2010.06.30 09:26
2010.06.30 10:07
2010.06.30 10:46
2010.06.30 11:02
2010.06.30 11:23
2010.06.30 11:40
[quote="o.heni"]S írta:o.heniziasztok,
Barnus homokozik, legkisebbem meg szundizik, így most van egy kis időm. Bocsánat, de a visszaolvasás csak későbbre marad, bár gyorsan átfutottam és látom egyenlőre még nincs újabb baba, úgyhogy minden Kismaminak kitartást kívánok ebben az őrült melegben, már tényleg nincs sok hátra!!![]()
Lányok, babázni olyan hihetelenül jó dolog, totál kész vagyok a fiaimtól, a kisebbik pedig olyan szinten elvarázsolt, h nem is tudom, h ezt a szerelmet tovább lehet-e még fokozni..nem tudom vki azt mondta nekem, h a második gyerekkel kellene kezdeni…azt hiszem igaza volt. Az elsőnél olyan sokminden miatt pánikoltam (teljesen feleslegesen) most alig van szorongás, sokkal egyszerűbb és 100%-osan tudom élvezni minden percét, még akkor is ha hulla fáradt vagyok.
![]()
És az elmúlt vasárnapomról:
Reggel 6-tól 15perces fájásaim voltam, de azt gondoltam ezek tuti csak jóslók, így igazából a szülés még gondolati szinten sem merült fel bennem, főleg, h Apa aznap reggel másnaposan támolygott haza. Ebéd után lezuhanyoztam, és úgy éreztem mintha csökkentek, vagy elmaradoztak volna a fájások, viszont délután 3 körül újra jöttek, szintén 15 percenként.
5 körül a barátnőmék vártak minket hamburger sütésre, ekkor már megfordult a fejemben, h lehet, inkább a kórházba kéne menni, de aztán mégiscsak a kerti partit választottam. A bnőm vhogy így fogadott minket
amikor bejelentettem, h 15perces fájásokkal jöttem és ha sűrűsödnének, akkor itt hagyjuk a bulit és megyünk szülni. (Közben többször hívtam a szülésznőmet akinek ki volt kapcsolva a telefonja
……..ééés ráadásul a dokim pont szabin volt
..) Kb fél8-tól lettek 10percesek, így negyed9-kor elbúcsúztunk a házigazdától elmentünk a nagyiékhoz, átadtuk Barnust, felvettük a rohamcsomagot és irány a Klinika. Vmikor 10 körül értünk be, ekkor már 8 percenként jöttek a fájások és jóval erősebbek voltak mint az előzőek. Megvizsgáltak, bő két ujjnyi voltam, megcsinálták a betegfelvételt, előkészítettek, kaptam beöntést – beküldtek egy wc-be ahol nem volt papír
– aztán elfolgaltam egy szülőszobát, ott lezuhanyoztam, ekkorra már nagyon sűrű és erős fájásaim voltak. A zuhany viszont barmi jól esett! (Közben szerencsére vkinek sikerült elérni a szülésznőmet is, jött is azonnal)
Egyedül ácsorogtam a szülőszobában, kimentem, h szóljak, engedjék be a férjem (aki mindeközben a szülőszoba előtt ácsorgott), de közölték, h menjek vissza, majd ők behívják. Olyan jó lett volna ha velem van a fájásokkor, mert nagyon hiányzott egy kis deréksimogatás, maszírozás, nem is értem miért nem jöhetett be??Na mindegy, a lényeg, h az orvossal együtt végül ő is jött, de ez már tényleg az utolsó pillanat volt, ekkor már fent feküdtem a szülőágyon. A doki burkot repesztett, rögtön jöttek a tolófájások és kb 3 fájásra kinn is volt Zalán. Olyan édes apró kis emberke, rögtön elbőgtem magam ahogy meghallottam a sírását ….rátették a hasamra ahol azonnal elhallgatott, kinyitotta a szemét ééés helló anyu címen azonnal le is pisilt
. Picit velünk lehetett, majd Apával eltűntek, én meg maradtam a szülőszobán lepényszülésre + varrásra. A végén kaptam oxitocint, visszajöttek a fiúk és hármasban maradhattunk kb két órán keresztül, ez nagyon meghitt volt. Nem is szóltunk egymáshoz, csak csodáltuk ezt az ici pici apró emberkét aki olyan édesen, nyugodtan szemlélődött, szunyókált….
Már jelez is a kicsi, mennem kell.

2010.06.30 12:04
[quote="boo"]C írta:boozigka
D vitamin - amióta Dodi anyukája mondta, hogy ezt túl lehet adagolni, azóta én kb 3 naponta adok neki, de nem egy cseppet, hanem felszívok a pipettába vmennyit, azt hagy szóljon![]()
[quote="boo"]D írta:booévény - azt mondta a csajszi, hogy még egyszer kell mennünk és aztán kész vagyunk![]()
a mai kezelést is végigsírt, nehéz volt utána megvígasztalni![]()
[quote="boo"]B írta:booond elfelejtette, hogy Te vagy a nomináltunk a fejési olimpiára![]()
![]()
2010.06.30 12:17
[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodiind megnyugodhattok, magasan én fogok a legjobban égni, hiszen mégiscsak nekem illene a topon lennem, ennek ellnére én viszek két félig üres tejeszacsit, meg egy narancsligetet![]()
. De nem baj, enyémapa nagyon erős, és majd jól elveri azt aki fikáz
![]()
. Neeeem, valójában mellé állna, és besegítene a fikázásba
![]()
![]()
![]()
.
2010.06.30 12:29
2010.06.30 12:37
[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodieg kell állapítanom, hogy még mindig gyönyörű gyerekeink vannak![]()
.
Így lehet, hogy nem feltünő, de mindkét képen (majdnem) ugyanolyan fejet vágok. Elárulom, ha lenne még rólam 75 kép, azokon is mind ilyen fejet vágnék![]()
![]()
. Amint látom, hogy fotóznak, reflexből előveszem ezt az ábrázatot. Gondolhatjátok milyen változatos az esküvői albumunk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.06.30 12:45
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodizerintem olyan cexi mikor egy pasi tud főzni![]()
.
Az meg még sexibb, ha mosogatni is tud![]()
![]()
.
(Apa mindig azt mondja: te főzöl, és mosogatok!van mosogatógépünk
![]()
![]()
![]()
)
2010.06.30 13:00
2010.06.30 14:06
2010.06.30 19:30
2010.06.30 19:38
2010.06.30 20:37