Sziasztok!!!!
Mint ex dévais, azért megigértem ha valami történik jelzem
Szimba: nem akarsz könyvet irni? Félelmetesen jó a stilusod
Rólunk: hétfőn voltunk a másik helyen. Még jo hogy utolag olvastam a János korhazrol ezeketa rémhireket...Na szoval. A doki is egyből kiszurta amit dévai, azt a két pici kékes bigyót, ami valami felrakódás, lehet endometrozis is. De a jo hir!!! Se a méhemben, se a petefészkeimen nem látott semmit!!!!!

Szóval nem kell a lapar!!!! Igaz a doki is mondta persze biztosat csak a szövettan ad, de a műtét most nem indokolt, a sikert nem befolyásolhatja, mivel a petefészkeimen nincs semmi. És ha a hüvelyben ez tényleg az, azzal sem nagyon tudnak mit kezdeni. Műteni veszélyes, gyógyszerre nem reagál, engem meg nem zavar, szoval nincs értelme.
Vizsgálatok: férjem (holnap egy hete hogy házasok vagyunk): volt HIV, Hepatitis B-C, meg még valami, ja igen, szifilisz. Meg spermavizsg.
Nekem volt teljes nőgyógyi átvizsgálás. A hsg-t egyből leintettem, a doki is mondta, várjuk meg a férjem eredméynét, és akkor meglátjuk, kell e. Azt vettem észre (egy fiatalabb betegével ellentétben), hogy mivel már 33 éves leszek, nem fognak szarozni (bocsi), hogy próbáljuk ezt meg ezt. Remékem biztosra megyunk, és a drágaságomnak sem kell biopsziára menni. Bár esküszöm Szimba irásaitol megjöhet még a kedve
Szivem szerint, ha megtehetném anyagilag,mennék VAss után...

Nincs mese, lottózni kell!!! Vagy felásni a kertet, hátha
Kislibus: nagy nagy gratula neked!!!
A többieknek is sok pozitiv energia....
Kkata, ha nem unod még, nekem is elkuldenéd mi volt a baj Dévisszel????
Kb. 3 hét mulva megyek ujra, a 3.napi hormon vizsg. meg teljes vérkép meg ilyenek után. Lecsapolnak, mint a mocsarat!!!!! Csak el ne vágodjak. A 4. kémcső felírás után már biztosan a kaszást látom majd magam felett
na puszi nektek!!!