Vok, fel sem tűnt, hogy ilyen nagy a lakásotok. Pedig pont valamelyik nap gondolkoztam, hogy mennyivel jobb a tiétek beosztása, mint a miénk. De akkor lehet hogy a mérete is okozza
Taliban én is benne lennék, de én nem ajánlom fel, hogy nálunk legyen, mert szerintem anyósom nem értékelné

Pedig itt is jó lenne, mert van nagy kert. De azért majd megkérdezem tőle. Bár ha hétköznap délelőtt lenne, akkor mindegy, mert akkor dolgozik.
Luna, de jó, hogy már itt vagy, gyere majd mesélni, ha már tudsz! Olvasni szoktam jönni, max. nem reagálok, de szerintem azt mindenki túléli
Hajam nekem is hullik, ráadásul megint göndör, mert ma meg kellett már mosnom. Bencével meg nem akarok fodrászhoz menni, mert félek, hogy nem alszik, akkor meg ott sírna. Szóval hosszú idő után saját magamnak mostam meg, mondjuk most már le tudok hajolni. Hát elég szokatlan így
Bence reggel annyira nem akart szopizni, meg éjszaka, hogy reggel hívtam a dokit és irattam tápszert.

Aranyos volt a doki, mondta, hogy felírja, de nem szeretné, ha kiváltanám, tegyem el, hogy megnyugodjon a lelkem, hogy van recept, ha minden kötél szakad, de inkább próbálkozzam. Még nem mentem el érte, most egész jól szopizgatott Bence, de előttünk az éjszaka. Olyankor valahogy olyan mint akinek nem ízlik a tejem. Dühös, kapkodja a kis fejét, rácuppan, szív, aztán folyik ki a száján a tej, de nem kell neki.

Rossz érzés is, olyan tehetetlennek érzem magam. Aztán reggel sem kérte. De délelőtt már gondolom éhes volt a drága, úgyhogy megitta, meg azóta sem volt vele gondja, de mintha kevesebbet enne. Végül is éhenhalni nem fog, de lehet, hogy a keddi mérlegelésen látszik majd. Minden esetre azért holnap elmegyek a receptért, mert ha hétvégén nem enne, akkor muszáj lesz kiváltani.
Ma vettem neki infacolt is, majd próbálom felváltva használni az espumisannal. De valahogy olyan érzésem van, hogy semmi nem használ. Annyira erőlködik szegénykém, főleg éjszaka azokkal a csúnya pukikkal. Rossz nézni, hogy szenved szegény.