A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Szilvi hö-hö-hö....ezt én is kinézem Béviből :lol:

királylány

Sziasztok!!

Megjöttem persze apa nem rakta össze a kiságyat férfi az én férfim meg szokhattam volna már :? más hova kellett rohannia,csak épp haza hozta a fűkaszát a nagy fia ne unatkozzon ma.Nah de én és a gyerek össze raktuk a kiságyat még ajtót kell rácsavarozni és kész mert persze a berakta a drágám a kocsijába az én csavarhúzómat :twisted: amúgy már az is kész lenne,de ennyi lesz az ő dolga már látom előre ezt is 20 percig fogja csinálni,nah de nem tudhat mindent pénzt keresni is kell valakinek :lol: Kókusz matrac az enyémen amit kaptam nincs huzat csak egy gumis lepedő volt ráhúzva úgy gondoltam azt kimosom rajta hagyom és rárakom arra az én vadi új gumis lepedőmet és így talán elég lesz,meg jó kiporolom.

Szilvás amit írtál eljárást most nincs hozzá kedvem de elgondolkoztam rajta :lol: lehet holnap megejtem,ha lenne vagy 35 fok simán belevágnék :lol:

Igy maradok a Szilvi és a te első tanácsod mellett szellőztetem és porolom,remélem jó illata lesz,állandóan szagolok mindent,mondta a párom arra jön haza a gyerek az orromra van kötve!Csak,hogy akinek rossz kedve van röhögjön egy jót leírok valamit :oops: :lol: Este párom megfürdött hátra dőlt az ágyon és kezét a feje alá tette be volt kenve deoval a hónalja,mondtam de jó illatod van,erre ő kötekedés kép nehogy reggelre itt feküdj rátapadva úgy kell majd leszedjelek,és nagyon nevettünk rajta.csak szagolósnak becéz :lol:

Névválasztás szerintem senki ne hallgasson csak magára és a párjára ne foglalkozzon a rokonokkal hisz nem az ő életük!!!!

Kép
bévi

És képzeljétek tegnap este mosógépet szereltem kinyílott a dob ajtaja mosás közben felültöltős gép,és tiszta bűntudatom volt megint szerelőt kell hívni,ezért megpróbáltam bevetni minden praktikát,hogy bezárjam és tudjam forgatni a dobot,sikerült este nagy elégedetten feküdtem mikor haza ért a párom és mondja nah megnézi a mosógépet,erre jönn be már megcsináltad nem vártál míg haza jövök,hozzá teszem hajnal fél egykor jött.Mondtam emgoldok mindent mekk mester vagyok :lol:

Kép
bévi

Bévi, NE POROLD!!!!

Tedd ki a Napra, hadd tűzze... Elég az!!!
A széltől és a Naptől jó "kinti " illata lesz...

Éreztem, hogy Te ma barkácsolni fogsz, ilyen ötösöm lenne a lottón... :D

szilvás76

Bévi ha nem lennél ki kellene találni téged :mrgreen:

királylány

Bévi, ügyes vagy, de vegyél vissza a tempóból!

babaimádó
Kép
babaimado

Bévi, Ugye nem szeretnél terhespathológiáról írni, vagy inkubátor fölött dekkolni... Hmmm? Irgumburgum!!!

szilvás76

Megyek kiviszem a napra nem porolom el,már eljátszottam a gondolattal,hogy kimosom,de nem :lol: :lol: :lol:

Felhívott a párom kérdezem tőle szia mikor jössz???Sóhajtott egy nagyot nem sokára,még azt hiszi neki kell össze rakni a kiságyat,mert én már reggel nyolckor kirakatam a gyerekkel az udvarra lemostam mert ugye teljesen elemekre volt szedve,és mikor meglátta,mondta is hát akkor ma össze kell rakjam,mondtam neki igen,de megfog lepődni már megcsináltuk mire ő haza jön!!!

Jövök még vissza megyek kirakom a matracot mert mos a teraszon van ugy is jól süt a nap és orkán erejű szél fúj,a gyerek vágja a füvet a kerteb,hátha át járja a nyári friss fű illata.és legelő illata lesz :lol: :lol: :lol: :lol: ma nagyon jó kedvem van jól érzem magam,majd holnap meg kapkodom a magnéziumot.Ne így legyen!!!
Képzeljétek még valami jött a postás erre háttal álltam neki azt mondja már megszültél mondom nem gondolod ekkora hasam van :shock: azt mondja nem láttam,mert háttal vagy,csak azért kérdezte meg mert,hogy agyerek ágy kint van az udvaron,gondolta kitettük ágyastól szellőzni a gyereket vagy nem tudom :lol: :lol: :lol: :lol:
Mentem befogom mert ma lexikont nyeltem szerintem annyit beszélek,puszi dolgozók ti is csak óvatosan!!!

Remélem mindenki jól van azért!!!!!!!!!Nem sokat írtatok ma!!!!!

Kép
bévi

Nem hajtom túl magam a gyerekkel csináltuk az ágyat ő emelte én csak csavaroztam nem emeltem meg semmit,meg irányítottam mit hova vigyen,ügyelek magamra,most is ő viszi le a matracot csak én nézem jó helyre rakja e,vigyázok magamra nyugi és ülök is azért közben azért tart ilyen sokáig,csak holnap ugye leszedik a szemölcsöt és nem biztos,hogy egy két napig fogok ilyesmit csinálni azért csinálom ma!!

Kép
bévi

Remek!
Kisütött a nap, megjött a jókedv!!! Mindenki humoránál van :D :D :D

Nekem meg anyum van itt vasárnap óta és SEMMIT SEM KELL TENNEM! Kényeztetve vagyok és olyan jóóó!!! Ma utazik haza, mert a párom meg ma érkezik. Hiányzott ám Ő is :)

:) :) :)
szilvi35

Ilus,így sikerült lecsökkenteni a listát :) Én manóm is ugrál ki,de nem nyomkodom :) Hugod:család ellen nincs orvosság....én tudom...

Bévi neked még most is a kiszolgáláson jár az eszed :) köszi!

Na,volt vizit,kérdezték,van e még görcs,mondom épp nincs,jó,mivel C2 agyok(érdekes számok,van itt c2-5-9...méhszáj leletek)nagy gond nem lehet.Hazamenetelről nem volt szó...

Du-ra megemberelem magam(Miki)

Jaj ma 6an jöttek,egyik rosszabb mint a másik,mindenki vetél,vagy koraszül,magaztvizcsorog,most is itt zokog vki a fürdőben :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Bévi, Ugye nem szeretnél terhespathológiáról írni, vagy inkubátor fölött dekkolni... Hmmm? Irgumburgum!!!

:?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, nem téged akartalak bántani, csak már kettéáll a fülem azon, amennyit ez a nőci nyüzsög, utána meg tök szarul van. Nem vigyáz, nem pihen, nem lesz jó vége, de öten tépjük a szánkat neki, ő akkor is szerel, kapál, ésatöbbi...

Nehari...

szilvás76

Ja értem,és jogos...

evilany

Bévi most már lógasd a lábad ha lehet. Ülve is lehet parancsot osztani :lol:

Évi te nem tehetsz arról, ami történt. Szegény többiek. Te gondolj arra, ha Tomi meg is születik hamarabb akkor sincs nagy gond, mert már nagyon fejlett!

királylány

Sziasztok,

Látom Bévi nem bírsz magaddal... Ha mindenáron tisztítani akarod a matracot, kérd meg valamelyik fiút, hogy porszívózza ki alaposan csak a csövével, nem a fejjel, és akkor sztem kijön belőle minden port...

Rólam: ma voltam dokinál, megvizsgált, mindent rendben talált, azt mondta csinyálhatjuk a kisbabát :lol: :lol: Vagyis most próbálkozunk 3 hónapot, és ha nem jön össze, akkor csinálnak még egy műtétet :cry: . Úgyhogy cirka 10-11 nap múlva peteérés.

Kép
xtina75

Tina remek!!!!!
Gre is mennék már de mindig van itt vmi,vagy látogató vagy vizit...majd este...most is jön kolleganőm :wink:

evilany

Hajrá Tina! Biztosan összejön. kezem - lábam csuriban értetek!

királylány

Hajrááááá Tina!!! 8) :wink:

szilvás76

Sziasztok, lassan megyek...

szilvás76

Köszi :D Tök jó titeket olvasni, a kismamás mindennapokat, már olyan "elméleti rutinom" van, sokkal nyugodtabb leszek második nekifutásra :lol: 8) :lol: 8)

Kép
xtina75

Sziasztok,

Évi,
örülök, hogy jobban vagy. Megértelek, hogy nehéz neked/nektek most. Anno engem is bent fogtak igaz csak 3-4 napra a kórházban a 36-37. héten, mert görcsöltem. Mellettem éppen vajúdók, abortuszra várók, frissen szültek feküdtek. Megértem és átérzem min mész át. Aztán 4 nappal a kiírás előtt jöttek fájások, amivel bentfogtak, mondván, már csak 4 nap van a terminusból, már ne menjek haza. Ilangom végül a betöltött 40. héten napra pontosan jött, és utána még 5 napot tartottak bent, ami 9 napos bentlétet jelentett. Aggódtam, hogy mi van otthon, mikor mehetek már haza, mikor szűlök már és a többi. A te helyzeted csak részben hasonlít az enyémre, de a kórházas benttartózkodást nagyon átérzem.
Minden rendben lesz veletek, ápold a lelked. Teljesen normális, hogy legjobban Mikire vágysz, hisz Ő a másik feled, de neki most helyt kell állnia sok fronton. Ha rajta múlna biztos vagyok benne, hogy veled lenne egész nap, de akkor meg a dolgiatok nem haladnának. Merítsetek egymásbűl erőt, úgy ahogy eddig, és pihenj amennyit csak tudsz! Hallgass zenét, relaxálj, figyelj Tomi-baba jelzéseire na és nem utolsű sorban magadra! Sokat gondolok rátok!

Csajok jelentem én nem pörgök, okés munkában vagyok, de nagyon lájtosan adom elő. Asszem holnap én is paokolok össze, költözködök haza.

Jövőhéten jön Anyukám segít pakolni, a háztartásban, aztán jönnek a párom Anyujáék is segíteni a gyerekszoba megcsinálásában. Bár pontos dátumok nincsenek még, de én szépen kézbe veszem az ügyet, mert enyém Gábor, nem az az aggódos típus, szte 1 nap alatt végzünk mindennel (hahahahaha), nem kell segítség, stb, pöttyet idealista a lelkem. De nem húzom magam, mert végülis megcsinál mindent, csak Őt nógatni kell egy picit. Szóval a jövőhéttől elindul a pakolás dolog, de én csak segítséggel vagyok hajlandó ténykedni, mert nem bírom egyedül a dolgokat, főleg, hogy már Ilangom is otthon lesz.

Szilvás,
mindjárt vége a hétnek :wink:

Ircsi,
az jó, ha a párod tud segíteni, és te csak instruálod!

Vanilla,
sztem is nézzen meg doki, az a biztos. Inkább egyszer fölöslegesen, mint egyszerse és kellett volna. Párod jobban van?

Dia,
benéztem a blogodba, olvastam az ovi-igénylésről.... ilyenek nálunk is vannak. Sohasem értettem az ilyet, de nem is tisztem elítélni, vagy véleményezni.

Tina,
nagyon szépek voltatok, gratulálok mégegyszer a szép esküvötökhöz!

Tünde,
aztán te is csak óvatosan azzal a nagy pörgéssel! Vigyázz magadra!

Megyek, vár a gálya...
Mindenki vigyázzon magára és a babájára!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tina,
csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon drukkolok nektek!!!! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

:wink:
xtina75

Megjöttem...már egy ideje, csak most már Gábor is itthon van, vége a sulinak, úgyhogy gépmegosztás van...most engedett ide...:P

Bévi...hihetetlen vagy ám...ülj már le a fenekedre, csak 1-2 órára lécci...
Amúgy kókuszmatracról...úgy tudom, hogy egy kis átzuhizás nem árt meg neki, mert megszárad gyorsan, és akkor a port is le lehet mosni...nem fog megrohadni vagy ilyesmi

Évi, örülök, hogy most nincs görcs...hátha hazajöhetsz még szülés előtt...biztos jobb lenne...ha meg bent leszel még esetleg, majd meglátogatlak, amikor megyünk, ha nem bánod...:)

egész jó kis köröm volt az IKEA-ban...majd mindjárt feldobom az újabb szerzeményeket a blogomba...még vissza kell majd mennem egyszer fehér gumislepedőért, az elfogyott sajna, a szines meg több mint duplájába került...

Jövőhéten úgy néz ki, hogy megyek babázni a barátnőmhöz...mondta, hogy mehetnék kicsit gyakorolni...most kb. 1,5hónapos a kislánya...kis nyekergi kismacska...olyan édes hangja van mindig a telefonban...:)

Na, mindjárt pakolom a dolgokat a blogba...

Ilus

KépKép
badzsulka

Tina...hajrá, hajrá, hajrá...remélem hamarosan beköltözik a baba...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

"Méhnyak és méhszáj értékek:

A méhnyak normál esetben 3 ujjnyi vastag, majd szülés előtt lerövidül, míg végül teljesen el nem tűnik. A méhszáj külső, középső és belső méhszájból áll és ezek nyílnak ki sorra a szülés előtt. A méhnyak és a méhszáj állapotát számokkal jelölik, melyek közül az első a méhnyak hosszát jelöli, a következő három a méhszájak nyitottságát."
limo73

Ilus kommenteltem a listádat :oops: :) Nagyon szép dolgokat vásároltál!

királylány

Nekem a kezdetektől c1-es a méhszájleletem, ami azt jelenti, hogy ujjkupnyira van nyitva.

Évi, ha a c2 utáni számok nem nullák, akkor a valamennyire nyitva van a méhszáj.
(És még mielőtt fejemet vennétek tudom, hogy ezzel még sokáig el lehet húzni)
limo73

Elvágtatok haza, az Uram már jelezte van némi takarítanivalóm. Gondolom ma is lakástfelújított....
Pussz,

királylány

Limo én nem értek ehhez..... :lol:

királylány

Sziasztok!!!

Évi nagyon örülök neki,hogy nincs görcs,pihenj nem lehet egyszerű bent sajnálom,és igen kiszolgálnálak ha itt lennél lennék az ápolónőd!!!!!Te meg pihenhetnél nyugodtan!!!

Tina baba ott lesz nem sokára a pocakodban mindenki neked drukkol ezért nagyon nagyon!!!!!ÁMEN!!!!!

Szilvás mindjárt vége a hétnek és utánna te is pihensz otthon :wink: mint mi!!!

Dia jó takarítást de gondolom már te is unod :? mint én

Ilus majd nézem a képeidet,ügyes vagy hogy elintéztél mindent,amúgy a fehér szerintem praktikusabb mint a szines én is olyat vettem!!!

Nem hajtom túl magam,de a jó kedvnek majd nem sírás lett a vége hozták be az udvarról a kiságyat és kiszakad a csavar :cry: de párom megoldotta és megcsinálta pár helyen megsérült a kiságy,de nem látszik hála az égnek,majd rakok fel képeket is ha rá rakom az ágyneműt matracot még kint hagyom,nem fogom kimosni de kiporszívózom ez jó ötlet,de majd csak holnap ma már elég volt!!!Most már elfáradtam pihenek,még csak az ágyneműt rádobom és kész lehet most nem is vasalom,csak megnézem milyen hogy mutat!

Kép
bévi

Bévi tényleg próbálj visszavenni a lendületből :(

Limo,csak egy számat irnak a lázlapra,c2....nálam.

3 körül megint görcsöltem,nem tudom mi ez,gyomortól indul vagy has oldaláról,lesugárzik derékba és hüvely felé,menstr.görcsre hasonlít. Kérdeztem a szülésznőt(ők itt a nővérek is) azt mondta nem kéne még ilyen legyen,és keménynek találta a hasam.Csináltak ctg-t de azon minimális volt most a méhtevékenység hálistennek. Ledőltem,múlik...most várom Mikit.

Sucer,köszi,igen ilyen a helyzet itt is...de bízok benne hogy még hazamehetek.
Pakolsz lassan,nagyon helyes

Szilvás,te is pakolsz haza,itt az ideje!
Kutyus jól van?

Gáz itt a helyzet csajok,alig van hely,ma is 6an jöttek,futkosás,kit hova tegyenek...és ez csak az eleje az integrációnak...szerencse is kell hozzá hogy ágyhoz juss...

evilany

Sziasztok!

Vanilla
Aludjál, ha úgy érzed, hogy kell! Délutánonként én is szoktam...
Gyomorégésre: Losec... napi 1... nagyon jól csökkenti a savtermelést!
Kemény pocak, fájdalmak... én elmennék orvoshoz!

Évi
Vérkép-ellenőrzés se árt :wink:

Bévi
Virtuális fenekelés neked!!!!!!
Nem férsz a bőrödbe!!!!!

Tina
Csinyájjjjjjjátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Évi, ha ilyen helyhiány van ott, akkor biztos jó oka van annak, hogy Téged még nem tettek ki. Csak pihi és nyugi. Fogj egy jó könyvet és ne foglalkozz semmivel. Mikinek most gondolom még ezer dolga lett, hogy bent vagy, neki is meg kell ezzel bírkóznia. Örülj neki, hogy nem vár már otthon egy kiscsemete, akinek hiányzik az anyukája, az lenne aztán a lelki probléma.

Bévi, ha a kókuszmatracodon nincs huzat, hanem csak a vatellin, akkor egy paplanhuzatba húzd bele a matracot és a felesleget hajtsd alá, majd arra a gumis lepedő. Én még nem tusultam ki kókuszmatracot, elvileg semmi baja nem lesz, a használati utasításon mint takarítási lehetőség rajta volt.

Babafürdető krémet én úgy oldottam, hogy mint a szappannal jól bedörgöltem a kezem és belemostam a vízbe.
Egyébként volt, hogy csak sima vízzel mostam le a gyereket. Mi egy hós kortól használtuk mindkettőnél a Gabi-t, egyáltalán nem volt gond. Nyaranta viszont, ha az izzadságtól kiütései lesznek a gyerekeimnek, akkor még a mai napig előveszem a fürdetőkrémet és azzal mosom le őket, minden mást hanyagolunk. Receptre olcsóbb, de recept nélkül is megvásárolható a patikában, akárcsak a popsikrém.

maccs01

[quote="limo73"]& írta:limo73quot;Méhnyak és méhszáj értékek:

A méhnyak normál esetben 3 ujjnyi vastag, majd szülés előtt lerövidül, míg végül teljesen el nem tűnik. A méhszáj külső, középső és belső méhszájból áll és ezek nyílnak ki sorra a szülés előtt. A méhnyak és a méhszáj állapotát számokkal jelölik, melyek közül az első a méhnyak hosszát jelöli, a következő három a méhszájak nyitottságát."

Kicsit pontosítok... :wink:
Méhnyak normálisan olyan 2,5-3 cm hosszú
Van külső méhszáj, és belső... a kettő között a nyakcsatorna van (középső méhszáj nincsen :wink: )

Kép

Általában: az első szülés alkalmával fokozatosan megrövidül, majd tágul a méhnyak
Többedik szülésnél hamarabb kezd tágulni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Magzatvíz
Ha valaki úgy érzi, hogy a magzatvize folyik, akkor irány az orvos v. kórház. Ha tényleg a magzatvíz folyik, akkor - bár ritkán, de - előreeshet a köldökzsinór, ami életveszélyes lehet a babára nézve.

maccs01

Sziasztok

Bejelentkezek :D
Tegnap voltam dokinál, minden rendben van, magzatvíz rendben, babucika nem kicsi, olyan 3,6 kg lesz a végére sacc. Próbált köldökzsinóráramlást nézni, de ahogy megtalálta, már húzódott is arrébb a cseppem. De végül sikerült, és az is rendben. Jövő héten megyek vmi kenetvételre.

Évi! Kitartás, sokat gondolok rád. Én nem bírnám a kórházban.. persze a baba miatt muszáj.

Bévi, pihi!pihi!pihi! pihi! Matracot csak napoztasd át, esetleg porszívózd át.

Bmaas, majd írj mi lett a gyáműgyes story vége. Vagy most ennyivel leállnak? A lánykád tanárnője sem semmi.

Vanilla, inkább doki, nehogy baj legyen, de a bővebb folyás úgy tudom normális.

Tina, drukk drukk drukk!!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

méhszáj nekem : c 2000. Ez elvileg rövidebb nyakcsat. de zárt méhszáj. Ez jó ilyenkor?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca, asszem streptococcus-ra veszik le a kenetet - ha jól emlékszem.

Tina: HAJRÁ-HAJRÁ!!! Tök jó hírek!

maccs01

[quote="maccs01"]M írta:maccs01agzatvíz
Ha valaki úgy érzi, hogy a magzatvize folyik, akkor irány az orvos v. kórház. Ha tényleg a magzatvíz folyik, akkor - bár ritkán, de - előreeshet a köldökzsinór, ami életveszélyes lehet a babára nézve.

Gyanú esetén azonnal orvos!!!! A fertőzés veszély nagyon nagy!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szamocamoca"]m írta:szamocamocaéhszáj nekem : c 2000. Ez elvileg rövidebb nyakcsat. de zárt méhszáj. Ez jó ilyenkor?

Pillanatnyilag jó!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia...köszi a kommentet...hasznosakat írtál...egyáltalán nem baj...
Mérleget amúgy nem vennék, csak a nagynéném ilyeneket ad bérbe, így ingyé lesz légzésfigyelőm meg mérlegem...de majd igyekszem nem felhúzni magam a méréseknél...:)

Sterilizáló csak azért lesz, mert valószínűleg az Avent kezdő csomagját megvesszük, és abban van egy mikrós sterilizáló...ha nem veszem meg, akkor marad a folyadék...
De tényleg köszi, amiket leírtál...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus, én mérleget 4000 pénzért vettem, bérelni több lenne :D

Tescoba ruci leárazás van, ha valakit érdekel sima egyszínű bady 3db-os 500 ft, disneys 3 db-os 950 ft, 3 db-os rugi csomag 1200-1700 között. Meg vannak kis pólók, nacik is akcióban.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi mesélj! Milyen "kint"?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ha szoptatsz és igény szerint etetsz, akkor elég hetente lemérni. Mi csak azért vettünk mérleget, hogy ne kelljen bebattyogni a védőnőhöz, hanem itt nálunk elintézett mindent. A gyerekdokink is hűtőtáskával járkált hozzánk a kötelező oltásokkal. Tényleg Velük megfogtuk az "Isten lábát".

maccs01

Voltunk a szülészeten.
Kb. 1 órán keresztül elbeszélgettünk a szülésznővel. (előzményeink, eddigi lefolyása a terhességnek, milyen elképzeléseim vannak a szülésről, stb...)
Utána megmutatta a szülészeti szobákat (egyet, de mind olyan) :wink:
Egyágyas, fürdőszobás... apukának van benn egy kanapé... minden adatot egyből számítógépre visznek, az ágyaknál ott a terminál...
A szülésnél mindent adnak...
Apuka folyamatosan ott lehet. Normális esetben 24 órás megfigyelés után engedik el az anyukát és a babát. (császárnál 72 óra).
Utána találkoztam orvossal... ő is alaposan kikérdezett. Megvizsgált, strepto-szűrés megtörtént. Volt UH, flow... Katus TÖKÉLETES baba (méretekkel van pár nap különbség, de azzal nem foglalkozunk... :wink: )
Kaptam egy csomó tájékoztatót...
A legfontosabb: a szülésznő felírt egy telefonszámot, hogy BÁRMILYEN gond esetén 0-24 óráig hívjam őket...

Itt nincs orvos-szülésznő választás.

Katus a 38. hét betöltése után mindenképpen megszületik... ha ő nem akar előbb kibújni... (De megbeszélem vele, hogy ne akarjon csak úgy... a Clexan miatt be kell nézni az időt, hogy lehessen nekem EDA-t szúrni... :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, ez Nagyon Jó!

maccs01

Ami nagyon tetszett... babára olyan köldökcsatot tesznek, amiben van egy szenzor... eléggé behatárolt távolságra tudják csak elvinni a babát anélkül, hogy ne riasztana...
Nehogy ellopják a gyereket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi de jó.
Mi az a clexan? :oops:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya