A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!!!

Szilvás vigyázz magadra,és Örülök a kisfiad ilyen hamar meggyógyult,párodnak meg jobbulást!!!Neked meg pihenést és jobbulást is!!!

Pécsieknek jó talit de jó nektek kikapcsolódtok!!!

Csillag pihenj sokat!!!

Évi köszi ha megnézed nekem,akkor lehet fére értettem a fotózást és a tescot :oops: amúgy nem tudom milyen lehet a tescos csak az ára érdekelne!!

Ircsi Katus nagyon ki akar jönni,de mindenek meg van a maga oka,szerintem ennek is akkor jön majd ha neki kell és ő akar!!!

Én nagyon megjártam,megcsúsztam a fürdőkádban egyik benne másik kint,bevertem a térdem ami már kék,és nagyon nyíllal a hüvelyem!!!Ma eszembe jutott,hogy van még a boltból egy jó nagy anyagom ami kislányos rózsaszín és vettem vatelint,a szomszéd csaj meg meg varja nekem,pelenkázó lapnak,igaz anyag lesz de többet is csinál belőle így ha koszolódik akkor ki tudom mosni,így már nem kell azt se vennem!És az anyag sem került pénzbe.Megint fáj a gyomrom :? :? :? káposztás tésztát csináltam de csak megkóstoltam,elég sós-e és már fáj is a gyomrom!!! :? :? :?

Kép
bévi

Ircsi-lehet neked lesz igazad...majd elválik...babó születése után nem szeretnék már festeni :cry: :?
de lehet az fog csak összejönni

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A pocak miatt megváltozik a test súlypontja...

MINDENKI vigyázzon magára!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma ezt tanultam tapasztalt anyukáktól: a hosszú, vékony babáknak a Pampers jó, a vastag, pocakos-combos típusnak meg a Libero, Huggies, DM Babylove.

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]M írta:xtina75a ezt tanultam tapasztalt anyukáktól: a hosszú, vékony babáknak a Pampers jó, a vastag, pocakos-combos típusnak meg a Libero, Huggies, DM Babylove.

Köszi!!!!!!
Majd kipróbáljuk! :wink:

Alighanem, ha hazaér Katus-apa a munkából, bemegyünk a szülészetre...
Nagyon nem jó a pocakom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi-tessék írni majd a fejleményeket!!!
Addig is szigorú Pihenés!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mai fotó

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Azta de szép gömbölyü vagy drágám!

Ircsi akkor elkezdek aggódni, jó?
Ha valami gubnac van, szólj és már ott is vagyok! :)

Kép
Vendég

szép kerek pocik :)
csinik vagytok!
szilvi35

Csillag mindennel csak óvatosan nagyon óvatosan,nagyon-nagy pocakod van aranyos!

Barbi neked is!

Ircsi izgulok értetek minden rendben legyen és ha Katus jönni akar biztos így van helyén így kell lennie minden rendben lesz veletek!!!

Kép
bévi

Ircsi??????????????remélem minden rendben van!
+++++++++++++++++++++++++++
Barbim drága...alig látszik a pocakod...csak nem kisjány???????? :shock: :wink: :oops:

Bévi! Valóban nagy ...mondtam bálna,mangalica,stb :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi! Köszike :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi húúú....drukkolok!!!!
Magnézium-nagyon durva a hasam tőle...a mellékhatás... :oops: :?

Csillag legalább képen látunk

Bmaas,nagyon szép vagy!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ÁÁÁÁ Csillag ezt meg sem hallottam vagy nem is olvastam,nem vagy mangalica meg semmi csini kis mami akinek nagy pocija van és elég neki cipelni is,nekem fele akkora és azt is elég,és nekem kislányom lesz :lol:

Kép
bévi

Évi :( :)
Remélem legalább TI jól éreztétek magatokat!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztook

kicsit bekukkantok gondoltam :) fiuk pancsolnak szomszédban párom kutyázik mert olyan ideges majd szét robban szegénykém :( én meg fürödtem vacsoráztam és szabad vagyok mint a madár :)

Talizós csajok szép napot és csinnyán a fagyi kehelyel :)

magzat víz nem tudom ki hogyan volt vele már mint aki szült nekem egyiknél sem folyt el ....:(

ez a méretes dolog nekem 29 hetesen már az volt a papíromra írva c 2000 akkor ez mit is jelent pontosan :?

szilvás76 párod jogosan tiltott el padlástól vigyázz magadra most már

hasam nekem lenn van és kemény de kicsi fiam olyanokat rúg kapál mintha belülről ki akarna mászni na meg néha jól belém is nyilal arra lent

bmaass nem kotyogsz bele semmibe megmondod a véleményed történeted és vagy tanulunk belőle ( megfogadjuk ) vagy sem ennyi AMUYG MEG ÖRÜLÖK HOGY ITT VAGY :) és nagyon aranyos kis mami vagy :)

csillag neked is :)

amúgy a szoptatásról annyit 17 éves voltam mikor megszületett Zsoltikám és mivel még én is gyerek voltam nem állt a kezemre a pici úgy ahogy illet volna és csak a bal cicimből szopizott elég volt 18 hónapig neki :) nekem is mondtam mindent így meg úgy meg amúgy én ugy csináltam mindig ahogy a megérzéseim súgták és bejött szerintem mindenkinek menni fog a Martinkám 1 éves koráig szopiztattam de őt már mind a 2 cicimből jah és a kórházban nem tudtam rendesen a szájába tenni a mellem és segített a nővérke pedig akkor 5 éves volt már zsozsom

ircsi kitartás vigyázzatok magatokra megy a nagy drukkk

hu jó hosszura sikeredtem :)
Vendég

holnap mutatok képet jelenlegi pocak lakómról ma már lusta vagyok megmondom őszintén jó ez a semmit tevés :)
Vendég

Lustálkodj csak Vanilla..jól teszed...én a melegben nem tudok pihenni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megvagyok.

Szóval ez a törölközős akármi régi mese, szinte gondoltam :lol: :lol: én is rábólintottam.

Szoptatás sógornőm adott teát/vizet cumisüvegbe és utána mindkét gyermeke nem akart tovább szopizni. Ez is a babától függ. Én személyesen 3 hónapos korom után nem voltam hajlandó szopni és tejet sem ittam, mai napig nem szeretem a tejet. Hiába aki fordítva jött a világra egyes dolgokat másképp lát/csinál. Majd bosszankodhatok én is ha rám hasonlít a kisasszony.

Bévi vigyázz magadra!!!!

Nagyon csini és szép kis mamik vagytok!!!!!

Ircsi én is gondoltam erre a befolyásolód dologra és jó, hogy vagytok ti is itt más véleménnyel így nem tud anya meggyőzni a császárról amióta írtad, hogy azért az is vágás. Meghallgatom, bólogatok és tartom a magamét. Azt álmodtam egyszer, hogy hamar és könnyen szültem, na meg szerintem van fájdalom türő képességem is.

Ma voltam ismét a kórházba és ott egy kézzel irt papír mely szerint június vége óta tilos a kórházba a kézi mellszívó használata :shock: :shock: Anyát faggatom miért is végül azt mondja mert nem lehet ott kifőzni őket és így határozott a vezetőség.

Rólunk Petra szépen növekszik, mérteket megint nem mondott csak ő mért. Fejméret szerint 32-34 hetes baba, egészséges, magzatvíz ok, baba be van feküdve :shock: hát én biztos voltam benne, hogy haránt fekvésű. Sőt szépen megy lefele a helyére, már kicsit be is állt, így a doki azt mondta ebből szerinte lenti szülés lesz, mert a baba tolakodik :lol: :lol: Nem látja, hogy gond lenne a normál szüléssel, főleg, hogy a pici is magától indul a helyére. Nekem kicsi fejem van, férjemnek is és a méretek szerint Petra buksija is kicsike, majdcsak kifér. Anya láttam beletörődött és megnyugodott. Azonban a doki azt tippeli, hogy hónap végére megszületik és nem vár augusztus 14.-ig. Ha nem indul meg a szülés akkor olyan 26-a körül akar látni megint, vagy ha arra járok és bent van megvizsgál szívesen. Megdicsért, hogy nem sokat szedtem fel, bár ő is mondta, hogy jó nagy hasam van :lol: de hozzátette, hogy minden büszke anyuka hasa nagy, mert szeretik mutogatni, dicsekedni vele :lol: vicces kedvébe volt.

Kép
Kép
melisch

jaj annyira mozog és nyomja a fejét ott lenn nem tudom mi van vele :? de ez szúrrr
Vendég

Ircsi ha még éppen nem szülni vagy akkor had legyek pofátlan és tegyek fel egy kérdést. A párom megint szarul van. Egy pár hétig jól volt, amióta elkezdte a laktózmentes diétát, aztán két hete elkezdett baromira fájni a torka, így kb. egy hete - mivel nem javult - elkezdett önhatalmúlag antibiotikumot szedni. A torka ugyan már nem fáj, de még kapar. Nem is ez a gond, ez csak az elözmény a kérdésemhez. Napok óta egyre szarabbul van, fáradt, hideg a keze és ami a legfurcsább, pár nap alatt hízott 6 kg, abból egyedül 2-3 kg két nap alatt. Olyan püffedt. A hasa kö kemény és megint légszomja van, mint a pánikrohamoknál volt. Sokminden oka lehet, megpróbálom elhajtani az orvoshoz is, de nem lesz egyszerü menet, mert eddig is kézzel-lábbal védekezett, de tölem várja a megoldást. Mondtam neki, hogy nekem így csípöböl 3 lehetöség jut eszembe:
- hormontermelö szerv tumora
- pajzsmirigyalulmüködés
- szív gyengülése, ödémásodás

Leginkább a pajzsmirigy gyanús. Ötlet?

Köszi elöre is!

Jobb éjt!

Barbi
Vendég

Melisch örülök neki,hogy jók az adatok,és babucid is jól vagy és úgy szülj ahogy te szeretnél és neked jó,de amúgy meg nyugtatlak úgy fog Petra kijönni ahogy ő szeretne nem mi döntünk helyettük már most :lol: :lol: :lol:

Lili reggel óta már most csuklik 4-re,mitől lehet ez én nem tudom!!!!Van másnak is,hogy ennyit csuklik a babája!!Mondjuk nem nagyon szokott ennyit csak ma!!!

Vanilla pihenj az a lényeg,jól legyetek,nekem is nyom a pici csak nekem felfelé nem lefelé!!!!

Kép
bévi

Mire érkezem....

Ircsi, nagyon drukkolok. Várom, azért hogy írj v. a férjed!

Bévi, nagyon vigyázz magadra én Balatonon alig tudtam kiszálni a kádból, mindig a férjemet kértem meg, hogy segítsen nekem.
Szerencsére itthon zuhanyfülke van.:)

Végre 7-kor elmentek a munkások és vége. Nagyon szép lett az erdemény az tuti!
Viszont ma pihiztem, nem csináltam semmit sem, de a lábaim nagyon durván néznek ki. A bokám teljesen eltünt. Én ilyet még nem is láttam. Ok felrakom mindig a lábam, de mit lehet még csinálni?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woddy nem is baj,hogy pihensz,örülök,hogy végeztetek és minden szép lett,nem tudom mit lehet tenni a lábbakkal itt a csajok ittak csalán teát meg ilyen praktikák de majd ők leírják,nekem nem szokott annyira dagadni mióta semmittevős korszakomat élem :lol: :lol:
Próbálok magamra vigyázni,samponos maradt a kád mert előtte hajat mosott nekem a barátnőm és mielőtt leakartam feküdni kicsit gondoltam megmosom a lábam,de nagyon rossz volt a hüvelyem azóta is fáj meg ott lent is,eddig is fájt tompám de most menni alig bírtam a térdem kicsit lilás,az nem vészes!

Kép
bévi

Bévi, nekem is csuklik Lilim ma is kb. 2x volt már.

Melisch, szuper hogy minden ok volt a dokinál.
Nekem ez olyan fura, hogy a dokik meg tudják mondani, hogy kb. szerintük a mostani állás szerint mikor érkezik a baba.
Nálad előbbre mondja Petrát, nálam meg Lilit 1 héttel későbbre.
Lehet, hogy a végén egy időben lesznek meg! :D
Ja és még nem is írtam neked, hogy szerintem nagyon szép neve lesz a babátoknak. Pont szombaton jönnek az unokatesómék és ott az egyik lányuk Petra és nagyon szép és aranyos kiscsaj. :)

woody

Bévi, ha holnap is fáj a hüvelyed, akkor lehet, hogy el kellene menni dokihoz! De remélem éjjel már nem fog!

woody

Woddy dokim 13-ig szabin van szerintem fog múlni nem ütöttem meg magam máshol csak a térdem,a hüvelyem már akkor is fájt kicsit mikor dokinál voltam azt mondta ez természetes,ma mondtam anyának erre,mondta jaj hogy fog még fájni mintha hallnál meg felé azt érzed meg így meg olyan rossz lesz.Mondtam neki hála az égnek még senki nem tudja milyen érzés az,ha valaki hal meg felé,hisz még élünk,és igen lehet fájni fog de nem bánnám ha nem idegesítene ezzel,mert akkor eleve úgy fogok bemenni félek majd,és amúgy is lehet császár lesz,nem kellene ezt mondani,hát jó csak ő mondja mennyire fog fájni,mondtam jó akkor zárjuk a témát!!!Mondtam neki hány ember érezte ezt és mindenki túl élte a fájdalmat én is túl fogom nem egy leány állom lesz,de a fő hogy egészséges legyen,tudja ő csak mondja!!! :D

Kép
bévi

Csillag! Mares! Hiányoztatok!!!

Kép

Csak a sajátomat felejtettem el fotózni :(

Most már mindenki óvatossan a létrázással, padlással, melóval, fürdőkáddal, stb...ezt a kis időt már bírjuk ki türelemmel!!!!

Ircsi! Drukkkkkkk! ++++++++++++++++++++

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaagzatvíz-elfolyás utáni zuhanyozás
Azért inkább óvatosan! (Láttam úgy köldökzsinór-előesést, annyi idő alatt, míg a kismama a vajúdóból átment a szülőszobába!!!!)

Akkor talán mégsem volt teljesen alaptalan a "félelmem" a zuhannyal kapcsolatban, már kezdtem magam hülyének érezni.
limo73

Megyek megfürdöm és pihenek megint jön,az idő dörög villámlik!

Limo fagyik szuperek én ennek a negyedét nem tudom megenni max 2 gömb a maximum!!De nagyon gusztusosak!!!!Több kép van majd rakjatok fel már néztem,de akkor még nem volt fent új!!!

Puszi jó éjt Ircsi remélem jól vagytok!!!!!

Kép
bévi

sziasztok!

szupi volt a tali, jó volt látni, hogy Évi a helyzethez képest jó formában van! na meg Clárika is, mivel az utóbbi időben nem sokat jelentkezett...

Limo várom a képeket g-re! :)

Csillag, Maress azért hiányoztatok... nem gondoltam, hogy nem jöttök!

Évi mégeccer köszi a rucit és a többit! szupi minden! ahogy visszakapom a könyvet, bedobom, úgyis be akarok eccer pofátlankodni Hozzád cicázni! :wink: :oops: :lol:

Ircsi drukkolok! nagyon szupi a link, amit feltettél, végigolvastam, és megnyugodtam! :lol:

csuklás: enyém baba is szokott, és amellett, hogy tök sajnálom szegényt, elég idegesítő tud lenni az érzés, mert csikál vagy nem is tudom leírni pontosan... és amikor már 20-30 perce csinálja egyfolytában, akkor már komolyan zavaró... nem tudom mit lehetne tenni ellene, biztos neki se túl jó érzés... :shock:

na megyek, mert ragadok... :? egy hűvös zuhany jót fog tenni... utána felpolcolom a lábam, hátha nem fog éjjel begörcsölni... mindenkinek megvan a maga keresztje, az enyém ez... hülye vádligörcsök... :? :evil: :evil: :evil:

jóccakát!!! :lol:

Kép
gtunde75

[quote="limo73"]
írta:
limo73Csak a sajátomat felejtettem el fotózni :(

húúúúú! tényleg.... most, hogy mondod beugrott, hogy amikor kihozták a Tiédet nem is fényképeztél! :wink: pedig az is jól nézett ki! na majd 2 hét múlva! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok.
Ircsi, drukk!!!

Bmaass, nagyon nem hangzik jól, hass a lelkére, nem csak maga miatt felelős, hanem miattad is és egy fészekaljnyi gyerkőcért...

Csajok, tök jók lehetnek ezek a talik...

Most megyek alukálni, de nagyon várom a JÓ fejleményeket!!!!! :wink: 8) Drukk!!!!

szilvás76

Ircsi?????????

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo tényleg :(

Csillag hiányoztál,de azért jó volt persze,bár nem tudtam végigülni :( kényelmetlen,és meleg volt az Árkádban :(

És valami a kehelyből nem tetszett a hasamnak,szerintem vmelyik gyümölcs,felfújt vagy mi :(

Tündi OK :)

Ircsi remélem minden rendben.

Az a poci a tányéros fagyi mögött az enyém :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja,Rossmannban maxi betét,3 féle,sima,aloe verás,és aloe-s szárnyas 16 db-os 200 ft-ra akciózva.

A csuklás engem is idegesít :? :oops:

Bmaas,nem belekotyogsz a dolgokba ne írd ezt :) miért ne írhatnál Te is.

Melisch jó eredmények,örülök

Vanilla,a c2000 külső-belső méhszáj zárt,nyakcsatorna megrövidült 1 ujjal,ez normális most már.

evilany

Sziasztok!

Életjel ismét...
Tegnap este voltam dokinál. Minden ok, azt mondta a doki, előbb meglesz Péter, azért bírjak ki még 1-2 hetet, bár már jöhet akármikor. :?
Méhszáj zárt C2000, biometria szerint 33+1, becsült súly 2007g. :lol:

Ircsi, drukk!!!

Szilvás, lépcső, Bévi kád :evil:
Vigyázzatok magatokra, csak ovatosan mindent!

Pihizzetek!!!

Pocakok nagyon szépek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ircsi! Szurkolok!

Pécsi mamik! Már megint nagyon gusztát ettetek. Beindult a nyáltermelődésem....

Vanilla! Az a szúrás nem fasza! Nekem is szúrt ma, le is lassítottam, majd hazaérve fekvés ezerrel.

Úgy felidegesítettek most este, hogy, ha ma nem szülök meg, akkor csak aug. 3-án az tuti. Remélem a kicsit nem viselik meg az agybajaim! Már tiszta lelkiismeret furdalás vagyok! :(

Csillag!Örülj neki, hogy nem vagy gusztustalan celeb. Ha az lennél, biztosan úgy festenél, mint a Détár Enci vagy a csúnya kockafejű felesége... Sarkakata. Mivel egészséges, normális ember vagy, éppen úgy festesz, mint egy igazi kismami :) és hidd el, szép kerek a pocid. Jó ránézni :)

Velem meg az elmúlt 2 napban úton, útfélen beszélgetnek.
- indiai pasi kocsiból kikiabál "Áldjon meg az Isten!"
- hajléktalan bácsi, koszos, büdös, részeg, rongy a lábára tekerve... "ugye fiú lesz... mennyi van hátra?"
- két romanes shavo, tetoválva félmeztelen ... pocakot mutogatva a kezükkel maguk előtt.. "mennyi van még hátra? Pocak ...."
- Almássy téri vagány bácsik... "Jó nagy pocak. Mikor lesz meg?..."
- kínai néni kajáldában "...." na, ezt nem tudom idézni, utalt arra, hogy tuti nemsoká szülni fogok és a hasam formája alapján szerinte kisfiú.
- boltban az eladók...
- ... és mindenhol, ahol megáll az ember és hozzá lehet szólni....

Úgy döntöttem most napokig nem dugom ki az orrom. Gyümi, kaja van itthon.... elég volt!
szilvi35

Bols, köszi az életjelet! Kemény az a 2007 gramm :lol:

Bmaass, Csillag, nagyon klassz képek!

Írtam egy hsz-t úgy 10 óra tájban, de mivel Kristóf számítógépes alapismeretei túlszárnyalják az enyémet, így néhány gyorsbillentyűs kombinációval az ide szánt üzenetet valakinek elküldtük privátba. Roppant ügyesek vagyunk ám mi ketten, ha akarunk... :shock: :D

Szóval, a lényeg:
Ircsi, drukkolok nektek, akármi is legyen most a történet vége!
Melisch, nem szeretnék édesanyád ellen beszélni megint, de... :oops: :oops: :oops: Ez a cicis önsanyargatás... Ircsi megmondta a tutit, és egyébként is más, ha a baba "sanyargat", hiába kínzod magad, az sosem lesz ugyanolyan, és ez szerintem nem tornagyakorlat, hogy "majd megerősödik, ha sokat csinálja".
És hát fájhat, igen. A szülés is fájhat. De talán érdemes mindkettőhöz úgy hozzáállni, hogy azért nem nyúl az ember rögtön cumisüvegért és tápszerért, mert lehet fájni fog a szoptatás. És ugyanilyen megfontolásból (mert nagyon fájhat a hüvelyi szülés) nem császárral indítanak a dokik sem. Az más tészta, ha muszáj. És megint Ircsire hivatkoznék: ha valaki ennyire a félelmet kelti benned a hüvelyi szüléssel kapcsolatban, akkor szinte garantálni lehet a császármetszést. Én egyébként tök kíváncsi lennék anyukád szüléstörténeteire, A-tól Z-ig. Állítólag a saját születése is hatással lehet az ember lányának a szülésére - de azért erre nem vennék perecet :wink:

bekri

Szilvás, örülök, hogy jobban vagytok, viszont szörnyű, hogy mindenkin átvonul ez a nyavalya... :?

Pécsi talisok, kitettetek magatokért :D Köszi a képeket!

Szilvi, és még egy darabig ez fog menni... 8) Engem attól féltenek, hogy autót vezetek. De most mit csináljak? Nézzem itthon a négy falat? :D :P Meg még a szülés körüli dolgokat, a bevásárlást, az ügyintézéseket is a párom nyakába varrjam, amikor így is az alapjáraton vitt munka és vállalkozás mellett még az új lakást is erőn felül teljesítve igyekszik rendbe tenni... :cry: Szó sem lehet róla... :roll: :roll: :roll: Ja, és persze, mindig az sajnál a legjobban és adja a legtöbb tanácsot, akinek a tettei nem fedik a szavait :? :? :cry: :cry:

Na, panaszáradat megvolt, lehet új lappal indítani :wink:

bekri

Jó reggelt
Kidobott az ágy...

Ircsi????????????????????????????

Bols,drukkolok de azért még picit tényleg maradjon,hadd hízzon pár hétig...én is ezen vagyok :)

Szilvi35,a sok okos....

Bekri,te és Kristóf :lol: :lol:

Limo köszi a képeket látom feltetted :wink:

evilany

Jó reggelt.

Én sem bírtam már aludni. Bár ma éjjel valahogy jól sikerült, egyszer sem ébredtem.

Vajon mi lehet Ircsivel??? :shock:

szilvás76

Na, megyek kávét főzni, hamarosan ébred Bende is, úgy meg nem lehet ücsörögni-kortyolgatni... :-)

szilvás76

Anno azt ígérte,ha szülni megy,tudni fogjuk :roll:

Limo köszi a tippet tényleg word-be átmenthető a blog képestől,most azzal fogok szórakozni (majd a hétvégén) és meglesz a babanapló :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.02 05:56-kor.

evilany

Jó reggelt Lányok, Asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy 2010.07.02-én hajnali 2:45-kor megszületett a kislányunk, Katherine Chloe. 2920g és 49cm.
Anyuka és lánya jól vannak!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.07.02 05:47-kor.
lombikbaba

Kép

Kép

Majd jön a boldog anyuka beszámolni!

Egy fellegekben járó Apuka :lol:
lombikbaba

Oóóóóóóóóó

az első topikbaby!!!!!!!

Éljen soká!

evilany

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj....
Ááááááááááááááááááááááá
Bőgök! Nem ér!!

gratu Ircsi és Katus no és Katus-Apa!

bakker!!!!!!!!! :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.07.02 05:53-kor.

szilvás76

Nahát!! Nem térek magamhoz...

Kicsi Katus isten hozott a nagyvilágban,siettél kicsit :wink:
Kép

Nagyon szép baba,és a méretei :shock: :shock: tökéletes!

evilany

Hát most tiszta lázban égek,ideordítottam az uram is :)
Nagyon szép baba!

evilany

Kedves "Fellegekben járó apuka"! Megkönnyeztem az írásodat! Szívből gratulálok Nektek és gyönyörű a babátok! Ircsit puszilom és ügyes anyuci és sok tejcit kívánok neki!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: