Hú...rengeteget írtatok...megpróbálok mindenre reagálni...
Bocs, ha valamit/valakit kihagyok...
Ircsi...lehet, hogy már írtam, de szuper lehet akkor ott a szülészet...biztos jó kezekben leszel...
Évi, örülök, hogy Mikivel minden rendben, és most nyugi van...kitartás...csak pozitívan...ha hazaengednek, akkor jó, mert otthon lehetsz még szülés előtt, ha meg netán nem engednek haza, akkor legközelebb már a drága kicsi fiatokkal együtt mehetsz haza...
bmass...férjednél remélem hamarosan fény derül, hogy mi lehet a gond...nagyon rossz lehet...
Törölközőnek nagyon örülök...úgy tetszik, de ezek szerint akkor tényleg nagyon jó lehet...és tényleg nem drága 1490FT volt darabja...
brik...csontom nekem is néha fáj...már mondtam a dokinak is, mert néha attól féltem, hogy kész, most megjön, de mindig megnézte az UH-n is, és azt mondta, hogy a baba feje miatt van egyrészt...nincs pont beilleszkedve, de ott a feje, és néha nekiáll feszíteni...na meg elvileg már ilyenkor is ugye tágul a medencénk valamennyit, nem csak szüléskor...nekem a fenekem fáj néhány napja nagyon...úgy megeyek, mint aki össze csinálta magát, de rájöttem, hogy azért, mert amikor alszom (vagy jobb vagy bal oldalamon), akkor ott vagyok megtámasztva...már van alattam egy másik takaró is, de eddig nem sokat segített...fáj mint a nyavaja...de hát ez van...nem elég a pingvinbálna mozgás, még csámpázok is, mint egy kacsa...most így elképzelem magam,összességében elég röhelyes látványt nyújthatok...
bévi...nagyon jó lett a kiságy...és a kis félelmeidre (ilyen szempontból lehet, hogy pont az ellentéted vagyok, de...)
Elég nehézkes a te várandósságod...mindig volt veled valami, ami nem feltétlenül minden terhesség velejárója, így egy részről természetes, hogy aggódsz, milyen hatása lehet majd a babádra, de ha a doki nem mondja, hogy baj van, nem hinném, hogy gond lenne...
A kiságyat szerintem nem baj, hogy felállítottátok...nálunk húsvét óta áll már, és minden nap nézegetjük (ha akarnám se tudnám kikerülni, mert a fejem mellett van a hálóban)...viszont én egyáltalán nem vagyok babonás ilyen szempontból...sokminden érdekel egyébként, ezotéria, meg ilyenek, de pl. feng shui is csak addig érdekelt, ameddig ki nem hozták, hgy mi Gáborommal abszolút nem illünk össze, és még csak egy szobában sem nagyon kéne aludnunk, mert ami az egyikünknek jó, az a másiknak nem...szóval (nem csak ebből kiindulva)...nem árt az óvatosság, de nem hiszem, hogy bármi gond lenne a korai összerakás miatt...anyukám nézett rám nagyon csúnyán, mert abban a pillanatban, ahogy betöltöttem a 12. hetet, rhantam a babának venni valamit...és azóta is veszek, amit tudok...nem gondolok roszzra...persze néha nekem is átsuhan az agyamon, hogy biutos minden rendben lesz-e...nálunk az asztma lesz nagy esélyes sajna, főleg ha fiú...Gáboréknéál minden férfi, fiú asztmás...na meg nálunk én is, így szegény picúrnak nagy esélye lesz rá...de majd megoldjuk...szóval kitartás...és ha eszedbejut, akkor gondolj arra, hogy á...úgyis rendben lesz, felesleges aggódni...na...remélem érthetően írtam le a bátorítást, mert annak szántam ám...
Foci...nálunk is mindig nézni kell...egyrészt Gábor miatt, másrészt, mert itthion nagy tippversenyben vagyunk hárman (apukámat is belevettük)...a tétek nagyon komolyak ám...Gábornak Nutella, apukámnak sör, nekem meg egy rakat gyümölcs...
Amúgy megint nőtt a pocim...a kis itthonka pólóm feszül...na meg Manóm a mérvadó...ha valamim szűk, akkor azonnal megpróbálja lerugdosni rólam...
és olyan cukit álmodtam...most kisfiam volt álmomban (talán az első olyan álmom, ahol láttam, hogy milyen nemű a babánk)...anyóséknál voltunk...nagyon kis csini-vagány kisfiús ruciban volt, farmer meg valami kising...és apája vállán aludt, mi meg mondtuk Gábor szüleinek, hogy most már megyünk, mert a gyerek már nagyon álmos...én Gábor mögött mentem, és láttam, hogy a picúr már rég aludt, és összenyálazta az apja hátát, és csak mosolyogtam, nem szóltam...de annyira tüneményes babuci volt...
Na, kicsit lenyugszom, mert annyit írtam, mint máskor egy hét alatt...