Bekukk megint,reagálok,és irány a konyha...nagyon elfáradtam kicsit túlszerveztem ezt a napot

reggel nst,aztán melóhely,leadtam a tp.lapot,meg próbáltam ismét szót érteni a tb-s nénivel,nem sikerül,nem értjük egymást

Miki is próbálta pedig... utána be a városba,biztosító,okmányiroda,Kínai,DM,majd tescoban egy két dolgot megvettünk...haza,fél óra pihi,fodrász, fotózás,érdekes volt meg vicces is,nem lett minden kép jó,de lettek azért jók,csak ez a kánikula,izzadtam,szét a hajam,pirosodtam...de ezek retusálva lesznek. 12 kép lesz,1 hét múlva,remélem szépek...most haza,Miki elment öccsével a nagybevásárlást intézni,én vacsit csinálok...tiszta gáz...de estére csend lesz és nyugalom,hétvégére végig...nem győzök elég hálás lenni Mikinek...reggel 8 óta nekem ugrál...
Csillag,gmal-jó ötlet,aztán a babáknak úgyis kell külön album lassan,legalábbis én majd csinálok egy Évi-Tomi-t...
Bmaas,nem tetszik nekem ez a pároddal....

mehetne orvoshoz már lassan....
Szerintem a következő baba Vanilláé lesz
Sucer-méhszáj lelet

milyen méretek voltak?(baba)
Maccs,itt Pécsett is csak 37.héttől van heti nst,és 36.héten vérkép,kenet,UH...
Katus méretein én is megnyugodtam
Csibuc jó hogy irtál,remélem jól vagytok.A blogodat olvasom.
Szurka,feszülés,hüvelybe sugárzás nekem is van,biztosan nyílik a méhszáj,és helyezkedik a baba...
Babaimi,de szép pocak!
Csillag,menj orvoshoz,az megnyugtató,legalább méhszáj lelet lesz,de ebben a hőségben annyira ingerlékeny vagyok én is,alig állom meg h.ne ordítsak-pl.rá Mikire,aki mindent megtesz

aludni nem tudok,de lássuk be mióta kijöttem a kórházból,pihenni se...elmennek a napok...
Ircsi,de jó látni,annyira örülök nektek,a boldogságodnak,és gyönyörű a kislány,tényleg olyan kis bölcs a nézése!!!!
EDA se volt,le a kalappal!!
Barbcsi én 35-40 körül tervezem..magánrendelésen 3 ezret kér mindig...annak a 10-szeresét illik...szülésznő nem lesz.
Hát,bálna az tuti nem vagy...
Naaaa,kaját csinálok,mert sose lesz kész...