A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

A szlovákok kiütötték az olaszokat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

húúú, mennyit írtatok! sajnos meló mellett nehéz követni Titeket! azért igyekeztem nagyjából átolvasni, amiket írtatok...

nos... félelmek... szerintem mindenkinek vannak ilyenkor már... én szerencsére tudok dolgozni és nincs időm a hülye gondolatokra... belegondoltam, hogy mi lenne velem itthon... egyedül... unatkozva... hááááát, akkor inkább dolgozok, amíg tudok!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: én tuti bedepiznék!!!

anyagiak :arrow: erről ne is beszéljünk... :? :cry:

rosszullétek, görcsök :arrow: kismamik, ezzel ne vicceljetek! aki nincs jól az menjen orvoshoz!!!!

Évi kitartás!

Csillag remélem Te csak dirigálsz majd a háznál!!!

Clárika merre vagy??????????????????????????????????????

Ircsi Nektek nagyon sok szerencsét az új élethez!!! lehet majd menni hozzátok látogatóba Amerikába??? :wink: :wink: :wink: Németo-ba nem akarok menni, őket nem szeretem!!!l :shock:

Kép
gtunde75

Mi nem nézünk focit, nálunk csak a Forma 1 a menő :)

Dia, lehet, hogy férjed nem mondott hülyeséget a popsitörlővel kapcsolatban, nálunk is kiszáradt, míg megszületett Eni. Nem vicc.

Szilvi, jobbulást a Kisfiadnak!

Dia
"Maccs te mondtad, hogy nekem milyen jó munkahelyem van. Mondd, ha vigyázok a gyerekeidre nem váltanál le? Mert mára már konkrétan elegem van az idiótákból. Ha még valaki belép azon az ajtón és kínlódik én esküszöm, hogy megütöm....." - Ha a szavadon foglak, megbánod :)
Nem találkoztál még a gyerekeimmel :mrgreen: Enikő mostanában flegma, rászolsz, mire vonogatja a vállát és ilyeneket mond, hogy: "bla-bla-bla". Mindenre felmászik, mindent kipakol, menekül előled és pofozkodik... dackorszak. Ricsi fiam meg adja alá a lovat azzal, hogy szétröhögi magát ezeken, sőt, ő is intézi a maga rosszaságait.

Félelmek
Szerintem minden anyuka fél. Így vagy úgy, de fél. Első szülésem után rettegtem a másodiktól, sokkal jobban féltem, mint az elsőnél. Ez van. Meg kell vele bírkózni, el kell hessegetni a negatív gondolatokat! 4D uh-gal jól lehet látni, ha valami eltérő a babánál... akár fizikai, akár szellemi. Utóbbinál pl. már eleve gyanús a szonográfusnak, ha végig nyitva van a baba szája... az idegrendszeri difire utal. Itt nem lesz semmi baj!

BÉvi, neked már egy csomó minden rossz összejött, úgyhogy igazán kijár a jóból! Semmi baja a lányodnak! Nyugi!
Azt nem értem, hogy miért nem nézi a lepényt a dokid és a köldökzsinórban az áramlást, mivel úgy emlékszem, hogy a lepényeddel nincs minden rendben. Ez nem elhanyagolandó dolog, kérdezz rá, ha magától nem mondja. Ne rajtad hozza be a "csúszást" a pacientúrájában!

Vanilla, ne idegeskedj azon, amin igazad van. Megírtad a levelet, mást nem tehetsz, minden halad a maga útján, ha bestresszeled magad, attól nem fognak elsimúlni a problémák. Dokilátogatást én is ajánlom, ha baja van azzal, hogy megvizsgáljon, akkor ezt adja írásba, majd beküldöd a kamarához - erre nyugodtan hívd fel a figyelmét.

Évi, én nem engednélek haza, mert úgysem állod meg, hogy ne tegyél-vegyél, és pár óra alatt elvégzel több napos munkát. Ne vedd rossz néven, de most tudnál igazán pihenni.
Én töltöttem úgy bő 2 hetet a kórházban, hogy a pici babámat nem is látogathattam, mert mindenféle csövek lógtak ki belőlem, több rohadtfájdalmas műtéten is átestem közben... szóval nekem nem kell bemutatni, hogy milyen egy kórházi benttartózkodás. Ehhez képest Te jól vagy, Baba jó helyen, használd ki az időt pihenésre, olvasni is lehet stb, ismerkedj, barátkozz...

Pussz mindenkinek, legyetek jók!

maccs01

Tünde
Németországban is amerikaiak között élünk :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs
Aranyos lehet Enikő, mikor "bla-bla"-zik... :lol: :lol: :lol:
Meg lehet állni, hogy ne kezdj nevetni? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaünde
Németországban is amerikaiak között élünk :wink:

Hála Isten! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tudjátok, hogy ma van Szent-Iván éjjele?
http://www.szentivanej.hu/szentivanej/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, nehezen :) Este, mikor már lefeküdtek, egy csomót röhögünk a dolgaikon, persze ott és akkor - mikor helyzet van - nem szabad, mert aztán a fejünkre nőnek. Mondjuk már előfordult, hogy nem bírtuk ki... mi is voltunk gyerekek :)

maccs01

Limo,Maccs,csak szeretnék lefürödni,hajat mosni,pedikűrözni,ledőlni a párom mellé otthon...istók bizi!

Ircsi nem is figyeltem a vonalzód,46 cm,az szuper,az én kalkulátorom (Timmermann f.oldal) kisebbeket ir...vagy az lehet CRL csak? :? :? akkor most boldog vagyok,mert 2100 gr-nak mérték.

Képzeljétek,az itteni zuhanyzó átépités alatt(a kedvemért,ugye) 1 volt,az eldugult,most a gyerekágyra kell feljárjon mind a 28 kismama tusolni(plusz ottaniak) jó nem?

Limo,doki: :? egyébként rendesek itt,nem érzem h.ne figyelnének oda az emberre.

Ma volt itt a dokim is,kérdi,mizu,mondom h.voltak fájások,azt mondja,hát ne legyenek...oké...szerinte nem fognak hazaengedni egyenlőre(max eltáv)

Csillag nagyon szép rajzokat választottál.

Tündi remélem jól vagy.

Ilus,pénz,ne is mondd

Clarika?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyKépzeljétek,az itteni zuhanyzó átépités alatt(a kedvemért,ugye) 1 volt,az eldugult,most a gyerekágyra kell feljárjon mind a 28 kismama tusolni(plusz ottaniak) jó nem?

ez komolyan hihetetlen! vonzod a felújítást! :? :wink: :lol:

jól vagyok, köszi! kicsit fáradékonyabban, de minden ok!

Kép
gtunde75

Itt van egy jól használható táblázat a kb-i nagyságokra...
http://www.babycenter.com.au/pregnancy/ ... ent/chart/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon ráérek ma délután... apuka oktatáson van... valami katonai dolog...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nézem-nézem a táblázatot... Enikő 59centivel született a 38. héten! :)

maccs01

Évi! Éppen akartam kérdezni, hogy miért ott nincs víz? Erre olvasom tovább az írásod, hát basszus tényleg nincs :D Jól kifogtad! De ha hazamész tényleg nagyon vigyázz magadra, és csak a luxust enged meg!

Én különben úgy vagyok a házimunkával, hogy ugyis megvár. Ne a lakásért, háztartásért éljek, ha valakinek nem tetszik ne jöjjön hozzánk. :oops:

Ircsi, néztem én is a vonalzódat, súlyra jól saccoltam Bercibónkat, de centire nem tudtam. Egész jól állunk!

Csillag! Jók a rajzok! Ilus! nálad a napocskák :)

Tünde! Babaúszásról találtam:
http://www.adribabauszas.hu/

Látom pénzügyben mindenki :( :( :(
limo73

Tündi,nem wellness...nem is láttam magam napok óta,ezért is mennék 1 napra,sarkat reszelni,testápolni....itt zuhany azt kész...

Ircsi de jó eszerint a mi 2100 grammunk tökéletes!! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, lehet, hogy a férjed kap egy alapkiképzést, ha már katonaság :)

maccs01

[quote="maccs01"]I írta:maccs01rcsi, lehet, hogy a férjed kap egy alapkiképzést, ha már katonaság :)

Egyenruhája is van :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Folyamatosan vannak fejtágítások...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo köszi! már be is raktam kedvencekbe!!! :lol:

Kép
gtunde75

Limo így jártam...
Házimunka:én néha túlvállalom magam...azaz inkább sokszor elcseszem az időt aztán kapkodok...

Miki fent volt a madamnál(fenti szomszéd)nincs otthon csak az alkalmazottja,nem tudják mit intézett a biztosítónál,elvileg holnap megtalálható lesz,hát ne akarja hogy én menjek fel...mismásol itt...

Ma vagy 9 szülés volt :shock: szobánkban 2-en túlhordják,itt 40 hét plusz 10 napnál indítanak...ha minden rendben amúgy.

evilany

És ha megszületik mostanság,mennyi idő kint 2.5 kgra nőnie?

evilany

[quote="evilany"] írta:evilanys ha megszületik mostanság,mennyi idő kint 2.5 kgra nőnie?

Pár nap... 2 hét.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

34. hét

A baba több, mint 2 kilós, és immunrendszere is eléri azt az állapotot, hogy egyedül is képes legyen védekezni az enyhébb fertőzések ellen. Most már életképesen születne meg.

A lanugo, vagyis a magzatpihe eltűnik és a magzatmáz vastagabb lesz. A bőre halványrózsaszín és kevésbé átlátszó. Valószínűleg már behelyezkedett a kismedence irányába fejjel a születéshez, remélhetőleg fejjel lefelé.

Egyéb esetben, ha a lábacskái néznek a méhszáj felé, - far fekvésű vagy haránt - császármetszésre lehet szükség. Az ultrahangos vizsgálaton kívül abból is érezheted, jól helyezkedett-e el a pici, hogy a méhszájadat nyomja a feje.

Az egyre gyakoribb fájások a szülés közeledtét jelzik.

A szülést magát három szakaszra lehet bontani. Az első szakaszban gyakoriasodnak a fájások és kitágulsz. A második szakasz maga a szülés, a harmadikban már a kezedben tarthatod a gyermekedet, miközben a méhlepényt is kinyomod.

A fájdalomcsillapítási lehetőségekről kérj részletes tájékoztatást kezelőorvosodtól. A legjobb és legtermészetesebb formája természetesen a relaxáció, amit a terhes tornákon tanulhatsz meg.

De gyakran alkalmazzák az epidurális érzéstelenítést. Ennél először egy lidokainos injekciót kapsz, majd az orvos egy vékony csövet, az epidurális tűt vezeti be, s ezen keresztül a szülés alatt folyamatosan adagolja a fájdalomcsillapítót. Nagyon fontos, hogy a stressz és az idegesség fokozza a fájdalmakat, ezért lényeges, hogy megtanulj lazítani.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát,nálam a farfekvés miatt most már egyre tutibb a császár...
Olyan gáz ám,az ember selejtesnek érzi magát...én nem dohányoztam,nem ittam,drogoztam,kapáltam stb a terhesség alatt,pihentem,táppénzre mentem,és mégis ilyen silány a szervezetem,ezt tudom csak nyújtani szegény babámnak

evilany

Évi
Ne hibáztassad magad!
Tomi egészséges és gyönyörű lesz!!!!
ÉS... TE LESZEL NEKI A VILÁG KÖZEPE.... AZ ÉDESANYJA LESZEL....

Akkor én már ássam el magam? :roll: :roll: :roll:
IVF-ICSI... sokak szerint (szakirodalom is írja) az így "létrejött" gyerekeknél gyakoribb a genetikai eltérés :cry:
Katus örökölheti a trombózis-hajlamot, az IR-t... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dehogy,csak magamra irtam :lol: :lol:
Csak ne legyen baja,ez jár folyton az eszemben

Ircsi hozol majd fotókat?

evilany

Lesznek majd képek... csak most egyszerűen semmire se megyek...
Szinte folyamatosan fekszem... csak a legszükségesebb dolgokra kelek fel...

Most legfeljebb a kispárnámról tudok képet feltenni! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

No megkeresem a fürdőt...aztán elfekszem,nem tesz jót az ülés...:( görcsölök tőle...
Nézem itt a betegeket,van aki 15 éves 2.babával(10en x hetes...) visszatartáson van,és az infúzió mellett,amitől én majd behaltam,vígan tud dohányozni járni...ehh

Na jó éjt...

evilany

Értem,jól teszed,pihenj sokat

evilany

Most e házban szélt veszünk,
Napköltéig itt leszünk. -
A fő-ágyhoz legelébb!
Hintsen áldást rá e nép:
Hogy a sarj, mi ott terem,
Legyen boldog, végtelen.
Mind a három ifju pár
Hű legyen, míg földön jár;
Soha tőlük származót
Ne gyalázzon testi folt:
Anyajegy, nyúlajk, sömör,
Rácsudállott szem-csömör
S mi anyákat szégyenít,
Magzaton ne legyen itt. -
Fűharmattal szentelünk;
Minden tündér jő velünk,
Kiki szentel egy szobát,
S megáldjuk e palotát:
Lakja mindig béke, csend,
S legyen áldott ura bent.
Most szállj;
Meg se állj;
Reggelig hozzám találj.

(Shakespeare: Szentivánéji álom)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Köszönjük!!!!!! :cry: :) :cry: :) :cry: :) :cry: :)
limo73

Tünde jó,hogy jelentkeztél de azért pihenj is néha csak óvatosan!!!!

Ircsi örülök neki,hogy jó ott nektek és Katus is gyönyörű és egészséges ki csajszi lesz majd elmeséled neki mikor őt vártad és megcsináltad a szobát és átt költöztetek :lol: jó kis sztori lesz!!!

Évi biztos nem lehet egy leány álom bent és vonzod a felújítást ez tuti :lol: :lol: de ha haza mész tényleg csak fekvés és láblógatás egy kicsit,bár ha görcsölgetsz ülve nem hiszem,hogy engednek és Tomika nagyon egészséges lesz és ne írj ilyeneket magadra mert ez nem igaz.
Császár megnyugtatlak ebben is egyezünk :lol: :lol: :lol: ahoz képest,hogy Lilink már kb 30 pozíturát kipróbált anyukája hasában farosan érzi a legjobban magát,és ma a doki azt mondta 3 hét múlva menjek vissza mert ugye szabin lesz most és akkor leszek 36 hetes,és ha még mindig így fekszik akkor császár lesz és megbeszélünk egy időpontot és akkor elvégzi,nem érzem azt nem vagyok ezért teljes értékű anya,és ha kicsit a szívem mélyére nézek jobban örülnék egy császárnak nem az én fájdalmam miatt,hanem nem tudom nekem az baba szempotjából nyugtatób nem kell neki annyit szenvedni nem kell várni rá,biztos van hátránya is de most így érzem,mondom nem magam miatt,mert nem érdekel semmi csak ő egészséges legyen!

Haza értem nem lett szemölcs leszedés egy nagy maradt meg a többi eltűnt,és doki azt mondta nem csinálja a heg miatt,nehezen gyógyulna,kenjem be az oldata ami nekem van az is leviszi,végül is rendes volt mert ugye ez neki plussz pénz lett volna de nem csinálta meg,megmérte 2100gram megint kisebb egy héttel :lol: vicess egy kicsit ,azt mondta ez azért jó súly mondtam jah én majdnem ennyivel születtem,beszéltünk a szülésről itt nincs érzéstelenítés nincs altató orvos kórház nem tart fent,azt mondta,de nagyon úgy nézi császár lesz azt mondta megbeszélünk egy időpontot és akkor bemegyek és megcsináljuk,kicsit fura,de azt mondta tejesen mindegy hajnal egykor kell megcsászározni vagy megcsináljuk délelőtt,persze ez neki is kényelmesebb gondolom én,de hát nagy gond csak nincs belőle,Ircsit is olvastam programozott lesz jó neki más ok miatt,de végül is ugyan az császár lesz!!!

Maccs lepényt nézni szokott csak az áramlást nem,de azt most sem nézte,de mondta minden rendben most nem kérdeztem rá,hogy kislány még mindig,de párom szerint ha 20 azt mondták kislány csak az :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

"mégis ilyen silány a szervezetem, ezt tudom csak nyújtani szegény babámnak" - Évi, most ezen múlik, hogy a köv. 50 v. akárhány évben jó anyja leszel-e a fiadnak? Ezt nem gondolhatod komolyan :!:

maccs01

BÉvi, az jó hír, hogy már csak egy szemölcs maradt, legalább kevesebb vele a gond!

maccs01

Sziasztok!

Életjel :)

Évi, azért kívülről vicces, hogy tényleg vonzod a fürdőszobai problémákat :D Bocs :oops:
Hogy ezt tudod nyújtani a babádnak??? Szerintem, az sokkal többet jelent, hogy mentálisan-lelkileg-intelligencia-szeretetkapcsolat szinteken mit tudsz nyújtani a babának. Egyetértek a többiekkel!

Évi, jó, hogy lassan rendeződnek ezek a szemölcsök...

Szilvás, Bendének jobbulást, gyors gyógyulást!

Szentivánéj, éljen-éljen... Csak sosincs időm ezen tanakodni, legtöbbször utólag jut eszembe, hogy jé, már volt. A júniusi babáknál olvastam egyszer egy híradást, miszerint "Szentivánéji álom: megszületett XY ennyi kilóval, ennyi centivel."

Voltunk ma dokinál. 75 perc várakozás után majdnem bement előttem egy nő, aki utánam érkezett. Fiúkat amúgy is elküldtem vacsorázni, de már kész voltam én is. Doki is mondta, hogy szerinte itt éjszakázik a rendelőben... :roll:

A lényeg: minden pörgésem és keményedés ellenére a méhszáj kőkeményen zárt... Én nagyon reméltem, hogy valami már elkezd alakulni, de úgy látszik, én meg genetikailag vagyok ilyen: túl kötött izmok, kötőszövetek...
Baba feje egyébként 9 centi, méretei alapján nagyobb, mint az átlag, de ezt eddig is tudtuk. Becsült súlya 2870 gr. Olvastam, Bévinek 2100 gr... Hát igen, vannak eltérések... Flow, méhlepény, szívműködés, magzatvíz okés.

2 hét múlva lehet menni CTG-re...

Puszi mindenkinek!

bekri

Évi, csatlakozok az előttem szólokhoz. Tényleg ettől függ, hogy milyen anya leszel?
Aki orvosi segítség nélkül megszül a wc-ben, majd az útszélén hagyja a gyerekét az jó anya? Vagy akinek nem jön össze, de mindent megtesz egy örökbefogadásért az nem jó anya? Kicsit úgy érzem ez olyan média által kreált eszménykép, fitt kismama, aki mindent tutin teszvesz, majd mosolyogva, fájdalomcsill. nélkül életet ad gyermekének, pillanatok alatt leadja a felszedett kilókat, és már újra munkába is áll. És akkor aki ezzel nem tud lépést tartani az selejtes. Ugyan már, legalább magunk alatt ne vágjuk a fát!!! :wink: :!:
limo73

Bekri, ezek tényleg szép eredmények. Eni a 34. héten csak 2760-nak volt mérve és fej, 8.7.
Kötött szövetek...hmmm... első babával ment a szoptatás? Általában nehéz, ha a mell is kötött, de nem lehetetlen (pár embernek már sikerült), viszont hihetetlen fájdalmas tud lenni.
Mit csináltál a nőcivel? :):):)

Limo, egyetértek! Amúgy a fitt kismamis írásodból rögtön a kalácsképű fickó felesége, a Sarka K. jutott eszembe :lol:

Hozzáteszem, hogy a szuperanyukák szupercsaládjában a szupercsecsemők sosem sírnak és még álmukban is mosolyognak :mrgreen: Ez valószínűleg azért is lehetséges, mert a szuperanyukák a szupermentalistaképességeikkel rögtön tudják, hogy mitől görbül a ded szája és már orvosolják is iziben a problémát, hogy mindigmosolygós fényképek jelenhessenek meg szupercsaládjukról a bulvárlapokban.

Olvastam egy anyukáról (sima mezei, nem celeb), akiről az újságírónő lelkendezve előszóban közölte, hogy anyuci most szült 3 hónapja, csitti-fitti, leadott huszonakárhány kilót, tele van erővel és energiával, milyen követendő példa, bár minden anyuka ilyen elszánt lenne stb. "Hogy csinálta?" Hétfőn aerobic, kedden kick-box, szerda pihenés, csütörtökön konditerem, pénteken kerékpár, hétvégente reggel úszni jár...
...wazze! Szegény :):):) Valszeg van 6 nagymama, 2 bébiszitter, 5lánytestvér... vagy csak az Én időbeosztásom sz.r!

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Lili TÖKÉLETES baba!
Nekem nem császárom lesz!!!! :wink: (Csak ha nagyon muszáj!)
Bemegyek a megbeszélt időben a kórházba. Megrepesztik a burkot, kapok oxitocynt... és szülünk... :wink:

Bekri
Bálint szép nagy baba lesz! :lol:
35. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nekem ez az az idő, ami után azt mondom, bármikor jöhet Katus :wink: )

Anyaság
Független attól, hogy simán, vagy császárral szül az ember, szoptat, vagy tápszert ad, napirend szerint élnek, vagy "igény szerint".... EGY A LÉNYEG: anyuka ne érezze magát kevesebbnek, vagy többnek... szeresse a gyerekét, fogadja el a helyzetét...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

34. hét
47cm, 2,6kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mai feladatom....
Kép

Ezt rendbe kell tenni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,

Évi, én ezt a császáros dolgot nem is kommentelem, mert akkor nagyon-nagyon felhúznám magam!!!!!! Úgyhogy legyen elég annyi, hogy ELÉG az ilyen gondolatokból!!!!! A többit a többiek leírták. Egyenértékű a sima szülés is, és a császár is.

Kép
xtina75

Sziasztok ma korán keltünk!

Évi szerintem se úgy értette ő,hogy most ez olyan vére menő dolog,csak az lehet a gond bent van a kórházba,látja az anyukák szülnek viszik őket stb,és az is baj lehet számára,hogy nem otthon van hanem pont megint úgy alakult van valami baj,én megértem őt hisz akinek mindig van valami baja a terhesség alatt az néha azt érzi ő selejt,nekem is jött a sok felfázás a torokfájás,a szemölcs az epe,a cukor míg más kacagva evet ivott én addig sírtam miért van ez velem miért mindig rajtam jön ki minden,ez szerintem nála is előjött és természetes,de mint elég sok mindenben egyezünk ebben is :lol: Lili is faros bár izgága nagyon szóval még bármi lehet,félek a császártól is!!!!De mivel folyamatos hüvelygyulladásom van amit csak szülés után tudunk kikezelni és a szemölcs is bármikor ott lehet,valahogy nyugodtabb lennék ha császár lenne,bár fogalmam sincs hogy csinálják stb,de nekem az a fontos Lili jól legyen és Ő MAJD ELDÖNTI,HOGY JÖN,rajta áll megfordul marad nem tudom befolyásolni :lol: :lol: Nyugodj meg drágám nem lesz semmi baj nagyon nehéz most neked ott bent megértelek de már nem sok van hátra!!!

Ircsi akkor elértettem azt hittem császár lesz bocsi :oops: :oops: jó hogy mutattad mit kell csinálni ma neked,azt nekem is kel most jutott eszembe vasalni fogok ma :lol:

Bekri gratulálok az adatokhoz nálunk fejméret 8.6cm a súly pedig 2102gramm,és 32 hetesnek írja,míg én már 33 vagyok szerintem nincs lemaradva csak a gép hülye :lol: :lol: annyi várakozás nem semmi egy dokinál jó,hogy végig bírtad ülni,nekem is rendben lepény víz minden ránézésre mert ő így szokta eldönteni,nah de bízok a 40 év tapasztalatában :lol: :lol:

Maccs igen szerintem az anyuka vagy bölcsibe adta 3 nap után a gyerekét,hogy magával tudjon foglalkozni az alakjával stb vagy nagy a család nah az ilyen embert nem értem miért nem védekezik minek szül!!!!

Mi jól vagyunk most itt szar az idő,esik az eső mindjárt ma is lightos nap lesz tejszínes sajtos,sonkás tésztát főzök és kész!
Kivasalom Lili ruháit képzeljétek az apukája szekrénye ott van a kiságy lábánál és mikor megy a szekrényhez belenéz ma reggel is,és ma észrevette hogy látom mosolygott,kérdeztem tőle alszik :lol: :lol: nevette nagyon várja már alig várja lánya legyen,mindig azt mondja el sem tudja képzelni milyen lesz,mindegy neki mi lesz csak lány legyen és egészséges azt mondta,a két fiú után nagyon vágyott egy kislányra,az ő kis hercegnője azt mondja,nah ettől félek én is!!! :lol: :lol: :lol: És mondta tegnap nem pici a 2100gramm mondom ha azt nézzük én 2600gr születtem és jól megnőttem azt ő is eléri simán :lol: Nah jó befogom a lepcsest!!

SZILVÁS:remélem már jobban vagytok!!!!!!
Dia te pedig sies hozzánk de csak óvatosan :lol: :lol:

Kép
bévi

sziasztok szép jó reggelt

A mai napom megint sz.. indult nem vagyok rosszul az időjárási viszonyokat tekintve de ez szerintem mindenki érzi is picit :?

tegnap elmentünk a boltba bevásárolni drága volt párom megküldte a havi gyerektartást időben mi na mindegy ahoz képest hogy csak margarint mentünk venni flórát mert most akciósan 299 ft ott hagytunk 10 ezer ft-ot na pfff.

Évi nem tudom mennyire szereted a joghurtot de van most a lidlben diétás 79 ft-ért akcióban és vannak benne magvak is ISTENIIIII. Tegnap vettünk iszonyatosan finom és laktató csak ajánlani tudom MINDENKINEK !!!

Az éjel fél 1-ig tv néztem felébredt a picike fiam kijön a szobájából leül mellém az ágyra a mappaliban és ilyent szól :

-Anya minden rendben veled ?
-válaszolom igen
-erre megint megszólal : És a babával ?
- válaszom :azzal is
Kérdezem : miért kisfiam

olyan kis aranyos volt ahogy félkomásan minket félt :)
Vendég

valaki mondta TEGNAP látott a Tescóban pampers pelenkát 3500-ér MEG NE VEGYE !!!!!!!!

A pennyiben 2400 ugyan az !!! 1000 ft különbség az nagyon sok lányok azért már érdemes ott megvenni .

Meg a lidl-be az arile mosópor (mi azt használjuk ) 7,2 kg 3800ft

bocsi csajok de ilyenekkel lehet spórolni és gondoltam megosztom másokkal is :)
Vendég

Nah megyek erőt veszek magamon felöltözöm,és elmegyek a boltba vásárolni valami kaját,de lehet csak a kis boltba megyek ááá nem tudom nincs kedvem semmihez,ez az idő idióta elborulva!!!
Majd jövök még később addig is puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Én mindig olvasok, naponta többször is, csak általában szóban, gondolotban kommentálok.

:lol: :oops:

Pénztéma: ne is mondjátok, mi is a béka s...e alatt....pedig spórolósak vagyunk, igyekszünk mindig mindent olcsón, akciósan megvenni, de alig telik valamire. Minden egyre drágább, ráadásul a 6. hét óta én táppénzen vagyok, ami nagyon karcsú. Sőt, most is a 4 heti helyett 2 hetit küldött az OEP, mert az egyik táppénzes papíromat elkavarta. Nem először van ez és akkor újabb 1 hónapot kell várni, hiába nem az én hibám. Az ügyintéző szerint ott is emberek dolgoznak és előfordul iylesmi. De könyörgöm, velem nem először csinálják. Kíváncsi lennék, mit szólnának, ha ez az ő fizetésükkel lenen és 72 helyett kapnának 38-at? Biztos megváltoznának a nézeteik.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Vanilla! Köszi a tippeket. Ilyenek jöhetnek bármikor, hiszen az ember lánya nem mindig tudja végigjárni az összes boltot, csak árösszehasonlításra.
Én is böngészem mindig a szórólapokat, hol mi az "ákciós" (utalom az ALDIT, lehet a reklám miatt :) )mert tényleg lehet ezzel spórolni, bár szerintem itt az utóbbi időben valahogy felmentek az árak. Vagy csak nekem tűnik így, nem tudom.. :evil:
limo73

Mellette nekünk is lakáshitel, stb... ÁÁÁÁ..ne is bezséljünk a pénzről....Mindig cska ideges leszek a témától. Ráadásul nekünk a sokéves kezelések, lombikok elvitték a pénzünket...
:cry: :cry:

NA ennyit a mocskos anyagiakról..

Tegnap be keleltt mennem a klinikára, mert sza...l voltam. Kaptam hüv.kúpot (ma lesz kész), meg kenetet is vett a doki tenyésztésre. A görcseim kezdődő jóslófájások. Hát ez van. Méhszáj teljesen zárt, Fannikám ügyes baba. Érdekes, mert eddig nagyon lent volt a pocim, most meg mondta a dokim, hogy egész magasan van a babám. Bemutatta a helyettesét is, aki júl. utolsó 2 hetében helyettesíteni fogja. Anyira szétesett vagyok, hogy nem tudtam megjegyezni a nevét :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Lombikbaba látom,,van mit pakolnod, de csak óvatosan. Tetszik a lakás, a város, a környezet?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: