Mi nem nézünk focit, nálunk csak a Forma 1 a menő
Dia, lehet, hogy férjed nem mondott hülyeséget a popsitörlővel kapcsolatban, nálunk is kiszáradt, míg megszületett Eni. Nem vicc.
Szilvi, jobbulást a Kisfiadnak!
Dia
"Maccs te mondtad, hogy nekem milyen jó munkahelyem van. Mondd, ha vigyázok a gyerekeidre nem váltanál le? Mert mára már konkrétan elegem van az idiótákból. Ha még valaki belép azon az ajtón és kínlódik én esküszöm, hogy megütöm....." - Ha a szavadon foglak, megbánod
Nem találkoztál még a gyerekeimmel

Enikő mostanában flegma, rászolsz, mire vonogatja a vállát és ilyeneket mond, hogy: "bla-bla-bla". Mindenre felmászik, mindent kipakol, menekül előled és pofozkodik... dackorszak. Ricsi fiam meg adja alá a lovat azzal, hogy szétröhögi magát ezeken, sőt, ő is intézi a maga rosszaságait.
Félelmek
Szerintem minden anyuka fél. Így vagy úgy, de fél. Első szülésem után rettegtem a másodiktól, sokkal jobban féltem, mint az elsőnél. Ez van. Meg kell vele bírkózni, el kell hessegetni a negatív gondolatokat! 4D uh-gal jól lehet látni, ha valami eltérő a babánál... akár fizikai, akár szellemi. Utóbbinál pl. már eleve gyanús a szonográfusnak, ha végig nyitva van a baba szája... az idegrendszeri difire utal. Itt nem lesz semmi baj!
BÉvi, neked már egy csomó minden rossz összejött, úgyhogy igazán kijár a jóból! Semmi baja a lányodnak! Nyugi!
Azt nem értem, hogy miért nem nézi a lepényt a dokid és a köldökzsinórban az áramlást, mivel úgy emlékszem, hogy a lepényeddel nincs minden rendben. Ez nem elhanyagolandó dolog, kérdezz rá, ha magától nem mondja. Ne rajtad hozza be a "csúszást" a pacientúrájában!
Vanilla, ne idegeskedj azon, amin igazad van. Megírtad a levelet, mást nem tehetsz, minden halad a maga útján, ha bestresszeled magad, attól nem fognak elsimúlni a problémák. Dokilátogatást én is ajánlom, ha baja van azzal, hogy megvizsgáljon, akkor ezt adja írásba, majd beküldöd a kamarához - erre nyugodtan hívd fel a figyelmét.
Évi, én nem engednélek haza, mert úgysem állod meg, hogy ne tegyél-vegyél, és pár óra alatt elvégzel több napos munkát. Ne vedd rossz néven, de most tudnál igazán pihenni.
Én töltöttem úgy bő 2 hetet a kórházban, hogy a pici babámat nem is látogathattam, mert mindenféle csövek lógtak ki belőlem, több rohadtfájdalmas műtéten is átestem közben... szóval nekem nem kell bemutatni, hogy milyen egy kórházi benttartózkodás. Ehhez képest Te jól vagy, Baba jó helyen, használd ki az időt pihenésre, olvasni is lehet stb, ismerkedj, barátkozz...
Pussz mindenkinek, legyetek jók!