A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois! Akkor jó,megnyugodtam,mert apának már azt mondtam :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Boo én régebben rendeltem Otto Quelle, de elég szarok (már bocsi ) voltak az anyaguk is meg a méret sem volt sosem jó. De testvérem már évek óta innen a bonprixtől szokott rendelni, és mindig tök jó ruhákat hoznak és még méretben sem volt rossz neki egy sem. Hát gondoltam 1 hónapja kipróbálom én is. És rendeltem egybe ruhákat, pizsamát, rövidgatyót, pólót, és épp a napokban érkezett meg. Mindegyik pont olyan, mint a képen, az anyaga is jó, és mintha rám öntötték volna. A 38-as méret tényleg 38-as. Pont azt a csíkos tankinit rendeltem meg én is kb 1 hete, az még nem érkezett meg. Úgy hogy én tudom ajánlani, mert nekem bejött.
Bond igen, én szoktam ellenőrizni a mellemet mindig.
Ronmay óriási gratula.

Szülés: hát én négyet már végig csináltam, de én is csak azt tudom mondani hogy a fájdalmat el lehet felejteni. Pedig nekem is az első és a negyedik baromira fájt. De bármikor bevállalnék még egyet. illetve most nem, mert a pajzsmirigy ugye nem működik jól, de ha rendben lesz, párév múlva lehet lesz még egy. Egy fiúval kiegyeznék.

Egy kérdés, kíváncsi vagyok, ti mit csinálnátok.
Tudjátok, hogy van egy babyszitterünk aki kb 4 éve vigyázz a gyerekekre heti 1 alkalommal max 4 órát. És két hónappal ezelőttig heti 1-2 alkalommal segített takarítani is. De attól a résztől megváltunk, mert már nem olyan volt a takarítás, mint régen, sok kivetni való volt benne. Kb karácsonykor szóltunk neki hogy július 3-án lesz egy kerti party nálunk ahova úgy 80fő lesz hivatalos, részben rokonok. Anyu szülinapja lesz, és kellene jönnie, hogy a nagyokra, felügyeljen ha esetleg őrjöngés lenne, de alapvetően Nóra az akire vigyáznia kellene, mert ha én velem van akkor én gyakorlatilag semmit nem fogok tudni csinálni. Be is írt aa naptárba, még múlt héten is szóltam, hogy ugye nem felejtette el. Mondta, hogy nem, erre ma benyögi, hogy ő tegnap lefoglalt egy szállást Balatonon és inkább oda menne. Hát én totál kiakadtam, arra hivatkozott, hogy ő azt hitte, hogy csak meg van hívva a buliba, de nem kell dolgoznia. Pedig ez nem igaz. Világosan el lett neki magyarázva. Most azt mondta, hogy megpróbálja lemondani. De most mondta a Betti, hogy neki már múlthéten, pénteken is mondta ezt, tehát ő már akkor kitalálta ezt csak nekem nem szólt. Betti mondta neki, hogy ne most menjen, hanem majd jövő héten. Én totál kiakadtam, nem szeretem az ilyet, páromnak még nem is mondtam el, mert tuti hogy ő elküldené a francba és megmondaná neki, hogy többet ide ne is jöjjön. De én is baromira gondolkodom rajta, hogy ha nem fog jönni, akkor utána elküldöm, és nem kell, hogy többet jöjjön. Ti mit csinálnátok az én helyembe.

Ha már akkor szólt volna, vagy időben akkor más lenne, mert akkor én is így készülök, de 2 nappal előtte mi a fenét csináljak?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szaladok bevásárolni, mert most aludt el a bébike, s apa is pont hazaért.

Csak annyi, hogy Botond imádja a hajmosást :roll: :lol: . Sőt, ha kint vannak a medencében, direkt addig nyomul, amíg le nem merül, aztán kacarászik :shock: :lol: . Búvár Kund, na! :lol: :lol: :lol:
(Apropó, mikor diák koromban a Plaza Centersben dolgoztam a recepción, volt egy Búvár Kund nevű kollégám. Szerintetek mennyire röhögtem, meg a telefonáló is, az első 75 alkalommal, mikor kapcsoltam? :lol: Sőt, volt olyan aki előbb megkérdezte, hogy tényleg így hívják-e a csávót :lol: )

:arrow:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,
vagyok, nem menekültök tőlem :twisted:
Nimród nyügi és csimpizik, folyik az orra, én meg depizek egész héten, nemtom mi van...illetve sok apróság...

Olvasok, majd nemsokára jövök ám!

De:
Ronmay, gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!'

KépKép

KépKép
kispocok13

Gabi,
sztem mondd el neki őszintén, hogy csalódtál benne, és ha ilyen marad a hozzáállása, keresel mást...

KépKép

KépKép
kispocok13

Búvár Kund :arrow: Anyám, de nagyon vicces szülők.... :shock:
Mikor én neveken agyaltam, jöttek a jobbnál jobb ötletek, de az én fő szempontom az volt, hogy a szeressen a gyerekem később is... nem adhatok neki valami überidiótát :)
Aztán lehet a Zétényt utálni fogja, akkor meg úgy kell neki, szerintem szééép :roll:

Pocok!
Depizést tessék abbafejezni!! :roll:

Fürdőruha vagy bármi vétel, én sose viszek rá férjet, ááááá ki van zárva. Megölik a mókát benne a savanyú fejükkel :?

Boo!
Szemkifordulásnál valszeg elájultam volna, én már akkor kész vagyok, ha valaki lefelé húzkodja a szemhéját, mármint az alsót :oops:

Gabi!
Ez görénység, pláne hogy még nem is szólt rögtön, hanem a gyereknek dünnyögött. Részemről felisútleisút lenne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gabi!
Én is elbeszélgetnék vele, és ha minden kötél szakad, akkor a szülinapra akár cégtől is tudtok kérni valakit. Otthon lesztek, tudtuk rá figyelni, nagy gond nem lehet. :roll:

Kispocok!
Miért depizel? Történt valami, vagy csak a hirtelen jött meleg?

Pénteken ki jön tutira Fótra?

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Egyelőre fordított sorrendben haladok, majd később folytatom a tegnappal. :roll:

nyuszi81!

Nagyon sajnálom! :( :( :( :( :( :( Minnél gyorsabban legyetek túl rajta! :( :( :( :(

boo!

Biztos, hogy békülést akartál írni? :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen sztorik meg ne nagyon történjenek jó, mert ezt még olvasni is tényleg horror volt! (Ide milyen szmájlit kell rakni, nincs olyan jó lenne?)
(A Doktor House óta tudom, hogy maga a szem tényleg képes kifordulni, de az az adott idegek hibája. Szerencsére ez csak a szemhéja volt. )

gabi1! :)

Én háromszor rendeltem a Quelle-ből: először, utóljára és soha többé. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: A huszonegynehány éves múlt semmit nem jelentett. :? Amúgy sem az én műfajom ez. :roll:

A bébiszitterről a gyerekeket kérdezd meg szerintem, hogy mennyire ragaszkodnak hozzá vagy mennyire látnának szívesen mást.

kispocok13! :)

Azért gyógyul Nimród? :roll:

Ezekről a Bon Prix-es ruhákról én örömest lemondanék, inkább a benne lénő nőt kérném. Azt lehet? :roll: :roll: :roll: Mert ha igen, akkor onnantól nem foglalkoznék a mitvegyekfelmiálljól görcsöléssel. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy

Nem jövő hét péntek???Most péntek? Én Debrecenbe vagyok, csak vasárnap megyek vissza Pestre...szal akkor nem jó. Francba! De 10.-e jó. Ha Lois elmondja prüben hol lakik :wink: :lol:

Gabi

Én nem vagyok az egyből kidobós fajta. Ő is ember :roll: Dumálnék vele és megmondanám szóljon legalább egy héttel ha progija van.Most szar..tom.De én egy hibából nem rugnám ki, senki se tökéletes...nem hiszem hogy direkt kerezdbe akar tenni, hisz a mai világban fontos a meló.
Bondnak is igaza van, a kölyköket is szem előtt kell tartani, hogy ők hogy vannak vele :roll:
5. gyerek:Huha szép a nagy család :arrow: no de mi lesz a melóval?40évesen pályakezdő? :roll: Bár nem tom mennyi vagy...de hajrá!Én biztos nem bírnám, ez is ilyen alkati dolog. Számomra max 3 jöhet szóba, de ha most lányom lesz akkor pont vége befejeztük. Majd babázok az unokáimmal. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Tegnap véletlenül elfelejtettem :oops: , hogy o.heni és ZALÁN napja volt:

[quote="o.heni"]S írta:o.heniziasztok,

Barnus homokozik, legkisebbem meg szundizik, így most van egy kis időm. Bocsánat, de a visszaolvasás csak későbbre marad, bár gyorsan átfutottam és látom egyenlőre még nincs újabb baba, úgyhogy minden Kismaminak kitartást kívánok ebben az őrült melegben, már tényleg nincs sok hátra!! :wink:

Lányok, babázni olyan hihetelenül jó dolog, totál kész vagyok a fiaimtól, a kisebbik pedig olyan szinten elvarázsolt, h nem is tudom, h ezt a szerelmet tovább lehet-e még fokozni..nem tudom vki azt mondta nekem, h a második gyerekkel kellene kezdeni…azt hiszem igaza volt. Az elsőnél olyan sokminden miatt pánikoltam (teljesen feleslegesen :roll: ) most alig van szorongás, sokkal egyszerűbb és 100%-osan tudom élvezni minden percét, még akkor is ha hulla fáradt vagyok. :)

És az elmúlt vasárnapomról:

Reggel 6-tól 15perces fájásaim voltam, de azt gondoltam ezek tuti csak jóslók, így igazából a szülés még gondolati szinten sem merült fel bennem, főleg, h Apa aznap reggel másnaposan támolygott haza 8) . Ebéd után lezuhanyoztam, és úgy éreztem mintha csökkentek, vagy elmaradoztak volna a fájások, viszont délután 3 körül újra jöttek, szintén 15 percenként.
5 körül a barátnőmék vártak minket hamburger sütésre, ekkor már megfordult a fejemben, h lehet, inkább a kórházba kéne menni, de aztán mégiscsak a kerti partit választottam :roll: . A bnőm vhogy így fogadott minket :shock: amikor bejelentettem, h 15perces fájásokkal jöttem és ha sűrűsödnének, akkor itt hagyjuk a bulit és megyünk szülni. (Közben többször hívtam a szülésznőmet akinek ki volt kapcsolva a telefonja :shock: ……..ééés ráadásul a dokim pont szabin volt :x ..) Kb fél8-tól lettek 10percesek, így negyed9-kor elbúcsúztunk a házigazdától elmentünk a nagyiékhoz, átadtuk Barnust, felvettük a rohamcsomagot és irány a Klinika. Vmikor 10 körül értünk be, ekkor már 8 percenként jöttek a fájások és jóval erősebbek voltak mint az előzőek. Megvizsgáltak, bő két ujjnyi voltam, megcsinálták a betegfelvételt, előkészítettek, kaptam beöntést – beküldtek egy wc-be ahol nem volt papír :shock: – aztán elfolgaltam egy szülőszobát, ott lezuhanyoztam, ekkorra már nagyon sűrű és erős fájásaim voltak. A zuhany viszont barmi jól esett! (Közben szerencsére vkinek sikerült elérni a szülésznőmet is, jött is azonnal)
Egyedül ácsorogtam a szülőszobában, kimentem, h szóljak, engedjék be a férjem (aki mindeközben a szülőszoba előtt ácsorgott), de közölték, h menjek vissza, majd ők behívják. Olyan jó lett volna ha velem van a fájásokkor, mert nagyon hiányzott egy kis deréksimogatás, maszírozás, nem is értem miért nem jöhetett be?? :? Na mindegy, a lényeg, h az orvossal együtt végül ő is jött, de ez már tényleg az utolsó pillanat volt, ekkor már fent feküdtem a szülőágyon. A doki burkot repesztett, rögtön jöttek a tolófájások és kb 3 fájásra kinn is volt Zalán. Olyan édes apró kis emberke, rögtön elbőgtem magam ahogy meghallottam a sírását ….rátették a hasamra ahol azonnal elhallgatott, kinyitotta a szemét ééés helló anyu címen azonnal le is pisilt 8) . Picit velünk lehetett, majd Apával eltűntek, én meg maradtam a szülőszobán lepényszülésre + varrásra. A végén kaptam oxitocint, visszajöttek a fiúk és hármasban maradhattunk kb két órán keresztül, ez nagyon meghitt volt. Nem is szóltunk egymáshoz, csak csodáltuk ezt az ici pici apró emberkét aki olyan édesen, nyugodtan szemlélődött, szunyókált….

Már jelez is a kicsi, mennem kell.

Kb. fél éve nincsen velünk iringó, de érte is szorítottunk, és jókat beszégettünk vele. Hozzá szólást sajnos nem tudok tőle idézni, de sillia táblájából kikölcsönöztem a baba képét (remélem, nem haragszik meg érte), és így kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT IRINGÓNAK ÉS ZALÁNNAK!

Kép

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"]C írta:boozigka
D vitamin - amióta Dodi anyukája mondta, hogy ezt túl lehet adagolni, azóta én kb 3 naponta adok neki, de nem egy cseppet, hanem felszívok a pipettába vmennyit, azt hagy szóljon :oops:

Öööööööööö...inkább pont így lehet túladagolni, nem? :roll: :roll: :roll: :roll:

[quote="boo"]D írta:booévény - azt mondta a csajszi, hogy még egyszer kell mennünk és aztán kész vagyunk :D
a mai kezelést is végigsírt, nehéz volt utána megvígasztalni :(

Ennyit fejlődött Miron? :shock: :shock: :P :P :P :P A múltkor még többet mondtak. :roll: :roll:

[quote="boo"]B írta:booond elfelejtette, hogy Te vagy a nomináltunk a fejési olimpiára :oops: :lol:

Bond nem felejtette el, hogy mennyit fejt czigka, de azt igen, hogy Bendét nem tudta szopiztatni. :roll:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

[quote="katy76"]K írta:katy76ikérem magamnak a búvárruha nevében! :evil: :lol: :lol: Az kéremszépennemúszódressz!!!! :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]C írta:kicsidodiebion: :shock: Te mér' nem szereted a lányodat :roll: :twisted: :lol: :lol: ???? Kostoltad már?!?! Na, akkor kostold meg.... :? :lol:

Hugi olyannyira úúúúúúútálja, hogy ha már meglátja akkor nyitja is a száját, és az üvegből is képes kiszopogatni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodiind megnyugodhattok, magasan én fogok a legjobban égni, hiszen mégiscsak nekem illene a topon lennem, ennek ellnére én viszek két félig üres tejeszacsit, meg egy narancsligetet :oops: :? . De nem baj, enyémapa nagyon erős, és majd jól elveri azt aki fikáz :evil: :lol: . Neeeem, valójában mellé állna, és besegítene a fikázásba :lol: :lol: :lol: :? .

Marha! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodiééér nem alszom már?!?!?!?!
Mostanában egész nap hulla vagyok, de sose fekszem le miattatok 11 előtt :evil: . pfffff.........
:lol:

Rémlik valami, hogy a kisterhesek egyfolytában fáradtak és aludnának? :wink:

Kép
Kép
200907?

Képek terén megint gyengét virítottál. :wink: :P :P :P :P :P

Tök büszke vagyok magamra, hogy észrevettem a Zsiris képen a zsiráfot is! 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Ikoka7-nél viszont nem esett le a tantusz. Mondom magamban, hogy: mééénemmentelonnanazanőmitkeresottútbanvan :x :x :x :x . A hozzászólásokból ismertem rá csak. :oops: :oops: :oops: Jó a haja, csak annyira más lett. :lol: :lol: :lol:

(Amúgy azért köszöntem be magamnak, mert az azt megelőző hozzászólások is mind tőlem származtak. :lol: :lol: :lol:
Melleim okésak, csak néha eszembe jut, hogy egy nő életében ez is hozzátartozik a rákszűréshez, és ha nődokihoz megyek, akkor 2 ujjamon meg tudom számolni, hogy hányszor csinálták már. :roll: :roll: :roll: )

Hogy van ez az asztrón? Tudjátok, hogy ki, mikor született, ugyanazt tanuljátok, akkor mindenki ki tudja olvasni a másik horoszkópját, nem? :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.30 12:56-kor.

Kép
Kép
200907?

tike! :)

Tényleg rosszul hangzott ez a hétvége! :shock: :shock: :x :x :( :( Helyre jöttél már, Hédi nem kapta el? :?:

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodieg kell állapítanom, hogy még mindig gyönyörű gyerekeink vannak 8) :lol: .
Így lehet, hogy nem feltünő, de mindkét képen (majdnem) ugyanolyan fejet vágok. Elárulom, ha lenne még rólam 75 kép, azokon is mind ilyen fejet vágnék :oops: :lol: :lol: . Amint látom, hogy fotóznak, reflexből előveszem ezt az ábrázatot. Gondolhatjátok milyen változatos az esküvői albumunk :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodizerintem olyan cexi mikor egy pasi tud főzni :oops: :lol: .
Az meg még sexibb, ha mosogatni is tud :lol: :lol: :lol: .
(Apa mindig azt mondja: te főzöl, és mosogatok! :arrow: van mosogatógépünk :twisted: :lol: :lol: :? )

Hát, akkor nálunk Apa egy szexistent is lealáz. :lol: A bökkenő csak az, hogy az én "számlámat terheli". :roll: :roll: :oops: :oops:
TeApának jó humora van! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]B írta:katy76oo!
Képek szuperek lettek! :D

A köv. taliig (péntek?) meg tudod írni a dvd-t? (Normafa, febr. tali, Őrbottyán, Sz.fehérvár, állatkert) meg ha kihagytam valamit, azt is. :lol:

Őrbottyán? :shock: Lemaradtam valamiről? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

És HUGINAK is Boldogot!!! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

czigka! :)

[quote="czigka"]F írta:czigkaürdőruhám van, csak alakom nincs bele. :lol: :lol: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

[quote="ronmay"] írta:ronmays mikor lenne a tali? jövő pénteken? :oops: Mindenképp megyek hogy megmutassam a hasam(ha már has parátok van), most milyen és milyen nem lesz még egy évig :lol: :lol: :lol:

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de dög! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A gyerekek szeretik, és soha nem volt probléma vele, egészen addig amíg tavaly előtt novemberben meghalt a férje hirtelen (43 évesen) és aztán nagyon hamar (szerintem túl hamar) talált magának egy férfit, aki irányítja őt, ő meg úgy ugrik ahogy az mondja. Jelen pillanatban eladta a 15 év alatt összehozott kipofozott gyönyörű üdülő övezetben lévő házát, mert a másik nem akar abban maradni mert szerinte a Krisztának minden a férjére emlékeztet. Végül is mindegy ez az ő dolguk. A takarítást is azért mondtuk le mert ez az új pasi nem akarta hogy takarítson. És emiatt már nem is úgy csinálta ahogy normális lenne, csomószor szóltunk, de nem történt változás. Akkor mondtuk neki hogy akkor inkább maradjon csak a gyerekekre vigyázás, úgy is azt szereti. Én baromira rugalmas vagyok, és én sem az a rögtön kirúgom fajta. De amikor a gyerekem előbb tudja mint én akkor egy kicsit elgondolkodom. Amúgy imádja a gyerekeket és a ők is imádják őt. A telefonba elmondtam neki hogy ez nekem elég rosszul esik főleg hogy jóval előtte szóltunk, és hogy be is írta a naptárba, és még múlthéten is azt mondta nem felejtette el, jön. Tehát nem arról van szó hogy elfelejtette. És hát köztünk abszolút nem munkaadó kapcsolat van, hanem mindent tudunk egymásról, ezért is esik rosszul. Azért remélem megoldódik a dolog, és jönni fog.
Amit katy mondasz az nekem annyira nem jön be, én nem akarom így idegenre hagyni a gyerekeket, de a nagyokra nem is kell vigyázni csak annyi hogy ha nagyon őrjöngenek akkor rájuk szólni, főleg Nóra lett volna kérdéses de ő meg tuti nem marad olyannál akit nem ismer, nehezen barátkozik meg idegenekkel.

Kép

gabi1

Mi vagyunk a ligkisebbek, és ha minden igaz, akkor 43 buksival.

[quote="katy76"]R írta:katy76onmay!
Szerintem Ikokának se lenne rossz élmény egy "kicsusszanós" szülés. :lol: :lol: :lol: :lol: De ő 248 óra vajúdás után elnyert egy császármetszést,...

Öööööööööö...248 óra nem sok egy kicsit? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Katy[/color]

Ne aggódj, ha akarsz babát, még átélheted..aztán meg a vajúdás közben a qva a@mat fogod mondogatni, meg b@meg ronmay ez jóó?? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

[quote="csibe83"]b írta:csibe83orostyán nyakláncot hol tudok leghamarabb venni???

Huginak egy ásványboltban vette Apa. Szerintem nálatok is van a nemjuteszembe Centerben, ahol laktok. :roll: :roll:

Hogy vagytok?

Kép
Kép
200907?

A nagy reagálási hullámomban észre sem vettem. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Köszönjük szépen, ronmay! :P

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mint az érintett törvényes jogi képviselője: köszönöm szépen! :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi a 19-i héten tartottuk, keresztelővel egybekötve. Mivel nem vagyunk nagy család, és a keresztszülők is innen kerültek ki 16-an voltunk. Csak mérskelt hepajt csaptunk, mert ez neki még semmilyen jelentőséggel nem bír, csak annyit vesz le, hogy több fej vigyorog az arcába, ha kell, ha nem.

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
200907?

bond boldog szülinapot Csillának:)

Kép

gabi1

Bond Hugijának nagyon boldog szülinapot!!!! :D :D :D

Kép
agi125r

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:04-kor.
Vendég

Czigka,
tudomtudomtudom;-)
holnap csinálok is! Jó fokhagymás tejföllel... Nyammmmmmmmmm

Nyuszi,
Lili hogy van?

Bond,
Huginak boldogságosat!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:05-kor.
Vendég

Czigka,

ügyi vagy! Közben eszembe jutott egy másik neve: tócsni!

Alvás: hát, szép, hosszú este elé néztek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálam lepcsánk :roll: És imádom, hányásig ettem gyerekkoromban mindig :oops:

HugiCsillát Isten éltesse!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka! Tócsnit én is imádom!!! Ügyi vagy!

Bond!! Huginak nagyon boldog születésnapot!!

Kispocok! Köszi a kérdésed,ma már nem volt láza(37,1 volt),és a délutáni alvása után már a közérzete is jobb volt,már játszott,jött-ment és nagyokat röhögött :lol: Viszont az egyedüli elalvásnak megint lőttek :oops: Annyira bújós,hogy nem akar egyedül elaludni,én meg nem akartam most sírni hagyni lázasan :oops: Ez van,nekünk ez egy visszatérő probléma lesz,úgy tűnik.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Aranyosak vagytok, köszönjük szépen! :oops: :oops: :P :P :P

Visszatérve az ünneplésre.
Tehát nem voltunk sokan, hideg kaja volt (kivétel a rántott camember, amit mindenkinek ajánlok, aki szereti, mert kurv@ jó! :wink: ), saláták, és két torta. Egy zúzós csoki, és egy állati finom csokis az újpesti Horvát cukrászdából. Anti fogyózásra tökkéletesen megfelelő! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Egyben tartottuk Manó névnapját, és Hugi keresztelőjét, szülinapját. Így egy kalap alatt kaptak strand cuccokat, könyvecskéket, illetve Hugi élből 3 úszóruhát is kapott. :roll: :lol: :lol: :lol:

Azok a képek, amiket eddig láttam nem sikerültek túl jól :? :? :? , de van videó, amit viszont még mindig nem néztem végig :oops: :oops: , és még meg is kell vagdosnom. Ha később is érdekel titeket, és kivárjátok, akkor felteszem. :wink:

Mégegyszer köszönjük szépen! :P

Kép
Kép
200907?

Egyelőre csak ezekkel tudok szolgálni:

Család:

Kép

Zúzás:

Kép

Csodatorta:

Kép

Kép
Kép
200907?

Huginak nagyon boldog születésnapot!!!! :D :D :D :D :D

[quote="Anonymous"]1 írta:Anonymous6 órakor császármetszéssel megszületett Kisbond!!!

Hugi (Csilla) 2920gr 51 cm

Íme: Kép

Anyuka és kislánya jól vannak :)

Kép
katy76

Bond

Engem érdekel :wink: Hugiról kicsit több képet is felnyomhatnál..

Boo

Lemaradtam vmiről vagy hova raktál fel képeket a fiadról?Vagy miről beszélnek a többiek?

Ma aludtam délután 2 órát, mert szinte minden percben leragad a szemem..és ugye a jóó kis expresszo megint felejtős :twisted: de rég volt már,el is felejtettem mivel jár ez :twisted:

Czigka

Én se tudok főzni, irigy is vagyok a lapcsánka miatt..én Szabolcsi vagyok :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond!
Horváth cuki az egyik kedvenc cukrászdám! :wink:

Kép
katy76

Bond!
Huginak Boldogat!!!
jók a képek :wink: :wink: :wink: :wink:

köszi a nyaklánc tippet.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Na megbeszéltük a gyerekvigyázást, végül is arrébb rakta péntekről szombatra az utazást, a párja lemegy még szombaton délután, ő meg majd utánuk megy este amikor itt végzett, gondolom majd akkor amikor Nóra fél 9-kor elalszik. Azért remélem hogy a jövőben többet nem fog ilyet csinálni, gondolom érezhette hogy nem tetszik nekem. Mert párom és én köztem én vagyok az aki nem nagyon szokott szólni ha nem muszáj, de most én voltam az aki szólt.

Bond nagyon jók a képek:)

Ronmay én úgy irigykedem hogy babás vagy, tök jó:)
Dolgozni én kimondottan nem fogok visszamenni főleg nem kórházba, 4 gyerek mellett esélyem sincs 3 műszakban dolgozni. De ha felvesznek a fősulira (védőnőnek ) akkor azt elvégzem, mert az az álmom hogy védőnő legyek. Amúgy építési vállalkozásunk van, azt csináljuk ketten a párommal, illetve van egy alkalmazottunk az unokatesóm aki a papír munkákat viszi.

Kép

gabi1

Gabi!

Bejárónő:
Sztem esetleg tegyétek ezt szóvá, de semmiképp se válljatok meg tőle!!! Én, személy szerint, nagyon-nagyon megválogatnám, hogy kire hagyom ott a gyerekem, és ő nektem már évek óta "besegít". Ki tudja találnál-e helyette valakit? Legalábbis olyat, akire rá mered bízni a gyerekeket....
Azért ezt nagyon gondoljátok meg. Nagy kincs kettőtöknek az a heti pár óra :wink: .

Boo!

Szemkifordulás: Anyáááám :shock: :? .
Nálunk a franciabulldogunknak fodult ki állandóan a szeme, azt apa tette mindig vissza, aztán meg is kellett műteni :? . Szóval el tudom kpzelni a látványt, de ez a gyerekemnél nem lenne vicces. Brr.........

Fürdőruhavételhez apát?!?!?! :shock: :shock: :shock: :lol:

Kispocok!

Nanedepizzémááááá!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Mert megrugdoslak :twisted: :lol: . Nekem ugyanis megjött ma (percre pontosan - az is valami :lol: ), és a olyan idegbeteg kurvinyek vagyok, hogy iszonyat :twisted: . De legalább tudom ezt, ezért nem konfrontálodom!
De téged megrugdoslak, szóval keeep smile :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Mi 99%, hogy megyünk, mert ma már szinte nem volt takony, csak jó sok nyál. Jóóóóó sok :lol: .
Szóval mi, meg Zsuzskáék jövünk :wink: .

Ronmay!

Nem baj, addig mi lecsekkoljuk a zenebölcsit, és jövő héten már csatlakoztok ti is :wink: .

Bond!

Na, ne is mondd: a hagymán kívül talán az engedte sejtetni, hogy baba van, hogy folyton álmos vagyok. De megjött, szóval ma el is kezdtem szedni a Béres-cseppet, és leállok a hagymával, mert ezek után mi lesz, ha zerhes leszek :roll: :lol: . Mozognom is kéne vmit, az állítólag energizál, bár már nem emlékszem :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: .

HUGINAK BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Hogy bírta a keresztelőt? :roll: Nekünk most lesz a nyáron, és parázok, hogy miután majd megrágja az "úr asztalát", és lerángatja a terítőt, felmászik a szószékre, hogy onnan fejest ugorjon a kántor ölébe, mindezt persze végig fennhangon kommentálva. :lol: :lol: :lol: :? .

A mi tortánk is onnan lesz 8) . Anyu design-tortát szeretne, bár nekem a szívem fog megszakadni érte, de ha annyira akaja.... :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Voltunk ma tanácsadáson, hát Petra nem vitte megint túlzásba a hízást.
140grammot hízott az elmúlt hónapban, így 1 évesen 8.320g.

És van egy uszodaszemölcs (így hívják) a nyakán. Kb. másfél hónapja jött oda, én nem tudtam megállapítani, hogy szemölcs-e vagy kiálló anyajegy. A doki szerint uszodaszemölcs, majd el kell vinnem a bőrgyógyászatra.
Most még várok vele, mert ha eltalálták a homeós alkati szert, akkor talán ez is elmúlik magától. :roll:
Nyáron úgyse szívesen szednek le semmit a bőrről.

A tejre azt mondta a doki, hogy ő megvárná a 2 évet (ő a Mariettáék gasztro dokija).
Tojásfehérjét adhatom elrejtve a kajában (tészták, piskóták stb.). Ezt én már 2-3 hete elkezdtem a manner babapiskótával.
Most már kalácsot is eszik, abban is egész tojás van.

Kép
katy76

Bond Hugijának nagyon boldog szülinapot! Képeket várom :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

És a Vigantolra azt mondta, hogy adjam tovább, 2 éves korig mehet a napi1.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: