Nanetto!
Hannával a következőket csináltam: Ittam a kömény teát, ő kaott espumizant 3x és chamomilla D30ast naponta 3-4x, attól függően, mennyire fájt neki a hasa. Hanna nagyon nehezen kakilt, és igy felgyülemlett benne a cucc és hát nem kell részletezni, hogy mennyire bír az fájni.
Melegre meg a sűrű langyos fürcsit/zuhanyt tudom ajánlani. Napjában akár 5x is. Vagy a törölgetést vizes textil pelussal. Csinálj huzatot ott, ahol nincsen Eszti, de legalább járjon a levegő. Ventilátor, stb... Annyit tudok mondani, hogy jövőre már jobb lesz!!
Tatim,
Én inkább nyűgösnek mondanám, nem hisztisnek

:D Arról regéket tudnék mesélni, hogy milyen egy hisztis nap

:D:D Ez még csak nyűgös

:D
Tuti csak a hormonok miatt sírsz. Elmúlik és megszokod, hogy ő így kommunikál. Pl most Alexnél kevésbé vagyok már ideges, ha sír. Hannánál még fel bírtam robbanni az idegtől, hogy mi baja van és miért nem értem, miért vagyok ilyen béna??? Aztán megtanultunk egymással beszélni és sokkal jobb lett.
Így már értem a 2 hetet

Ha csak szoptatsz, akkor ne adj neki teát. Anyám fogyókúráztatni akarta Hannát, mert hogy szerinte túl kövér volt 4 hónaposan

Meg szerinte túl tudományosan (ugye Nanetto

:D) közelítem meg a gyerek nevelést

Én meg úgy vagyok vele, hogy attól, hogy ő úgy csinálta, nekem nem kell ugyan azt tennem. Annó, amikor én születtem már a 2 hetes babát hozzátáplálták. Amikor anyám volt kicsi még egy tüdőgyulladásba belehaltak az emberek. Azóta feltalálták a penicilint

És rájöttek,h ogy kuvvára nem jó, ha 2 hetesen már kaját kap a gyerek, meg arra is, hogy az anyatej elég arra, hogy szomjat oltson

Ennyi.
Ehhez sajna szintén hozzá kell szokni, hogy mindig mindenki (ebbe én is bele tartozom most

) jobban tudja,a hogy mit kell csinálni

Én hiszek abban, hogy egy anya érzi, hogy mi a legjobb a gyerekének, még akkor is, ha ezt senki más nem látja így. Általában az anyukának lesz a végén igaza. Ha úgy érzed kell víz a picinek, adj, ha nem, akkor nem. Bízz magadban!!!
A kendőt meg csak ajánlani tudom. A testi közelség nagyon-nagyon sokat segít a baba fejlődésében. És nem mellékesen tudsz vele mindent csinálni, amit akarsz.

Csak mozogni kell közben, mert a kicsik azt élvezik benne

Alexnak, ha fáj a pocija és még nem hatott a chamomilla, akkor felkötöm, kicsit még nyöszörög és elalszik, mivel megfelelő nyomás alatt van a poci és zsupsz, volt fájás, nincs fájás. Meg egyébként is a legtöbb fájás elmúlik anya közelében

Geo még nem irt... jövök, ha van valami infóm!