A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hahó!

Viranka! Esztóékkal mi újság??? Olyan rég hallottam róluk...

Móni, nagyon izgi.. Gondolom, neked is... :)

SZép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Hú, a fő-fő éjszakázóról meg is feledkeztem :oops: Bocs, Dóri :lol:
Majd csak kitöltöd valamivel üres perceidet.

Én már nagyon várom a nyarat, egy csomó hosue-t fogok nézni :lol: Meg filmeket :lol:

Tényleg, Dóri, a 2009. májusiakkal mi történt (ha megkérdezhetem)? Őket olvastam régen, aztán ugye átköltöztek. Egyben van még a csapat?

Szia Dettyk!

Mi reggel nyolcra vártuk az asztalost, hogy megcsinálja a korlátot a galériában, de azóta sincs itt. KIlenctől a kocsit a szomszéd készíti fel a műszakira (autószerelő), ami hétfőn lesz. G. is ott van. Egyre várunk egy szippantós autót is. Én délben megyek diplomaosztóra puccparádéban.

Rugó kilenckor kelt, én is vele 8)

Szép napot mindenkinek :D :arrow:

Kép
vindolanda

Szia Viranka :D

Reggel egy fél óráig nem jött be a babanet tőlünk, úgy el voltam vágva a külvilágtól :roll: :lol:

Volt szó a kerti tavas algaölésről. Mi most kipróbáltunk egy új módszert, ez bio. Egy nagy gömböt (olyan 30 cm-es) kell úsztatni a vízen, meg nem mondom, miből van, és állítólag ez használ :shock:
Na, hát nálunk itt úszkál egy ideje, Rugót rettenetesen izgatja, bottal szokta piszkálgatni, mutogat rá.
De most nem algásodunk, bár nem tudom, a hidegebb idő miatt van-e, vagy használ a gömböc.

Abban az állatos boltban vettük, ami a Tesco mellett van (fressnapf vagy mi).

Kép
vindolanda

vindo, én úgy tudom, egyben vannak, kérdés, hogy kik. Gondolok itt arra, hogy a nno az "induló" brigádból nagyon sokan leolvadtak (köztük én is), viszont vannak egy csomóan, akiket én már nem is ismerek :roll: Én kb öt emberrel tartom a kapcsolatot onnan, köztük Esztóékkal is, Dóri, jól vannak :)

Verus, semmi különös, Zsófinak Apa megszerezte a napocska jelet, most is az a jele a csanában. Szeptemberben a születésnapja után kezd, kisközépső csoportban, 3-4 évesekkel.
Vendég

Sziasztok

Mis megvagyunk..végre egy kis pihi... pénteken hamarabb itthon voltam.. ki is takarítottam...így már a hv-re ezzel nem is kell foglalkozni.:-)

Csütörtökön volt az oviban szülői..mi is megkaptuk az alma jelet...mint az oviban és egy kis zenebölcsis barátja lesz a csoporttáras és még a zsákjuk is egy szekrényben lesz. nagyon kedves aranyos kissrácc..az anyukája is nagyon szimpatikus! :-) meg is beszéltük hogy augusztusban vagy még juliusban zárásig talizunk az ovi udvarán ( mert lehet ) és ot játszank együtt ismerkedjenek jobban össze hoyg könnyebben induljon majd a ovi szeptemberben. Mi szept -1-én megyünk, bár csak 6 án lesz Emma 3 éves, de egy törvény szerint állítólag már 2,5 éves kortól felvehetik oviba a gyerekeket. Remélem fogja szeretni..annyi programjuk lesz hogy csak na..:-)

Hv: ma a reggeliben Emma is segített..olyna ügyesen töri fel a tojást, fűszerezte, kavarta...a rántottát..:-) aztán anyuékhoz mentünk ott muffint sütöttünk, persze mindenben segített..és nagyon élveztük..:-)

du-án anyóshoz megyünk..vmi főzés lesz..:-)

vasárnap pihi!!!!!!!

Jövő hv-n megyek Bajára.:-( fejtágítás...semmi porcikám nem hiányolja az utazást a szállodban alvást és Emma és I nélkül lenni!:-(

Emma nagyon szeretne már kistesót. Mondtam neki hogy szoljon Istenkének hogy küldjön neki..Szólt neki, majd néz , vár,..Hm nem küldött!:-( Mondom várni kell türelmesen mert még válogat hogy a
legtjobb tesót válassza ki neked...azóta is várja a drágám...naponta többször emlegeti...:-)

hát még pár hónapot adtam magamnak a munkában aztán majd..kb szeptember-október körül...próbálkozunk..:-)

Nagyon szupi képeket láttam!!!! Zsófi, Fruzsi, Petike, Áron....Gréti sünije....
mind édesek!!!!!:-)
majd hozok én is képeket!...

Móni?????????????????????????????????

ANikó15 : gratula!!!

:shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát nem el szállt minden amit írtam :evil: :evil: :evil:
Most megyek kidühöngöm magam és később újra írom.

Ezt még feltétlen:
Móni?????????
Te csaj,Neked már mindig be kell jelentkezni mert mindenki lerágja a körmét!! :lol:

Később jövök újraírom amit akartam de most megyek mert én gyerekem nem normális :shock: :lol:

juba0

Hazaértem.

Móni???
Szia Juba!
Kaqk, Emma akkor biztos ügyesen fog főzőcskézni :wink:

Csak azért kérdeztem a 2009. májusiakat, mert több embert is láttam most a második babát várva újra babanetezni :wink:

A diplomaosztó után beültünk páran a Teniszke büfébe, aztán hazavittem két embert Böszörménybe, és éppen most értem haza.

Mindjárt megyek a többiekhez az udvarra, de előbb eszek egy túró rudit.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem.
Most itt vagyok. :)
Jól vagyunk Ildike egyre cserfesebb tiszta anyuja,
ha minden jól megy szeptemberben ovi.
Karcsinak meg még 1hét ovi és szünet akkor több időm lesz.

Géphez se nagyon tudok ülni a mienk elromlott az öcsém meg
félti az övét és csak néha ülhetek ide,a mostani 1 kivételes alkalom.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nem szülök még, nyugi :lol:
Csak reggel úszni voltunk, aztán még volt vasalnivalóm, főztem is aztán aludtam egy kicsit majd lenyírtam az udvaron a füvet. Na meg pakolásztam egy kicsit. Nemrég jöttem be, már lezuhanyoztam és úgy érzem ülve elalszom :roll:
De előtte még eszek egy kis lecsót 8)

Jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Nagyon rég nem voltam már! :(
Nagyon sokat gondolok Mónira, de látom még 2:1. Hajrá Pöti! Itt az idő. Mit szólnál egy szép esős vasárnaphoz?!

Mi jól vagyunk, de mostanában nagyon sűrűk voltak a napjaink. Folyton megyünk valahová, alig voltunk itthon. Közben pedig ágyat és matracot intéztem: nem volt egyszerű olyat találni, ami jó minőségű és nem is vág minket földhöz anyagilag.
Botondnak (talán) sikerül leszoknia a pelenkába kakilásról. Ehhez kellett, hogy elmeséljem, hogy ha a bilibe kerül a kaki, akkor nem nyomódik össze, és kakikirály lesz kakiországba... :shock: :shock: :shock: Valami fórumon olvastam, és láss csodát, bejött. Már másnap sikerült bilibe kakilni. Egyébként csak éjszakára van pelus nála is, máskor nem is hajlandó már felvenni.
Sikerült az ovi, ahová vinni szerettem volna, így szeptembertő az én nagy fiam is ovis lesz. :)
Egyébként mostanában dilis. Állandóan ellenkezik, nem akar szót fogadni. Sokat gondolkodtam, hogy mi történhetett, és arra jutottam, hogy lehet hogy megint féltékeny Lottira. Ugyanis Lotti most olyan fejlődési szakaszban van, hogy minden nap produkál valami újat, és ennek persze mindenki nagyon örül. Egy hónapja szól, hogy kakilnia kell, és a bilibe kakil. CSak nagyon ritkán történik baleset. Néha már a pisinél is bilizni akar. Gyakorlatilag mindent mond, de sok szónak csak az első szótagját, némelyiknek az elsőt duplázza, vagy még összekever szótagokat. De már tökéletesen meg lehet őt érteni. És ő is mindent ért már.
Továbbra is cicibubus. :) De legalább éjszaka már csak 1-2szer kel.
A héten voltunk 3 napot Egerben. Nagyon jól sikerült, és még az időjárás is kegyes volt hozzánk csak a harmadik nap esett az eső.
Most kelt fel... :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szaisztok! :)

Igenigen, a bagolyanyuka. :) Annyira jók ezek a nyugodt, egyedüllévős órák. :) Ngayon szeretem a gyerekeimet, nagyon hiányozna, ha nem lehetnék velük egész nap, de ennek iy megvan a maga varázsa... 3 fiú alszik, anya egyedül tesz, amit éppen akar. :)

2009 májusiak sokan együtt vannak, tényleg vannak újak, de mostmár ők is régiek, mert úgy szalad az idő... És, sajnos, lemorzsolódtak jónéhányan... Köszönöm, Panndi, hogy referáltál Esztóról! :) Ha esetleg lehetne veletek találkozni, mostmár jobban ráérek, mert vége a sulinak, Apa jobban ráér. :)

Móni, remélem, tudatod, ha van vmi...

Ma volt érettségi találkozónk. Dóri nevű nagyonnagyon kedves barátom júl. 1-re volt kiírva szülni. Debrecenben lakik. Mindenképp szeretett volna eljönni. Aztán du. mondta, hogy nem fog jönni. Már nagyon nehezen viselte az utolsó napokat, nem bírt eljönni Pestre. Aztán felhítam, amikor már együtt voltunk, ezt kérte, mikor beszéltünk, hát a kórházba tartott épp 6 perces fájásokkal... Mondta, nem biztos még, hogy itt az idő, nem is lenne jó, mert nagyobbik gyerekre épp nincs, aki vigyázzon, és az orvosa Budapesten van, de hát, ha jönni akart, akkor jött az a kismuki... :) Most írok egy sms-t, hogy mi van. :)

Bármilyen taliban benne vagyok, ha van vmi terv, osszátok meg velem, légyszi!

Sense, de jó, hogy jöttél! :)

Megyek, hamarosan lefekszem.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt lányok!

Kérek szépen fájásvisszahozó vudukat!!!!!!
Hajnalban olyan szépen elkezdődtek és aztán leálltak.
Szeretnék ma szülni ha a kicsi fiam is úgy gondolja :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Reggeli mindjárt kész, addig írok gyorsan

Köszönöm a Grétike dicséreteket :D Ő imád gyurmázni. Van neki készlete is hozzá. Z keresztszüleitől kapta. Mesi, Heni ha gondoljátok eljöttök egy talira hozzánk és kipróbáljátok, hogy állnak a kicsik a gyurmához :roll:

Hörcsög de jó, hogy jelentkeztél :D
sikerült már házat találni?

Sense már nagyon hiányoltunk téged is :D
gratulálok az ovihoz.
pont a mai napot szeretném én is :wink:
csak hát nem elég az én akaratom :roll:

Lefőtt a kávé és letelt a tojás 10 perce is. Na meg virsli is kész.
Mennem kell :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D

Móni, mindent bele :wink:
De nem a reggeli elkészítésébe :roll:

Szia Sense :D
Már hiányoltunk éppen :wink:

Szia Hörcsög,
tényleg, hogy álltok a házzal?

Dóri, majd írd meg akkor, mi lett.

Jön Rugó, most nem tudok tovább online maradni :arrow:

Kép
vindolanda

Móni te ma szülni fogsz!

Nekem is is igy indult annó húsvét vasárnap hajnalban, azt hittem menni kell, aztán elmúlt és este indult és nem állt meg 8) kivánom, hogy gyors szülés legyen :D

Egy jó kis nyári taliban benne volnék:-)

SEnse örülök , hogy jól vagytok, gyere gyakrabban:-) hiányoztál ám! Lotti nagyon ügyes:-) Áront is érdekli a bili téma :roll: na majd kiderül :roll: gratulálok az ovihoz!

Egyébként itt az ovitémánál jut eszembe, tegnap séta köben összefutottunk a helyi óvónénivel. Szóba jött, hogy Péterke otthon marad és azt mondta, hogy megérti , mivel ő is igy csinálná :roll: csinálta is annó a lányával, mert nem akarta, hogy 4 évet járjon oviba :roll:
Érdekes, hogy az óvónők szerint nem kell siettetni az ovit :roll: tesóm is igy mondta.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Hajrá Móni!!Én nagyon drukkolok és küldöm a Pöti kicsalogató vudukat++++ :wink:

Hörcsög,Sense,üdv újra itt :wink:
Látom Lottesz nagyon ügyes :shock: :D
Azt mondják a második gyereknek könnyebb mert látja a tesótól.

Mennem kell mert Berti zaklat a gép miatt.

Móni! Bármi van informálj minket!!!

juba0

Megszületett hajnali 1kor Dániel. :) Nagyon jól vannak, könnyű szülés volt. :)

Móni, remélem, kisfiad is kíváncsi már eléggé a külvilágra... :) Hajrá!

Igen, ovitéma: érdekes, hogy ki hogy gondolkozik... De kinek higgyen az ember?????

Megyek, mert tele a délelőtt tennivalóval, de mekkora jó, hogy nincs stressz!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Én már nagyon izgulok! Gegi is vasárnap született. :D
Móni! Legalább fél óránként jelentkezz! A telóm a zsebemben, rögtön tudok tudósítani. +++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Móni!
nekem is itt telefonom,szólj ha induljak :) :) drukkolok ám nagyon :) :)
tényleg anyudéknál nagy vihar volt? mi is kaptunk jégesőből igaz akkor még sógoréknál voltunk,de borsónál kicsit nagyobbak estek :shock:

Dóri!
gratula barátnődnek :) Eszterék jól vannak,sokat tanul,Álmibébi-aki már nem bébi-egy tündéri kiscsávó nagyon odavagyok érte :) :) M. állandóan kölcsön akarja kérni és B-ot odaadni nekik :) :)

Sense!
kakikirály :) :) :) ez tetszik nekem :) bár nálunk szerencsére ilyen gond nincs :) olyan ügyes Bálint :) :) ma is szólt és sikerélmény :) :)
Míra is így beszélt nagyon sokáig :) ne félj ,le sem fogod tudni lőni :)

jött sms és azt hittem Móni Te vagy :oops: :lol: úgy ugrottam fel innen :)

Vindo!
jaj de jó :) :) megyek állatos boltba azt hiszem itt is van ilyen :) Rugó de édes lehetett :) :) barátnődnek jó nagy babája született :) :shock:

Irina!
szép ágytakarós szettet sikerült választanotok :) :) Ádi képek meg nagyon jók :)

Panndi!
Mírának is sikerült uazt a jelet megszerezni,ami bölcsiben volt :) :) annyira szépek a lányok :) :)

1gyerekesek vagyunk még du-ig,lányom keresztanyjánál :) olyan furcsa,nincs hiszti veszekedés,csak Bálint nyüszögése :) bár most az sem mert elmentek apjával boltba :)

Juba!
te hogy vagy? lassan finisben :) mikorra is vagy kiírva? Veszprémben szülsz? ha igen majd referálj kérlek unokatesóm is ott fog majd :)

:arrow: kiélvezem még ezt a kis csendet :)

szép esőmentes napot :)

KépKép
viranka

Csajok semmi :(
Abbamaradt és kész.
Pedig nem lazsálok ám a fájásokra várva.
Kisúroltam a fürdőt, Kivasaltam amiket tegnap kimostam.
Mindjárt lejár a gép és kiteregetem az új adagot.
Van egy-két keményedés és semmi több.
Én hiába szeretném. Pötike még nyilván nem úgy gondolja.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kezdek valamit a hajammal és elmegyek vadászok Grétinek játékrepülőt.
Olyan nagyon szépen kérte tőlem is és az apjától is :)
Na meg nem csak magának, hanem az Ő Pötikéjének :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bújjatok össze Z-vel!!!!!! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

este megvolt 8) :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Mónnni, lesem a telóm:) hajrá, annyit gondolok Rátok.
Mi betegek, illetve már csak Robesz, tüsszös mandula :(

Kép
Kép
nektarin

Csajok Mesi mondatán és Móni válaszán hangosan felnevettem,apa kérdi mi bajod? :lol:
Egyébként én is ezt akartam javasolni nagy szájjal holott tuti én nem merném bevállalni :roll: :lol:

Köszi a kérdésed Viranka,én kisebb görcsöket leszámítva vígan elvagyok,pedig már én is mennék szülni de ez a mai Móni és Pöti napja :wink:
Egyébként hetedikére vagyok kiírva és igen Veszprémben,Bertim is ott született.
Akkor nagyon jó volt mert a szülésznő tesóm barátnője volt de Ő már nincs ott :cry:
És a doki Dr Vincze Gábor is nagyon rendes volt!
Most parázok is mert nem fogadtam meg senkit,félek,hogy kihez kerülök,van két doki akit szívesen elkerülnék...

Nektarin Szegény Robesz,gyors gyógyulást neki!!

juba0

Sziasztok!

Móni hajrá nagyon drukkolok hátha. :D

Ház vétel még sehol.
Novemberben a párom munkáltatót váltott és
még nem jelentette be. :evil:
Pedig már lett szólva neki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ülünk a konyhában,esszük a dinnyét,Berta egy életlen késsel nyüstöli,mondom neki nem kéne ám Szita Berta.
Erre rám néz vág egy pofát és mondja Tee Szitáné Nagy Judit :shock: :lol:

juba0

Móóóóni! Igyekezzetek má, mert Tropicariumba készülünk! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!
Mondom én, hogy ez a ti napotok!!! :))) Hajráááááááááá!!!!

Gyurma:
Mi gyurmázunk. Már Lotti is gyúrogatja, sőt időnként ő kéri. Persze még van, hogy a szájához veszi, de ezt inkább már csak játékból, mert tudja, hogy ugrok rá.

Még azt akartam mondani, hogy a múltkor, elmaradt az a bizonyos lány-party. A meghívás még mindig áll. Lányok! Jelezzétek, hogy kinek mikor lenne jó, és valamit összehozunk. Én egyáltalán nem ragaszkodom a hétvégéhez. Egyelőre bármikor jó!!!!!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

én sem merek inni :) :) pedig ott kint mosolyog a sangria rám :) hűtőben jégkockák ugranának már ki :)

KépKép
viranka

Móni Mássz egy kis lépcsőt,aztán apát mászd meg újra :oops: :lol: Ugyanis nagyon kíváncsi vagyok Pöti nevére és nem akarok tovább várni :wink:

juba0

Sziasztok

Móni: +++++++++++ remélem hatnaj a vuduk! Én a mai napra tippeltem :wink: ÉS még egy névre is tippelek ha már a másikat félig eltalátam :lol: Milán :D Grétusnak boldog névnapot!! :oops:

Juba: szerintem te sem jársz már messze.Én 17 nappal szültem korábban :D

Hörcsög: De jó hallani felőletek!!

Meryke:?????????? írj pár sort :D

Viranka: Akkor tök jó h kicsit lazulhattál a gyerkőcök nélkül :D

Regi: Boldog szülinapot!!! :oops:

Panndi: Meilyen szép haja van Fuzsinak is :)

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Benéztem Móni miatt, de látom, egyelőre még hiába. Azért drukkolok :)

Ágica, köszi :)
Vendég

Ágica! A Milán névre én is tippeltem,mert ha nekem fiam lett volna akkor azt a nevet kapja de nem találtam el.

És nem bánnám ha én is előbb szülnék de ugye ez nem rajtam múlik,azért majd noszogatom Zizit :D

Móni Neked meg küldök még egy óriási nagy vudut hátha :wink:

juba0

No még egy összebújás Apával, és holnapra meglesz Pöti! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Hát, én is idejövök, hogy mi a helyzet Mónival, aztán, mit látok...???!!! Na, nem baj, hajrá, hajrá, nagyon várjuk Pötit! :) Látom, Móni, te/ti mindent megtettél/etek. :)

Köszönöm Esztóról az infót, nagyon hiányolom, olyan jó volt mindennapi kapcsolatban lenni vele... :( Hí eszetekbe jut, mondjátok meg neki, hogy nagy szeretettel üdvözlöm, és hiányolom. Gyönyörű kicsi fiát szintúgy. :) B-ra szeretné cserélni M? Hát, ez nagyon aranyos... :) De azért biztos nem komoly... :)

Szita kisasszony, a kis okos. :)

Megyek, fejek-alszom..

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

:?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

sajna még egybe :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, már én is izgulok! Drukkolok a mai napnak, Mónikám!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Móni!
Hajrá Pöti! Gyere ki!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gica1

Móni!
de jó h. még egybe vagyok :) kiélvezhetem az egygyerekes létet,végre nincs nagy hőség hanem kellemes friss idő :) :) 8) Pötinek még biztos jó odabent,még kell egy kicsit nőnie,h, nővérkéje edzésének ellenálljon :) jah és még Vera a huzatot nem varrta meg szóval nyugi :) :)

Reggel amúgy Vindo sms-e ébresztet(majdnem f9kor) h. az éjjeli vihar miatt nincs netük,de mindenképp értesítsem ha vmi van :) :)
Bálint meg 9kor kelt fel :shock:

Dóri!
okés megmondom Neki :) tényleg nem is írtam milyen ügyesek vagytok férjeddel együtt :) a vizsga meg biztos elég lesz :)

Mesi!
bocs,h. tegnap nme válaszoltam de nem volot pénz a kártyámon(most sincs mindjárt töltöm) jó volt tropicarium?

KépKép
viranka

Vindoéknál nincs net az éjjeli vihar miatt, ha van valami, neki én szólok!
Maggie! Kalappal a vizsgához! Vindo üzenete, és egyben az én jó kívánságom is! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Tropicarium jó volt, a belépőkkel és a kajálással, egy vagyon.... De hét ez már csak így megy.
Legközelebb a Margit szigetre megyünk, és viszek szenyát. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

No látom,Verának is írt Vindo. :) Bebiztosítja magát. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

na és Pöti leghet nem ikrek akar lenni,hanem rák(forduló meg 23a) :) s 25-e péntek Apukám szülinapja,legyen Fiadé is :) :)

KépKép
viranka

jah és a legjobb az volt h. pattantam ,h. Móni üzent :) :) látszik Maggie-t említette de nem fogtam fel mit írt :oops: szóval én is nagy kalappal :)

KépKép
viranka

Kitartás Móni!Ez a csúnya idő csak kihozza Pötit a vackából!!
Nálatok van olyan,hogy lejár az időd és befektetnek?
Mert nálunk kiírás utáni nap be kell vonulni és azt szeretném elkerülni!

Épp tegnap akartam kérdezni vajon Vindó merre lehet?!De akkor megvan.

Háromra kell mennem Nst-re,most még ide Zircre,aztán járkálhatok be egy vacak Nst-ért Veszprémbe,mert nem lesz itt nőgyógyász aki megnézze a papírt :evil: Ami csak napi 90 kilómétert jelent! :evil:
A szokásos 13 helyett,egy kilenc hónapos kismamának ez minden álma heti kétszer megtegye ezt az utat :evil:

juba0

Juba ez borzasztó :shock: Szülni hol fogsz?

Móni hajrá!

Heni
KépKép
heni81

Megjártuk Paknyit, de még semmi hír Móniról.
Megint esik, nekem már a hócipőm tele van, állítólag az egész nyár ilyen lesz. :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és Gegikém is beállt a család "fülesei" sorába: középfülgyulladása van. :evil:
Zsozsinál megvárjuk a beköltözést, a nyugodt körülményeket, és akkor vetetjük ki a manduláit.
Geginél erről egyelőre szó sincs, az ő manduláit szinte keresni kell a szájában. Zsozsinak hatalmas, összeérő labdák vannak a torkában. :shock:
KV :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: