A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Geo!
Ha valamiért nem menne, akkor majd segítek :D:D Nem egy ördögőség. Ez most csúszócsomóval megkötött, elől keresztezett ülő pozíció. (rövid neve van :D) Én ezt használtam Hannával a legtöbbet. Most azért rendeltem magamnak nagyobb kendőt, mert szeretném elől megkötni a csomót. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

LUNA: GRATULÁLOK ÁRON SZÜLETÉSÉHEZ! CSODÁLATOS NEVET KAPOTT TŐLETEK.KÍVÁNOK SOK TEJCSIKÉT, EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT!!!Várunk vissza az élményeiddel!!

GEOOO, FOLTI , MÓNI: Kitartás, mostmár tényleg csak napok kérdése és a kezetekben foghatjátok a kis csodáitokat.

VOK és CSILLA: Nagyon szépek a babáitokról a fotók!!!!
Hihetetlen, hogy Léni milyen kis királylányos formát öltött!!!Csilla biztosan ő a szíved csücske.

Kép
rozsa1979

Megpróbálok képeket feltenni, hátha sikerül....
Hát nem sikerül... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
rozsa1979

Sziasztok!

Hazajöttünk...
Minden sima liba, 1 órás szülésem volt kb 7-8 fájással, ebből kb a 3. már toló fájás volt...
Gyerek szopizik ezerrel, másik imádja... most velük nyomulok leginkább...
(és itthon is minden patent :) )

Majd jövök... egyszer... de most inkább gyerekezek :) bocsesz

Aki még pocakos annakkitarást a többieknek jó babázást!

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és még egy dolog, ami csúcs szuper, hogy nincs pocakom és beleférek a régi ruháimba... a kilókat nem mértem, egy pici biztos hogy van rajtam, de ez úgy se a fogyókúra ideje...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Móni, doki szerint még éretlen a méhszájam, áramlás rendben van, pénteken megyek vissza. :roll:

Amúgy ma iszonyatosan érzem magam, hányingerem van, még netezni meg tv-zni sincs kedvem, a kaját sem kívánom. Végülis Dettinek is azt mondta reggel a doki, hogy semmi, aztán még aznap megszült. :roll:

Vok, szuperek a fotók! :wink:
foltivspicur

Most nézem a táblát, ha Jenny már babázik, akkor én leszek az utolsó. :roll: Mert nekem elvileg a szombat a végdátum, csak uh szerint csütörtök.
foltivspicur

Sziasztok,

Először is nagyon gratulálok az újonnan érkezett babákhoz Gemnek, Nyuszikának és Lunának. Mindegyikőjüknek jó egészséget és nagyon sok örömet kívánok!

A még pocakosoknak kitartás hamarosan ti is babázni fogtok! Addig meg használjátok ki a lehetőséget és aludjatok sokat!

Geo, fogalmam sincs hogy bírod még szuflával. Remélem azért az utolsó napokra kicsit belassítasz :wink: .

Csilla, Nanetto és Vok nagyon aranyosak a babák!
Alexen látszik imádja a kendőzést!
Csilla, imádom Léni haját :) ! Látom az ujjacskáját is megtalálta :lol: !
Nanetto, hogy milyen szépen mosolyog a lányzó! Örülök, hogy anyós helyzet rendeződni látszik!!! Különben most jöttem rá, hogy te még rosszabbul jártál mint én. Neked az anyósod közvetlenül alattatok lakik, ha jól értettem. Nekem hála istennek 30 km-re :lol: , így nem tud állandóan okoskodni.

Mi kissé kidőltünk a melegtől, de hál istennek 3 napja már normalizálódott a helyzet. Valaki kérdezte, hogy a tengernél ugye mindig fúj a szél? Hát igen kivéve amikor nem.... Sajnos most ez a pokoli meleg olyan volt, hogy még egy falevél se mozdult meg, meg lehetett fulladni a melegtől :( .

Szemtörölgetésre nekünk is a sima forralt és lehűtött vizet mondták.

Tegnap reggel megejtettük végre az első közös sétánkat kettecskén. Elmentünk a pékségbe, utána meg a piacra zöldésgekért meg gyümölcsért. Végre kicsit úgy éreztem, hogy kezdek visszatérni a normál életbe.

