A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bévi nem csoda,az nagyon kevés pénz(táppénz)

Na ledőlök mert megint nem pihenek :? azaz de,de nem úgy ahogy illene... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo tudom,hogy te sem arra érteted annyi gondod van milyen ruhát veszel,és azt is tudom hogy nem csak mi vagyunk így,de ez nekem olyan szíven ütős dolog lehet mást is így érint csak van kivel megbeszélje,nekem meg,nincs és lehet ezért rosszabb,vagy nem tudom,párommal szoktunk azért beszélni ezekről meg hát kell is,de neki meg még nehezebb mint nekem,mert ő a férfi és neki kell gondoskodni rólam rólunk és tudom milyen érzés lehet neki,hogy nem tudja megoldani,ismerem annyira nagyon lelkis férfi és bántja az is,hogy nem tud mindent megvenni egyenlőre a gyereknek!!Mert ő lenne az első aki menne és elhozná a kocsit is,vagy bármi mást mert nem sajnálja a pénzt ez a baja nagy szíve van,nagyon sokat adott kölcsön is amit soha nem láttunk vissza,de azt mondja Évi nekik sincs most miből adják!!!Mindig mást néz ő meg megy és gürizik!!!
De befejeztem ezt az aggódós dolgot bocsi érte,csak jól esett elmondani kibeszélni magamból!!!!!

Kép
bévi

Évi pihenj is le mert kikapsz!!!!Holnap úgy is húzós napod lesz,táppénz a bejelentet fizetésem a 89 ezer forint és ezután kapok ilyen csodás összeget szerintem,a baba után sem fogok sokkal többet kapni,bár ehhez nem értek egyáltalán.
Most egy éve dolgozom ezen a munka helyen itt 89 ezer a bejelentett,de január óta táppénzen vagyok mert ugye ki akartak rugni,előtte meg 4 évig vállalkozásom volt,nincs megszakítás a munka viszonyok közt mert 2009 jun 1-én abba maradt a vállalkozás akkor meg bejelentettek a másik helyen!!!De fogalmam sincs mit,hogyan számolnak ehhez nagyon nem értek.De amúgy 2009 ben mikor még vállalkozásom volt akkor is voltam táppénzen mert mandula műtétem volt,szóval szerintem elég bonyolúlt!!!Vagy nem csak én érzem annak :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

No megjöttem....

Voltam dokinál. Minden rendben van, de olyan sokáig uh-zott már azt hittem van valami gond.
Lepény II-III fokban érett.
Becsült súly: 2565gr...........hát nem mondom jól össze szedte magát a lelkem.
CG: 2000 (???? most akkor már nyílt?)

Előzmények miatt (Bence) hetente ctg+uh indokolt (flow, dopler, stb)
Azt mondta szoros ellenőrzés alatt leszek :D Hát nem bánom.
Jövő héten kell mennem a III. szűrésre, du uh és ott megbeszélünk még egy jó pár dolgot. Azt mondta ne zárjam ki a császár lehetőségét sem, mert nagyobb az esélyem rá, mint annak akinek normál szülése volt, de ettől még szülhetek természetes úton, ha a babával is és vele is minden rendben lesz. Megbeszéljük milyen vizsgálatok kellenek a csaszihoz, stb.

Ircsi (vagy más) ha esetleg értesz hozzá:

RI kzs: 0.59
RI aorta: 0.76
RI ACM 0.78
Kösziiii

Egyébb adatot a blogban írok :D

királylány

BÉvi, a gyereknek még egy ideig nem kell babakocsi, kiváltképp, hogy még meg sem született! Ha nem hordozóban hozod ki a kórházból, elvileg megbüntethet a rendőr, de addig kérsz kölcsön, vagy kidumáljátok, ha olyan pechetek van, és ráérsz még megvenni ezeket a dolgokat. Ágya van, ha tejcsid is lesz, kajája van. Kell pelenka meg a higiéniai cuccok és kész. Dekorációt magasról lesz.rja, még az elején csak eszik-alszik. Ruhája van és ennyi.

Szerintem itt jó dolgok lesznek az országban. Minden kialakul és optimista vagyok. Egy csomó országban egyszerűen kevés a víz, és egyre kevesebb, alattunk meg van dögivel... éppen ezért szépnek látom a jövőt :) Jó, hogy itt élünk, roppant pozitív az országunk fekvése, és remélhetőleg az országunk irányítása is egyre jobb lesz, én már most jobbnak látom, sokkal jobbnak.

Most tényleg nagy a sz.r, de kimászunk.

Évi, anyaságiból megveheted a babakocsit is. Addig meg kendőzz v. ilyenek. Tesz-veszen, vaterán vegyél kendőt, tényleg potom pénzért adják.
Ha elfogy babakocsi, akkor lesz máshol, biztos találsz, most elég ratyi a gazdasági helyzet, nem kapkodják el a méregdrága babakocsikat.

Én a hordozónkat láttam 9ezerért a minap tesz-veszen... mi leárazva vettük 25ezerért, ráadásul a hordozót hol használja már el egy pici baba? Úgyhogy ezt is megveheted second-hand kitűnő minőségben, és majd Te is eladod, ha nincs már rá szükségetek.

maccs01

Dia, rég volt már a csaszid, lehet sima szülés akár, de azért majd biztos nézik a heget, muszáj.
A cg-hez nem tudok szólni, pedig már egy csomószor leírták nekem is, hogy mi micsoda :) A köldökzsinóros adatokról meg lövésem sincs.
Szépen fejlődik a babád! Csak így tovább! Pussz
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.30 14:12-kor.

maccs01

Szilvás, örülök, hogy gyerkőcöd és Te is jobban vagytok!!!

maccs01

Evilány, érdekelne a sütés nélküli almatorna receptje :)

Igyatok sokat! Meleg van ....
szilvi35

Melisch nagyon sajnálom a kialakult helyzetet. Csak lesz valahogyan.

Bévi tudom, hogyon nehéz, én is mindig parázok az anyagiak miatt. Nekem most az lenne a jó ha 20-a után születne a baba, mert így járok jól anyagi téren. Ha nem akkor szívás lesz. De valahogyan csak megoldjuk.
Én sem tok megvenni mindent egyszerre, most is rangsorolok, mi az ami esetleg ráér akkor is ha már megszületett.

Szerintem nagyon ritka az aki elmondhatja magáról, hogy anyagilag jókor jön a gyerek. És igaza van Limonak nem minden az anyagi boldogság. Én is azt tapasztalom, hogy lehet pénz van, de ész vagy egyébb (egészség) az nincs. Akkor meg megette a fene az egészet.
tudom, hogy ezzel te is így vagy. A számlák azok meg jönnek ha kell ha nem. Én is rosszul vagyok minden hónap elején.

szilvi ez a fránya kórság. Jól benyeltétek mindannyian. MásikFelednek jobbulást!

királylány

Maccs igen, tudom, hogy lehet normál szülés, de felhívta figyelmemet hogy csakis akkor ha minden okés. Ha nem akkor nem kockáztat irány a műtő. Nem kapálózok egyikért sem, majd amit a gép dob.
CTG-vel a szívműködést is figyelemmel kísérik, nemcsak a fájásokat. Ebből lehet látni azt is ha gebasz van. Remélem nem lesz.

királylány

Dia, jó az orvosod. Más meg addig nyomja, míg ki nem jön a gyerek... bármi áron!

Még akartam írni, hogy sok lakásbiztosításban van valami egészségbiztosítási rész is, ami császármetszésnél fizet. Érdemes megnézni, aki rendelkezik ilyennel, kétszázezrekről hallottam (mármint forintban :)). Az enyém fizetett volna, de kicsúsztunk a határidőből, mire megtudtam ezt az infót, igazából eszembe sem jutott megnézni, de már okosabb lettem :)

maccs01

Sziasztok!
Tegnap ismét voltam tornán, szuper volt. A légzést is gyakoroltuk utána, hát tuti ott elfelejtem a dolgot. Aztán elmentünk a barátokkal este meccset nézni. :)
Ma meg voltam házidokinál, leadtam a papírt a betegállományhoz. Majd 3 hét múlva megyek a tp papírért.

Melisch, sajnálom a csődöt. Remélem jobbra fordul a helyzet azért.

Bévi, az anyagiak egy dolog. Ahogyan Maccs is írta a gyereknek ágy kell és az anyukája (tejcsi). Ezek meg már vannak.

Szerintem mi nagyon hálásak lehetünk, hogy a pocakunkban van a baba. És azon gondolkodunk, hogy még mit lehet megvenni a picinek.
Másnak olyan problémája van, hogy azon gondolkodik pl. a másik fórum ahova írók, hogy hitelből fizeti már ki a gyógyszereket a lombikhoz. Ami ugye nem kevés 100e fölött van az tuti. Csak hogy vele is megtörténjen a csoda, hogy egyszer az életében gyermeke legyen. Szerintem inkább ez a rossz, és nem az, hogy most azonnal nincs neki babakocsi stb....

Ircsi, hamarosan érkezik Katus. Tényleg készen van már az új szobája. Ha igen, kérnénk képet!

Szilvi, látom nálad is hamarosan beindulnak a dolgok!

Dia, 2565gr az nem rossz!

Nálunk még zajlik a munka....
Most csinálják az autóbejáratot és valahol betont kell törni. Na ennek igazán jó hangja van! :twisted:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Maccs ezt most hallom először :shock: de köszi, utánaérdeklődök. Meg most, hogy így mondod, az életbiztosításunkat is megnézetem :wink:

Egyébként a dokimról azt hallottam, hogy csakis indokolt esetben császároz. Ha esélyt lát a természetes szülésre, akkor nem adja fel. De egy már műtött esetnél ez fél indok az újabb műtétre. Azt mondta úgyis a vége felé derül majd ki.

királylány

Woody, örülök, hogy jól vagytok! A torna jól hangzik, meg a meccs is :)
Beton... ismerős. A gyerekeim sírnak a hangtól :)
1-2 nap és túl lesztek a hangzavaron.
További szép babavárást! Pussz

Én most lépek, este jövök!

maccs01

Woody hajj, de irigyellek a meccsnézésért :lol: Én csak csendesen (már amikor nem kiabálok) otthon. Gábor is szokta nézni, de van, hogy ottfelejti magát a számítógép előtt. Én meg lelkesen szurkolok :lol: A döntőt szívesen nézném valami jó kis hangulatos kocsmában vagy pub-ban, sok-sok emberrel. Úgy van ám hangulata a dolognak. :lol:

Torna az jó. Szerintem nagyon hasznos lesz majd. Itt errefelé ilyen lehetőség nincsen :?

Nem bánnám ha nem lenne nagyobb 3 kg-nál a gyermek. Olyan jó volt Bencének a 2500gr-ja. De nem kívánságműsor, majd azt szeretem ami lesz :P
[/quote]

királylány

Köszönöm a sok nyugtató megjegyzést!!!

Dia nagyon jó,hogy minden rendben veletek,de azért nem árt neked is kicsit lassítani mivel lepény neked is készül valamire azért az adatokon látszik,a többihez nem értek!!!!

Woody gondolom milyen idegesítő lehet a zaj de azért remélem tudsz tőlük pihenni,meccs én nem szeretem még egyszer sem láttam :oops:

Maccs igazad van nem a kocsi a lényeg hanem az hogy egészséges legyen aztán ha kiakarom vinni szellőzni majd kiviszem a kezemben vagy kaptunk egy használt hordozót és az első hónapban megteszi majd az is,igaz kopott de úgysem viszem benne sehova a kocsiba meg nem látszik mikor hozzuk haza,arra úgy is vettem kókuszpólyát míg lehozzuk a kórházból,a kocsiban meg bele rakjuk a hordozóba.Kicsit optimistább leszek,már nem sok mindent kell megvegyek amire szükségünk lesz pelus kell még meg egy két kórházi dolog,de azt megveszem szerintem a táppénzből,és majd a kocsit meg másból vagy az anyasági vagy majd hátha addig helyre jövünk,most fő a csekkek rendben legyenek anyagi téren!!A legfontosabb meg Lili egészsége és más nem érdekel úgy döntöttem!!!!Majd meglesz minden szépen sorjában ami még hiányzik ruhája az van jó sok enni remélem tejcsit fog,ha nem akkor sem lesz azért az gond ha táppszeres,azt azért megtudjuk venni,a többi meg nem lényeg!!!!!!

Kép
bévi

Itt nálunk hatalmas vihar közeleg sajnos :cry:

Manócskám megijesztet mert nem nagyon mocorog ma most meg bökdöstem és semmi,de végül kicsit megmozdult,a hasam iszonyatosan kemény nagyon egyben van mint egy görög dinnye!!!!Már vettem be magnéziumot is,de még szerintem veszek lehet az időjárás és az idő nyomja nagyon,most hívott párom ott ahol ő van jégeső van nem messze innen,de remélem ide nem jön!!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]L írta:béviimo tudom,hogy te sem arra érteted annyi gondod van milyen ruhát veszel,

:) :) Ha tudnád... :) Párom alkalmazott, igaz vezető beosztású, de így sem több a fizuja, mint egy közalkalmazotti, én pedig 28500-at kapok, csak Gyesre leszek jogosult, ami szintén ennyi, + hozzá jön a családi pótlék. Szerinted érdekel, hogy milyen márkájú ruhát veszek :D :D

Nem akartalak megbántani, csak magamból kiindulva, tudom, amikor sokkal több pénzem volt, sem voltam boldogabb. Sőt!

Dia! a C2000, netes info alapján úgy tudom azt jelenti, hogy a méhszáj zárva, de a méhnyak rövidült.
limo73

Sziasztok csajok!

APASÁGI NYILATKOZATHOZ,ahogy Limo is belinkelte:
hétfő, szerda 08:00-17:00;
kedd 08:00-16:00;
csütörtök, péntek 08:00-12:00
Pécs, Kossuth tér 1-3. fsz. 9-es ajtó...de az őr adja a sorszámot :)

Elintézve :) 10 perc sem volt :)

http://eugyintezes.pecs.hu/caseMiniSite ... 5?mid=3392

Nagyon meleg van ma...
Beszéltem védőnővel..itthon mérem a vérnyomit és nézem a vizeletben a fehérjét...utolsó napon lemegyek (6. mérési nap) és utólagosan beírja az eredményeket!
Ha minden nap mászkálnék 11 után a melegben tuti felmenne a vérnyomásom :(

13-án ismét doki...

Pihenjetek-igyatok sok sok folyadékot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina
A Grace Klinika 5. évadának utolsó részeit nem tudom bőgés nélkül megnézni :oops:

Évi
Tudod, mikor az ember önmagának is terhes... Szzegény férjecském! Nagyon igyekszem, hogy ne rajta csapódjon le minden nyűgöm... :cry:
Macsekok változatlanul a pocakomon szeretnek lenni... :wink:
Katus meg nem szereti...
Papír szerint Tomi baba csak farból áll???? (ez a nem odafigyelésből adódik....

Vanilla
Takarítás megvár!!!!
Hányinger, fejfájás :cry: :cry: :cry:
ORVOS!!!!!!

Dia
Gondolhatod, én hogy meglepődtem...
Mit bánom én már, hogy mikor születik meg, csak baja ne legyen!!!!
Jó este is, csak akkor mindennap ua. időben legyen!
C:2000...zárt, de megrövidült (tökéletes!!!!!)

Szilvás
Jobbulást nektek!!!!

Melisch
Csőd :evil: :evil: :evil:

Bévi
Anyagiak :cry:
Nekünk a kettőnk fizetése nem volt nettó 250000 Ft!!!
Hitelek: nagyon mérlegelni kell, hogy mit vállal be az ember!!!!
Barátok: de miért nincs egy IGAZI barátod? Az mindig legalább 2 emberen múlik, hogy lesz-e, marad-e barátod!!!

Woody
Te még tornázol???? :roll: :roll: :roll:
Nekem egyik helyről áttenni magam a másikra, fizikai fájdalom... :oops: :cry:
A 100000 a lombikos gyógyszerekre nagyon alapár!!!!
Ha összeszámolom, nekünk, hogy lesz Katus, az olyan 2 millió körüli összegbe van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi remélem elkerül a vihar benneteket. Ne idegeskedj. Ha közelebb lennél jól megvígasztalnálak.
Nekem sem akart reggel mocorogni a megváltónak sem. De most napközben érzem, hogy nyomakszik. Na meg majd este a Vb alatt :lol:
Lehet pasi lesz? :lol:

A lepény érettségén én is ledöbbentem. Azért remélem még legalább 3 hetet kihúzunk.

Lassan elhúzok haza. Gábor ma szabadnapos volt, festett a változatosság kedvéért, így van némi kupi ot thon. De nem annyira kosz, mint inkább rendetlenség. Na nem baj, majd összekapom a lakást. Emberem fogdokinál volt, szegény kapott érzéstelenítőt, remélem pihen és nem dolgozik.

Akkit érdekel: a TESCO-ban 70%-os akció lesz egyes ruhadarabokra július 2-től. Bízom benne, hogy a gyerekruhákra is vonatkozik. Vennem kell egy-két darabot....

királylány

Dia
A babácskád 10 nap múlva (betöltött 37. hét) már papíron se lesz koraszülött!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi általában esténként tudom közel azonos időben számolni. Meccs alatt mondjuk mindig mocorog. Na meg ha végeztem a számolással :lol: Olyankor , beindul. Érzem én napközben is csak ha munka van akkor nem tudok a számolásra odafigyelni.

Akkor jó, megnyugodtam (C2000) - BÁR AZT MONDTA, HOGY ZÁRT, DE NEM ÉRTEK ÉN EHHEZ. Bocs caps lock.
Kihúzhatom még a lepénnyel a 38-39 hétig?

Nem semmi ára lesz Katusnak....csak azt nem értem minek fizetjük a Tb-t, stb....

Ha nem esik jól, akkor ne csinálj semmit. Slussz. Már nem sok van hátra. És igen, egy a lényeg egészséges legyen.

Limo úgy nézem gazdag leszel :lol: :twisted:
Azt mondják a pénz nem vígasztal.....de mindig olyan mondja akinek van.... :roll:

Csillag jó, hogy így meg lehet oldani. Hogy álltok? Tesód segít? És mi van az esküvőjükkel?

Barbcsi néztem képeket, nagyon szépek lettek a műtermi felvételek is. :D

Évi sűrű napod lesz holnap...kismamafotózás :D Várom már a képeket. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :wink:

Mára elköszönök. Sziasztok.

királylány

Ircsi jó lenne (anyagilag) ha 20-a után születne, azért akarom addig kihúzni....Bence is betöltött 37. héten született. :wink:

királylány

Dia,én is c2000 vagyok,az tök jó lelet. És a lepényem 3fokú,a dokim azt mondta,pihenéssel kihúzhatom a végéig. Nyilván nálad is ezért (ezért is) lesz heti UH és ctg,mint nekem is, hogy lássák táplálja-e a lepény a babát.Ha nem,előbb szülünk,és ennyi...
Súlya tökéletes!!! Remélem enyém is van már ennyi!

Ircsi,Tomi abszolut faros :lol: :lol: :lol: (2 fenék....)
Férjed pedig biztosan megértő,ez a a csoda amire annyit vártatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.30 16:26-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia
A 36. hétben tökéletes a II-III. fokban érett lepény! Akár a 42. hétig is kihúzhatod!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi35
http://www.nosalty.hu/sutes_nelkuli_alm ... ecept_6445
Isteni finom és könnyű édesség!!

Limo,28500,döbbenet :((( mi anyagiak terén ANNYIRA nem állunk jelenleg rosszul,amíg anyós-vagy más-be nem kavar...Miki sokat maszekol az is igaz.

Biztosításom sajna nincs pedig jól jönne,kórházra is feztett volna meg a műtétre :?

evilany

Barbcsi
Nagyon jók a képek!
Kívánom, hogy a közös boldogságotok ne múljon el a következő 80 évben!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia! :D :D :D :D Legyen igazad és jöjjön az a gazdagság anyagilag!

Le sem írom, hogy 5 éve hogy hagytam ott a régi életem, és kezdtem mindent előről itt. Aztán össze is jöttek a dolgok, de sajnos én sem vagyok egy nagy takarékos típus, s most, hogy megint hullámvölgy van, nehezebb.
Viszont...itt vannak a szüleim, egy imádott lökött öcsém, a párom, és Bercibó! Nem érdekel, hogy szinte "csak" a teszveszről vettem meg neki mindent, de mivel tudtam időt szánni rá, ez nagyon szépen sikerült, és elégedett vagyok, minden nehézség ellenére.
limo73

Nekem meg sem nézték a lepény érettségét :(
limo73

Limo,nem irtak róla semmit?
(a barátnőm mindig ilyen alapos :evil: )

Maccs jó olvasni az optimizmusod,bár igy alakulna!!!

evilany

Limo dehogy bántottál meg én sem akartalak téged,ha esetleg ugy tünt volna isten mencs,elhiszem neked is rossz és nehéz sajnálom csak nem tudtam kinek elmondani azért írtam le ide!!!

Ircsi Katus igen sokba van elhiszem én ezért nem akartam bele vágni anno a lombikba és milyen jól tettem,barátok van egy aki igazi mert ő most is jön és segítünk egymáson,ő fodrász sok munkája van és persze magán élete ő még nincs férjnél barátja sincs,csak kialakulában,most nem tudok annyit vele menni mint rég,de ő nem hagyott el,a többi barátom ahogy elfogyott a pénz ők is elfogytak,ha én hivnám őket akkor tudnám mi van velük de ők nem keresnek én mindent megtettem még terhesen is én mentem megnézni őket és most megelégeltem,úgy gondolom az a 4-5 ezer forint telefon számla amit velük beszélek,inkább Lilire költöm ők meg nem hívnak még egy percre sem.Ezért szűnt meg olyan hirtelen a barátság mert én adtam fel ezek miatt!!!Férjed biztos nagyon megértő mint a párjaink csak nekik sem könnyű,de azért ők erősen tartják magukat!!!Hitel nem most válaltuk be ezeket hanem 4 -5 éve és akkor nem gondoltuk így lesz sőt akkor teljesen más volt nem volt két nagyfiúnk,ezért mertünk építkezni nagyon sok minden változott,a ház amit 2 éve építettünk azt gondoltuk ki jön a kis pénzünkből 9 millió de nem jött ki még ennyi kellett hozzá akkor meg nem akartuk félbe hagyni és nézni négy falat és tetőt ezért vettük fel!!!Most ebből a pénzből vennénk lakást olyan árak vannak akkor még nagyon magas volt ebbe is beleválasztottunk!!!!Jókor voltunk jó helyen ismét!

Évi én is alig várom a képeidet,nagyon kiváncs vagyok rá ez nagyon jó dolog majd mi is csinálunk párat a párommal,de az nem lesz profi :lol: csak ilyen kis hazai :lol:

Dia remélem én is nem lesz nagy idő nem mutatkozik eddig jég csak dörög,vigyázz azért magatokra és pihenj amennyit tudsz,és óvatosan a takarítással!!!!!

Kép
bévi

Barbcsi nagyon szépek vagytok a képeken :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Retusálnak is itt,ezért jó :wink:

evilany

Bévi
A barátságban NEM a pénz játszik szerepet! Ha a pénz köt össze embereket, akkor az csak egy érdekkapcsolat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Igen a barátnőnk jutott nekem is. Mivel szóltam, hogy nézni kell hol tapad a lepény, meg mi van a hematómával, addig jutott, hogy bemérte a tapadási helyet: 3 cm-re a méhszájtól, azt mondta az már jó....és slussz...a hematómával meg nem is foglalkozott, a doki meg annyit mondott, biztos felszívódott :?

Bévi! Nem bántottál meg. Jó, hogy az ember ki tudja panaszkodni magát, sokszor már ez is segít picit!
limo73

Dia!
köszi :)
Öcsém sokat segít...lehozta a bicaját és minden nap biciklizik ki és vissza.
Esküvőről nincs szó :)
Tudod....pénz nélkül ez lehetetlen! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]R írta:evilanyetusálnak is itt,ezért jó :wink:

Nehogy kiretusálják a pocidat! :D :D
limo73

Limo csak nem :lol: :lol: :lol: :lol:
Kapnám a képeket oszt darázsderék,lapos has... :shock:

Barátnőnk már csak így vizsgál :twisted:

evilany

[quote="limo73"] írta:limo73
[quote="evilany"]R írta:evilanyetusálnak is itt,ezért jó :wink:

Nehogy kiretusálják a pocidat! :D :D

Nehogy valami cica-babát varázsoljanak belőled! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Majd mindenképp jelezni fogom hogy bálnát kérek :)

evilany

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ez a bálna, nem TE!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát igen, ha arra kerül a sor inkább csődöt jelentünk mint ingyen dolgozzunk, mint ahogy már lassan 1 éve tesszük. Az nem boldogít, hogy papíron a cégnél mennyi nem felvett fizetésünk van, ami szerintem nem egy horribilis összeg én legalábbis szerintem máshol is ennyi munkáért ennyit vagy még többet kaptam volna, férjem is. De ez van. A gyerekek után mit kapok még kérdéses, mert nem fizettünk ki egy ideje az állam felé amit kell, az most a legfontosabb mert másképp nem kapok majd semmit. Na de majd megforgatjuk a pénzt és jó lesz.

Dia szuper az eredményedhez mondjuk semmit nem értek de nagyon jól viseled ezt a terhességet. Én is papíron még dolgozok, aztán veszek ki szabadságot az is jár 2 hét és minimális gyest szülés előtt, hogy nagyobb legyen az 1 éves jövedelmem amivel számítják majd amit szülés után kapni fogok. Na de naponta órákat ülők a gép előtt és konzultálok a többiekkel az irodában mit hogyan kell csinálni, vagy éppen ezt azt szerkesztek a férjemnek.

Enyém baba is sokat aludt de most elkezdte. Lassan le is kell dűlnöm, deszit nagyon és kapirgál.

Évi mindent csak szép nyugattan csinálj!

Ircsi ha nem egy nem megy nem kell idegeskedni és dühösnek lennek ez tudod ezzel jár.

Bévi panaszkodj csak és tudom nagyon közeli barát kell legyen de inkább szülő akinek ilyesmit elpanaszolhatsz, mert senki nem hisz nekünk sem. Azt kaptuk ha nem érné meg nekünk anyagilag már rég nem csináltuk volna. Ezt éppen egy alkalmazott vágta a férjem fejéhez aki eddig még max 3-4 nap késéssel de megkapta a fizuját egyben. Sokan azt hiszik akinek saját vállalkozása van annak pénze is van. Így ez kényes téma nem kell firtatni még a barátok sem igazán értik meg. Tapasztalat.

Woddy a 100e csak egy lombikhoz való kezelés és ez támogatott. Mi is lombikra akartunk menni csak 300e lett volna a kezelés + azon felül a gyógyszerek, szóval akartunk mi de nem volt miből, aztán mondtuk spórolunk, de jött Petra magától a Jóisten megsajnált bennünket és megkímélt egy nagyon nagy költségtől. Mivel már volt kölcsönünk nem kaptunk volna, másképp mi is arra szorultunk de a család ígért kölcsönt.

Fránya pénz!!!!!!!!!!!!!Ha sok van az sem jó, ha nincs az nagyon nagy baj.

Megyek tv-zi majd még benézek de most nagyon feszít a drága.

Kép
Kép
melisch

Ircsi az igaz én nem tudok ekkorát ugrani :lol: :lol:

evilany

Nézegettem az időjárás-előrejelzést. Most jó melegeket mondanak... szombaton akár 34-35 fok is lehet... viszont hétfőn már csak 27... Jön egy hidegfront... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hidegfront,azt nem szeressük...lesz babaeső?... :?

evilany

Évi retus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na benézek gre, rakok fel pár képet is :wink:

Kép
Kép
melisch

Én is tettem pár újat g-re

evilany

Éppen az előbb beszéltük, hogy úúúútálom a meleget, de most inkább akkor 1-2 hétig maradjon, és nehogy jöjjön hidegfront. Erre tessék! :?

Most pusziltam be egy óriási adag kakaós tejbedarát....rosszul vagyok! :) :oops:
limo73

[quote="limo73"]
írta:
limo73
Most pusziltam be egy óriási adag kakaós tejbedarát....rosszul vagyok! :) :oops:

Kis mohó :wink: :)
Egészségedre!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: