BÉvi, a gyereknek még egy ideig nem kell babakocsi, kiváltképp, hogy még meg sem született! Ha nem hordozóban hozod ki a kórházból, elvileg megbüntethet a rendőr, de addig kérsz kölcsön, vagy kidumáljátok, ha olyan pechetek van, és ráérsz még megvenni ezeket a dolgokat. Ágya van, ha tejcsid is lesz, kajája van. Kell pelenka meg a higiéniai cuccok és kész. Dekorációt magasról lesz.rja, még az elején csak eszik-alszik. Ruhája van és ennyi.
Szerintem itt jó dolgok lesznek az országban. Minden kialakul és optimista vagyok. Egy csomó országban egyszerűen kevés a víz, és egyre kevesebb, alattunk meg van dögivel... éppen ezért szépnek látom a jövőt

Jó, hogy itt élünk, roppant pozitív az országunk fekvése, és remélhetőleg az országunk irányítása is egyre jobb lesz, én már most jobbnak látom, sokkal jobbnak.
Most tényleg nagy a sz.r, de kimászunk.
Évi, anyaságiból megveheted a babakocsit is. Addig meg kendőzz v. ilyenek. Tesz-veszen, vaterán vegyél kendőt, tényleg potom pénzért adják.
Ha elfogy babakocsi, akkor lesz máshol, biztos találsz, most elég ratyi a gazdasági helyzet, nem kapkodják el a méregdrága babakocsikat.
Én a hordozónkat láttam 9ezerért a minap tesz-veszen... mi leárazva vettük 25ezerért, ráadásul a hordozót hol használja már el egy pici baba? Úgyhogy ezt is megveheted second-hand kitűnő minőségben, és majd Te is eladod, ha nincs már rá szükségetek.