Mi a véleményetek mit lehet bevetni, ha nem akar az istennek se visszaaludni etetés után a drága gyermek???? Nem sír, nem fáj semmije, viszont sehol se jó neki, se a kiságyban, se a mózeskosárban, se a pihenőszékben, se anya vagy apa karjában. Ha leteszed, elkezd keze-lába járni, a szemei tágra vannak nyílva és kicsit nyöszög, valamint látványosan nagyokat ásít és nyújtózkodik. Feltételezzük, hogy dög álmos mégse akar visszaaludni..... Ötlet????

És Nanettonak pár kép, na jó nemcsak neki :wink:

Kép

Kép

Fürcsi után:
Kép

Szenvedünk a melegtől:
Kép
Vendég

Sziasztok

Lunának nagy gratula a kisfiához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[b]Nage
kösz az infot, tegnap már vettem is, ma meg főztem belőle. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e vagy a forraltvizes lemosásnak, de mintha kevésbé váladékozna a szeme és a könnye sem sárga már, hanem szép tiszta.

Vok tök jó a kendőd :D amilyen hasfájósak vagyunk én is elgondolkozok egyen.
Az anyaságit hogy intézted? Interneten, postán?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Vok, írtam privit! Csak azért írom, mert Nekem nem jelezte a rendszer, csak megnéztem, hogy esetleg írtál-e. És milyen jól tettem.

Este 9-től hajnali 1-ig fent voltunk, megint a "sehogy sem jó" szituációt játszottuk. Viszont tegnap tornáztam is, aminek nagyon örültem, testemnek, lelkemnek is jólesett.

Babcik édesek, tündérkék.

Kép

Kép
***csilla***

Ja, és én is megvettem ma a szemvidítófüvet, megyek is, csinálom a főzetet.

Kép

Kép
***csilla***

Na hát ennyit az ígéreteimről. Fotó továbbra sincs. A mai nap is elúszott, úgy ahogy volt. De legalább jó idő volt. Délelőtt gyógyszertáraztunk, tea helyett vettem homeopátiás tejserkentőt, aztán vásároltunk, játszótér és haza. Utána lefeküdtem Bencével, mert már nagyon fáradt voltam. Ráadásul úgy örültem, hogy most nincs mellgyulladás, hát reggelre a jobb cicim jól bepirosodott és hozzá se lehetett nyúlni. Mondanom sem kell, milyen jó volt ciciztetni vele. Ráadásul Bencének ugye nem nagyon ízlett, úgyhogy küzdeni is kellett.

Aztán délután is gyógyszertáraztunk, akkor mellgyulladásra való homeos cuccért, meg a postára kellett elmenni. Most a bal oldali cicim nem kell Bencének, úgyhogy gondolom holnapra az fog begyulladni :cry:

Kép
Kép
hari

Szóval, én se maradjak adós a fotókkal... Íme a legfrissebbek...
Kép Álom, álom, édes álom...
Kép Pancsi apával
Kép
Kép
Kép Pancsi után
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de június 19.-én 19óra 15 perckor megszületett Natasa. Ma jöhettünk haza, mindketten jól vagyunk.
Valahogy nem is gondoltam, hogy ilyen pikk-pakk beindul, elfelejtettem bárkinek is megadni a számomat. Reggel fél 10-kor elkezdett csordogálni a magzatvíz, estére lett baba belőle. 4020 g lett Nati, és 54 cm. A szülés sima volt, semmi fájdalomcsillapítás, durva volt, de megérte.:)
jenny29
Mór

NATASA

Kép
jenny29
Mór

Jenny:

Hatalmas gratula neked és Nati babának!!! Kívánok sok boldogságot és egészséget!!! Nagyon szép a kislányod!

Mindjárt feltöltöm a táblázatot, hogy lássuk, hogy állunk baba-ügyileg :D :D
Vendég

Kép
Vendég

Jenny!
:D:D Gratula Natasához! :D Édes!!
Meg az is, hogy nem gondoltad ilyen gyorsan megy :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Talinn,
Postán intézem mindent. Ezért is lepődtem meg ennyire :D

Heni!
Naaagyon cuki Gergő!!! :D:D
Képzeld, tegnap voltunk dokinál, mert Alexnak eléggé vízszerű, zöld és túrós a kakija. Erre kérdezi a doki, hogy mennyi most a súlya, mondom 4200... erre akkor túleszi magát és adjak kevesebbet neki enni, meg ugye csak 3 óránként eszik... Ez olyan gáz. Hanna se evett 3 óránként. És mondjuk nem tudom mennyiket eszik Alex, de kb 3-4 óránként eszik rendesen, a többi inkább nasi... És hiába adok én neki cumit, kiköpi... Hanna is utálta.
Nálatok szóltak már a súlynövekedés miatt?

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok:

Még nem szóltak a súlya miatt. Én a jövőhéten viszem tanácsadásra. Jelenleg fogalmam sincs mennyi a súlya.

A zöldes széklet hasfájásra utal. A 3-4 óránkénti evés szerintem teljesen jó. Két normál kajálás közötti szopik, pedig szerintem csak szomjoltásra vannak. Olyankor gondolom, párat kortyol és máris elégedett.

Nekem Gergő tegnapig 2 óránként szopizott. Éjjszaka 3 óránként. Most viszont éjszaka is szépen aludt 4 - 4 órát egyhuzamban. Lehet, hogy már többet szopizik, így tovább bírja, míg újra üres lesz a poci.

A cumi nálunk sem megoldás. Szintén kiköpi, mert csak forgatja a szájában és nem tud vele mit kezdeni. Ha véletlenül elkezdi szopni, akkor is hamar berág, merthogy nem jön semmi belőle. :D

Már úton van hozzám a hordozókendő. Alig várom már, hogy kipróbálhassam. Aztán lehet, annyit fogok vele bénázni, hogy a végén majd jól a sarokba hajítom.

A neten van valami értelmes oldal a kendőzéssel, kötéssel kapcsolatban, amit szívesen ajánlanál?
Vendég

Heni!
Nem fáj a hasa, egyébkén :D Ez jó. Erőlködik,de ennyi. A zöld azt több helyen olvastam az emésztetlen anyatej is lehet.
Szagra rendben volt :D Doki szerint.
Hát, kíváncsi leszek. Ma megpróbálom kevesebb cicivel túlélni a napot... Meglássuk, lesz-e hatása.

Kendővel... hát, nem igazán néztem ezeknek utána, mert én füzetből, meg tanfolyamon tanultam. Mint területi képviselő :D nekem el kellett mennem megtanulni felkötni az alap kötéseket. :D:D

De körbenézek, hátha találok egy jó oldalt.

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter
Kép
Kép
vok

Jenny, naaaagy gratula Nektek! Boldogságot, egészséget!

Mesélj légyszi a B.B-s tapasztalataidról, akár priviben is.

Kép

Kép
***csilla***

Húú, ez a második nagyon nagyon sok mindent tartalmaz :D Szerintem átnézem majd én is, mert több féle van fent, mint amit ismerek :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Csilla!
Azt a linket te is nézd meg :D tetszeni fog! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jenny, gratulálok a kislányodhoz!

Hát igen, a táblázat szerint is én leszek az utolsó. :shock:
foltivspicur

Még a vonalzóm is bekalkulálta, esze ágában sincs lemászni a csajnak róla. Nem úgy, mint Geo macijának. :lol:
foltivspicur

Foltinak - a vonalzód szövege
Kedves Mamácskám, nos, készen állsz? Na aggódj együtt meg fogjuk tudni csinálni - ne felejtsd el az NST-ket :-)
Vendég

Köszi, nanetto ismét :lol: Nem felejtem el, holnap megint mehetek... :twisted:
foltivspicur

tegnapi napom!
gyerek reggel 8-tól este fél 11-ig nem aludt!!!! addig jobbára kézben volt ahol üvöltözött néha pihegett néha leraktam szopizni ... estére kimerültség derék szétroppanás de ANYUM ITT VOLT isteni húslevest csinált reggel megint tudtam fejni . talán ettől talán a sok nevetéstől amit kinunkban alkottunk amikor is pasimmal megpróbáltuk esztert 7-kor elaltatni :-) hát fél 11-kor sikerült! baba annyira kidőlt az egész napos nem alvástól hogy reggel 8:20-kor kelt :-)
igy viszont fittek és üdék vagyunk! :-)

tegnap volt védőnő: hát elmondta hogy Anyuka döntse el mit akar ... hagyja a gyereket az ágyba üvölteni mert ha igy dajkálja (mert amikor jött akkor is ugye kézben volt) később a fejére nő ...
hát gyerekek kővel lehet dobálni de őt már a pocakomban sőőőőt a 3 év várakozása alatt tudtam hogy el fogjuk kényeztetni! ha ilyen téren hát ilyen téren (tévéje legalább nem lesz :-)) nem tudom az ágyban hagyni és üvölteni keservesen! kézben meg megnyugszik és előbb utóbb ágyban köt ki! bár suttogó szerint ez a legrosszabb :-))))

na mindegy napról napra jobban imádjuk nem is tudom leírni az érzést!!! :-)

Heni: nagyon nagyon cuki a kisfiad - Gergő! és Lilike az uccsó fotón ... :-)

Nicvic a te képedhez már nem is kell kommentár imádom őket egytől egyig!!! zseniálisak!!! az alany is de a fotósa is :-))))
valami speckó géped van????

további dilemmám tegnap megkeresték férjemet hogy a faluban egy pár hetes kisfiúnak adnék-e tejet! ... szivem szerint igen itt van a fagyóban annyi de van egy minimális félelmem hogy lesz-e elég :-) tisztára határozatlan vagyok gyerek témában :-) túl úúúúj
Vendég

Nanetto!
Én azt mondanám, lazán lesz tejed :) én adnék...

Eszter
Kép
Kép
vok

Gyerekek, mekkorát röhögtem most!!!! :P
A vonalzóm azt hiszi, hogy már anyuka vagyok, a macim meg cseles volt, és nem lemászott, hanem a másik oldalon került elő!!! :D :D
no asszem leveszem, majd rakok fel, ha tényleg megvan az a gyerek :roll: :wink:
Vendég

Henibaby,
sztem Gergő meg Bogi tök hasnlítanak egymásra! :P

Jenny,
nagyon nagy gratula nektek!!!!! Natasa tényleg nem pici súllyal született :lol:
nagyon szép kislány, és még fotót, még :wink:

mi ma reggel mentünk volna CTG-re, de olyan hulla fáradt voltam, hogy fél8kor, amikor András vitte le a kutyákat, akkor alig bírtam kimászni az ágyból... de nem baj, majd holnap reggel fél8körül bedöcögünk CTG-re.

viszont reggel elvitt András a suliba és beírattam két jegyemet is, vagyis én ültem a kocsiban, András meg elment beiratni. úgyhogy már csak le kell adjam a TO-n és suli fél évig szünetek nálam :P

tegnap csináltam egy egész gáztepsi tejes pitét, ma reggel ettük meg a maradékot, nagyon fincsi lett.
most meg rakott krumplit csinálok.

és András jön haza 1-2 körül, és már nem is megy vissza dolgozni :lol: :)
Vendég

Nanetto!
Azért megmondanám a védőnődnek,h ogy igazán elmehetne egy-két továbbképzésre... Még Raschburg Jenő (gyerek pszichológus) is azt mondja, hogy kell az anya közelsége, pedig nem mai csirke a pasi.
És baromira nem jó sírni hagyni. Minek is hagynád? miért is baj, ha közel van hozzád? Az elmúlt 9 hónapban csak veled volt, folyamatosan ringatták, nem volt éhség érzete, nem fázott, nem érte stressz... Most,amikor szól, hogy valami nem kerek, akkor meg büntesd meg azért, mert megszületett??? grrrrr, annyira utálom az ilyet!!!!!

Geo!
Hihihi:D:D tényleg vicces :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jenny, gratulálok Natasához! Szép nagy baba! Jó egészséget és sok örömet kívánok hozzá!

Heni, nagyon jóképű a fiatalúr! A fürdős képek nagyon tetszenek, főleg az amelyiken kidugja kicsit a nyelvét :lol: ! És mennyire hasonlítanak Bogival!

Nanetto, semmi extra gépünk nincs. Egy teljesen egyszerű 7 megapixeles, kompakt sony gépünk van, azzal csinálom a képeket, ráadásul vaku nélkül, hogy ne zavarja a lányzót.
Szerintem nyugodtan adjál annak a kisfiúnak tejet. Így is bőven több tejcid van mint amit Eszti megeszik.

Geo, Picur, kitartás, hamarosan ti is babázni fogtok. Gondolom azért már eléggé türelmetlenek vagytok, hogy mikor is hajlandóak kibújni a babák.

Ma is megvolt már a sétánk. Elmentünk az újságoshoz, persze nem volt az a magazin amit meg akartam venni, sőt semmi választéka nem volt. Aztán vettünk cseresznyét meg salátát, könyvesboltban voltunk, vettünk mesekönyvet, hogy tudjak neki perfek görögül mesélni és még gyógyszertárban is voltunk.

Aztán nemrég hívott apa, hogy holnap csak reggelinél és a vacsoránál kell ottlennie, szóval úgy délelőtt 11-től este 6-ig itthon lesz. De a jóban a legrosszabb, hogy szólt az anyósoméknak, hogy jöjjenek megnézni a gyereket. Már most tiszta ideg vagyok, hogy majd bazergálni akarja a gyereket amikor majd alszik. Remélem nem maradnak sokáig, mert volta-t is beterveztünk a városközpontba, meg egy ebédet a bébivel házon kívül.
A volta itt annyit tesz, hogy kimozdulsz itthonról, elmész sétálni, kávézni, enni, vásárolni, kirándulni.

Ti hogy álltok hajhullás terén :?: :?: :?:
Mindenhol azt olvastam-hallottam-mondták, hogy a terhesség alatt megáll a természetes hajhullás, szép fényes dús lesz a haj, de utána sajnos visszaáll a régi rend és ami addig nem hullott ki az akkor bepótolja magát és nagy mennyiségben jön ki. Nekem a terhesség alatt sem állt meg a természetes hullása, viszont sokkal szárazabb lett mint előtte volt. Azt hittem/abban reménykedtem, hogy mivel nem állt meg ez a természet hullás, a szülés után sem fog jobban hullani. Két hete azonban sokkal több jön ki hajmosáskor és fésülködéskor mint eddig :( . Remélem nem fog sokáig tartani, meg ma beszereztem a gyógyszertárba egy vitamint ami hajra van, remélem az majd segít.
Vendég

Jenny gratulálok a gyönyörű kislányod megszületéséhez.

Vok tudnál nekem nekem segíteni?
Mennyibe kerül egy hordozókendő? Milyet
Lehet privi is.

Nikvik nyugi, ne húzd fel magad előre.
Lehet, hogy minden rendben lesz.
Ha meg nem tetszik ahogy hozzáérnek Zoéhoz vagy ébresztgetik akkor szóváteszed.
Nem kötekedően hanem kedvesen mosolyogva.

Nanetto tejet add nyugodtan oda.
Lesz bőven a továbbiakban is. Na meg olyan sokáig úgysem tudod ám fagyasztóban őrizgetni.
Maradjon 1 napi tartalék nektek, ha úgy érzed.

Gyönyörűek a képek a gyerekekről. vagyis inkább a kicsik gyönyörűek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nik!
Nekem is hullott a hajam Hanna után. Nem fog csökkeni, csak ha sok-sok vitamint eszel... Vagy lehet, hogy az idő oldotta meg, de én most sok vitamint szedek, hátha elkerülöm :D:D

Móni!
Nézd meg a www.bababolt.com oldalt. Ott megtalálod a kendőt, a mérettáblázatokat, meg minden fontos infót. Nézd meg mekkorát szeretnél, én meg mondom, hogy mennyiért tudom adni :D

Akit érdekel:
Van nagyon jó mosható melltartó betétje is a cégnek. Én azt használom és nagyon szeretem. Olyan 600+posta 6 db. Szerintem megéri, mert kb ennyibe kerülhet az eldobható is/doboz.

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: köszi amit irtatok!most 1-re jön "tejtestvér" alany :-)
odaadjuk ami a hűtőben van és akkor ha tudunk még adunk!
végülis a lelkemnek nagyon jó hogy valakinek segithetek!!!! és remélem azért tudok fejni - napi 80 milli mindig sikerül!!!

a mai nap olyan ruciba öltöztettem kislányunk hogy ihaj csuhaj :-)
és beraktuk a kenguruba és úgy mentünk a buszmegállóba (5 perc) úgy élveztem....

mesélek egy mókás storyt - legalábbis nekem
anyukám múlthéten elkérte a szemüveg tisztítómat mert már olyan mocskos volt a szemüvege hogy kész.... megtisztitja
majd képzeljétek csepelen egy központi részen elesett - de akkorát zakozott hogy 2 térdre hogy mindkét térde kék zöld az egyik belül is húzódott kötés van rajta meg minden! ...
csak mondom anyum mennyire pozitiv... mit mesél a storyból?
nem azt hogy bazira fáj és meghal a fájdalomtól hanem
egy olyan helyes pasi segített fel hogy csuda - és
Kislányom többet nem kell a szemüveg tisztítód mert túl jól látok vele :-)
aztán tegnap jött megláttam a térdét baszki kék zöld látszik hogy fáj... :-) hát csúcs!!!!! :-)

geo: macis story CSÚCS!!!!

Nicvic: ez az anyós téma ... háááát baszki neked is fel kell kötnöd a kesztyűt vagy venned :-)

Jenny: GRATULA GRATULA GRATULA!!!!

Geo: én már úúúúgy várom Dávidot ... :-)
Vendég

Vok LL-es mennyi lenne?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nicvic: nekem is hullik a hajam! nem úgy hogy a fésübe vagy csomóba hajmosáskor hanem hogy az egész lakás tele van a hajszálaimmal!!!! ... tiszta szörnyű de ez normális szerintem!!!!!
Vendég

ja és az étvágyam az éhségérzetem brutálabb mint a terhesség 9 hónapja alatt! szinte mindig és mindenkor ennék bármit mindegy... levest főzeléket húst sütit kekszet csokit akármit :-)
jelenleg húslevest ettem gazdagon málnát porcukorral 8 db vaniliáskarikát és egy db meggyespitét!
:-)
felkelt a babum... irány Eszti
Vendég

Szep jo napot a mindenkinek! :) Vissza ugye meg nem olvastam, de maregy fel oraja tan, hogy idehaza vagyunk (es ugye meg nem is 48 orasan)

Gem meg korhazban, a fertozese miatt, Lola tunder es jol van Gem meg belazasodott megint magsar es intravenasan kap megin ezt-azt, venai szanaszet... tolem drukkok neki!

luna6

Szia Luna!!!! Gratulálok Áronhoz! Jó gyorsan hazaengedtek!

Na, engem anyós most baszott föl de nagyonnnnnnnnnnnn. Szokásos napi telefon, erre a végén megkérdezi, hogy párom várja-e a babát. Mert nincs oda a gyerekekért, de azért a sajátját csak várja, nem??? :shock: Na, erre mondjatok valamit. Kikészíííííííííít. :evil:
foltivspicur

Luna, hellóóóóóóóóó! Képeeeeet!

Vok, köszi, megnézem majd az oldalt.

Mennem kell...

Kép

Kép
***csilla***

folti... ez a no coment kategória!!!!!
úristen mindenki megzakkant????? komolyan mondom!

vedd fel te is Folti a kesztyűt!!!!! :-)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat, aranyosak vagytok!
Nagyon drukkolok a még pocisoknak, sztem napok kérdése már nektek is, a héten Siófokon is nagyon sok szülés beindult, biztos az időjárás.

A hajhullósoknak: nekem pont ma mondta a védőnő, hogy készüljek fel rá, mert ez természetes, és hogy sima magzatvédő vitaminnal lehet picit lassítani. Nekem amúgy is ajánlott tovább szedni az Elevitet, mert vashiányos lettem, a vérképem szerint.
Ja és van egy u.n. Varga csepp, amolyan hajszesz, az állítólag nagyon jó a hajhullásra, sógornőm is azt használja. Drogériákban vagy patikában lehet kapni, de a google is kiadja sztem, ha rákerestek.

Gergő annyira szép!!!!!!Teljesen el vagyok ájulva tőle!
jenny29
Mór

Akkor úgy látszik, valamiben végre nekem is szerencsém lehet. Ugyanis eléggé hullott a hajam, úgy alapból vékonyszálú, kevéske stb., és pont a napokban konstatáltam, hogy na, a hajam még soha ilyen klassz nem volt. Egy szál sem hullik ki, a tartása is valahogy másabb, kevésbé zsírosodik, szóval nagyon örülök neki. És pont tegnap mondta egy ismerősöm, hogy azt hallotta, hogy akinek alapból olyan gázos volt, mint az enyém, annak szülés után jó lesz és fordítva is igaz. Ezek szerint valóban így lehet?

TALI: én benne lennék, viszont Párom kell hozzá, mert egyedül az nagy Pöstiába (gondolom ott lenne) nem merek elvezetni az 1000%, úgyhogy az Ő beosztásától függ. Persze Ő addig elmenne valamerre nézelődni, hogy ne "zavarjon" bennünket. :)

Most jöttem meg a futásból és ma délelőtt felavattuk az új kendőnket is, voltunk bankban, postán, boltban. Csúúúúcs!

Kép

Kép
***csilla***

Luna!
Komolyan nem hiszem el, hogy már otthon is vagytok :D Üdv újra itt :D:D

Csilla!
Jajjj, de jó. :D a mi kendőnk is szárad. :D Holnap már mi is abban nyomulunk. Nem mintha ma nem kendőztünk volna eleget. :D Olyan jó volt. :D

Taliban én is benne vagyok ám :D:D (Ez gondolom mindenkit meglepett :D:D:D:D) csak találjuk ki, hogy mikor. :D:D
Ha szar az idő, lehet nálunk. 110 négyzetméteres a lakás.. Ki is takarítok a kedvetekért... :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, fel sem tűnt, hogy ilyen nagy a lakásotok. Pedig pont valamelyik nap gondolkoztam, hogy mennyivel jobb a tiétek beosztása, mint a miénk. De akkor lehet hogy a mérete is okozza :lol:

Taliban én is benne lennék, de én nem ajánlom fel, hogy nálunk legyen, mert szerintem anyósom nem értékelné :cry: Pedig itt is jó lenne, mert van nagy kert. De azért majd megkérdezem tőle. Bár ha hétköznap délelőtt lenne, akkor mindegy, mert akkor dolgozik.

Luna, de jó, hogy már itt vagy, gyere majd mesélni, ha már tudsz! Olvasni szoktam jönni, max. nem reagálok, de szerintem azt mindenki túléli :lol:

Hajam nekem is hullik, ráadásul megint göndör, mert ma meg kellett már mosnom. Bencével meg nem akarok fodrászhoz menni, mert félek, hogy nem alszik, akkor meg ott sírna. Szóval hosszú idő után saját magamnak mostam meg, mondjuk most már le tudok hajolni. Hát elég szokatlan így :lol:

Bence reggel annyira nem akart szopizni, meg éjszaka, hogy reggel hívtam a dokit és irattam tápszert. :cry: Aranyos volt a doki, mondta, hogy felírja, de nem szeretné, ha kiváltanám, tegyem el, hogy megnyugodjon a lelkem, hogy van recept, ha minden kötél szakad, de inkább próbálkozzam. Még nem mentem el érte, most egész jól szopizgatott Bence, de előttünk az éjszaka. Olyankor valahogy olyan mint akinek nem ízlik a tejem. Dühös, kapkodja a kis fejét, rácuppan, szív, aztán folyik ki a száján a tej, de nem kell neki. :roll: Rossz érzés is, olyan tehetetlennek érzem magam. Aztán reggel sem kérte. De délelőtt már gondolom éhes volt a drága, úgyhogy megitta, meg azóta sem volt vele gondja, de mintha kevesebbet enne. Végül is éhenhalni nem fog, de lehet, hogy a keddi mérlegelésen látszik majd. Minden esetre azért holnap elmegyek a receptért, mert ha hétvégén nem enne, akkor muszáj lesz kiváltani.

Ma vettem neki infacolt is, majd próbálom felváltva használni az espumisannal. De valahogy olyan érzésem van, hogy semmi nem használ. Annyira erőlködik szegénykém, főleg éjszaka azokkal a csúnya pukikkal. Rossz nézni, hogy szenved szegény.

Kép
Kép
hari

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: