A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi...de jó, hogy írtál...örülök, hogy jól vagytok...:)
Kitartás...lehet, hogy nemsokára hazajöhettek, de a ti érdeketek, hogy most ott vagytok...remélem azt a min. 2 hetet még bent marad a lurkó...de ugye tudod, hogy otthon no stressz meg mozgás...gondolom nem lesz könnyű, de Miki biztos mindenben segít neked...még ha fáradt is...
Vigyázz magatokra, és további jó pihenést...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Szijjja Éviiiii!!! De örülök neked, meg hogy jól vagytok! Maradj Te csak a fenekeden, párod mindent el fog intézni, és hidd el, nem is fogja megviselni, mert férfiból van és nem veszi a szívére.

Tehát ha jól értem, ha valakinek a 34. hét után indulna a buli már nem tartják vissza?
limo73

Bévi! Lehet, hogy elég lenne, de nem tökéletes!
limo73

Évi!
Örülök,hogy a helyzethez képest jól(jobban) vagy/vagytok.
Kitartás...Tomikával beszélgess sokat hogy még várjon :wink:
Gergő és én is szorítunk nektek!!!
Ügyesek vagytok mindketten! :D
Ha van valami,segítség kell,nyugottan csörgess!!!Ha tudok szívesen segítek bármiben!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na először is köszi a sok aggódalmat nagyon jólesik,a telefonok miatt bocsi nem raktam rá hangt sokszor csak órák múlva észleltem hivást,smst..jött a család,vizsgálatok,alvás...

Vanilla neked is jobbulást nem örülök h,ezt olvasom :((

Bévi nekem is ilyesmi volt :(( a fájdalom.
Mostis feszeget már nem maradok sokáig

Csillag a fiúcskához itt is gratula,Fanni nem volt nagyon csalódott?

Frontok nagyon betesznek,amugy is 140 a pulzusom 130as vérnyomás,nyilván az infuziótól még :(

Ircsi örülök h.odaértetek sokat gondoltam rátok majd mesélj mindent.

Clarika pihenés!!!!!

Limo nekem a kevés víz miatt mondták h.34 hétben kiegyezünk

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo de ismerős ez a nem tökéletes dolog nekem is mindenből a tökéletest akarjuk :lol: mi is a pontos neve annak magnéziumnak ami mondtatok citrit vagy citrát???

Évi mindenki örül nektek szóval nyugi van tessék ülni a senekeden :lol: :lol: Miki az megold mindent!!!

Elment a netem itt esik az eső alig tudtam vissza lépni :?

Kép
bévi

Évi!
Köszönöm még egyszer!!!
Fanni?-csalódott?
áááááááááááááááááááá
Már ő is fiút szeretett volna...könnybe lábadt a szeme amikor kiderült hogy kisfiú a tesója...így legalább teljesült Tibi vágya...Nagyon boldog volt Fanni is!

én egy kicsit csalódott :oops: de egyértelmű hogy boldog vagyok én is...csupán titkon reménykedtem a kislányban :) :oops:

Imádom a kis pöcsösömet... :D :D :D !!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi nekem is a sok meló és stressz okozta mint nálad szerintem ugyan ez volt!!!Pihenek holnap is és hátha jobb lesz ha nem holnap rendel a doki,csütörtökön meg ugy is megyek!!!Te meg menj feküdj le és pihenj sokat bár nagyon rossz a kórházban tudom utálok ott aludni!!!!!!

Kép
bévi

Jó éjt majt holnap benézek

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó éjt...pihenjetek!!! Szép álmokat,nyugodt éjszakát!!!
Puszi Évi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha esetleg valaki olvassa az oldalt aki ismeri azt a magnéziumot amit ma a lányok mondtak írja már le nekem a pontos nevét mert reggel megyek a védőnőhöz,és megvenném4Amugy szerintetek az normális hogy én folyton éhes vagyok!!!

Kép
bévi

Bévi! Magnézium citrici 500 mg. Recept nélkül 340 Ft körül van, 10 db-os csomagban, úgyhogy 2-3 dobozzal nyugodtan vehetsz kezdésnek. Nem olvastam vissza mikor mész dokihoz, de majd fel is írathatod, úgy 140-150 Ft egy doboz.
limo73

Köszi Limo akkor veszek holnap egyet és csütörtökön meg felíratom a dokival!!

Megyek lefekszem tévézni jobban vagyok kicsit reggel meg megyek a védőnőhöz nem nagy kedvem van minden két hétben menni,a dokihoz jobban van kedvem menni ő is kéthetente hív,bár szerintem most megy nyaralni nem tudom még meddig lesz oda!!!!
Párom azt mondja jaj mindjárt megszületik Lili milyen fent forgás lesz most kezdem felfogni,aranyos volt,már csak ne legyen a kis drágámnak semmi baja egészséges legyen az a lényeg!!!!

Kép
bévi

Megyek én is lefekszem, most kezdek álmos lenni!

Jó éjt mindenkinek!
limo73

Mindenkinek jó éjt...puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Évi! Örülök, hogy van bent laptopod és tudsz jelentkezni, nagyon jó, hogy írtál!!! Mi is szorítunk nektek!!! Vigyázz magatokra, pihenj sokat!!! Minden rendben lesz, küldöm én is a puszikat, öleléseket!!!

Ircsi! Örülök, hogy megérkeztetek, a blogodban olvastam, milyen kedves fogadtatásban volt részetek! Remélem ez így is marad, te is vigyázz magatokra!

Csillag! Nagy nagy gratula a kisfiadhoz!!!! Gergő szép név, nekem is tetszik! :wink:

Limo! Igen, mondta szülésfelkészítőn a szülésznő, hogy 34. hét előtt még leállítják, de 34. héttől már engedik a szülést, ha beindult!

Mi fogjuk rá, hogy jól vagyunk, elég megviselő ez a szar idő. :( Hányingerem volt szinte egész nap, Bence is kevesebbet mocorgott, 5-re jött össze a 20 mozgás, meg keményedett is a pocim, remélem jobb idő lesz végre, inkább a meleg...

Jó éjt mindenkinek, vigyázzatok magatokra! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Evilany!
Örülök, hogy jobban vagytok! Kitartás :)

Bevi!
Sírós vagyok én is az utóbbi napokban.... Mindenen és mindig... Gondolom front, hormonok... Nem baj, hogy leírod a gondod. Engem az zavart, hogy én leírom :) . Nem akarom magamban erősíteni a "Cefetül vagyok" tudatot. Inkább mantrázgatom, hogy "Jól vagyok, minden rendben van és minden rendben is lesz!!!". :) :) :)

Napok óta inszomniában szenvedek, tök jó! Nekem 24 aktív órácskám van! Na jó, 2-3 órácskát csalok :wink:
Kivasalva (anya segített)
Hajtogatva, helyre téve
Bugyi már nem volt rám való a tecsóban sajna
Viszont volt a tecsóban 700/2db-ért napozó és nagyon tetszik, olyan igazi... mint amilyeneket mi viseltünk :)
Viszont van cicitartó 85C, remélem jó lesz (mert most elég nagyocska
:oops: )
Már szinte csak sterilizálni kell játékokat.. meg 1-2 nagyon apróság és ... ja meg a falvédőn az uccsó mozzanatok...
szilvi35

Jó reggelt!

Mg: Én Magnerotot szedek, azt adta a dokim, de recept nélk. kapható! 100 db-os kiszerelést szoktunk venni, árban jobb és elfogyogat, mert napi 3*1-et klel szednem. Amikor gáz volt és mentem hozzá, akkor pár napig 3*2-t szedetett.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Neki kellene állni megszüntetni a dobozokat...

Évi
Pihenés! ÉS NO STRESSZ!!!!!
Tomikának mindennap nyereség a pocakban!
Most már elég nagy, hogy nagy baj ne legyen, ha mégis megszületne...

Limo
Igen... a 34-35. hét után már nem tesznek a baba megszületése ellen...
Akkor már ÁLTALÁBAN elég fejlett a baba, hogy ne legyen nagy gond. A tüdő általában akkorra kifejlődik.
A visszatartásra adott gyógyszereknek meg komoly mellékhatása lehet anyukánál...

Na.... nekiállok pakolni... meg kellene keresni Katus holmijait... azt jó lenne most már összerakni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szebb reggelt!

Ilyen csúúúúúúnya időt :(
Remélem mindenki jól aludt!!!

Gergőm reggel óta feszít,mocorog,meg sem áll....
Biztossan érzi ezt a "jó" időt :(

Most megiszom a tea adagomat...aztán megyek egy kicsit vissza feküdni...hátha megnyugszik a drágám is....

Mindenkinek szép napot!!!

Csajszik!
Szigorú Pihenés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ircsi...dobozok nem érnek rá?
Hogy tetszik a távolban?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Éviiiiiiiii,
most olvasom, hogy kórházban vagytok? Jaj, nagyon szorítok nektek, de Tomika tudja, hogy még bent jobb neki! Nagyon sokat gondolok rátok és drukkolok!!!! Puszi!!

Csillagom,
nagyon-nagy gratula Gergőhöz! :) :) Üdv a fiús mamák klubjában! Mondjuk te már tudod milyen is fiús-lányos anyunak lenni :wink: :wink: .

Ircsi,
de jó, hogy kiértetek rendben! Apa nem tud neked otthon pár napot segíteni, legalább amíg kipakoltok? Vagy már munkába is állt? Vigyázz magatokra, óvatosan a pakolással!

Bévi,
te is pihenjél! 2 hetente menned kell a védnőhöz? Én tegnap voltam nála, és a 36. hétre hívott csak vissza, amúgy nagyon kedves volt és mindent rendben talált. Folyamatos étvágyad van? Lehet cserélnék veled, mert nekem folyton a torkomban van a savam, nincs étvágyam és hányingerem van.... :(

Barbcsi,
te is pihenjél, Bencéd mindennél fontosabb!!!

Szilvi35,
ti már akkor nagyon jól álltok a babadolgokkal, nálunk még nagyon messze a sterilizálás.... Pihenjél, vigyázz magadra!

Mi jól vagyunk, bár vasárnapra megfáztam, hánytam, teljesen elhagyott az erőm, estére meg már erős görcseim is lettek. Vettem be plusz magnéziumot és pihi, bár még a hét melóval telik, de nagyon figyelek magamra.
Tegnap voltam a védőnéninél, a vérnyomim rendben, néztünk szívhangot is, teljesen jó lett. Ilangomnál is megnézte az iskolaérettségi vizsgálatokat, vele is minden rendben.

Mennem kell dógozni, de benézek még, hogy mi hír Évivel! Lányok nagyon vigyázzatok magatokra, babákra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Már "csak" 49 nap!!! :shock: :D :o :D
limo73

Sziasztok!

Itt esik az eső és 16 fok van... :?

Clárika most már van ilyen szó, ha eddig nem lett volna :) Jól belehúztál a munkába. Mostmár neked is pihenj van!

Ircsi ugye-ugye? Én is teljesen kiakadtam. Először azt hittem a Kész átverés az, de nem.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bévi sejtem melyik az, szerintem nekem is van itthon olyan, csak pengét kellene bele venni. Na de én azzal sem tudom ám rendesen leszedni, de biztos csak türelmetlen vagyok. :)

Limo itt nincs epidurális :? Pedig lehetne...a szülésznők is támogatnák. Na majd kiderül hogyan fogok szülni. Doki eldönti, rákérdezek mennyi esélyem van a simára.

Évi örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy. mondd meg Tominak, hogy még bent a helye! 2 hét! Minimum.
miki nem egy elveszett ember, megold mindent!

Babaimádó ha ez a kérdés nekem szólt akkor nem tudom. Ez van. Orvos lenne hozzá aki beadhatja, de nem engedélyezik. Slussz - passz - kész. a világot meg nem én fogom megváltani (ezen a téren sem) :lol:

Sucer te is jó lenne ha pihennél. Nagyon nem jó ez a görcs. Gyógyulj meg mielőbb. Nekem is barátom mostanában a Rennie, mert ég a gyomrom...

Na én nem fogok sterilizálni. illetve a Bencéről maradt cumisüvegeket az elején először igen, aztán slussz. Meg max az újonnan vett cumisüvegre vett cumit.

Ma jön a védőnő délután. Beállhat festeni :lol:

királylány

Limo nekem már csak 39.... :shock:

királylány

Tünde nagyon szuper lett a csajszi helye.... :D

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Limo nekem már csak 39.... :shock: [/color]

:twisted: :twisted: Türelmetlen lettem! :(
limo73

Limo ne legyél az. Én szívesen cserélek veled ha gondolod :lol:

királylány

:D :D Nem adom az életem! :D :D
limo73

Nem az életedet kérem csak a napjaid számát :lol:

királylány

Sziasztok!
Alig van itt a Balatonon net, fél órát is vártam, amíg az oldal bejött. Az idő meg :x :x :x !
Tegnap, minden ok volt a dokinál. Zárt a méhszáj, Lili növekszik, de már tuti, hogy nem lesz egy óriás baba és a doki szerint túl fogom hordani egy héttel. De a lényeg, hogy neki jó legyen.
Legközelebb 2 hét múlva kell mennem CTG-re és kenet vételre a kórházba, viszont a dokim szabin lesz, így egy másik dokihoz. Rá egy hétre pedig, ismét uh-ra, de akkor a szabijáról feljön 1 napra rendelni. Tehát kezdek/kezdünk a végére érni!!!

Csillag, nagyon gratulálok a kissráchoz!

Évi, nagyon jó, hogy jelentkeztél. Tomi tuti még bent fog maradni vagy 2 hétig!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok, vagyok...

Jól elkéstem reggel... Elég pocsék éjszakám volt... f3-kor arra keltem, a jobb oldalamod fekve, hogy baromira görcsöl a hasam jobb alja egy tenyérnyi részen. Vártam, de folyamatos volt, és csak ott, tehát leesett, hogy ez nem AZ. De nagyon rossz volt, fordulni sem igen bírtam... Aztán valahogy feltápáaszkodtam, betoltam egy magnéziumot, és mellékesen oda is benéztem.

Hál Istennek csak egy szimpla szélgörcs volt, és huss, elillant pillanatok alatt... És azóta sincs semmi gond... Viszont f6 helyett sikerült 3/4 7 kor kelni, épp, amikor elment a vonatom. Így alaposan elkéstem, de nem érdekel már... De mondta a főnököm, ha ilyen van, ne rohangáljak, ha 10-re érek, akkor 10-re, vagy ha nem jövök, akkor nem... Szóval rendes. De át szeretném adni az utolsó papírcefeteimet is, majd a jövő héttől jön a szieszta... (remélem ;-) )

Évi... De jó, hogy jössz... :-) Örülök, hogy picit rendeződtél, ha engedtek felkelni, akkor talánm a doki is úgy gondolja, jobban vagy...

Ircsi, üdv az új helyen... Ha tudsz, képeket küldjél. Sarkokat este alvás előtt megszámoltad?

Dia... És nem is a káposzták között kelnek ki a babák? Ez a B variáció... :-) Nem értem az EDA tilalmat a kórházban.

Bévi? Hogy vagy?

Sucer, kitartás, már csak 4 nap. ;-) Fél lábon is kibírjuk...

Csillag, csodálom, hogy kiskrampó... :-) de gratu mégegyszer... :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.22 09:27-kor.

szilvás76

Nekem 42, de valahogy úgy érzem, annyi nem lesz... :-)

szilvás76

Szilvi nem, nem a káposzták között terem....Nagy csalódás volt ez nekem.... :lol: Így asszem 2 gyerkőcnél megállunk :lol:

Örülök, hogy már jobban vagy.

királylány

Szép napot! :)

Sucer és Szilvi! meg, aki még jár dolgozóba!
Minden tiszteletem a Tiétek!!! Nekem nem menne, mondjuk én elmegyógyintézetben dolgozom, napi 2*1 óra utazással, de ha közelebb lenne sem menne. Szóval hősök vagytok!

Sterilizálás:most elsőre sterilizálom, végül is álltak néhány évig, meg átment rajta egy-két bogárka. Gondolom aztán nem szükséges... Nem vettem billió Ft-os sterilizáló készüléket meg ilyesmit. Folyadék és ennyi. Szeretnék már túl lenni a pakolászáson, mert egyre hamarabb megfájdul, meg sz... Jaj! Erről nem beszélek!!! :D :D :D

Ircsi!
Örülök, hogy egyben, épségben megérkeztetek! Óvatosan a pakolással... Tudom, meg kell csinálni. Lassan ott is kész lesz a babaszoba :)

Királylány!
Hát, ezzel a festéssel Te is hős vagy az biztos... Barátnőmék is építkeztek végig... nem irigyeltem Őt sem. A Védő néni ... meg hát védelemből csavargathatja helyetted a felmosót :)

Görcsölősöknek görcsmentes, Dolgozóknak laza és óvatos, pihenősöknek pihentető
szép napot!!!
szilvi35

Sziasztok!

Visszaolvastam a tegnap esti dolgokat még...hát nem sok van már...de én még kb. sehol nem állok...júli elején megyünk Pécsre, onnan kapok egy csomó babacuccot elvileg...addig nem veszek semmit, mert nem tudom miket adnak...meg hónap közepén hozzuk el a pelenkázószekrényt, addig nem akartam nagyon nekiállni mosni meg sterilizálni, mert még nem a végleges helyükre kerülnének így a dolgok...de már tényleg nagyon közel van...ahoz képest, hogy most teszteltünk nemrég...:)

Úgy utálom ezt a lakótelepet...ma végre sokáig aludhattam volna, erre jött a kukásautó (az ablakunk alatt önti magába a kukát)...aztán csöngettek...csőtörés volt alattunk, megcsinálták, de még mindig folyik...nálunk is kilukadt egy cső a wc mögött, holnap reggel jönnek megcsinálni...közbe elmentem pisilni, és hallottam, hogy a fölöttünk lévőnél is kell...szerintem a legegyszerűbb lenne az egész házban kicserélni, mert elég régi csövek...

Hajnalban meg 4 kor kimentem pisilni, már nem bírtam tovább, visszajöttem, hogy majd alszom, erre szegény Manóm nekiállt csuklani...3/4 5-kor sikerült is neki abbahagynia, de addigra már püfölt mindenhol...nem hiszem, hogy olyan jó érzés lehet ez neki, hiába írják a könyvek...az első 15 percben nem volt baja, de utána már nagyon nem tetszett neki, sőt, még el is fordultam a másik oldalamra, na az végképp betett neki...Gábor meg felkelt, és mondta, hogy ne ilyesztgessem már, hogy itt nézem, ahogy alszik...hát, aludtam volna én is, de ilyen belső cirkusztól nem lehetett...

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi nem én festek :wink: hanem az uram. Én majd csak feltakarítok :D
A régi cuccokat én is kifőzöm vagy veszek folyadékot oszt jó napot.

Elmegyógyintézet??? Hűűű. Nem is csodálom, hogy már nem dolgozol. Bár időnként itt is kész bolondokháza van, de azért ez nem ugyanaz. :)

Ilus hát nem egyszerű a vége sem....de mit tudsz csinálni? Tűrsz. Nálunk füvet nyírtak....bár én már fenn voltam.
Jelenleg a listával szenvedek, hogy még mit kell megvenni. Aztán ugye ezeket be is kell szerezni...Lassan én is előszedem a babacuccokat és mosom-vasalom.

királylány

Sziasztok!

Évi! Jó, hogy már nincs infúzió. Biztos vacak bent, de ha Te elfogadod, akkor tűrhetőbb lesz, babócának mondd meg, hogy csak a kedvéért, úgyhogy lesz szíves bent maradni. Lehet, hogy most drukkolunk a 34.ig, de aztán még simán bent maradhat, ismerek olyat, akit 34.en hazaengedtek, hogy úgyis mindjárt visszajön, aztán 37.en szült!!!! A párodnak strapás, de ki fogja bírni, dicsérd meg jól, és még büszke is lesz! :)

Lányok- Asszonyok! Tudom, hogy gáz, hogy pont én mondom, dew azért pihizzetek, hallgassatok a megérzésetekre, a család, pár majd túléli. Nem éri meg a kockázatot egy takarítás, vagy mittomén mi!!!

De hogy ne csak dumáljak, ha igaz én is befejeztem bent a munkát, még 1x bemegyek záróértekezni. Jól vagyok, de tegnap egész nap ültem, 6ig este, és az már sok volt.
Most kezzdem összeszedni, hogy mit kéne még szülés előtt itthon megcsinálni :lol: :lol:

Szerintetek lesz még nyár??? én, optimista lélek ma készülök kismama fürdőrucit venni? :lol:

Megyek, mert ma luxus van, a párommal ebédelek!!! Szombaton úgyis házassági évfordulónk van, de addigra az összes kölkünk hazajön a táborokból! (Hogy hányadik, azt le sem írom :lol: ).

Szép napot! Claire
claire

Enyém gyerek most csuklik....

királylány

Enyém meg olyan fura dolgot produkál, olyan, mintha lüktetne... :-) Itt fenn, a rekeszizmom alatt, ahol elvileg a nemesebbik fele van, lüktet a hasam. Nem rugdosás, feszengés... Érdekes... :-)

szilvás76

Bévi? Most ugye "csak" pihensz?

szilvás76

Bekukk.Bocsi ha valakinek nem reagáltam tegnap,nem igen tudok ülni mondjuk.
Dia köszi a jókívánságokat

Szilvás utolsó hét,nagyon helyes

Ircsi mellékhatások,ne is mondd...

Szilvi,Bévi,Babaimi jobban vagytok?

Gére,blogba nem tudok menni,majd pótlom...

Elvileg estére a blogom frissül,meglássuk.
Lapomon diagnózis a gesztációs diabetes,hát tegyem hozzá cukrot nem néztek egyet se,a szteroid és szimpatikus izgató szer ellenére sem.Továbbra is 120 körüli a pulzusom és a vérnyomásom is magasabb mint szokott,de gondolom ki kell ürüljön a sok szer...nst volt,az rendben.

Nagyon rossz itt,hiányzik Miki,mire beér este mehet is haza,7ig van látogatás.Hétvégén meg állítólag elmegy tetőt rakni a barátjához az biztos nagyon fontos most...no komment.Nem áll a helyzet magaslatán,pl mára a legfontosabb kérésem az volt hogy hozza el a táppénzes lapom,na mkor rákérdeztem jutott eszébe,elfelejtette.

Anyám beteg,köhög,gondolom kevés a cigi amit szív...nem jön be mert nem is ismeri itt ki magát,no komment ismét,nem is kell játssza az aggódó anyukát és nagymamát,felesleges is.

evilany

Évi. Diabétesz? Ez van a kórlapodon???????? Nehogy összecseréljenek valakivel!!!! ;-)

Az a 120-as ketyegés... Nem akar kiugrani a szíved? nekem már a 100 is gáz "érzésileg"... De az nst csak mutatná, ha gond lenne bent...

Csajok biztos be tudnának menni hozzád... ;-) Ha nem, akkor gyere és grafománkodj...

szilvás76

Jajj Évi! Én úgy elmennék hozzád és segítenék, de messze vagyunk egymástól. Mikit ne piszkáld. Biztosan rossz neki is. Perszze értem én, hogy most neked az lenne a legfontosabb, hogy veled legyen, de tetőrakással lefoglalja a gondolatait. Biztosan rossz neki, hogy nem tud neked segíteni.
Anyukád sem vidít jobb kedvre. A csajok közül csak bemegy hozzád valaki.

Fel a fejjel! Nem feladni!

királylány

Én mostan lelépek haza, jön a védőcsajszi. Ha ma már nem, akkor majd holnap jelentek. Jók legyetek!

Évi tarts ki!

királylány

Egy:nulla az állás a javunkra, a párom visszaverte a gyámügyisek támadását. Nem voltak hajlandóak elárulni, hogy ki volt az informátoruk és maguknak is be kellett látniuk, hogy ilyen semmis okok miatt csak nem kéne háztáji látogatást végezni, emiatt meg bírósági végzést kicsikarni nevetséges lenne.

Most a párom a harci szellem lendületével újra nekiesett a szüleinek és színvallásra kényszerítette öket. Az apósom megpróbált megint engem az anyósomnak kijátszani, de ez nem jött most se össze. Viszont az anyósom nem bírta magába folytani az indulatait és kiadta az ö általa megbocsáthatatlan okot: szerinte túl erös a magyardominancia a családban, vagyis nem érzik úgy, hogy egyenrangúakként lennének kezelve velünk/velem, mert ugyebár mind a 4, hamarosan mind az 5 gyereknek magyar neve van! Hát emiatt eldobni az egész szaporulatot maguktól az azért elég durva reakció, de a nagyszüleim is hasonlóképpen reagáltak: képtelenek szeretni a gyerekeket, még a fiainkat sem, mert egyik sem hordja elsö névként a nagyapám háborúban elesett testvérének nevét (hozzá kell tennem, hogy másodikként viszont igen és ez a név anyósoméknak is fontos, mert az anyósom apját is így hívták, a másik fiam pedig nagyanyám testvérének nevét viseli, akit eddig még nem sikerült személyesen megismernem...). Felhívtuk mindkét fél figyelmét arra, hogy a név mögött szeretetre vagyó kisemberek laknak és azon túl pedig mindig a felmenök döntik el a gyerek nevét, ami vagy tetszik a család többi részének, vagy nem. A saját gyereküknél volt döntési joguk, most még csak beleszólási sincsen. Ha viszont a gyereket a neve miatt utasítják el, az nagyon durva megkülönböztetés és megbélyegzés.
Hát itt tartunk most.

Eni tanárnöjével is folyik a harc, s ha nem változtat az álláspontján és nem müködik együtt velünk, akkor neki is kifogjuk a szelet a vitorlájából. Történt ugyanis, hogy Enit bejelentettem a koncentrációs zavarai miatt a kórház gyerekpszichológiáján. Mielött azonban ott idöpontot kapunk, ki kell nekünk is és az öt tanító tanárnönek is egy-egy A4-es 4 oldalas formanyomtatványt töltenünk. A tanárnö elzárkózik ettöl érthetö okokból, ugyanis akkor írásba kéne adnia, hogy az iskola és elsösorban ö, mint pedagógus semmilyen támogató intézkedést nem tett a gyerekem jobb elöremenetele érdekében. Viszont annyi házit ad fel, hogy átlagosan 6 (!) egész órát ül felette a lányom és még akkor sincs mindennel kész!

Szóval érdekes hétnek nézünk elébe. De legalább az idöjárás javuló tendenciát mutat, a hétvégére ideér a nyár is, mehetünk epret szedni, ha van miböl!?

Ma de. linzert sütöttem a gyerekekkel, egész de. ezzel bíbelödtünk.

Évi örülök, hogy stabil az állapotod! Van azért a kórházi létednek pozitív oldala is: nem kell vödörbe pisilned, tusolhatsz kedvedre akár meleg vízben is, kapsz enni és nem neked kell a tápot elöállítanod, pihensz, mert különben nem találsz sose nyugtot, stb. :)
Ami meg a szapora szívedet illeti: amikor én voltam 2 éve visszatartáson Döncivel, engem is megkérdeztek, hogy inkább vénásat kérek (attól a felgyorsult szív) vagy a klinikailag még nem jóváhagyott, de Amerikában már rég használatos ragtapaszt, amitöl olyan migrénem lesz, hogy a világból is kifutok. Én a migrén mellett döntöttem, tényleg baromi erös fejfájást okozott, de mivel én eleve gyógyszerellenes vagyok, ha a saját börömröl van szó, nem szedtem a fejfájáscsillapítót, mert egyszer beszedve se használt, akkor meg minek mérgezem pluszban feleslegesen magam!? Valahogy ki lehetett azért bírni. A szívzakatolástól a meglévö szívritmuszavarom miatt jobban féltem.

Lenne egy javaslatom: csinálhatnánk egy listát, hogy ki kire tippel a szülések sorrendjét illetöen. Olyan lenne ez, mint a focimeccseknél, ki kerül be a döntöbe, stb. Nem okvetlenül a kiírás dönt el mindent...

Mentem dolgomra: Barbi
Vendég

Bmaass, a gyámügyes sztori nem semmi. De ha tudják, hogy ez nem indok, miért foglalkoznak vele???? Lehet, ha bejelentette valaki, akkor kötelességük kivizsgálni...

A család kifogása meg. nonszensz... Egy unokát a neve miatt nem keresni, szeretni... Nem is értem... :-( Az meg nagyon helyes, ha a férjed végre védelmezi a kis családját... ;-) Legyen is végre Apa-tigris!!!

A tanárnő szerintem nem teheti meg, hogy elzárkózik... Milyen alapon? :shock: :evil: ne hagyd, szerintem kötelessége együttműködni a szakszolgálattal és Veletek, hiszen szerinte IS van valami baj...

szilvás76

((((((((((((((((((Évi))))))))))))))))))))), én jobban vagyok, köszi, miattad aggódunk!

babaimádó
Kép
babaimado

Láááányok... Életjel?
:shock:

szilvás76

Szilvás sajnálom az éjszakádat,de fő,hogy megoldódott,én minden reggel úgy kelek mert nekem a bal oldalamon műtve volt a sérvem és ott nyomja de cefetűl!!

Dia jó védőnénizést és ha tudsz majd gyere!!!

Woody jó hírek sajnálom,hogy az idő nem jó a mi Lilink is mindig kisebb de ma már rájöttem nem kisebb mert hát fogantatásnak 14 van írva mivel utolsó mensim első napja 4 volt így csak akkor eshetem teherbe ott körül,szóval szerintem én 20 körül szülök,mondtam én a tűzijátékot a kórházból nézzük :lol:

Évi ne idegeskedj csajok aki ráér és ott van nem messze ugorjon be Évihez beszélgetni egy kicsit,Miki szegény hidd el menne csak ő sem akar idegesíteni meg félt ő,de valami miatt csak kell menjen tetőt rakni,gondolom mér meg ígérte,vigyázz magatokra és ne idegeskedj!!!

Ircsi pakolással csak óvatosan nagyon óvatosan!!!!!

Sucer sajnálom,savat nekem van éttvágyam néha úgy érzem sok is,remélem mi hamarabb meggyógyulsz vigyázz magadra és pihenj!!

Én ma voltam védőnőnél jó volt minden,kérdeztem tőle mit kell venni a patikában,össze írta mit kell felíratni a házi dokival,és megbeszéltem vele egy két dolgot is,PL:nem veszek sterilizálószert kifőzés is ugyan olyan jó akkor minek rá költeni,popsikenőcsnek a bepanthent ajánlotta mert az jó a mellbimbóra is ha esetleg fájna,meg össze írta mit vegyek a patikában babaolaj nem kell inkább patikait vegyek mert aban vitaminok is vannak,olaj kenéshez használjak vata korongot azzal könnyebb bekeni majd a picurt,nah meg ilyen okoságokat kérdezgettem tőle :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: