A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép

Kép

Szerintem nincs nagy hasam néha úgy szeretném ha nagyobb lenne,de viszont mozogni meg könnyebb,tegnap is kint álltam az ablakpárkányom szúnyoghálót szereltünk párom sokkot kapott de én megmutattam neki meglehet csinálni :lol:

Kép
bévi

Bévi nagyon cuki pocak,nem kisebb szerintem az enyémnél :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi köszi!!!Én unatkozom a net sem kötle már kiolvastam mindent,a párom nincs itthon barátnők már rég elfelejtettek mióta nem tudom őket fuvarozni össze vissza,olyan rossz egyedül,ma nem takarítottam :lol: :lol: gondoltam ma csak pihenek lehet jobb lett volna valami elfoglaltságot találni magamnak,mert én nem bírok itt feküdni,tévézés nem érdekel olvasni már olvastam annyit szóval ez van :lol: de majd nem sokára itt lesz az én örökmozgó kislányom az majd elfoglal engem!!!!Vissza sírom majd még ezt az időt lehet!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok

Még nem olvastam vissza, csak dobtam képeket a g-re a babasarokról, meg a hazajövős ruciról.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Maccs, köszi a kendős képeket, infókat. Még azt nem tudom, ha veszek, mindegy, hogy milyet, vagy van ezek közt különbség (minőségre)?
Kengurut mi először vettünk egy "olcsóbbat", na jó gagyi volt, szétvágta a vállam, aztán egy chicco-t vettem (akcióban 7000-ért) , :roll: az viszont nagyon szuper. Megtartottam. :D

Pocakképek nagyon jók. Évi, tetszik a fölsőd. Úgy vennék vmi csinit, de már nem akarok rá kiadni.

Bévi, pihenj, kell ilyen nap is, amikor nem csinálsz semmit. Nem lehet 0-24-ig gürizni!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tina! Nagyon jók a képek :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Szépek a pocik, teszek fel én is, ha már muti van :wink:

Csillagfény! Sajnálom a felmenők méltatlan viselkedését :( . Valószínű magukat sem becsülhetik sokra! A gyerkőcök nagyon csinik voltak! :-)

Bekri! Simán szedek Mg-ot, sőt én tartom fent a Mg ipart K-Európában! A bőgés meg.... most is sírós vagyok... mi lesz, ha a kis csöppség ott fog szuszmákolni a fülembe... jaj, már jönnek is a könnyek, elég csak rágondolni...

Bmaass! Szörnyen kínos helyzetbe kerültetek :( . Úgy tűnik a rosszindulatú szomszédok bárhol fellelhetők a világon... Nem hiszem, hogy bajotok lehet az egészből, inkább kellemetlen az egész helyzet, meg utánajárkálás. Kíváncsi vagyok a folytatásra a gyermekvédelem részéről, írd le légyszíves.

Ma már sokkal, de sokkal jobban vagyok
:) :) :) :) :)

Kép Kép
szilvi35

Bévi bizony visszasírjuk ezt az időt :) bár nekem ma elég dolgos napom lett vagy csak hamar kifáradok...ma is húzódik feszül a hasam,menstruációs fájdalom jelleggel is néha,biztos növünk megint...

Szilvi 35 már gondoltam rád,örülök h.jobban vagy.Hatalmas a hasad!!!!

Szamóca,1500-ért vettem 2-t a románoktól

:wink: mondjuk úgy nézek ki benne mint egy óriáskígyó aki jóllakott,fekete biztosan slankítana jobban de hát kismama vagyok nem járok feketében...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Csinik a pocakok! :)

Magamnak ruhára már én is sajnálom kiadni a pénzt. Éppen tegnap voltam nézelődni a C&A-ba, és tervezgettem, hogy majd ősszel mit veszek! :D

Erre az "eldobható bugyi" kategóriára gondoltam én is, csak kínai változatban. :) Nem tudom milyen anyagból van az igazi egyszer használatos bugyi, de talán a legszarabb sima bugyi még mindig többet ér.

Tina! Nagyon csinosak voltatok!

Szamóca! Egyforma kígyónk van! :)
limo73

Köszönöm szépen mindenkinek a dicsiket!!! :D :lol: :lol:

Kép
xtina75

Csillag! Sajnálom a ballagási kalamajkát! Szar dolog ha úgy érzed feleslegesen melóztál!!! De ezt a részét fogd fel úgy itt a hétvégén nem kell főznöd!
Biztos, hogy a kislányodat jobban megviselte az apuka lelépése, mint a fiadat, és ezzel apuka csak maga alatt vágja a fát.

Én anno meg sem akartam apámat hívni a ballagásomra, de muszáj volt (anyai ráhatás), viszont az enyém el sem jött, küldött egy dísztáviratot, hogy gratulál. Aztán a középsulisnál már a távirat is elmaradt.
limo73

Limo,igen,én is ezt gondolom a bugyikról.A tescos amit írtam 100% pamut,nagyon megéri.

evilany

Raktam fel még párat, de aztán most már kilépek a középpontból :D :lol: 8)

Kép
xtina75

:) :) :) Xtina! Szerintem senkit nem zavarsz!

Evilany! Kedves vagy, hogy gondoltál rám! Óriási? Tegnap kérdeztem, hogy nő egyáltalán? Az én szemszögemből nem nő, pontosabban nem érzékelem. Kicsi vagyok, 160 cm.
szilvi35

Tina, megnéztem a többi képet is...:) nagyon szépek vagytok mindenhol...:) A ruhád színe nagyon nagyon tetszik...:)
Egyikünk se miklósi, csak először bejelentkeztem az oktogonhoz, ahol elmondták, mi hogy megy...nem volt templomi esküvőnk, ezért szép szertartást szerettünk volna...oktogonnál lett volna kb. 15 pefc mindennel együtt...és kb. 30.000Ft lett volna, ebből 9000Ft azért, mert nem abba a kerületbe vagyok bejelentve...
Aztán elmentem szigetszentmiklósra (sógoroméknak volt ott 2008-ban, és nagyon megtetszett már akkor is)...itt ugye egy óráig csak mi voltunk...nagyon szép szertartás volt, mindenki befért, és csak 13000Ft volt...úgyhogy ide kitelepítettük őket..aztán meg átvonultunk a városligetbe...úgyhogy jól megbonyolítottam, de nagyon örülök, hogy végül ott házasodtunk össze...:)

Pocakok nagyon csinik...és senki nem bálna, senkinek nem pici...mindenki nagyon nagyon jól néz ki...:)

Évi, én is vettem napozókat...tényleg úgy kellett vadászni az unisex darabokat (na meg ugye össze-vissza van túrva, így a méretet is nehéz volt megtalálni)...Gábor édesen egyből kikapott egy virágosat meg egy pillangósat...mondtam neki, hogy és ha fiú...körülöttünk meg mosolyogtak erre az anyukák...:)
Nekünk van egy kutyusos, egy olyan hintalovas, mint ami neked is, egy krémszínű westernmacis, meg kiskacsás...2db 56-os és 2db 62-es van...de így elnézve szerintem ezek se olyan standard méretek...

Bugyiról lemaradtam...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

napozót én is vadásztam ma, de vagy é n nem találtam, vagy nincs belőle.
Bugyit én kínaiba vettem 150/ db -ért, "egyszer használatosnak", többet nem is ér mondjuk. De majd megnézem a tecsóba is.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Bmaas! BOLDOG BOLDOG BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szzilvi én 164,nem sokkal magasabb :)

Sokat fáj ma a pocim,pihenésre se szűnt. De nem tudom eldönteni emésztőrendszeri-e vagy más... :roll: húzódik,görcsölget...

evilany

Ma ki vagyok akadva magamtól, alig kapok levegőt, délelőtt megfőztem félig meghaltam, pihentem, vasaltam, megint kidőltem. Mi lenne ha még vissza lenne minden előkészület, hogy a francba bírjátok?
limo73

[quote="badzsulka"]E írta:badzsulkagyikünk se miklósi, csak először bejelentkeztem az oktogonhoz, ahol elmondták, mi hogy megy...nem volt templomi esküvőnk, ezért szép szertartást szerettünk volna...oktogonnál lett volna kb. 15 pefc mindennel együtt...és kb. 30.000Ft lett volna, ebből 9000Ft azért, mert nem abba a kerületbe vagyok bejelentve...

Nagyon jól jártatok, hogy nem az oktogonihoz mentetek, a kolléganőméknek ott volt, és 7 azaz HÉT perc alatt zavarták le nekik az egészet!! Pedig nálunk nem volt se versmondás, se gyertya, mégis eltelt vagy 20-30 perc.. szépen nyugisan végigmentünk a kötelező minimumon.

Kép
xtina75

Szép estét!!!!

Évi min mentél te keresztül :shock: :shock: :roll: :roll: sajnálom, hogy lehetnek azok a munkások ilyen gyökerek :x :evil:

Dia szép lett a tapétázás!

Szamóca nagyon szép a babasarok!

Bévi végre pihensz is :wink:

Sucer sajnálom a h még kell dolgoznod menned

Tina nagyon szépek voltatok!!! Gratulálok nektek!

Ilus megnéztem a képeket nagyon szép voltál/voltatok és látszik a képeken, hogy jól sikerült lagzi volt.

Limo nálunk sincs még semmi megvéve, tegnap bár már bevásároltam ezt azt.

Dia meg Szilvás ajánlották az állványos kis teknőt, tegnap azt is láttam, van ami 1 éves korig használható van beleépített olyan amibe beteszed a bábát :wink: megmutatom majd a férjemnek és megveszi mire mi hazajövünk.

Kép
Kép
melisch

Bamassz

Kép

Kép
Kép
melisch

ja tegnap képzeljétek lecsúsztam a fotelről, olyan fonott karos fotel és mindig onnan beszélek telefonon, most is befejeztem a traccspartit anyával és fel akartam állni: ami kis csuszásokból szokott állni a széléig és onnan felpattanok, most meg a szék kicsúszott alólam én meg a földre. Bevertem a seggcsontom, most zavar ha üllők. De szerencsére nem estem magasról nem lett komoly bajom. Ennyire, hogy lehetek tehetetlen :cry: :oops: :oops: :x

Kép
Kép
melisch

Sziasztok ismét itt!!!! :lol:

Unalmas nap folytatódik most tévét nézek meg írok nektek még jó,hogy ti itt vagytok!Most vacsiztam hát nem Norbis kaja,a szomszédék szalonnát sütöttek és gondoltak a kismamára is a szomszédban rendesek :lol: holnap nálunk is az lesz az ebéd szalonnát sütünk nincs kedvem főzni kifőztem magam a hétre mikor 10 embere kellett.Remélem holnap elhozzuk a kiságyat és össze rakják majd mert már én is ismét kimosnám a ruhákat,már egyszer kimostam,de van ilyen happym ha nincs mit mosni keresek :lol: :lol: :lol:

Évi hasfájás lehet emésztési is nekem most képzeld jobb sokkal kopp kopp kopp Lili elköltözött a másik oldalamra és nem rugja szét az epémet és a gyomromat most könnyebb persze most se a tök éj!!!

Tina szépek vagytok nagyon és nyugodtan rakd a képeket,jó sokat:)

Limo én néha meglepődök magamon mennyire bírom sokszor már én ilyedek meg mikor befejezek valamit,hogy atya ég ezt mind én csináltam meg terhesen,de azért nagyon örülök neki!!!De nekem is van olyan nap mikor nagyon nehéz megmozdulni is!!!Mondjuk nekem az elmúlt 1 hét az kemény volt!De szerintem a front is betesz nekünk rendesen én nagyon érzem!!!

Ilus a tescoba sajnos vannak kultur emberek én annyira utálom mikor megyek és minden össze vissza van hajigálva,nagyon izgalmas,hogy titok babátok lesz :lol: Ha páromnak nem lenne 2 nagyfia lehet én is kibírta volna,hogy nem kérdezem meg,bár barátaim szerint én lányos anyuka vagyok ránézésre!!!!!

Szilvi aranyos a pocak!!!

Szamóca én is így fogok a kínaiban veszek bugyit valami pamut jellegűt mert én nem bírom a műszálat nem bízom én sem a papír bugyira,bár sokan írják jó,de ezt majd eldobom és kész!!!

Képzeljétek nekünk kellene még egy szoba ,mert a nagyfiúk a nappaliban alszanak és lehet ezért is kell annyit pakoljak utánnuk,mert mikor mi felépítkeztünk ők még az anyjukkal voltak,nah az a lényeg most nem volt rá pénzünk megcsináljuk a tetőteret nekik,de párom megigényelte a fiúknak a családipótlékot amit röpke,2 éve anyuci vesz fel jogtalanul sok herce hurca után anyucinak vissza kell fizetni egy összegben 2 évre vissza menőleg!!!És ezt valószínüleg mi úgy gondoljuk nekünk ide adják mert az a gyerekeknek jár ugye!!És párom azt mondta ha megkapja akkor megcsinálja nekik a szobát,hát kop kop lekopogom nem akarom elkiabálni,örülnék neki mert nem lennének szemelőtt lenne saját szobájuk ahol lomolnak lehet könnyebb lenne sőt!!!Persze az is benne van apakliban mire megkapjuk megszülök de akkor felújítanak kint mi meg bent a szobában Lilivel el leszünk és takarítónő meg kitakarít mondtam páromnak Lili mellett én ezt nem válalom be,nem is kell majd ő mindent megcsináltat,nah jó lenne de ez még a jövő titka!!

Kép
bévi

melish vigyázz magadra!!

Képzeljétek, ma nálunk tök jó idő van, süt a nap, de nincs kánikula. Apa robogója kint állt az udvaron, a ház mellett, mikor 2-3 cserép lecsúszott a tetőről. Robogó elborult, és több helyen eltört a borítás. Műszakilag nincs baja, de így is 30-40 ezer a kár. A tegnapi szélvihar mozdíthatta meg a cserepeket, de csak most esett le. Még jó hogy nem volt ott senki. Kééész vagyok, mi jön még?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

pocakok nagy szépek!!!!!!!!!!!!!!!! ez a mai nekem is a 32.napi
Kép

hu ha na itt megint nagy vihar keszül azt hiszem mindjárt nem lesz még áram sem :roll:

Kép
Kép
melisch

Szaóca nincs biztosításotok a házon mert elviekben azt is ki kellne fizetniük,kérdezz rá megéri szerintem,nah megnézem a babsarkodat elfelejtettem :oops:

Kép
bévi

Bévi, nálunk is tervben van még egy szoba. Egyelőre a pici velünk lesz pár hónapig, aztán összerakjuk Kristóffal. Kristófnak elég nagy a szobája, de egy idő után úgyis kell a külön szoba.
Felporszívózok...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Melisch, szép a pocód, de vigyázz magadra!!!! :cry: 8)

Kép
xtina75

Évi, ma én se vagyok nagyon a toppon...sőt...
Tegnap reggel a védőnő megnézte az eddigi vérnyomásomat, ami 80/50 és 90/60 között mozgott...tegnap ő 104/60-at mért...
Délután már egyszer kétszer beszédülgettem...ma is egész nap, és néha úgy elkezd verni a szívem is...tök rossz...anyuéknál megmértem 3X is és 116/67 volt, a pulzusom meg 97...ez úgy alapból nem magas, de szerintem nekem még sose volt ennyi, és csak szédelgek tőle...:(

Melisch...vigyázz magadra...ne potyorássz le a székről...!!! :?
Köszi a kppdicsit...nagyon élveztük mi is akkor...:)

Tina...szerintem is nagyon jól jártunk...és sokkal kedvesebbek is miklóson az emberrel...a terem meg nagyon szép...az oktogoni nem volt ilyen szép szerintem...
Még a homoköntésünket is tök jól vették, pedig mi voltunk az elsők, de nagyon jól megoldották, meg ott mi a bevonulással is variáltunk csomót...de egy szót se szóltak, azt mondták, természetesen...előtte pénteken volt vicces, mert az összes aznapi párnak be kellett mennie 8-ra, hogy eligazítsanak, mikor mit kell majd csinálni...a nő elmondta, hogy így vonulnak majd be...utána ránk nézett...természetesen önökre ez nem vonatkozik...utána a gyertyát így kell majd meggyújtani...természetesen önökre nem vonatkozik...a másik 3 párnak szerintem majd kifúrta már az oldalát, hogy mi a tököt csinálhatunk mi, hogy ránk semmi nem vonatkozik...:)

Szamóca...babasarok szép lett...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Lakásbiztosítás van. Erre nem is gondoltam. Na utánajárok. Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban :oops:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

hát nem tudom ha ezt kifizeti a biztosító :roll:

Bévi a külön szoba nagyon jó megoldás lenne, ajtó becsuk és nem látsz semmit 8)

jaja itt olyan csúnya fekete az ég, kezd villámlani és dörögni is. Férjem még a városba hívott, hogy ott ömlik az eső. Tegnap én is elkaptam hazafele alig láttam a városba az utat. Csak ott mentem ahol jelzők voltak, mert biztos nem láttam volna pl. körforgalomba ha jön valami vagy nem, most féltem a párom alig várom érjen haza. Tv már egy ideje nem megy, laptopot is kihúztam ha az akuk kezd lemerülni lezárom.

Kép
Kép
melisch

Aranyos a babasarok jaj nekem egy plüsst sem kell venni rengetek volt nekem :lol: van nagy fülesem tigrisem mint a gyerekeknek!!!
Már alig várom nekem is legyen kiságyam itt és össze szereljük baldechinfüggönnyel meg minden kis aprósággal alig várom!!!

Kép
bévi

Köszi Lányok a bababirodalom dícséretet :D még nincs kész teljesen.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca kérdezz rá vagy olvasd el a kötvényben mire terjed ki vagy attól kédezd meg aki kötötte a biztosítást mert sajnos a biztosítóba szokásuk letagadni dolgokat,hajlamosak rá láttják nem vagy tisztába és áttvernek,nem tudni mire terjed ki a biztosítás akár arra is kiterjedhet ,egy próbát megér :wink:

Melisch sajnálom a rossz időt remélem párod haza ér és nem leszel magad ő biztos nagyon vigyázz magára és siet hozzád,utálom ezt a szar időt!!!!Mindent szétver már az országban és országom kívül is ezek szerint sajnos :cry:

Kép
bévi

nekem nem tudom ha lesz baldachin, majd meglátom ha lesz még időm megvenni a tartót a héten, az ágyneműhöz ami a kiságyhoz lesz tán nincs (egybe árulják az ágyat+kókusz matrac+6db-os ágynemű amilyen színbe választjuk)

ömlik az eső :x

Kép
Kép
melisch

Szamóca nekem meg üres tér van a helyén de nem sokára kész lesz remélem,de aranyosan haladtok vele ügyes vagy!!!!És sok szép minden van :lol:

Kép
bévi

ja szinte Europa szerte rossz a helyzet, vagy hideg van németbe pl ahogy Bamassz irta

Kép
Kép
melisch

Ilus amugy tuti az idő csinálja veled ezeket alacsony a vérnyomid mint nekem is és én is így szoktam reagálni ha nyomott az idő!!!!Ilyenkor le kell pihenni mondom ezt én :lol: :lol: :lol: de te pihenj le!!!!

Kisbabánk velünk lesz szerintem elég sokáig mivel a fiúk már nagyok és ha megcsináljuk nekik a szobát most még egyre nem futja rögtön,és a nagy már lassan 20 éves lesz és neki van házuk másik tőlünk 10 kmre és ha nagyok lesznek szerintem lehet oda költöznek barátnővel vagy ilyesmi nem tudom még,nah majd kiderül!!!!Egyenlőre baba velünk lesz!!!!

Kép
bévi

enyém kicsi lány sokat feszít, mocorog és már olyan kemény a pocim érezhetően jól megnőtt.

Párom azt mondta ha akarom keressek még nevet és lehet cserélünk de nem találtam, igaz egyszer kerestem csak. Így még mindig csak "a pici" -a neve, vagy ritkán mondja a párom, hogy a Petra így vagy úgy. Tehát mi nem csak a berendezéssel vagyunk lemaradva. Valahogy mi mindig mindent az utolsó percbe intézzünk, mert nagyon mozgalmas az életünk soha nem tudtuk mit csinálunk 2 nap múlva és hol leszünk.

Már megy a tv de nem nézek ki addig is nem látom milyen idő van :oops:

Kép
Kép
melisch

Ó hát nevünk nekünk sincs :roll: nem nagyon tudunk kiegyezni :D Én nagyon Máté, apa nagyon Botond. De a Botond nekem olyan "kemény", tetszik a név, csak valahogy nem az én picimnek.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na megyek, mert jönnek a barátnőmék. Vigyázzatok magatokra. Jó éjt!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

megjött a férjem, végre eső is elállt

Boti/Botond nekem tetszik 8)

Kép
Kép
melisch

Nah mindenki megy én maradok még mindig magam és sajnos magam is leszek egész este mert ugye hétvége és a párom lent van a tiszán mert ott van szórakozóhelyük az uncsijáéknak és ő náluk dolgozik neki ott kell lenni ilyenkor hajnal 4 körül ér haza,én addig magam :cry:

Kép
bévi

bévi sajnálom, én is megyek ledőlök és cseresznyézek.

Most olyan rossz poci miatt nem tudok akárhogy ülni a laptop előtt, a seggem meg az ütés miatt kicsit érzékeny. Így oldalt dőlök, na ezt meg kicsim nem díjazza, mert feszít-rúg, marad a fekvés :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok lányok!

HELYZETJELENTÉS ÉVIRŐL!!!

Írta hogy:

[quote]S írta:okat fáj ma a pocim,pihenésre se szűnt. De nem tudom eldönteni emésztőrendszeri-e vagy más... húzódik,görcsölget...

Fájásai voltak,bement a klinikára.Most jelenleg visszatartáson van és tüdőérlelőt kap.holnap hívom,mi van velük!!!

SZURKOLJUNK EGYÜTT NEKIK!!!

Tomika még nem jöhetsz ki!!!
Jó helyed van odabent!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

BÉvi, még a gyerkők sem alszanak otthon?
Én úgy tudom, hogy családi pótlékot max. 2 hónapra visszamenőleg fizetnek ki alap esetben. De így, hogy már folyósítottak... nem tudom. Miért nem igényeltétek meg, mikor hozzátok költöztek a fiúk? Tündi úgy tudom, hogy hasonló ügyekben jártasabb, talán tud valami hasznos tanácsot írni majd.

Melisch, szép a pocak. Lassan tényleg nevet kellene választanod :) A saját gyerekednek adsz nevet, nem a szomszédénak. "Álmodd" meg, hogy a kislányodhoz mi illik. Szerintem elég meghatározó a név, majd azon szólítjátok őt (naponta százszor :)); aztán a bölcsiben, oviban, suliban a társai; egyszer a férje; az ő gyerekei; majd az unokái mind azon nevezik néven... Egy jól kiválasztott név nagyon sokat adhat Neki.

maccs01

Csilag köszi a híreket!!!!!!!!!Holnap majd írj mi van velük!!!

ÉVI ÉS TOMIKA SOK SOK EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS VIGYÁZZATOK MAGATOKRA REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ VELETEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!
Vigyázzatok magatokra!
No idegeskedés....
No túlvállat házimunkák....

Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs hát nem igényeltük meg a családit mert anyuci vette fel és akkor még ugy gondoltuk lesz annyi eszem majd a gyerekeknek adja,de most rájöttünk ez egy gusztustalan nő hát remélem kifizetik vissza menőleg ha már tőle vissza kérik,nagyon jó lenne de majd meglátjuk!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: