A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok!

Rekus,tavasziszél jobbulást a gyerekeknek és a beteg férjeknek.
Lina kitartás ügyes vagy és majd rájössz mindenre ,hogy könyyebb jobbulást!!

Haskeményedés nekem is van, de szerintem ez az idő is közrejátszik,hogy ennyi kinunk bajunk van. Most kellene a legkellemesebb időszaknak lenni,de ez az időjárás mindent tönkretesz.

Orvoshoz én csak a jövő héten megyek és gondolom terheléses cukorra akkor kapok beutalót is.

Próbálok holnaptól is rendesen jönni,mert vége a munkámnak,mostantól otthon vagyok.De mivel a fiamnak is szünet igy valószinűleg nem sok időm lesz,de azért igyekszem.

Edit .kitartás a költözéshez,csak óvatosan!!
Mók :Jó nyaralást,sokpihenéssel!!

Tünde
btunde

Mares,
Olaszba megyünk. A tesómék Milanó mellett laknak és elvileg lemegyünk pár napra a tengerhez is. Remélem jó idő lesz. Brigi most lát majd először tengert. Biztos élvezni fogja. :lol: Igen, kapott szabit, de nehezen akart összejönni.

Rékus,
nagyon sajnálom, hogy végül Te is elkaptad. Kitartást a fiúknak, bár nem lehet könnyű két beteg gyerekkel. :cry:

Edit,
nem irigyellek a költözés miatt, vagyis igen, csak a pakolósdit nem. :lol: :wink:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Mares,
mikor mentek Horvátba? Kocsival? Melyik részre?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!
Én nem tudom hogy éreztem e, hogy csuklik e a babó.
A férjem vendéglátós, szóval, ő még beteg sem lehet, mert a kutya nem fizeti ki neki a betegállományt, és mikor szabadnapos, azt sem fizeti senki, viszont levonni levonnak, össze-vissza jelentgetik be őket, ahogy a munkáltatónak jobb. Szóval nagyon durva ez az egész ami itt van az országban.
Nálunk meg árvíz volt, pedig mi panelben lakunk.Elég durva volt. A 10-en lakunk és fölöttünk van a kazánház,ahol szellőző van, ott meg ha nagy vihar van beömlik a víz,és leömlik a folyosóra, mi mondjuk nem azon a folyosón lakunk, de a kazánházban bokáig ért a víz, máshogy nem tudták, így lefeletolták. És ez már a mi folyosónkra is be jött, szóval négykézláb törölhettem a vizet. Amúgy összesen 6 lakás van egy emeletem, az egyik oldalon, 4 , a mi oldalunkon 2 lakás van. Szóval szerencsére nem kellett sokat térdelnem. Viszont az egész ház takaríthatott este 10 kor. Szóva mi sem unatkozunk.
Rekus,Tavasziszel gyógyulást kívánok mindenkinek. Lina, el tudom képzelni mennyire rosszul érzed magad, nekem csak az ujjam volt elrepedve, de akkor azt hittem itt van a világvége, ja persze nekem is ez volt a szülinapi ajándékom magamtól. Hamar gyógyulj meg. Cherryke pihenj sokat. Érdekesek ezek a bentlakók, a sógornőm is vérzett a terhesség alatt, és szerintem máig nem tudják mitől lehetett. Bár agyon nem vizsgálták a kórházban, de nem az uncsiöcsivel volt a probléma.
Babakocsi ügyileg. Hát nekem lila gőzöm sincs, hogy mit vegyek, mindenki mást mond. Nem tudom mi a jó. Szóval gondban vagyok ez ügyben.
Mindenkinek aki most megy, vagy fog menni, jó nyaralást,pihenést!!
gira06

Sziasztok!

Hú,de elszórva vagyunk...Mindenki vigyázzon azért magára,akár költözik,akár utazik,akár gyógyulgat... :)

Egy kép e szombati esküvőről....:

Kép

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Kri: Olaszt nagyon irigylem:) Annyira honvagyam van oda vissza, ugy erzem az lenne az en helyem:)
Erezzetek jol magatokat!

Sissy: nagyon csini vagy!

Horvat o is jo lehet de ott meg nem voltam es iden se jutunk el , pedig 3 eve tervezzuk....Hol penz, hol terhesseg, hol pici baba es penztelenseg, .....tan jovo nyaron, bar ketlem akkor lesz majd penzunk:(

Hat igen az ido csinal ki minket igy, aztan mikor meg nagy lesz a hasunk es itt nuom meg ott, akkor jon a 30 fok hogy meg had vizesedjunk is, meg lihegjunk....Ah nem er ez igy!

Szep napot mindenkinek! mAra ten esomentes lesz!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Mizu errefele? Ma itthon vagyok de aztán holnap megyek egy kicsit melozni nehogy kizökkenjek a rohanó mindennapokból. :-) Ugy gondolotam ma pucolok abalkaot mert ezek után a viharos idők után cefetül néz ki. De semmi kedvem kiállni az erkélyre ilyen szélben amugy is egy csöppet meg vagyok fázva :-( Ugyhogy inkább kifejtek egy zsák borsot amit ugy kaptam a "nagylelkű anyósomtól aztán főzés és hajmosás :-) (már azis rámfér) .
Nektek mi a mai program? Én holnap megyek Uh-ra ha mindenigaz arra amire ugy rendelt vissza a nőő aki a 4D-t csinálta. Kiváncsi is vagyok a babómra. Tegnap elmentem végre valahára kozmetikushoz és azt a megrettentő kifejezeést tette: hogy nőtt a hasam :roll: mégpedig sokat. Milyen lesz a végére??? :roll:

Tavasziszél : jaja reméljük hogy nem lesz eső mert szerintem ma gyalog megyek a fiamért, nem szeretném eláztatni se magamat se őt. Nyaralást miatt ne aggódj fel a fejjel :-) Majd eljutsz egyszer. Nem a világ az hidd el. Nézz meg minket, megtehetném de mégse mert mindig valami más jön közbe. Kocsit kell csináltatni, ami nem kevesebb mint 53.000 .- :-( Aztán igy menjek valahova. Pedig annyibol már el lehetne. Ne törödj semmivel várd a babát legelőször neki legyen meg mindene :-D

Sissí: nagyon csini voltál :-) Aranyos leszel mint mennyaszony is tutira. Tényleg már nincs sok hátra ugye? Ha jol emléxem a köv.honap. Ami azt illeti tényleg el vagyunk szorva, de sokkal jobban aggaszt hogy sokan el is tünedezte :-(

Gira: hát nem semmi akkor a férjed munkahelye sem :-( Ilyen szenny egy embereket, nem tudnék ilyen lenni a saját alkalmazottaimmal. Ugyis a tb-fizet nem tudom mit rágják magukat ilyenen...... Látom neked is kijutott "jobol"akkor mostanság. Nagyon sajnálom. Pihend ki magad! Babakocsit tényleg nehéz választani, mert nagyon drágák ami meg nem az marha nehéz. Én azthiszem kifogtam majd rakom a képet ha megvettem.

Rékus: sajnálom hogy beti vagy emélem hamarosan felgyogyulsz te is és a család is. Addigis kitartást.

Kri: mikor mentek pontosan? Melyik részre? Én még nem voltam de gyurok rá hogy jövőre menjünk :-D Ház majd összejön ne izgulj. Ha nem az akkor meg egy másik ami tetszik :-)

Etus:gratula a költözésnek :-D A pakolás miatt viszon ténsem irigyellek még szerencse hogy nincs az a nagyon meleg. Annyi dolog van ilyenkor, csak nehéz nekiállni :-)Nem?

Egyébként ti hogy vagytok a borda alatti szurkálás nyomással? Van már valakinél ilyen? Amikor ott nyomul a babóm alig kapok levegőt :-( Lehet tényleg nagy már a poci azért? Örület alig birok lehajolni :-(

Elveszett emberkék merre vagytok?? Remélem aki nem nyaral jön majd? !:-) A nyaraloknak kellemes nyaralást, és pihenést!!

dinuci01

Kép

25+5 hetes pocak :-)

Teszek fel pocakképet azhiszem igértem. Ezt ma csináltam :-) Elég méretes nem? :-D Majd aki ráér azért tegyen ám fel! :-)

dinuci01

Sziasztok!

Végre süt a napocska! juhé :D
Képzeljétek, tegnap annyira fájt oldalt a hasam, hogy egész nap nem tudtam kikelni az ágyból. szerencsére ma már sokkal jobb.

megkaptuk az árajánlatokat a lakásfelújításra, csak sajna ennyi pénzünk nincs és mostanában nem is lesz úgyhogy kompromisszumokat kell majd kötnünk. remélem azért pár héen belül elkezdődhet a munka.

most nem írok sokat, még mindig gipszben, csak 2 hét telt le a 6-ból :-( azt mondjuk nem tudom milyen lesz ha utána nem tudom kinyújtani a kezem fél évig... hú, hát remélem beutalnak valami gyógytonára mert a gyerkőcöt emelgetni kell ám!

mellékelek képeket pocakról, meg a nagyfiú kutyusunkról.
Vendég

Kép pocak 24 hetesen

Kép Vanek úr
Vendég

Sziasztok!

Hú,Lina,nagyon megnőtt a Kutyus!Te meg csini vagy nagyon!Gipszért nem irigyellek...

Dinuci:Nagyon édes a Pocakod!!!!Esküvő jövő szombaton.......Nagyon para van.....!!!!

Lina:nekünk az egész építkezés kompromisszumokon alapul...

Ma voltam a Doktor bácsinál,szerencsére tökéletesen zárt a méhszáj,és megdicsért.26 hetesen megyek cukorra,3 hét,de az éhgyomri vérvételt megúszom,otthon megihatom a löttyöt,csak 2 óra múlvára be kell érnem.Ez jó hír mondjuk...Na,megyek,ma megyünk a Házasságkötőbebeszélni,meg jegyes oktatásra,holnap ruha próba,meg az étterembe megbszélés,van elfoglaltság sok most!CSak legyen már jóidő végre!!!

Szilvi

sissy01

Sziasztok,

Lina nagyon csini vagy!

Dinuci, megnyugodtam, hogy nem csak nekem nagy a pocakom.

Sissy,
Te is csini vagy. Akkor felpörögtek az események az esküvő körül! Biztosan nagyon jó lesz! Mi pont szombaton ünnepeljük a 6. házassági évfordulónkat. Pont 6 éve, hogy szombat volt 26.-a. És pont 26 nap + 1 nap terhes leszek :D.
ceyla

Gira,
nem irigyellek. Nem lehetett egyszerű.
A babakocsival kapcsolatban szerintem mindenképpen olyat nézzél ami vagy mózeskosaras vagy 180 fokig dönthető. Nekem travel systemes van, ugyanarra a vázra fel lehet tenni a mózeskosarat, hordozót és sportülést. Így 100 e volt akciósan 2,5 éve. Szüleim hozták olaszból. Ilyesmit szerettem volna, mert ugye mi nem 1 babára terveztük venni hanem minimum kettőre. Amiből lehet, hogy 3 lesz. :lol:

Sissy, Lina
nagyon csinik vagytok!

Tavasziszél,
köszi, igyekszünk. Most derült ki, hogy a tesóm férje nem fog tudni jönni velünk a tengerhez, vállalkozásuk van és dolgoznia kell. Azért sajnálom, hogy így alakult, de nem mertem tovább tologatni az időpontokat, mert már így is 27 hetes leszek.

Dinuci,
szép a pocid. Ne izgulj, nekem is mindenki mondja, hogy milyen nagy már! Ma voltunk védőben, 7,5 kg 25 hét alatt. Hát erre nem vagyok büszke. Hogy fog lemenni? Ennyivel mentem szülni BB-t annó. És most még vissza van 3 hónap.
:oops: :cry:
Az észak-olaszban laknak a tesómék, a tengerhez pedig a francia határhoz közel eső részre megyünk. Júl. 5-től 10-ig.

Lina,
a gipszed így kinézetre nem semmi. Nem irigyellek.
:cry: A kutyus édes.

Képzeljétek, vettem a vaterán egy vasalót, majdnem féláron mint a bolti ár. Már vagy 3 hete kifizettem mire ma megjött. És nem azt küldte a srác amit leütöttem. Marhára bepipultam és írtam neki egy emailt, hogy ennek nem ez a módja, ne nézze hülyének a vevőket. Nem sokra rá felhívott és elvileg elküldi azt is amit megnyertem, vagy a pénzemet - már most jól indul, mert akkor megvan a vasaló vagy nincs :?: :?: :?: - ezt meg megtarthatom ajándékba. Erre azért kíváncsi leszek. Mondjuk kb ugyan teljesítményű és tudású, de nagyon felbosszantott az eljárás. Na mindegy már nyugi vagyok. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Hahó! Csajok? Sehol senki?
Elmesélem, hogy tegnapelőtt voltam 4d UH-n.
Leírjam az adatokat?
Tehát BDP 64 mm, HC 248 mm, AC 213 mm, FL 46 mm, becsült súly 850 gramm.
A mérés napján voltam 25+4, mért adatok alapján 26+1-nek tippeltek.
ceyla

Szia Ceyla,
én vagyok, de nincs kedvem magammal beszélgetni. :lol: :cry: :?

Képet is tudsz majd feltenni a kiscsajról? Hú, már majdnem 1 kg-os, szépen megnőtt!!!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!!

Barátnőm árulja az gyerkőcei kinőtt ruháit,hátha valakit érdekel.

16 db bady(vegyesen h.újju,r.újju,56-62-esméretek)
10 db rugi(56-62)
1 db 62-es vastagabb hálózsák
1 db 68-as vékonyabb hálózsák
Badyk 200 ft/db
Rugik 300 ft/db
Hálózsák: 1000 a vastagabb,500 a vékonyabb.Minden nagyon szép állapotban van
Ez inkább Kisfiúnak való ruhacsomag.
Ha egyben elviszi valaki olcsóbban számolja.

Valamint műanyag biztonsági babafürdető kádba(kislánynak,rózsaszín)1000 ft

Kenguru G-os őszi overáll,ez teljesen új.

Írjatok bátran,árban megegyezünk.Képet tudok küldeni.
csucsu99
Budapest

Szia Kri,

Majd teszek fel képet is, csak most elnyelt a munka örvénye. :)
ceyla

Sziasztok!

Rég írtam, bocs, de most visszaolvasgattam az eheti termést. Tegnap voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárva. Legközelebb augusztusban megyek hozzá, ő is nyaral, meg mi is közben. Remélem nem lesz gond addig. Kaptam beutalót cukorterhelésre, majd jövő héten elmegyek.

Múlt hétvégi esküvő nagyon jó volt. Raknék fel képet, de nem vittünk fényképezőt, mások képei pedig még várni kell.

Kicsit mintha javult volna a derékfájásom, ennek nagyon örülök.
Érdekes, hogy nem látom, hogy vizesedne lábam, de a cipőim szorítanak. Tudom, hogy a terhesség alatt nőhet a láb, de olyan furcsa. És nem szeretnék még cipőkből is újat venni!

Rekus, remélem jobban vagytok.

Lina, ez a kutyus hihetetlen édes! És persze te is nagyon csinos vagy. A gipsz borzasztó lehet, főleg, hogy nem tudsz egyedül semmit csinálni. Kitartás!

Ma kipróbálok egy kismama jógát, ami nagyon közel van hozzánk, remélem jó lesz. Rá kell vennem magam a rendszeres mozgásra valahogy, mert nagyon jönnek a kilók :(
Majd elmesélem, milyen volt.

lynnn

Sziasztok!

De kevesen lettetek :-(Most jövök UH-ról amire visszahivtek. Méretei megfelelnek 35dkg-t hizott most 886gramm :-D BDP 67mm .FL:52mm 25hét4 napra tette.Tehát nem fiatalabb :-) Van rola kép is felteszem. Ingyen kaptam,. nagyon rendi a nő. Vittem is neki a kis ajándékot remélem nem vette rossz néven.

Linn örülök hogy jobban vagym én ma tollasoztam csak ugy modjával :-) És az se rossz helyben van :-)

Csucsu: énis fiu ruhákat árulok de senkinek nem kellett ahol meghirdettem :-( nehéz eladni bármit is.

Ceyla: és mid lesz? A méretek jók!

Kri: kezdünk elfogyni nem? :-( A vasaló , hát nem semmi. Nekem is kéne egyet beszereznem mert nekem sose volt. :oops: valahogy nemis vágytam rá :-) Mondju én elvből nem veszek ilyen helyeken semmit, mert pont ettől félek :-(

Sissy: köszi ari vagy! Ne parázz rendben lemegy az esküvő majd szoritok :-D

Nah menek mert már éhes vagyok :-(
Sziasztok gyertek minél többet!

dinuci01

Sziasztok!

Gyors leszek,mert zenéket kell válogatnom.... :) Még kicsit több,mint egy hét,és utána teljes gőzzel a Babira tudok koncentrálni.Csak olyan sok teendő van még...

Írok többet,amint tudok!Puszi Nektek!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Sajna vissza olvasni nem tudtam!Csak gyors életjelet adok magunkról! Jól vagyunk 6,9 lett a cukrom(tejes),és csak 2kg hiztam eddig! Baboca folyamatosan jelez és sokat csuklik!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Sziasztok.

Kedden és szerdán olyan agresszív volt a baba, hogy szerda estére megint elkezdtem vérezni. Iszonyú fájdalmaim voltak. Mintha nem úgy feküdt volna, hogy medencétől medencéig, hanem a hátamtól a hasamig. Mintha a lábával kiakart volna jönni így a pocimon elől. Tegnap már nyugisabban csinálta, viszont elkezdett csuklani :D 4 alkalommal csuklott tegnap. Ma jön ki a védőnő terepszemlére, délután megyünk dokihoz. Uh, a lepény miatt most hetente kell mennem :( Holnap megírom az eredményt.

Aki megy nyaralni, jó időt és jó pihenést kívánok. Aki beteg, jobbulást.
Puszi

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cherryke:sajnálom,hogy fájdalmat okoz a Baby,de egyre kevesebb van hátra... :)

Mi meg vagyunk,cukorra csak a 26.héten megyek

Lynn:Milyen volt a jóga?

Tüncü:hogy csinálod,hogy 25 hét alatt csak 2 kg?Én azt hittem,a 4,5 kg-val elég jól állok... :)

Ceyla:képed nincs?

Kri:vasaló-téma meredek,de én nem merek rendelni így...Jujj,de jó lesz az olasz utatok!!

Szilvi

sissy01

Lynnn,

Az én lábaim pár hete visedtek és akkor elég látványos is volt. Most viszont már szerencsére teljesen elmúlt mégis úgy érzem én is, hogy szorít a cipő (még jó, hogy a szandálom egy kicsit nagyobb). Lehet az lesz a vége, hogy kénytelen leszek átmenetileg valamilyen új cipőt venni, pedig én sem repesek az ötlettől, de ha ez a változékony idő marad, nem járhatok feszt szandálba, a munkahelyemen, meg egész nap ebben a cipőben ülök. :(

Dinuci,
Neked nagyobb a babád kicsivel. :) Ha jól emlékszem te is 1--re vagy kiírva eredetileg igaz? (Akkor ma vagyunk papír forma szerint 26 hetesek.) Nálunk kislány lesz. Nálatok?

Sissy,
Én kicsit ám írigy! Olyan szép ez az időszak! A rákészülés a nagy napra és a várakozás. Élvezd ki minden percét!!! Főleg a nagy eseménynek!

Tüncü1010,
És mit mondtak meddig jó a cukor? Én meg sem néztem, de mintha 7 rémlene, de lehet tévedek. Egyébként a súlyod nagyon jó! Ügyes vagy!

Cherryke,
Hát, öntudatos egy babád van az biztos! :) Aranyos lehetett amikor csuklott, biztos a nagy karatéban félrenyelt. :D Nálunk is már pedzegette a védőnő hogy jönne. Soha nem értem meg, hogy mit néznek, amikor még a putriban is felnevelnek egy gyereket.

Vasaló téma:
Ha valaki nem szeretne venni, nekem van egy amit szívesen elajándékozok (illetve lehet kettő, de annak utána kell még néznem). Az egyik tefal és annyi a baja, hogy miután vasalt vele az ember jobban jár ha kiüríti a vizet belőle mert hülés után magától elengedi. Egyébként teljesen hibátlanul működik és most csak ott áll a polcon. Ha jól rémlik, a másik is tefál és annak semmi baja nincs, eredetileg azért hozta a párom, hogy valamit levasaljunk vele ami összefoghatta volna a talpát, de végül nem lett semmi baja és csak ott áll (de ezt még meg kell néznem megvan-e).
ceyla

Vasalom nekem sincs, de azt hiszme nem is lesz. Anna is "fenott" vasalassal is fertotlenitett ruhak es fejala valok nelkul:)

Egy gyerek mellett se volt idom vasalni ketto mellett vegkepp nem lesz, illetve persze lenne de sajnalom ra az idot.
Csak a varras miatt akartam egyet kari elott, de hat iden karira nem hiszme hogy kezzel keszult ajandekokat fogok adni:)

Orulok a jo uh eredmenyeknek! Csak lestem mindenki babaja mekkora sulyu aztan rajottem 2 hettel elorebb tartanak azok akik irtak mint en ez az ilyenkor sokat szamit.

Sajnos az en sulyom nagyon no:((((((((((((((((((((((((((De nem tudom mitol, nem eszem tobbet vagy mast mint eddig. Remelem ez leall,kulonben ugrik a max 10 kgos tervem.

Cherryke;sajnalom hogy ennyire aktivkodott a gyermek.
Remelhetoleg uh minden ok lesz!

Jo hetveget mindenkinek! BAr amilyen "szuper" idot josolnak megint hat....sokmindent nem lehet csinalni majd....

KépKép
tavasziszel

Kép

Kép

Itt vannak az UH képek
ceyla

Nem lettek valami túl jók és amint látom jó nagyban sikerült őket feltöltenem. :oops:
ceyla

Sziasztok.
Hogy vagytok??????
tavasziszél-Én sem sem pazarlom az időmet vasalással! :D
Csak akkor vasalok,ha "olyan" helyre megyünk.....

Közben én meg voltam genetikusnál és mindent rendben találtak csak uh volt és beszélgetés többet nem kell mennem!!
Úgy megkönnyebültem!
Véleményetekre lenne szükségem! :)
Ti mit szólnátok,ha a párotok elutazna 4 napra és segítség nélkül maradnátok?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Cherryke, azért nagyon aranyos még így, is, hogy nem éles a kép :) Sajnálom, hogy megint rosszabb a helyzet, remélem délután megnyugtat az orvos.

Dinuci, expressz.hu-n próbáltad már hirdetni a ruhákat? Tollasozni én is nagyon szeretek, jó kis mozgás.

Vasaló: nekem van, de a szekrény mélyén lakik :oops:

A tegnapi jóga nem volt rossz, de nekem őszintén szólva kicsit kevés volt benne a jóga. Volt bemelegítés, aztán főleg sima kismamás gyakorlatok, de abból se túl sok. Utána kis gátizomtorna, és végül meditáció. Összességében elég jól ellazított, és végülis át is mozgatott, szóval nem bántam meg. Egy baj van, hogy a sok földön fekvéstől és guggolástól, térdeléstől stb. megint nagyon megfájdult a derekam :( Kicsit furcsa, de megfigyeltem, hogy néha pont a torna tesz rosszat neki. Lehet, hogy inkább állva végezhető gyakorlatokat kéne csinálnom.

Hát, irigylem azokat, akik ilyen keveset híztatok. Nekem a 20. hét után nagyon beindult, már kb. 7 kilónál vagyok :cry:

Ice, mire gondolsz? Amikor már megszületik a baba, akkor lennél egyedül? Engem azt hiszem, nem zavarna babával sem, mondjuk az első pár hétben nem szívesen lennék egész napokat egyedül, de mivel a férjem úgyis dolgozni fog napközben az első hét után, hozzá fogok szokni. Más segítséged nem lesz?

lynnn

lynnn-most lennék egyedül terhesen,ráadásul itt van a kisfiam is 8 éves bár ügyes már nagyon meg segít is,de minden messze a buszra kimenni is fél óra ha van valami.gyomor idegem van ettől.
ha megszülsz akkor neked is szükséged lesz a párodra a papírok intézésében.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

júj én is haladok akkor a súllyal úgy vélem!eddig 4 és fél kg volt ,de kiwi leszek jövő hónapban mennyi lesz és 23 hetes múltam.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Ha nem passzióból utazik el akkor oké, én elengedném és nem sértődnék meg, bár nagyon hiányozna.
Bár hozzá kell tenni nekem nincs kisgyerekem, most lesz az első.
Attól ne parázz, hogy bármi történhet, mert NEM FOG és kész! De ha mégis nincs valaki közelben kocsival aki el tud vinni?
ceyla

Lynn,
szerintem nem gond, hogy majd augusztusban mész legközelebb. Addigra már 30 hét körül leszel ugye? Ha a méhszáj zárt akkor nem hiszem, hogy gond. Bár ezt biztos a dokid is tudja. :lol:
A jóga érdekes lehetett. Hát engem nem lehetne rávenni jógázásra, inkább aerobik, futás, spinning. Ezeket szerettem. Most meg lusta vagyok, de tavasszal .... :lol: :o

Dinuci,
nagyon kevesen lettünk. :cry: Ennek én sem örülök. Az otthoni cuccokat én sem vasalom, de a kimenőseket igen. De általában csak felvétel előtt. Viszont amikor dolgoztam nagyon sokat hordtam blúzokat és azokat mindig kellett. Eddig egy noname vasalóm volt, még csak 5 éves, de már minden baja van, jó mondjuk az esés gondolom nem tett jót neki. :oops:

Tüncü,
jó, hogy jó lett a cukrod. A 2 kg irigylésre méltó.

Cherryke,
sajnálom, hogy rosszalkodik a baba! De azért jó, hogy a doki hetente látni akar. Nemsokára már nem lesz ennyi helye a babának.

Sissy,
eddig már sok mindent rendeltem interneten, szerencsére még semmi gond nem volt. Brigi ruhatára szinte mind onnan való.

Tavasziszél,
szerintem örülünk, majd hogy élünk karácsonykor! Két gyerek mellett. :lol: Már én is gondoltam rá, hogy hogyan fogunk ajándékokat venni :?: :?: :?:

Ceyla,
aranyos a képen!

Iceberg,
szerintem engem sem nagyon zavarna. Mi most is sokat vagyunk kettesben Brigivel, mert a férjem 3 szakban dolgozik, délutánonként meg sokat maszekol. BB is már "elég" nagy, így talán könnyebb vele, mint amikor még picuri volt. Munka miatt menne? Más nem tudna helyette?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri,
"jó mondjuk az esés gondolom nem tett jót neki" :lol: Az lehet hogy tényleg nem. Remélem azért a követ nem tőrte fel.
ceyla

Szisztok!

Elnézést, de uram kislánya uralja a gépet, illetve még sulis dolgokat intéztem, és valahogy nem vagyok a toppon. Én nem tudom mi ez, de kaja után mintha ki akarna durranni a hasim, és persze alig eszek, gyomrom úgy fáj, mintha bele vágtak volna, és néha a köldöktől felfelé annyira feszít a hasam, hogy úgy érzem menni sem tudok, még a levegővétel is nehéz. Családom már szerdán nagyon aggódott, mert sápadtd is voltam, este meg sírtam, hogy mi a baj, hiszen eddig milyen jól voltam... sokat fekszek, akkor jó, de este mindig olyan a köldökömnél, mintha szét akarna repedni szinte.. persze bentlakóm erre rá se hederít... mocorog :) szerintek mi ez?? Közben meg hetek óta köhötök, ful-orr-gegen voltam, orr-endoszkóppal, ilyen ledugják az orrodon nézték a gégémet, szerintük a sok savtól köhögök... talán a gyomrom, és a hasam is attól ilyen???

Na én szégyentelen magammal kezdtem, ... de most ti:

Kri: horvát, Pula, és júlilus 5-9ig , de uram félt, mert látja hogy sokat fekszek, anyósom meg retteg hogy elutazunk... másnak miért nincs semmi... na mindegy... kedden megyek dokihoz talán mond valami jó hírt! Mondjuk hogy ez normális és ne aggódjak :)

SIssy: de csinike voltál!! És egyáltalán nem sok a 4,5 kg, én 55,5el kezdtem, ma reggel 60,5 voltam, de most ezen a héten inkább fogytam, valahogy nem megy úgy a kaja... és egy hét múlva lágzi :)

DInuci: aranyos a pocid! Enyimééé :) még nem ekkora, de simán tud akadályozni, főleg lehajolásnál! Már ilyen nagy a baba??? ÉN 21,5-nél 405g volt... lehet én kis drágám is hízott azóta??? :)

Cherryke: bentlakód nagyon kis izmos lesz mire kijön! Nagyon vigyázz magadra!!!!!

Tavasziszél: frontok téged is megviselnek? Attól lehet a görcs???

Lynn: ne aggódj, szeirntem te mivel vékony vagy, lehet hogy picivel több jön fel, barinőm eleve párnázott volt és neki 6kg ment fel... változó... én eddig itthon tornáztam, neten találtam minden jó feladatot, de msot a héten hogy nem érzem jól magamat hanyagoltam...

Lina: de céééép vagy :) és kutyuka is!!!! Könyököd meg tutti rende jön hamar!!!!

Ice: nem sok a 4,5 és inkább száz és egészséges gyerek ... eddig én is néztem a mérleget, most meg hogy ritkán nézem már kevesebbet mutat... most meg ezen agyalok hogy ez jó -e :)

Tünci: cukorhoz gratula!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares,
Lehet a méhed kezdi kiszorítani a gyomrodat, ezért hamarabb megtelik mint gondolnád, vagy éreznéd, ez okozhat olyan tünetet mint amit leírtál, de persze nem vagyok orvos, bármi lehet.
ceyla

ceyla:rátapintottál a lényegre!pont aki segítene sztem ők meg elutaznak nyaralni azon a napon!tényleg attól félek,hogy nehogy legyen valami,mindig olyankor szokott történni bármi!

krio7:tudod a kisfiammal az első terhességnél 23kg szedtem fel amit egyszerűen nem sikerült leadnom csak ingázott pár kg le fel!
nem koplalok vagy ilyesmi meg bármit megeszek most is amit megkívánok csak arra figyelek,hogy 5 max 6 órakkor vacsizok és 1 hónapban max 2x eszek édességet!
annyiban szerencsém van,hogy nem vagyok édes szájú :)
végül is lenne aki mehetne helyette!!csak az apósom tutyimutyi és a párom rátermettségére támaszkodik egy olyan dologban amit neki már réges régen meg kellett volna egyedül oldania nem a fiaira hárítani,mert az a sorsa lenne!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

kfmares:a gyomorsav túltengés okoz ilyeneket és ebben az időszakban előfordul a sok gyomorsav sajnos!
a pici nyomja fel a gyomrodat ezért is nehéz a levegő.
nekem volt nyelőcső fekélyem és most is szokott égni a gyomrom megyek is gasztro dokihoz.
ha nem segít neked pl a hideg tej,háztartási keksz,korpovit keksz akkor olyan gyógyit szedhetsz amit lehet terheseknek szedni.
kerüld a paprikát parit,fűszereset,csípőset és meglátod könnyebb lesz!jaaa és inkább szénsavmentes ásványvizet igyál.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Ne vonzd be a bajt! Nem történik SEMMI! Ha Érden laksz én elviszlek bárhová.
ceyla

Iceberg,
A paradicsomot is kerülni kell?? :shock: Akkor inkább égjen! Mondjuk nálam nem vészes a dolog, de a hideg tejet nem tudtam (nem is nagyon kívánom a madártej nem jó helyette? :oops: ).
ceyla

ceyla:tudom igazad van nem szabad bevonni a bajt,csak túl aggódós tipus vagyok! :)
nincs messze tőlünk Érd :) éjszaka is ráérsz ha kell?
:lol:
savas a paradicsom,de ha nem vészes a gyomor égésed akkor egyed nyugodtan.
lényeg ,hogy hideg legyen én jégkrémet ettem,de szeretem a tejet is a madártej is fincsi! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Igen! Éjszaka is ráérek! Párom még a környéken is dolgozik! Mindjárt küldöm a számom, hívjál nyugodtan!

Ez a jégkrém dolog sokkal szimpatikusabb! :lol: Csak ne a fenekemen landolna!
ceyla

Szióka mindekinek!

Látom megszaporodott a fórum :-) Tök jo látni :-) Ma nagyon elfáradtam jo lesz este minél előbb ágyba bujni. Megvettük a járgányt, meg egész nap futkoztunk.Majd rakok fel képet meg a babáról is :-) A komod még nem készült el majd csak a jövő héten :-( Mindegy legalább meglesz csak én vagyok ugy láccik ilyen tulbuzgó :oops: Attika nagyon féltékeny mikor meglátta a babakocsit meg a kisruhákat és cumikat :-( Nem tudom mit kezdjek vele....
Ti hogy vagytok? Igy estére megint kezd hűvösebb lenni pedig már ugy nézett ki hogy reménykedhetünk a jobb időben.

Kfmares: ne idegesítsd magad ezen. Az elkövetkezendő időben ez nagyon gyakori lett. Engem is bosszant de azzel nem tudunk mit tenni nagyon..... Talán tényleg a hideg tej ha megtudod inni ( én pl csak ugy nyelem literszám talán azért is könnyebb), én már egy emelet után rosszul vagyok. De a jo hir hogy a végére végefele már elmulik.A baba amugy nem nagy :-D Csak mindenkié máshogy nő. Mire mész te is meglepődsz milyen nagyot nől a tied is addigra! Énis csak lestem mint a csik :-)2 hét alatt 35dkg.

Kri: hát igen, az esés sem kimondottan jo egy vasalonak :-) De ha rám hallgatsz bemész egy műszaki boltba és pár ezerért kapsz olyant szinte magátol vasal :-D Jo neked hogy sokat vagy Brigivel. Mi 3an mindig együtt vagyunk, bár azt mondják ez nagyon jo és örüljek hogy igy van. Hát nem tudom, nem vagyok egy családterapeuta. :-)

Iceberg: ne bosszankodj, ha 8 éves a gyerkőc tul nagy gondod nem lehet rá biztosan nagyon okos ahogy igy mondod. :-) És Ceyla is nagyon rendi hogy felajánlkozott. De ne ugy indulj neki hogy baj lesz!!! Nem lesz!!!!

Tavasziszél: rakom a épet, a bővebben érdekel szolj :-)

Linn: hirdettem ha jol hiszem mostis fennt vannak de sajna senki nem hiv :-( Holnap ha jo idő lesz lemegyek megint tolasozni :-D

Ceyla: cuki a baby a lényeg láccik. :-) Igen egy időre vagyunk azthiszem :-) Nálunk is kiscsajszi. Rakom a képet ugyis.

Na megyek lányok elpihenek, mjd honap jövök :-) Minden jot

dinuci01

Kép Kép

dinuci01

ceyla:nagyon köszönöm aranyos vagy már ez is nyugtatóan hat! :)

dinuci01:neeem bosszankodom csak túl aggódós vagyok sajnos!
de szép babakocsitok van!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!
Bocsánat, hogy kéretlenül betörök ide, de remélem, hogy lesz, akinek segítség lesz.
Angol (alig) használt ruháim vannak nagyon nagyon olcsón. Márkák Next, George, MarksandSpencer, Mothercare, Ladybird és hasonlók.
Az árak kb: body 100-200ft, rugi 200-300ft, póló 100-200ft, rövidnadrág 100-200ft, kocsikabát 200-300ft, nadrágocska 100-400ft
Érdemes körülnézni! A képek alatt ott a konkrét ár, állapot és márka is. Nagyrészt néhányszor mosott, egy gyerek által hordott dolgokról van szó.

http://picasaweb.google.com/gabikikocs

Ha tetszik valami, írj privit vagy e-mailt a gabikikocs kukac gmail pont com e-mail címre.
Köszönöm!

kikocska

Doki tegnap mondta az uh után, hogy végig fekvés :( a sérvemet megnézte, csak kezdődő...
A fájdalomra azt mondta nem tágulok olyan ütemben ahogy kéne. Végül is mindegy, ha feküdni kell :(
DE tegnap csak 22 hetesre írta az uh. 470 gramm. A méretei 22 hetesnek nagy, 23 hetesnek kicsi. Pedig ugyanúgy eszek és rádaásul pihenek, tehát az energiát sem veszem el tőle :(

Kriszta
Kép
cherryke

Ceyla,
a szobában esett le, de a szőnyegre a vasalóállványról. :lol: A mostanira már jobban kell vigyáznom. :oops:

Mares,
az egész északon van ugye? Gondolom kocsival mennétek. Mi is júl. 5-10-ig. És én is kedden megyek dokihoz. Eddig totál zárt volt a méhszáj, remélem így is maradt. :oops: És kapok igazolást a repüléshez, különben Brigi mehet az apjával. :(

Dinuci,
végülis jött vasaló, csak nem teljesen az amit rendeltem. De a tudása ahogy néztem nagyjából ugyanaz. Így kb 5000 Ft-tal volt olcsóbb mint a boltban.
Nagyon édes a kiscsaj, és jó a kocsi is.

Cherryke,
a tágulást a dokid a méhedre értette? A méretekkel ne foglalkozz, nehezen tudják pontosan becsülni szerintem.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Igen a méhemre...

nektek mekkora súlya volt 22 hetesen? az enyém 470gramm.

Kriszta
Kép
cherryke

Sajnos fogalmam sincs, a dokim nem szokott súlyt mondani, csak a méreteket.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: