Sziasztok,
Évi,
örülök, hogy jobban vagy. Megértelek, hogy nehéz neked/nektek most. Anno engem is bent fogtak igaz csak 3-4 napra a kórházban a 36-37. héten, mert görcsöltem. Mellettem éppen vajúdók, abortuszra várók, frissen szültek feküdtek. Megértem és átérzem min mész át. Aztán 4 nappal a kiírás előtt jöttek fájások, amivel bentfogtak, mondván, már csak 4 nap van a terminusból, már ne menjek haza. Ilangom végül a betöltött 40. héten napra pontosan jött, és utána még 5 napot tartottak bent, ami 9 napos bentlétet jelentett. Aggódtam, hogy mi van otthon, mikor mehetek már haza, mikor szűlök már és a többi. A te helyzeted csak részben hasonlít az enyémre, de a kórházas benttartózkodást nagyon átérzem.
Minden rendben lesz veletek, ápold a lelked. Teljesen normális, hogy legjobban Mikire vágysz, hisz Ő a másik feled, de neki most helyt kell állnia sok fronton. Ha rajta múlna biztos vagyok benne, hogy veled lenne egész nap, de akkor meg a dolgiatok nem haladnának. Merítsetek egymásbűl erőt, úgy ahogy eddig, és pihenj amennyit csak tudsz! Hallgass zenét, relaxálj, figyelj Tomi-baba jelzéseire na és nem utolsű sorban magadra! Sokat gondolok rátok!
Csajok jelentem én nem pörgök, okés munkában vagyok, de nagyon lájtosan adom elő. Asszem holnap én is paokolok össze, költözködök haza.
Jövőhéten jön Anyukám segít pakolni, a háztartásban, aztán jönnek a párom Anyujáék is segíteni a gyerekszoba megcsinálásában. Bár pontos dátumok nincsenek még, de én szépen kézbe veszem az ügyet, mert enyém Gábor, nem az az aggódos típus, szte 1 nap alatt végzünk mindennel (hahahahaha), nem kell segítség, stb, pöttyet idealista a lelkem. De nem húzom magam, mert végülis megcsinál mindent, csak Őt nógatni kell egy picit. Szóval a jövőhéttől elindul a pakolás dolog, de én csak segítséggel vagyok hajlandó ténykedni, mert nem bírom egyedül a dolgokat, főleg, hogy már Ilangom is otthon lesz.
Szilvás,
mindjárt vége a hétnek
Ircsi,
az jó, ha a párod tud segíteni, és te csak instruálod!
Vanilla,
sztem is nézzen meg doki, az a biztos. Inkább egyszer fölöslegesen, mint egyszerse és kellett volna. Párod jobban van?
Dia,
benéztem a blogodba, olvastam az ovi-igénylésről.... ilyenek nálunk is vannak. Sohasem értettem az ilyet, de nem is tisztem elítélni, vagy véleményezni.
Tina,
nagyon szépek voltatok, gratulálok mégegyszer a szép esküvötökhöz!
Tünde,
aztán te is csak óvatosan azzal a nagy pörgéssel! Vigyázz magadra!
Megyek, vár a gálya...
Mindenki vigyázzon magára és a babájára!