Szép napot mindenkinek!
Miujság? Látom azért irtatok sokan, tök jo

Tegnap nem jöttem nagyon fáradt voltam, mert attika egész éjjel fentt volt, és nappal meg aztán igazi kis ördög. Kikészültem teljesen még sirtam is

Tegnap óta meg szurogat a hasam,keménykedik rendesen,nincs olyan terülte rajt ahová ne szurt volna még be. De nem szolok dokinak, mert lehet csak az idegeskedés vagy pedig a méh növekedése okozza nem?Amugyis Pénteken dokinál van jelenésem ugyhogy addig talán nem történik baj.megprobálok pihenni talán jobb lesz

Mindenesetre nagyon rossz, látom most volt is rola szo néhányatoknál.
Köszi mindenkinek, szóval jo a kocsi?

Ennek örülök mert én ugyanezt neonzöldbe akartam de párom és a barátnőm rábeszéltek erre a sárgára.... Mindegy már hozzászoktam. Most elcsomagoltuk és elraktuk ne porosodjon.
Iceberg: nem tudom hogy te hogy vagy ezzel a mgb6 témával de nekem abszolut nem használ

Továbbra is iegeskedem és gyötröm magam szoval nem jo. De remélem talán nálad meghozza a várt hatást.
Tavasziszél:nem irigyellek a sex téa miatt. Mi hál isten nem kell ilyen dolgokhoz folyamodnunk, remlélem ez igy is marad a végéig.
Hangulatingadozás: igen, igen nem vagy egyedül

És ez meglátszik azon is hogy nem foglalkozol ( vagyis inkább ugy érzed) eleget a picibabóval. De ne aggódj

ezen már énis filoztam de semmi érteme hidd el, szeretni fog akkoris.
Mók:örülök hogy szupi volt a nyaralás

Mentek még valamerre?
Gira: sajnizom

Lábgörcs engem is elkápráztatott az éjjel de hál isten valamikor délelőtt el is mult. A magne b tényleg nagy adag volt, de ugy tudom ártani nem árt. Hát jah, ha még szeretnétek majd babót akkor tényleg érdemes valami drágábbat jobbat venni. Mi már nem szeretnénk igy bőven megteszi ez is nekünk

Két gyerkőc nekünk több mint elég
Kfmaeres: bocs hogy beleszolok de szerintem lehet ilyen gravida meg elevitek mellett magneziumot szedni. Nekem kifejezett igy mondták de én már elevitet nem szedek

Hát jah 15 hét az még sok

Hát belegondolni sem jo.... Amugy ha már kérdezted mi ugy heti 3x még mindig, de a végkifejlethez nem érek én se pont ahogy te

Csak én ezt nem közlöm vele, hátha rosszul jön le neki.
Kri: akkor mégsem jártál olyan rosszul. Az a lényeg hogy a célra alkalmas legyen a vasaló

Komolyan gondolkodom be kéne egyet szereznem.
Cherryke: örülök hogy megnyugodtál a méreteket illetően

Az enyém 24 hetesen csak 538gramm volt ugyhiszem, szoval a tied tökéletes és az átlagnak megfelel ezt énis csak erősithetem
Vigyázz magadra.
Na menek elnyulok eghy kicsit amig attika nyugiba eljátszik
Holnap jövök. Amugy mit terveztek főzöcskézni holnap? Nekem semmi ötletem de majd még megálmodom.
Pociképek?