Szaisztok!
Igenigen, a bagolyanyuka.

Annyira jók ezek a nyugodt, egyedüllévős órák.

Ngayon szeretem a gyerekeimet, nagyon hiányozna, ha nem lehetnék velük egész nap, de ennek iy megvan a maga varázsa... 3 fiú alszik, anya egyedül tesz, amit éppen akar.
2009 májusiak sokan együtt vannak, tényleg vannak újak, de mostmár ők is régiek, mert úgy szalad az idő... És, sajnos, lemorzsolódtak jónéhányan... Köszönöm, Panndi, hogy referáltál Esztóról!

Ha esetleg lehetne veletek találkozni, mostmár jobban ráérek, mert vége a sulinak, Apa jobban ráér.
Móni, remélem, tudatod, ha van vmi...
Ma volt érettségi találkozónk. Dóri nevű nagyonnagyon kedves barátom júl. 1-re volt kiírva szülni. Debrecenben lakik. Mindenképp szeretett volna eljönni. Aztán du. mondta, hogy nem fog jönni. Már nagyon nehezen viselte az utolsó napokat, nem bírt eljönni Pestre. Aztán felhítam, amikor már együtt voltunk, ezt kérte, mikor beszéltünk, hát a kórházba tartott épp 6 perces fájásokkal... Mondta, nem biztos még, hogy itt az idő, nem is lenne jó, mert nagyobbik gyerekre épp nincs, aki vigyázzon, és az orvosa Budapesten van, de hát, ha jönni akart, akkor jött az a kismuki...

Most írok egy sms-t, hogy mi van.
Bármilyen taliban benne vagyok, ha van vmi terv, osszátok meg velem, légyszi!
Sense, de jó, hogy jöttél!
Megyek, hamarosan lefekszem.