni... :)
Megsúgom, hogy csak atomsexy csipkés csodák vannak... :)
Az az igazi hódítós! :)

Viszont lehet kapni gumis Disney lepedőt 1490-ért.
Szerintem jó ár érte nagyon!
Nekem 60x120-as a matracom, de 70x140-esek a lepedők... :S :(
Nagyon nagy lenne rá?????
Tapasztalt anyukák????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika megspóroltál nekem egy utat! köszi! de akkor most hol vegyek valamit vagy bármit??? :wink: :lol: :lol:

lepedő :arrow: és ha kimosod 90 fokon? :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: