A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

:D :D :D
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi még egyszer hatalmas gratuláció nektek!És sok-sok egészség és kiváncsi vagyok,milyen volt a szülés,de a legfőbb most,hogy pihenj és vigyázz magatokra!És elhiszem,hogy nagyon boldog vagy ez nem kérdés!!!!

Tina sok-sok gólyát és kisbabát nektek most már!!!

Barbcsi akkor jöhet a kisfiatok,én is szeretném már a kezemben tartani Lilit,de még akarom legalább 3 hétig bent maradjon egyrészt mert a dokim 2 hétig még szabin van meg érjük el azt a 37 hetet,és utána nem bánom ha jön ahogy ő szeretne!Érdekes ez az újszülötteknek járó 50-60 ezer forint,én is megkérdezem majd,hogy itt esetleg nem-e adnak valami ilyesmit,ha igen akkor miért ne használjuk ki,máshol is van ilyen???????Még soha nem hallotam és pontosan hogyan lehet ezt igényelni vajon!

Dia elhiszem hogy nem tudsz pihenni gyerek férj nekem is van bár már növekvő tendenciában :lol: :lol: :lol: és pihej is mikor csak tudsz!!!!

Kép
bévi

Ircsi olyan boldog vagyok.,annyi kérdésem lenne milyen érzés,mit csináltok,hogy viselkedik,stb de persze tudom most pihenned kell,nagyon boldog vagyok,és nagyon szép baba mondtam a páromnak,megszületett,csak nézett,hát hogy hogy elszámolták mondtam nem náluk tuti volt a fogantatás ideje hamarabb jött,készülj fel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kb így nézett,kezd tudatosulni benne a dolog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látni kelett volna a fejét úgy le ízadt pedig előtte vett fürdőt!!!!

Kép
bévi

Bévi! A falunk honlapján találtunk ehhez egy adatlapot, és a védőnő is mondta! Hogy ki kell tölteni, anyakönyvi kivonatot kell hozzá csatolni, és bankszámlaszám, aztán küldik is! Nem tudom, máshol van-e ilyen lehetőség, mindenesetre nálunk támogatják az újszülöttet! Szerintem ez egyszeri támogatás, de akkor is nagyon sokat jelent!!! Főleg így, hogy én csak gyesre és családi pótlékra számíthatok, ami 40ezer forint össz-vissz.
Nálunk amikor mondtam a férjemnek, és látta Katusról a képeket, akkor nagyon boldog volt, és hirtelen izgatott lett, hogy tényleg mi is bármikor szülhetünk, mindjárt apa lesz, olyan öröm van az arcán azóta is! :wink: A fényképezőgép elemét feltette tölteni, nehogy ne legyen képünk, ha jönne. :D :D :lol: :lol: Olyan édes volt, ahogy rohant érte. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Elköszönök. Hétvégén nem dolgozom. Ha tudok, bekukkantok majd.

Bévi azért visszavettem a tempóból már, pihenek csak mikor leheőségem lenne olyankor nem tudok a fenekemen megmaradni....

Párod: :lol:

királylány

Kép
Kép
Kép

Ezt csináljuk... :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia! Jó hétvégét, jó pihenést! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi! Istenem, de nagyon nagyon aranyos Katus!!! :roll: :wink:
Már én is szeretném ezt csinálni Bencével!!! Irigy-irigy vagyok és boldog-boldog. :roll: :roll: Nagyon nagyon édes kislány!!!
Nyugodt baba? Ahogy a képeken látom, nem is olyan makrancos. :wink:
És már megint sírok a boldogságtól. :oops: :oops: Mi lesz, ha Bence születik, mennyi örömkönnyem lesz. :roll:
(férjem viccesen megjegyezte: mindjárt beindul a tejed a boldogságtól... 8) :D :lol:)

Kép

Kép
barbcsi

Szüléstörténet
Mire az este bejöttünk, már teljesen elsimult, bő 3 ujjnyi volt a méhszáj. Már EDA-t se volt érdemes bekötni.
Aztán szépen tágulgattam tovább. Közben járkáltam, beültem a kádba... Olyan fél egy körül megrepedt a burok.
A szülésznő ajánlotta, hogy próbáljam ki a kádban szülést, de inkább a szülőszéket választottam...
Szépen lassan, nem siettetve született meg Katus. (Közben persze figyelték a szívműködését)
Gátmetszés nem kellett, nem is repedtem (csak 2 belső varrat kellett a méhszájhoz)

Katust délelőtt alaposan megvizsgálta a gyerekorvos. Minden rendben van vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyünk haza!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én is ilyen szülést tervezek! Pont erről olvastam a Szülés, ahol én irányítok c. könyvben! :wink:

Már holnap? De jó nektek!!! Tökéletes kisbaba Katus!!! Büszke lehetsz rá, de ő is a mamájára!!! És apás szülés volt? :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Most még nagyon jó baba Katus! (Tart a beetetés :wink: )

Barbi
Párodat AZONNAL vidd el orvoshoz!
Amit leírtál, nekem jobb szívfél-elégtelenségre utal! (hirtelen súlynövekedés, feszülő has---a hasüregben felszaporodó víz miatt...ez nem engedi a rekeszizom normális mozgását...ezért van a légszomj)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ott volt apuka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nagyon gyönyörűek vagytok,irigy vagyok és nagyon boldog cuki Katus!!Istenem olyan hihetetlen milyen csodálatos érzés lesz,ahogy titeket nézlek sírok nah ha Lili születik akkor hogyan fogok.Ircsi nagyon aranyosak vagytok együtt!!!!!És ilyen gyorsan születél hát hihetetlen minden milyen gyorsan ment!!!És fő hogy Katus egészséges és jól vagytok.

Barbcsi elhiszem,hogy a férjed izgatott nem csodálom,én párom most jutott el odáig,hogy akármikor jöhet,de azt hiszi nálunk minden időben fog jönni nem jöhet hamarabb,mindig azt mondja sietek mindennel,hát most tudatosul benne nem így van ez!!Pénz dolog persze ha van ki kell használni de amilyen szerencsénk van tuti nem lesz itt olyan,de nem baj ahol van csajok használjátok ki és kérdezzetek rá,kiváncsi vagyok mik a feltételek!!!!!

Kép
bévi

Mi is szeretnénk, ha ott lenne apuka!!! :) Ez csak attól függ, üres lesz-e az egyágyas apás szülőszoba! :?

Kép

Kép
barbcsi

Jaj Ircsi nagyon izgalmas,és szoptatni tudsz vagy az korai remélem nem kérdezek hülyeségeket,és hogy viselted a fájdalmat?????
Nagyon boldog vagyok ilyen jól vagytok!!!!!

Kép
bévi

Bévi, igen mindketten nagyon izgatottak vagyunk, már úgy várjuk a szülést!!! :roll: :roll:

Bence-birodalom 35+0: :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép

Bálna-pingvin-jegesmaci anyu vagyok :roll: :lol: :D

ui.: képek gmailen is fellelhetők :P

Kép

Kép
barbcsi

Barbi mi is várjuk már nagyon Lilit főleg,hogy 2 évig próbálkoztunk és mikor feladtuk akkor jött,és kislány a páromnak van két nagy fia,így ő lesz a kis hercegnője!!!Hasad pedig olyan mint ha lenyeltél volna egy dinnyét!!!!Cuki nagyon!!!!!!

Kép
bévi

Megyek eszem valamit és megkérdezem a szomszédcsajt,ő most szült neki járt-e ilyen támogatás,mert ez nem szokták nagydobra verni,csak azt amikor fizetni kell!!!

Kép
bévi

Köszi Bévi! Férjem is azt mondta, hogy akkora, mint amit múltkor vettünk dinnyét! :D :lol:
Jó étvágyat!

Ircsi! Tejcsihez tipp: védőnő szerint dinnye, illetve sok sok folyadék :arrow: 3-4 liter! Remélem tudod, mit kell kerülni. :)
Néztem gmailen a megérkeztem albumot! Nagyon nagyon édes Katus!!!! Olyan jók a képek!!! Apuka is nagyon boldog!!! :wink: Ahogy látom! Ó de szeretném már látni, egyre jobban... :roll:

Csillag! Mizujs veled? Jelentkezz, kezdem aggódni!!!

Többiek??? Hol van mindenki, mikor jövök? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Ircsi és Katus-Apu gratulálok a gyönyörűséges leányzóhoz!!! :D Sok boldogságot, örömet, jó egészséget kívánok! Ja és persze sok-sok tejcsit! MESESZÉPEK VAGYTOK!

Azért csak most, mert 2in1 még elutaztunk Anyuhoz. Vasárnapig itt leszünk nála.
Örömködök, most nagyon jó ilyen csodás híreket olvasni!

Csillag, Bévi inkább nézessétek meg magatokat!!!

Mindenkinek nyugodt, kellemes estét!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bekukk megint,reagálok,és irány a konyha...nagyon elfáradtam kicsit túlszerveztem ezt a napot :oops: reggel nst,aztán melóhely,leadtam a tp.lapot,meg próbáltam ismét szót érteni a tb-s nénivel,nem sikerül,nem értjük egymást :evil: Miki is próbálta pedig... utána be a városba,biztosító,okmányiroda,Kínai,DM,majd tescoban egy két dolgot megvettünk...haza,fél óra pihi,fodrász, fotózás,érdekes volt meg vicces is,nem lett minden kép jó,de lettek azért jók,csak ez a kánikula,izzadtam,szét a hajam,pirosodtam...de ezek retusálva lesznek. 12 kép lesz,1 hét múlva,remélem szépek...most haza,Miki elment öccsével a nagybevásárlást intézni,én vacsit csinálok...tiszta gáz...de estére csend lesz és nyugalom,hétvégére végig...nem győzök elég hálás lenni Mikinek...reggel 8 óta nekem ugrál...

Csillag,gmal-jó ötlet,aztán a babáknak úgyis kell külön album lassan,legalábbis én majd csinálok egy Évi-Tomi-t...

Bmaas,nem tetszik nekem ez a pároddal....:? mehetne orvoshoz már lassan....

Szerintem a következő baba Vanilláé lesz :wink:

Sucer-méhszáj lelet :shock: :wink: milyen méretek voltak?(baba)

Maccs,itt Pécsett is csak 37.héttől van heti nst,és 36.héten vérkép,kenet,UH...

Katus méretein én is megnyugodtam :wink:

Csibuc jó hogy irtál,remélem jól vagytok.A blogodat olvasom.

Szurka,feszülés,hüvelybe sugárzás nekem is van,biztosan nyílik a méhszáj,és helyezkedik a baba...

Babaimi,de szép pocak!

Csillag,menj orvoshoz,az megnyugtató,legalább méhszáj lelet lesz,de ebben a hőségben annyira ingerlékeny vagyok én is,alig állom meg h.ne ordítsak-pl.rá Mikire,aki mindent megtesz :oops: aludni nem tudok,de lássuk be mióta kijöttem a kórházból,pihenni se...elmennek a napok...:(

Ircsi,de jó látni,annyira örülök nektek,a boldogságodnak,és gyönyörű a kislány,tényleg olyan kis bölcs a nézése!!!!
EDA se volt,le a kalappal!!

Barbcsi én 35-40 körül tervezem..magánrendelésen 3 ezret kér mindig...annak a 10-szeresét illik...szülésznő nem lesz.
Hát,bálna az tuti nem vagy...

Naaaa,kaját csinálok,mert sose lesz kész...
:roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, hát akkor nekünk 80ezret kéne adni... Az a magánrendelés 10-szerese... :shock: Összesen tervezünk ennyit adni... Szülésznőnek és dokinak. A szülésznő végig ott lesz velünk, doki meg rövidebb ideig... Bár ha az én dokim lesz, többet kap, mintha ügyeletes... Ez biztos!

Kíváncsi leszek a képekre, biztos jók lettek nagyon! :wink:

Nyertek a hollandok, kiestek a brazilok... :shock: Pedig azt hittem, brazil-argentin döntő lesz. Mindegy, csak az argentinok nyerjék a vb-t, nekik szurkolunk. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ettem,de nem mentem a szomszédba,majd ha láttom megkérdezem!

Évi kicsit visszább kell vegyél mert mióta kijöttél,folyton rohansz valahova és pihenni is kell,szóval tempó csökkent!!!!!Ingerlékenység ismerős nem csodálom,de hamarosan elmúlik remélhetőleg!!!

Barbcsi szerintem midenki várja már a kis picurkáját ez így természetes :wink: :wink: :wink: én szeretném ha Lili még 3 hétig maradna!!!Bár nagyon nehéz ez a meleg de még jobb neki ott,van egy két dolog amit még el kell intézni!!!De persze nem én döntök :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi, én mondtam Bencének akkor jön, amikor ő szeretné, és úgy gondolja, itt az ideje, úgyis ő dönt. :wink: Mi meg nagyon nagyon várjuk!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi, Katus egyszerűen csodaszép!
Én is ilyen szülést szeretnék. :)

Lányok, nagyon szépek a pocakok!

Most megyek, mert ma itt van a barátnőm ő napozik én az árnyékban pihizek. És persze sokat dumcsizunk. Egy igazi csajos nap van ma! :D
Ok, azért a meccset megnéztük és kiestek a Brazilok! :(

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Húúúú Brazilok kiestek? Nem néztem csak Gábor mondta, hogy vezetnek mikor hazaértem.... :shock:

Ircsi nagyon szépek vagytok a képeken. Katus olyan nyugodtnak látszik. Reméljük az is marad :)
Irigylem a szülésedet :) Ha választani lehetne akkor ilyet szeretnék.

Évi kíváncsi vagyok a képekre....
Pihenés: na igen, otthon nem úgy megy, mert mindig van it csinálni, te sem tudsz a fenekeden meglenni addig míg minden rendben nincs.

Barbcsi legyen minden úgy ahogy szeretnéd.
Én speciel a dokinak olyan 30e ft körül gondoltam. Nem nagyon szokás errefelé többet adni vagy csak nem mondják. Nem járok magánrendelésre sem. Na de úgyis attól függ majd, hogy mi hogyan lesz.

Apa elugrott a Tescoba dinnyéért. Megkívánta:lol: Jellemző, én vagyok várandós, ő meg kívánós....he-he

királylány

Sziasztok...
Pihentem egyet vizes pólóban...és most jobb valamivel.ha mozgok nincs semmi bajom..ha ülök vagy fekszek akkor görcsölgetek...nézem az időt de semmi rendszeresség nincs benne.
Keresztanyám megígérte hogy feljön,de még várnom kell.
Most egyenlőre nem vészes...mondom nem bírom a fájdalmat...
Azért ha komoly baj lenne úgyis "megérezném" szerintem tágulnak a szalagok és a méhszáj...
De ha gáz van azonnal megyek...most már minden készen áll!!!

Ircsi!
Még egyszer Gratulálok Katushoz :)
Gyönyörű kis hajasbaba :D
Jó egészséget kívánok nektek!!!

Nálunk Pécsen a Klinikán Állítólag az ügyeletesnek 5-10nél többet nem szoktak adni.

Szülésznőnek 20-30 körül...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia ezen jót nevettem :D Hogy a férjed kívánós :lol: Ezt már én is mondtam a Tominak, múltkor is olyat evett, hogy csak néztem, hogy akkor most melyikünk is várandós? :D

Hát, igen kiestek... Nem erre számítottam. Piros lapot is kaptak...

És Dia, pótlom épp most a blogos hiányosságaim! Ahogy kérted! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.07.02 17:34-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Ja,hát ügyeletesnek én semennyit se tervezek...

Csillag,vizes póló,azért óvatosan,veséd megfázhat. Valami van szólj!

Fúúú sülnek a piták,zöldség összevágva,öntet kész,mosogatva,húst kisütve...

Igen Ircsi én is irigyellek,a szülésért is,a csodás babáért is :) a férjed tök rendes h.írt nekünk,köszönjük.Mai nap az ováció napja itt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hazarendeltem apát Romonyáról...itt bőgök mint egy kisgyerek,mert nem tudom,hogy csak felfújom-e az ügyet vagy esetleg van valami...
Gergő nem igen mocorog,de most érzem hogy csuklik csórikám :(
nem volt ilyenem a 2 gyerekkel-nem tudom hova tenni ezt a dolgot :(
De bent sem szeretnék lenni a kórházban 1-2 hetet...
megint keményedek...lehet hogy 15-20 perc...de keményedik...
Várom apát...remélem csak bepánikoltam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jajj és senki nincs mellettem aki most szóval tartana...depis lettem csajok :(

pedig annyira Örülök Ircsiéknek!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Jujj miket olvasok Ircsi GRATULÁLOK!!!:-) Nagyon Sok Boldogságot, Jó egészséget nektek és rengeteg tejcsit kis Katusnak!! Gyönyörűű bébi!! Örülök, hogy könnyen ment.
Én nekem 2,5 éve rengeteg tejem volt, nekem a 100%-os őszilét ajánlották és a búzacsírát be is jött. A bébim evett és +300 még tudtam fejni:-) Hátha neked is segít Ircsi. De jó hogy holnap mehettek haza.

Én ma utolsó vizsgám is megvolt egy nem sikerült szerdán, sokat sírtam és megijedtem, hogy a sírástól valami baja lehet a pici fiamnak. Remélem nem lehet semmi:-(( Én nekem alul fáj, fáradt vagyok és totál olyan mintha lent a feje kiakarna bújni, szokott jóslón fájásom lenni és a derekam is sokszor fáj. Nagyon vízesedem.

Dia ha vagy a 4*1 kapszulát úgy értelmezem hogy négyszer veszel be egy golyót? Most kaptam végre tudtam venni.

Jövő hét szerdán megyek doki nénimhez, hát kíváncsi vagyok, hogy menyire nyílt ki a méhszáj, hol tartok:-)))

Ircsi de jó neked, lassan sorba jövünk mint a kis csibék utánad:))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag,van benne rendszer? Valódi görcsöt érzel? Vagy keményedés? Meleg vízet próbáltad,magnéziumot?

evilany

Csillag! Nyugodj meg, tudom mondani könnyű, de ez a legjobb, amit csak tehetsz!!! Gergőnek is árt, ha idegeskedsz!!
Tegnap én is nagyon aggódtam, amikor Bence alig mozgott, csak egy-egy aprót, hiába noszogattuk, teljesen pánikba estem, nem tudtam, mi lehet a baj. Aztán próbáltam megnyugodni, hogy minden rendben, ha baj lenne, érezném, biztos csak az idő teszi! Pedig pihentem, és mégse mocorgott! Lefeküdtünk aludni, erre úgy oldalba rugdosott, hogy kijöttek a könnyeim a boldogságtól!!! Ennyire még sosem örültünk a nagy mocorgásnak, az biztos! De legközelebb, ha ilyen lesz, azonnal megyünk a kórházba, még egyszer ezt az aggódást nem bírnám ki! Próbálj pihenni, beszélgess vele, hogy mocorogjon, hogy megnyugodj, igyál sok folyadékot!

Kép

Kép
barbcsi

Csillag nyugi nem lesz semmi, jól van a bébid!!! Nyugodj meg rágcsálj valamit egyél csokit, hátha kicsit felturbozód és mocorog:-)) Keményedésre magnézium.

Nekem meg amíg 8-12ig vártam a vizsgára egész végig ugrált:-)) Volt hogy totál feljött a mellemig a pocim és alig tudtam levegőt venni remélem még a feje van lent és nem fordult meg:-)) Már várom a szerdát, hátha elküld uh-ra és ctg-re én is sokszor szeretnék többet tudni, hogy minden oké odabent:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag
Menj be!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

magnézium calcium kapszulát szedek 3*2-t
de nem használ...
görcsöl egyfolytában és keményedik alkalmanként...most már másodszor volt 20 perces szünettel....(keményedés)
most megyek tusolni-kíváncsi vagyok a meleg vízre

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag jól teszed, fürdés utána feküdj a jobb oldaladra és ha elmúlik csak jósló fájás. Legalábbis én így emlékszem. De Ircsi jobban tudja:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi milyen volt szülőszéken szülni, hogy nem a kádat választottad?

Olyan szépek vagytok a képeken:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

jobb oldalon nem tudok feküdni...fáj
bal még csak csak elmegy :( hanyadt még inkább görcsölök

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na hol is kezdjem.

IRCSI GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egészen nagy baba lett Katus és nagyon szép is !!!!!!!!!

Bamass kitartást férjednek jobbulást. Ez a fránya pajzsmirigy annyi ismerősömnek van vele komoly baja, hogy az eszem megáll. És már kórházba kerülnek mire végre kiderül ő okozza a sok tünetet és gondot. Remélem megtaláljátok a bibit. Másik kettő pedig remélem nincs, mert az még hangzásra is csúnya.

Bols neked meg kitartást! 1-2 hét azért az már nem sok.

Woody akkor lehet egyszerre szülünk :lol: :lol: Mondjuk én is ugy érzem, előbb lesz meg Petra mint augusztus, csak olyan megérzés.

Kép
Kép
melisch

Bekri lehet kicsit nem értettél meg. Anya nem ijesztett meg meghallgatom és titeket is aztán majd lesz ahogy lesz és főleg ahogy én akarom. Soha nem kaptam tőle még rossz tanácsot, mindig a javamat akarta és legtöbbször neki lett igaza. Azonban már régóta nem befolyásolja az életem, de mindig megkérdem a véleményét és aztán úgy döntök ahogy én jónak látom. Nem félek, ő meg a 30 év alatt szerintem elég sok kismamával találkozott és most mellette még anyukám is és mint minden szülő a gyerekének a legjobb tudása szint akar tanácsot adni. Lehet itt még egyes technikák működnek és ott már elavultak, kimentek a divatból, ő ezeket tapasztalta/tanulta és csinálja. Idővel sok mindent másképp lát az orvostudomány is, a mai ember meg az interneten sok információhoz jut ami nem biztos, hogy a legjobb, leghasznosabb. Én szeretek utána érdeklődni, nézni még ha ezáltal hülyének is látszom. Soha nem volt még csak közelemben sem kisgyerek így a tudásom valahol a 0 alatt van, kíváncsi vagyok és ezért kérdezek. Szülni én biztos nem fogok akarni sokat szenvedni ha látom nem megy akkor tuti kérem a császárt. Ettől nem fogom kevésbé anyának érezni magam és nem is vagyok hajlandó napokat vajúdni. Szerintem ezt mindenki maga dönti el és nem kell senkit megkövezni érte. Mit mondjak azon nőkre akik 3 napot is vajúdnak azt mondom hát ha ők ezt akarják csinálják de én nem vállalom be. Barátnőmet 3 napig hagyták kinlódni, semmi ereje nem volt már. Férje végre határozottan közbeszólt és követelte a császárt, mert nem bírta nézni felesége, hogy szenved. Tehát szerény elképzelésem szülésről ha elindul magától és minden látszólag jól indul akkor nem bánom 1 napot is elvajúdok de többet nem. Ezért meg mindenki gondoljon rólam amit akar de ezt én kell végigcsináljam és nem azért, hogy valakit elbűvöljek.

Törölközővel pedig a mellbimbót nagyítod nem pedig erősíted! Láttam én egyik barátnőm arcát mikor injekcióhoz hasonló valamivel próbált nagyobb bimbót kihozni, mert a 2 napos kisfia nem találta. Hát még nézni is rossz volt, az arcáról lerítt a fájdalom de csinálta a gyerek miatt.

Anyukám engem normálisan szült 2 héttel idő előtt és faros voltam. Abban az időben nem is lehetett tudni, más világ volt még. Elfolyt a magzatvíz, közel volt a kórház, apával felsétált és pár óra múlva nagyon könnyen kibújtam neki farral. A fejem picike volt tán meg se szakadt.
Öcsém ismét kb 2 héttel előbb jött. Reggel éjszakai műszak után megkérte kolléganőjét nézze már meg, mert ő kezd tágulni. Igen igaza volt lassan de biztosan kezdet tágulni. Hazarohant, engem ellátott, összeszedte a házat, ruháját és délután elfolyt a magzatvíz. Apa lehívta a dokiját (velünk egy panelbe lakott) az megvizsgálta, kihívta a mentőt és anya bement szülni. Éjjel meg is volt az öcsikén, szintén relatív könnyen, normál szülés során.
Ő azt mondja ha én is ilyen könnyen szülők mint ő nem lehet semmi panaszom. Szerintem nem neki van rossz tapasztalata hanem látott ő már elég nőt nyafogni és hisztizni. Én is kényes vagyok jobban ismer mint bárki más. Szerintem max. fél, hogy hisztis kis pi...a leszek és szégyent hozok a fejére. Ők a szülészeten azért nem szeretik ha sokat és feleslegesen nyafog a szülő nő, nekik ez a munkájuk és tuti én is így lennék vele. Itt pl nagy divat a programozott császár.

Kép
Kép
melisch

Csillag! Menj be, biztos ami biztos!!! Most már én is azt mondom!!! Max. lesz egy felesleges uh, de legalább megnyugtatnak, hogy minden rendben!

Kép

Kép
barbcsi

Csillag,apa megjött,irány az ügyelet.
Nem kell félni,rendesek!!! sms-t várom

Melisch,én is és öcsém is farosak voltunk...anno valóban más világ volt.Anyukám megkínlódott...forgattak a hasában vajúdás közben,én meg pörögtem vissza :( öcsém hosszú vajúdás után jött ki,ránézésre nem volt életjel,letették a földre,ott mozdult meg és kapták fel hogy mégis él...ma már ilyen nincs de én nem vágyom a faros szülésre... :oops:

evilany

Csillag én is azt mondom menj be, szerintem is jobb biztosra menni.
Megkérdezhetem hogy honnan indul a fájdalom.

Én nekem is du most volt egy pár fájásom, de én szerintem nekem csak jósló, mert alul fájt ami olyan volt mint amikor megjön meg elmúlt lefekvéskor szerencsére. Én beszélem minden nap a fiammal, hogy még egy kisit maradjon bent :-)) Aztán úgy is ő dönti el, hogy mikor bújik ki:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én Tomikával a fotózást beszéltem meg :) és tudom ám már miért siet: mikor a kevés víz meg ijedelem volt 28.héten,kértem rá,a 36.hétig bírja ki..hát az közeleg :)

evilany

Katus kidőlt... :wink:

Csillag
Nekem a meghatárizhatatlan fájásaim tágították ki a méhszájamat... :?

Melisch
Anyukádban és a kollégáiban még a régi, megrögzöttség van... a gyógyító személyzet a nagy és okos, a betegnek igazából nincs szava... majd ők eldöntik, hogy nekem mi a jó...nekem nincs beleszólásom...
Ma már ez idejétmúlt nézet. Mondja el korrekt módon a lehetőségeket, és akkor TE tudsz választani! Partneri viszony kell és nem kiszolgáltatottság!!!!
Törölközővel való dörzsöléstől a mellbimbó max. akkor lesz nagyobb, ha megsérül a bőre, begyullad... akkor megduzzad... egyébként nem!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

csillag: szerintem is inkább menj be a kórházba, inkább fölöslegesen aggódj(unk) mint későn érj be vagy bármi egyéb történjen :roll:

Lányok, valaki átküldené nekem priviben a gmail elérhetőséget? Szívesen megkuksiznám az albumokat :D

bévi: köszönöm, ari vagy, én is követlek a blogspoton :)
Vendég

Sziasztok!
IRCSI! Gratulálok, a kislány tényleg gyönyörű, és a képeken olyan kisimultnak tűnik, mint a császáros babák. És ez a haj, hát nem semmi. Te is jól nézel ki, látod, megy ez. (Korai ezt ilyenkor mondani, de lehet, hogy most fog beindulni a dolog, és sima ügy lesz egy kistesó! ezt csak a korábbi hozzászólásodhoz írom.)
most élvezd Katust. A párod nagyon helyes, már azért is, hogy írt nekünk, de amilyen lelkes volt, az nagyon helyes, és férfi létére ezt még meg is írta, hát fantasztikus!!! Üzenem neki, hogy ilyen lelkes apukákra van szükség!!!
Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: