Szisztok!
Elnézést, de uram kislánya uralja a gépet, illetve még sulis dolgokat intéztem, és valahogy nem vagyok a toppon. Én nem tudom mi ez, de kaja után mintha ki akarna durranni a hasim, és persze alig eszek, gyomrom úgy fáj, mintha bele vágtak volna, és néha a köldöktől felfelé annyira feszít a hasam, hogy úgy érzem menni sem tudok, még a levegővétel is nehéz. Családom már szerdán nagyon aggódott, mert sápadtd is voltam, este meg sírtam, hogy mi a baj, hiszen eddig milyen jól voltam... sokat fekszek, akkor jó, de este mindig olyan a köldökömnél, mintha szét akarna repedni szinte.. persze bentlakóm erre rá se hederít... mocorog

szerintek mi ez?? Közben meg hetek óta köhötök, ful-orr-gegen voltam, orr-endoszkóppal, ilyen ledugják az orrodon nézték a gégémet, szerintük a sok savtól köhögök... talán a gyomrom, és a hasam is attól ilyen???
Na én szégyentelen magammal kezdtem, ... de most ti:
Kri: horvát, Pula, és júlilus 5-9ig , de uram félt, mert látja hogy sokat fekszek, anyósom meg retteg hogy elutazunk... másnak miért nincs semmi... na mindegy... kedden megyek dokihoz talán mond valami jó hírt! Mondjuk hogy ez normális és ne aggódjak
SIssy: de csinike voltál!! És egyáltalán nem sok a 4,5 kg, én 55,5el kezdtem, ma reggel 60,5 voltam, de most ezen a héten inkább fogytam, valahogy nem megy úgy a kaja... és egy hét múlva lágzi
DInuci: aranyos a pocid! Enyimééé

még nem ekkora, de simán tud akadályozni, főleg lehajolásnál! Már ilyen nagy a baba??? ÉN 21,5-nél 405g volt... lehet én kis drágám is hízott azóta???
Cherryke: bentlakód nagyon kis izmos lesz mire kijön! Nagyon vigyázz magadra!!!!!
Tavasziszél: frontok téged is megviselnek? Attól lehet a görcs???
Lynn: ne aggódj, szeirntem te mivel vékony vagy, lehet hogy picivel több jön fel, barinőm eleve párnázott volt és neki 6kg ment fel... változó... én eddig itthon tornáztam, neten találtam minden jó feladatot, de msot a héten hogy nem érzem jól magamat hanyagoltam...
Lina: de céééép vagy

és kutyuka is!!!! Könyököd meg tutti rende jön hamar!!!!
Ice: nem sok a 4,5 és inkább száz és egészséges gyerek ... eddig én is néztem a mérleget, most meg hogy ritkán nézem már kevesebbet mutat... most meg ezen agyalok hogy ez jó -e
Tünci: cukorhoz gratula!!