Na megvagyok.
Szóval ez a törölközős akármi régi mese, szinte gondoltam

én is rábólintottam.
Szoptatás sógornőm adott teát/vizet cumisüvegbe és utána mindkét gyermeke nem akart tovább szopizni. Ez is a babától függ. Én személyesen 3 hónapos korom után nem voltam hajlandó szopni és tejet sem ittam, mai napig nem szeretem a tejet. Hiába aki fordítva jött a világra egyes dolgokat másképp lát/csinál. Majd bosszankodhatok én is ha rám hasonlít a kisasszony.
Bévi vigyázz magadra!!!!
Nagyon csini és szép kis mamik vagytok!!!!!
Ircsi én is gondoltam erre a befolyásolód dologra és jó, hogy vagytok ti is itt más véleménnyel így nem tud anya meggyőzni a császárról amióta írtad, hogy azért az is vágás. Meghallgatom, bólogatok és tartom a magamét. Azt álmodtam egyszer, hogy hamar és könnyen szültem, na meg szerintem van fájdalom türő képességem is.
Ma voltam ismét a kórházba és ott egy kézzel irt papír mely szerint június vége óta tilos a kórházba a kézi mellszívó használata

Anyát faggatom miért is végül azt mondja mert nem lehet ott kifőzni őket és így határozott a vezetőség.
Rólunk Petra szépen növekszik, mérteket megint nem mondott csak ő mért. Fejméret szerint 32-34 hetes baba, egészséges, magzatvíz ok, baba be van feküdve

hát én biztos voltam benne, hogy haránt fekvésű. Sőt szépen megy lefele a helyére, már kicsit be is állt, így a doki azt mondta ebből szerinte lenti szülés lesz, mert a baba tolakodik

Nem látja, hogy gond lenne a normál szüléssel, főleg, hogy a pici is magától indul a helyére. Nekem kicsi fejem van, férjemnek is és a méretek szerint Petra buksija is kicsike, majdcsak kifér. Anya láttam beletörődött és megnyugodott. Azonban a doki azt tippeli, hogy hónap végére megszületik és nem vár augusztus 14.-ig. Ha nem indul meg a szülés akkor olyan 26-a körül akar látni megint, vagy ha arra járok és bent van megvizsgál szívesen. Megdicsért, hogy nem sokat szedtem fel, bár ő is mondta, hogy jó nagy hasam van

de hozzátette, hogy minden büszke anyuka hasa nagy, mert szeretik mutogatni, dicsekedni vele

vicces kedvébe volt.